172102
  • SAS107
    Na erre mondjon valaki valamit.
    Másolt játékom van, és amikor ma újból felraktam rutinosan generáltam hozzá egy kulcsot. És csak úgy poénból kipróbálltam, és felengedett egy EA Offical ranked szerverre!!!
    Úgy néz ki hogy a kulcs amit generált eredeti. De nem írtam le sehova, és míg a régebbi verziókhoz volt egy müködő cd-key changer nevezetü progi amivel meg lehetett nézni a cd-kulcsot mostmár nem lehet. Van valami megoldás arra hogy megnézzem valahogy? Már azt is próbáltam hogy azt a rengeteg számot/betüt amit a cd-kulcs helyére rak, azt másolom át a registribe máshova de nem fogadta el. Azt is megpróbáltam hogy a registriben az egész BF2 bejegyzést kiexportáltam, beraktam egy másik gép registriébe de invalid CDkey-t ír.
  • haxoror
    Kezdjél új karaktert a paladint már kimaxoltad...
  • haxoror
    "Ezt nem hiszem el, 3x is elolvastam, hogy jól értelmeztem-e??"

Akkor olvasd el negyedszer is :)

Nem azt írtam hogy helyes kickvote-ot indítani hanem: "ne lepődj vagy háborodj fel a kickvote-okon :)"
    Nem szokásom szavazásokat indítgatni (kivéve a high pingerek és dtk miatt) hogy teljesen egyértelmű legyen, a repcsik unbalanszosak, a bombázással összeszedett fregek olcsók, villogni velük meg nevetséges mert semmi szkill nem kell hozzá egy hülye is képes egy nap gyakorlás után bármit szétbombázni.

A "tenni kell ellene" szöveg meg a "csapat hibája, ők tehetne róla meg is érdemlik" egy vicc, waron igaz de publikon nics csapatmunka ezért ez még önigazolás kísérletnek is kevés. Ha valaki a bombázással éli ki magát felőlem csinálhatja nem azért megyek fel a szerverre hogy aztán sorbaálljak a reptéren, ez lenne az egyetlen amit tehetnék mert repcsit földről nem lehet lelőni.
  • alma2
    hmmm postolva milyen hosszu lett, alberto latod ennyire felb*szta az agyam a primitiv stilusod, terdelj kukoricara es probalj kevesebb monika showt nezni...
  • alma2
    Hat lassuk csak Albertot, Freddyt ki, hogy szereti. eddig partatlan voltam sot vedtem a kis 14 eves fejet, de ezek utan ahol meglatom tuti mozdulni se hagyom, mert ifjonc letere eleg nagy szaja van a billentyu mogul.Aztan van mr gcr ot tobbnek gondoltam mint 14, gondoltam onallo nagyfiu ki nem sodrodik az arral, de sajna csalodtam benne, ugy tunt mint alberto labtorloje lenne.Amikor elkezdett alberto kick votelni sot hulyesegeket beszelni, melleallt es szorgosan helyeselt.Meg sose idegesitett fel igazan senki -e par honap alatt a jatekban, de ahogy alberto baratunk viselkedik, beszel nyavog nyavajok mint a kislnayok, neki sikerult/nem a hangjat nem hallottam szerencsere :)/.Eszembe jutott altalanos iskolai emlekeim, ahol volt egy kispecizett gyerek mindenki utotte vagta, szidta, sot idonkent fejjel lefele a wcbe logattak.de kis mazo volt, mert legalabb foglalkoztak vele gondolta o, es mindig mindenkit idegesitett, a legvegen mar a puszta jelenletevel is, aminek az lett az eredmenye, hogy mig nem fejezte be az altalanost eleg nepszeru celtabla lett mindenkinek.Valami ilyesmit tudok elkepzelni albertorol is, de igy suli szunet leven, gondolom nem logattak a heten a wcbe, igy erore kapott es ontotta a hulyeseget.Hat a tortenet
    Sharqi penny palya szepen betoltodik, kicsit kesve nekem, mar jon az ellen helije, szepen lelo amivel semmi gond.Aztan ahelyett, hogy a zaszlot foglalna,/bar a pilota keptelen ilyen manoverre, nem egy rutinos csoka, bar ezzel semmi baj/
    koroz az epulet felett es irtja a jonepet, akik csak ketten voltunk a gunnerem es jomagam.Bar mi kuzdo szellemek vagyunk szeretjuk a kihivast, az ellen helije nem tagitott, ahogy megjelentunk mar lott is halomra. ezt eljatszotta vagy 5 6 killemig amikor elbenazta a dolgot es meghalt.Egy szot nem szoltunk ilyen az elet ugye,sot senki nem mondta, hogy ott kell megjelennunk.Felszalltunk a helivel vegre, persze konnyeden leszedtuk oket, mert a levegoben nem volt ellenfel gcr es jo gunnerja alberto.
    de megkoszonve a campeleset a heli bazisunk korul, odajartunk az ovekhez kiloni a helit, ha netan lott az aa akkor onnan is kiszedtuk az illetoket, persze odaig nem kellett sullyednunk, hogy ott campeljunk mint ok, es a megszuleto emberkeket irtsuk halomra, lottunk aztan tovabballtunk.Nem minden heli respawnra ugrottunk ra, segitettunk a csapatnak is neha, bar szo mi szo kevesebbet mint szoktunk, meg neha hagy szalljanak fel, mert ugyse tudnak mit kezdeni velunk.
    Ok ezt arra hasznaltak pl, hogy a gunner kiugrott a helipadunknal c4-el /amcsi oldalra/ felpakolta majd remenykedett, hogy leszallunk es akkor bummm, de ezt lattuk lelottuk es minden ment tovabb.
    Es akkor kis verpistike baratunknak eldurrant a agya, elkezdett kick vote-ot inditani a gunner ellen.Jeleztem neki az elejen finoman menjen alukalni ahelyett, hogy kick voteokat indit. de hat belelendult es elkezdett magyarazni, mar eleg sok belinkelt kep volt rola milyen stilusban csinalja nem kell reszletezni.
    elso dolog "mit basecampelunk", ugye ami nem volt igaz... foleg ahogy inditottak a kort eleg csunya dologot csinaltak. persze hajtogatta, folyamatosan es nyomta a kick votetot.amikor nekem is kezdett eldurranni az agyam, leszalltam es melegebb eghajlatra kuldtem, ami ido alatt, ok elfoglaltak a bazisunkat, vartak veres szemmel akkor legalabb mar harman, de igen viccesen halomra lottuk oket.Mivel nem volt mar mienk a helipad, felszallni meg mar nem mertek a helijukkel igy elmentuk az ovejukert, es folytattuk az oldoklesuket, de akkor mar nagyon bepipulhattak, mert egyfolytaban irtak a primitivebbnel primitivebb beszolasokat, majd lesulyedve a szintjukre, hasonlo stilusban reagaltam alberto iromanyaira.Aztan mivel nem tudtak mit kezdeni velunk, alberto gondolom valami piedone csodafilmbol tanulva a vaganyabbnal vaganyabb beszolasait, hogy csak a levegoben vagyunk nagyfiuk, a foldon mozdulni se tudtok stb stb hajtogatta folyamatosan.Vezettem a helit, de gyorsan megtanultam a levegoben irkalast, nem birtam szo nelkul hagyni a dolgot. persze a kort elvesztettek es ahelyett, hogy kozdottek volna, farkukat behuzva vagdaltak hozzank a durvabbnal durvabb beszolasokat fel se mertek szallni a helivel, igy hagyva a csapatunkbol mast is repulni, atjartunk az ovekert.
    Alberto szeretnel valamit hozzaszolni ? netan nem igy volt ?
    eleg valoszinu, hogy nem az osszes tragar dumajat olvastam jatek kozben, de a kor vege fele mintha feleszmelt volna csipkerozsika almabol, valakitol bocsnatot is kert, bar ketlen, hogy tolem.
    Osztalytarsaidnak mond meg legyszi amelyik a legtobbszor az orcadba puncsol egy eroset, azt elviszem egy foldkoruli utra jutalmul.. iszonyat egy gyerek vagy.
    ---
    a masik, amikor pitizik az ellenfelnel, hogy ne repuljetek stb stb, eleg sok ilyen kep volt belinkelve, kellett volna csinalnom, milyen irtast csinalt egy repcsivel amikor nalunk nem volt normalis repcsi pilota./operation clean and sweep palyan/ Nem tudom feltunt kedves alberto baratom senki nem olyan kis puha ifjonc, hogy elkezdje irogatni az ellenfelnek 'legyszi ne szalljatok fel', mert ez nem a barbihazban eltoltott teadelutan kis Ken baratoddal, hanem egy online jatek.Bar eleg sokszor leirtad 'mar megint repulunk' ugy latszik nem jutott el a tudatodik, azert tettek be a palyara a helit, hogy hasznaljuk, es nem kirakati targynak, mint az eszed.
    De azt hiszem be is teszlek a baratok listajaba az ASEban, hogy megtobb kellemetlen percet okozzak neked, ha idom engedi, nekem mindegy vegul is kit lovok le, bar igy nagyobb oromot fog okozni, ha te leszel a celkeresztben.
    kijelentesedre, hogy keptelenek vagyunk gyalogolni, meg azt reagalnam, hulye lennek gyalogolni, ha nem kell.Ha gyaloglos jatekot akarok elmegyek codozni, ami jol meg is van irva , szivesen jatszok veled barmikor ott, hogy meglassad "ki a jobb a foldon"
    ---
    elalvas elott jott tett egy kis iras, foleg, hogy tudom alberto rosszat fog almodni :)
    Bocs akinek telefloodoltuk a jatekat a hulyesegeinkkel, ha elmulik a lazam, es a szemem se fog fajni, biztos meg nagyon sikerrel lovom majd halomra Ken baratjat es hu csatlosat es mindezt szigoruan silent modban teszem :)
    huh csak most olvastam a forumot, latom nem en inditottam a mai napi flemet, de hat kell a pezsges a forumba :)
  • alberto 15
    húúúúúú de szar géped van :D
  • Dr4gonlord
    1.02 esetén bírta, mellesleg; A643500+@3800+, MSI 6800GT (minor oc), CORS TwinxPro 1GB ram, K8NXP-SLI, meg 420-as tagan I-Xeye. Szóval nem a gép a gond, és mondom, csak a commander mód esetén, és csak 1.03 ban. Ja igen, nincs túlmelegedési problémája a gépnek. Majd megpróbálok 1-2 dolgot, de most megyek aludni :).
  • PENGEinno3d
    lehet hogy nem bírja a géped commander módot
  • Dr4gonlord
    Gyáááá, b*sszameg, a k*rva élet. Na. Commanderként valamiért ÁLLANDÓAN, újraindul a gépem, egy idő után, 1 órája commander voltam, éppen vége lenne a meccsnek, rangot is léptem, eree dááá-paff, géprestart, mondom, gyáááááááááá, ANY***D! Valaki találkozott már eme problemmel? Más, meg a kapcsolatom is szarakodott, 4x egymásután elszálltam, kira, minegy, majd behozom... Rohaggyon meg, ez a restart nagyon idegesító, de csak commanderként, mindegy, hogy off, vagy online, elszáll, és nem tudom, miért, simán, nem száll el, csak, ha commander vagyok, fene essen bele.
  • Hatt
    Ne haragudj, nem olvasom óránként a fórumot.
    Ha nem ez a neved a játékban akkor nem rád, ha igen akkor rád. Azt tudom hogy ilyen névvel magyar emberke...
    Mindegyik itt papoló majmot meg lehet találni játékban. (Most meg lehet sértődni)
    Jah amúgy velem nem sokszor találkozhatsz, mivel 53:12:04 az eddigi össz óra számom megjelenés óta.
    Mellékesen nem kell mindenkinek mindent magára venni, viszont aki megteszi meg is érdemli.
  • Hatt
    Nem értem a felháborodásokat, mindenki fogja a belét és lépjen le arrol a szerverről amelyiken nem neki tetsző játék folyik.
    Basecamp? ellenszer alt+f4
    Amúgy felhívom a kedves versenyzők figyelmét hogy a repülők 1 bizonyos földi járművet jelző berendezéssel vannak felszerelve, és eme jelző készűlékkel tökéletessen rárepűlhet a járművekre. A bombák célbaérését segíti.
  • Hatt
    Jeah:) Nagyon ott vagytok a toppon:)
    Egyetlen és legfontosabb hozzászolásom és véleményem az egészről az hogy:
    Aki hagyja hogy lerépázzák az meg is érdemli:)
    3 féle képpen tud védekezni az ember
    1. felgyurja magát és leöli a durva ellenfelet.
    2. kilép a szerverről.
    3. szol a srácnak hogy tul ügyes, hagyja abba:)

Flatline, jókat derűltem a hozzászolásiadon, köszönöm:)
    Mindenki kapja be:)
  • eX RambO
    Hallod Haxoror te ezt tényleg komolyan irtad vagy csak szellemeset akartál írni??
    Mi az, hogy kickvote-ot inditok vki ellen aki kibombáz a repülővel egy tankot??
    Ezt nem hiszem el, 3x is elolvastam, hogy jól értelmeztem-e?? Hol van a harctéren ilyen, oké oké repkedj de földi célpontot ne bombázz csak helit meg repcsit lőjj.Ez olyan mintha a Tank csak APC-re lőhetne és gyalogosokra nem. Hanyat dőlve hahotázok ezen az elképzeléseteken, és ami borzasztó, hogy ezt komolyan is gondoljátok. Hát ez elég siralmas. Menjetek inkább SIM2-övel játszani ott nem lehet bombázni.....
  • alberto 15
    egyszer én is ott voltam, mikor vártuk a helit, és odajöttek a repülőtérre kempelni, és nem hagyták hogy felszáljunk
  • joebacsi
    bezzeg tibi bácsi megoldaná a dolgot :DD
  • Danee
    a helibe az a pöcs hitman011(asszem a 11 az életkora) ült, melette meg az a MasterofHardcore: ketten tök jól kempeltek, mind dragon valley-n, mind gulf of omanon, de mikor találoztunk dragon valley-n a helicsatában, egyedül voltam, hitmannak meg gunnerje is volt, mily különös: én nyertem!! De minden tiszteletem az övé, mert 5x egymás után nem mindenki tud lespawnkillelni!
  • Platypus16
    Velem is ugyanez volt valamelyik Ranked Eu-n, ugyanezen a térképen. Sikerült a MIG-et megszereznem és sorozatban írtottam az ellennek a repülőit és helikopterjeit. A következő körben természetesen valaki elcsorta a repülőt előlem (aki nem is tudott repülni vele) és először jött spawnkillerkedni egy heli. Aztán nagy nehezen elűztük, majd jött egy tank is, azt is sikerültés utána gyorsan elvitten a MIG-et. De amikor nagy nehezen kilőttek az anyahajónak légvédelmi ojjektumával, és a repülőtérre spawnoltam, az tiszta anarchia volt: megint ott volt az a szaros heli, megspékelve 2-3 tankkal és ott keringett ugyanaz a két szaros repülős, akiket állandóan lelőttem. Ezután jöttem rá, hogy ezek szerint nem hungaricum a spawnkillerkedés. Sőt, a másik megállapításom, hogy a magyar játékosok szvsz nagyon jól játszanak ezekhez a külföldi majmokhoz képest.
  • Danee
    Erről eszembe jutott, ma az EA HU (asszem 2-esen) szerveren történt látogatásom.
    Gulf of Oman, MEC oldalon voltam.
    Lespawnoltam, szaladtam a heli felé... puff meghaltam hitman011 helivel
    megint...
    megint..
    ok, lelőttem
    jött a repülős hadsereg, még 2x kibombáztak..
    aztán 3 DB APC berontott a reptérre..
    aztán kiléptem!
  • Peugeot
    :D:D:D
  • haxoror
    lol nc
  • Running
    A versenyt lefújtuk mivel 4-en voltunk. Legközelebb vasárnap találkozunk, ja és le kéne szokni a pénteki kocsmázásról.
  • Landor
    Rusid kemény pénzeket fizet érte hogy fennmaradhasson a pofázmánya
  • leveskocka
    ok,en reszemrol csak akkor tartozkodok az ellen fobazisan,ha robbantok,vagy csorok jarmuvet:)
  • atwe
    SZIASZTOK VÁRUNK MINDENKIT A SG régi
    19:00 KEZDÖDIK CÉLJA A SELEJTEZÖBE JUTÁS :) VÁROK MINDENKIT
  • Crem
    [b]OFF:

Nem lehetne végre leszedni a bannert????;)
  • Crem
    Én is így vagyok vele. Allig várom a következő kört, hogy visszaadjam...:)
  • Running
    mikor valaki a megjelenőket lövi agyon, olyan srác mint én. Tudod könnyű frag gyűjtés.
  • rekettyes
    Letudnad forditani mi az a spawnkillezes?
    Asszem ennek a forumnak a tagjai lassan elfelejtik a magyar nyelvet, mar csak ez a kevert szar megy.
  • Running
    AKKOR 19:00 tól irány a régi sg szerver.
  • rekettyes
    Hat ez elofordult gyakran akkor is amikor en toltam de tovabbra se vilagos minek emiatt problemazni.Lenyomtak oszt kesz, ugyis jon a kovetkezo palya, majd akkor mi szoritjuk be az ellenfelt.
  • Borg
    Annyit hozzátennék, hogy a szerver egyelőre nem fogad törtet. Ez még nincs megoldva rajta. Szal ha ez akadály, akkor inkább a mostani szerverre szervezzétek, ne az újra.
  • atwe
    SZIASZTOK VÁRUNK MINDENKIT A SG TESZT SZERVEREN IP CIME:193.202.85.85:16567
    19:00 KEZDÖDIK CÉLJA A SELEJTEZÖBE JUTÁS :) HIVATALOS HONLAPJA
  • Borg
    A spawnkillezés, az a suttyó dolog. Nem a basecamp.
    Ennek ellenére, akkor is a team hibája, ha a másik meg tudja ezt tenni.

A public szimplán nem alkalmas ilyen szabály elfogadtatására, pontosan azért amit irtál. Mert sok ember megfordul a szervereken.

Erre max az hozna megoldást, ha a játék lehetőséget nyújtana a főbázis körüli védőpajzs létrehozására, amennyiben egy teamnek már csak az maradt meg. És akkor ezen a periméteren belül nem mehetne közelebb ellenség.

De egészen eddig, felesleges szócséplés folyton a basecamp miatt flamelni. Meg kell tanulni elkerülni.
  • leveskocka
    na jah,a sportszeruseget meg szarjuk le...rankeden jonnek mennek az emberek,aztan,ha valaki olyan csapatba kerul,ahol basecamp van,akkor tutira o is elkurt valamit.szerintem a bezkempeles egy suttyo dolog,meg lehet oket varni a kapunal is...de szerintem ezt a csontot leragtuk parszor...EOF?
  • badsec
    Nyomod a "W"-t és a "balshiftet" (utánégető). A felszállás még nekem is megy...
  • badsec
    És mi van akkor, ha ez egy olyan bázison történik, amit az ellenfél nem tud elfoglalni?! Az már basecampnek számít, nem?
    A repülős témához meg annyit, hogy mindent tiszteletem azé, aki a bf2ben képes JÓL repülni! Nem könnyű egyáltalán! De azt nem szeretem én sem, hogyha a pilóta egyáltalán nem támogatja a gyalogságot! Ha már 5x szól az ember, hogy ellenséges heli köröz a zászló felett és a repülővel még mindig csak a térkép túloldalát bombázza, csak hogy több pontja legyen, az ne csodálkozzon ha esetleg kickvoteot kap.
  • Samspye
    Sziasztok? Tudnátok segíteni?Hogyan kell a repülővel fölszállni ?
  • mNzJean
    Nem hiszem el ,hogy ezen vitatkoztok , azért van a gaméban repülő , hogy használják ,ha valaki überbrutál modon tud repülőzni és halmozza a frag eket az meg érdemli mivel valszinüleg sokat gyakorolta , amugy nekem az a véleményem ha már valaki 12000 ft adott egy játékért akkor had ő döntse már el ,hogy milyen járművel és milyen módon apritson.
  • Kouta
    valaki segítsen mert nem akar futni patchelés után a játék!!!!
    már végig olvastam a FAQ-t de egyik sem jó. PLEASE HELP ME!!
  • Borg
    Nem. Ez a csapat hibája. Csak és kizárólag, ha ilyen előfordulhat.
    Vessenek magukra, én azt mondom.