172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rangok -
Egom környéki vagy? ha szabad kérdeznem.... -
Jaj nem is meséltem, habár kicsit off a dolog.
Éjjel kettőkor haverral zúztunk le Lábatlanra barátnőmért. Nyergesnél persze kibe botluttunk, hát trafis rendőrökbe. Megállok, erre elkezd puffogni a zsaru hogy nem ismerem a féket mert majdnem elgázoltam és hogy 100%-os sebességtúllépés miatt el is veszi a jogsit, vagy a forgalmit, na mind1 valamelyiket. Kicsit mosolyogtam, na mondom bazz jó lesz magyarázkodom a munkahelyemen.
Kérte a paírjaim, közbe odamentünk a kocsihoz, közbe meg hörögtek hogy minek mentem gyorsan...nézi adataim, persze meglátta hogy a tokba az első a rendőrigazolványom volt. Kicsit megdermedt, rávilágított a lámpával és káromkodva lebaszta az összes papírom a kocsi csomagtartójára. Majd ennyit mond, húzz innen a büdös francba. Hát én már majd beszartam a röhögéstől, mondtam nekik viszlát és eltipliztünk. Barátnőt felvettük megyünk ugye vissza hát nem megint megállítanak. Rámvilágit és asszongya már megint ti vagytok? Most csak 50% túllépés volt. (Pedig direkt 55-el mentem a 60-as táblánál. Kérdem mi a probléma, aszongya a 40-es tábla. Kérdem hát az meg hol van, aszongya egész Nyergesen 40-el lehet menni, mondom az tutti, mert én csak a 60-as táblát láttam , nem azért mentem gyorsan mert hülyülni akartam. Erre mondja ezt már nem nézik el megbüntet 5000 ft-ra. Mondom neki: OK. Tölti ki a paírokat, közbe mondom neki, hát szerintem fölösleges ezzel most szenvedni és szoktam a kapson az igrendnek a behajtást (akik nem fizetik be a büntiket), mondom majd megcsinálom magamnak, persze mindezt jópofán. Aszongya majd ír egy levelet a kapitánynak és akkor majd jól megjárom. Na ez betett, mondom neki pár éve dolgozom már a rendőrségen tudom hogy működnek ezek a dolgok. Erre ő: majd akkor ír egyet a Belügyminisztériumnak. Nem akartam mondani neki majd józsi rendőrnek nyergesről a szavára fognak figyelni a bm-ben. Csak annyit mondtam, inkább ne írjon. Majd odaadta a csekket és elbúcsúztunk. A kocsiba meg jól kiröhögtük...hát bazzeg hétfőn az egész kapitányság ezen a sztorin fog röhögni, hogy mekkora seggfejek a nyergesi rendőrök.
Ennyi. -
Poggyász #46697 Ma volt egy érdekes élményem. Mashtuur city, kasztválasztás, belépek egy 5 fős squad-ba. Kiválasztom a leader-t, spawn. Először kicsit meglepődtem hogy egy blackhawk-ban találtam magam, mivel nem nagyon mozgott a leader pontja, azt hittem földön születek. Aztán hirtelen kérdések villantak át az agyamon, pl. miért nem tudok lőni és miért akar bukfencet csinálni ez a hülye pilóta? Eltelt vagy 5 másodperc mire rájöttem hogy én vagyok a pilóta. Utólag kiderült hogy a BH squad memberekkel volt megrakva, de a helit egy squad-on kívűli vezette, aki épp születésem előtt kiugrott a vezetőülésből. Szerencsére sikerült megfogni a gépet, így megúsztam egy négyes-ötös teamkillt és most már azt is tudom hogy hogy lehet valaki repülési képességek nélkül "született pilóta". -
Tök igazad van, legközelebb próbálok olyan képet keresni ami még nem volt.
-
Nem vágom, mindig mutatsz 1 pár képet az adott versenynek eme részéről. Lassan már elég ha photoshoppal kicseréled a neveket:) -
nem öccáz?? -
Egy kis ízelítő!!! A SZERVER NAGYON JÓL BÍRTA!!
-
400 -
egyik haverom kérdezi, mert most csinálta a nevét, hogy hány pont kell az első unlockig?? -
Akinek eddig nyitott kerdes volt, hogy a mennyei mennyorszagbol, esetleg a poklok poklabol kerulnek elo azok a vasmadarak a jatekban, ime a valasz ra.
Szegeny csoka nem ertette miert cipel olyan nehez terhet a vallan, de hat igy jar az a hulye BH pilota ki a cobra respawn pontjan, toketlenkedik :)
De dicseretes cipelte a fejen vagy 100 meter mire felrobbant, de nem esett le neki mi volt :)
-
ja csak vicceltem, nincs még admin jogom, illetve nem sikerült belépnem! :)
szóval ijesztgettem a népet....
-
Hat a 10 perc alatt amig bent voltam meg sose lattam ilyen morcos admint, percenkent irtad,hogy ki leszel kickelve, meg kibanollak egy evig es hasonlo rendfenttartasi szavak hangzottak el.
Ertem, ertem en, hogy a rendorsegen dolgozol, rad ragadnak az ilyen dumak :)
-
MERT?
-
huh, most jottem az sg serverrol, running harcostarsunk birtokaba meg jo, hogy csak egy admin jog kerult, nem az atombomba nyomogombja, mert mar reg kipusztult volna az emberiseg :)
-
Miért nem jöttél schrank? -
na megszólalt a pilóták gyöngye 
-
ez inkább admin forma nem gondolod
-
Daniel Hunt #46682 Hali!
Énis azok közé tartozom, akiknél nem ment a game az 1.03as patch telepítése után.
Megoldás:
1. Felhasználói fiók módosítása. Ékezetet (és szóközt lehetőleg) ne tartalmazzon a név.
2. Restart.
3. Game reinstall (az új névvel történjen)
4. Play
-
obe #46681 köszönöm -
Segítség -
[suttogva válaszol]
..fent a banner alatt olvasd... -
obe #46678 tört verzióval is lehet?..(félve kérdezi) -
Segítség!
Ma játszani próbáltam de egy idő után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
akkor nem mozog az egér és a billentyűkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tűzfalat de nincs változás.
Mi lehet a gáz? -
Borg #46676 2-en már most is vannak bent, szal tőlem elkezdhetünk beszivárogni a szerverre.
A cél a terhelésteszt, minél több emberrel. -
Én sem tudom.
-
Borg #46674 Igen. -
Borg #46673 Egyelőre csak karkand fut rajta. -
Platypus16 #46672 De hány órakor? 19:00-kor? -
Jah tényleg atwe! Jó lenne beírni ide hogy mely mapok lesznek mert lehet nincs mindenkinek meg és ne játék előtt kelljen tölteni őket. Thx! -
Ma este. -
Platypus16 #46669 A tesztszerveren lesz? És mikor lesz? -
Platypus16 #46668 Hát igen, ha valaki túl sok páleszt iszik vezetés előtt... 
-
atwe #46667 SZEVASZTOK
GYERTEK MA A UJ SG SZERVERE IP CIME:193.202.85.85
MI LESZ RAJTA PL:AUTOVERSENY MEG UTÁNA WAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK ASZERVER TELJESEN JO NINCS LAGG NINCS SEMMI GOND VELE UGY HOGY GYERTEK
SELEJTEZÖBE JUTÁS A CÉL A FÖ
NYEREMÉNY MAGYARORSZÁG TRANSPORT KING CIME MINENKI JÖJÖN :):)):):):):) -
Off
Schrank a transzportkirály
ON -
TS Zolly #46665 Pedig Beers kollegámnak milyen nagy igaza van! -
-
-
Talán egy fóliázott dobozban! -
az élet kegyetlen :)