172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
thomka #46298 Pedig eredeti. -
thomka #46297 De nem értem mert egy szervere edig felengedett. De a ranked szerverre nem enged fel. -
thomka #46296 Kivan kapcsolva. Még a viruskeresőt is kikapcsoltam. -
tűzfal? -
TS Zolly #46294 Navy sealesek még keményen nyomják. -
csak azért olyan jó, mert leszállás nélkül kapja a lőszert, ha le kellene szállni akkor talán sérülékenyebb is lenne és néhány koca pilóta a földbe gyűrné magát, meg időveszteség is és két bombázás között eltelt idő se 15mp lenne
-
nagyrészt azt írja ki mint thomkának:You have failed to connect. Please check your network connection(s) end try again.
Aki tudja mi lehet a probléma segítsen léci. -
thomka #46291 Sziasztok. Most vettem meg a BF2 öt és van vele egy kis problémám. Mikor probálok felmenni bármelyik szerverre ezt írja ki és nem enged fel egyik szerverre se.
You have failed to connect. Please check your network connection(s) end try again.
Aki tudja mi lehet a probléma segítsen léci. -
Csatlakozom!
Érdekes,mióta a ts-en megcsináltam a dc szobát,mintha napról napra többen lennénk! -
Peugeot #46289 eggyetértek ! -
Platypus16 #46288 Hogyne, amikor csak egyszer ütköztünk és az sem direkt volt, de te lehet, hogy 13 és 3/4 éves fejjel azt hiszed. Mellesleg írtam is utána, hogy bocs, de gondolom így nem is láttad. -
talán a sok kamikáze miatt :)
-
abba is lesznek ilyenek mert a 1942 borzalmas infantri minősége már sohasem lesz "élvezhető" ami a játékosokat járművekbe kényszerítette a BF2 meg már "tejjesértékű " FPS most már gyalogosként is érdemes harcolni sőt mekfordult a kocka most a járműveknek szar a fizikájuk (légi
) de eccer csak sikerül nekik csinálni egy fasza ötvözetet
-
te má csak tudod 
Worst Enemy of : schrank[HUN] (14), -tRs-Gerzson (8), PhillyCheez (8), Dazzorm (8), D-GamerZ|Ken00bi (7), Fl4shB76 (6), HaLlak65 (6), opawalter$$ (6), VET.-NyulApja-HuN (6), KingCobra87 (6), Trento(AF_RUS) (5), dr.roman (5), IchyFalcon (5), HotChili_(GER) (4), [462nd]Cooter (4), [BoB]IcYuNVme (3) -
TS Zolly #46284 Ezek a hülegyerekek és a kontár sztájkos filing miatt megszüntetem BF2-es pályafutásomat. Uj DC-re visszatérek, addig nyomom tovább az eddigi legjobb gémet, a Desert Combatot. -
Platypus16 #46283 Arra is kíváncsi lennék kedves Alberto, hogy tegnap miért akartatok kiszavazni DDanyval? Csak nem azért, mert nem hagytam, hogy tevékenyen operálj az arab heli másodpilótájaként? Szegény gyerek! -
megadta magát... semmi extrém!:) -
és hogy sikerült a kártyát kifasírozni? -
látom itt van a két mélyhangú csatahuszár is:) -
Polemius #46279 Lehet, hogy eddig neked nem volt világos, de ez egy ilyen játék. Lelőnek benne, meg te is másokat. Másként Versenyfutás 2-nek hívnák. -
Verzoo #46278 Ezt nem nagyon értem mert ilyenről szó sem volt 
-
Nem is tudtam, hogy van Crem által iglában megöltek rang 

-
Verzoo #46276 Nem sokan vállalkoznak az iglázásra de azért én már becsületből is.
Vigyáznom kell a légelhárításban elért pozíciómra. -
Viszont előnye is van, ha te ülsz melettem!:DDDDDDDDDDDDDDDD -
ja és helyeírási órákra menjél bf2 helyett :D -
Mert haldoklott a kártyám, és próbálgattam, hátha az új driverrel van gond, vagy egyéb ütközés. Sajnos fizikai hibás!:((((
Tudod, hogy nem szándékos, de csak te ülsz be az iglába.... -
danee csak a bombázóhoz ért, látnád őt a városi pályákon... :D -
Verzoo #46271 Ezt már megvitattuk egy párszor.Főleg ha van egy jó lézeres is a bobmázóban akkor aztán vége a dalnak... -
nemtudom mi a szánalmas benne, de egy bázisunk volt, és kinyírtál, mire feléldetem megint lebombáztál. és ezzel bizony a játékélményt rontod. tegnap nem csak én akartalak kiszavazni :) -
A levegőben sem könnyű! Ott az a sok cél, azt se tudod merre menyj!:DDDDDDDDDDDD
Egyébként úgy közel 160 óra repülés után én is azt mondom, hogy igen keményre sikeredett a bombázó. Ha nincs fent egy kicsit jobb vadász, akkor azt csinálhat amit akar... -
Verzoo #46268 Nem volt sértődés csak war volt és mentünk gyorsan valami taktikot megbeszélni.
Ma reggel még láttalak játszani,én is beléptem de mire beértem te leléptél.
Jöhet a privi.
Szokjál le arról hogy engem szedsz ki az iglából

-
Verzoo #46267 Jaja akik a földön harcolnak általában rosszabb a kd-jük mert idelent sokkal több veszély leselkedik ám. -
:)
Most pár napig nyugodtak lehettek, mert csak jövő héten jön az új kártyám!:((((((
ASUS Extreme N7800GT/2DHTV, GeForce 7800 GT, 256MB GDDR3, 2x DVI, ViVo, PCIe (90-C3VF70-HUAY) csakhogy még pontosabban lássam mire lövök a repcsivel!:DDDDD
Más: Verzoo múltkor úgy kilépett az egész ex klán, hogy még köszönni se volt időm... remélem nem volt sértődés???
Ui2: Megszűnt a kedvenc szerverünk, de Rb jóvoltából megvan az új Ip. Ha esetleg nem találod és kell akkor elküldöm priviben! -
te is azvagy hogy idejössz nyavajogni, és ezt te is beírtad ma, mert nem hagytaak téged felszálni :) -
Landor #46264 ezért is undorító az összes repülős. a többi vas ellen legalább lehet tenni valamit..
-
Verzoo #46263 Csak ezt a Cremgyereket nem tudom leszedni soha hogy száradna bele a lába a repülőbe 

-
Verzoo #46262 Tököm a sok helisbe már 

Én meg nyírom őket iglával

-
Hát ezt a kérdést én nem értem...
Pontosan mit ír ki, mikor csatlakozni szeretnél??? -
-
Hi all! Segítség kéne! Pár napja játszottam a neten abf 2-vel,azóta sem tudtam csatlakozni. Kell ehhez valami extra cucc,vagy hogy tudnék könnyen csatlakozni! Csak nemrég van netem az ismik meg állandóan valami strat.-al játszanak. Előre is köszi!