172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na na nem azért írtam be mert mindig ez van, csak a hülye szicsu miatt...egyébként meg mióta vezetek még sose volt szabálysértésem és nem azért mert a rendőrségen dolgozom, szóval nem kell álltalánosítani. Mondjuk egyszer volt egy tilosba parkolásom bp-en, de azis csak azért mert ellopták a táblát, na mind1.
Ha lábatlanról visszafele jössz akkor kint van a 60-as tábla és 200 méterrel arréb már nyerges van mint kiderült de a tábla az nincs kint, szóval ezért kaptak le megint.
Egyénként meg szombat éjjel ilyen kétes útszakaszon persze nem pénzt begyűjteni voltak a srácok hanem keményen dolgoztak, főleg úgy hogy a pánkok 500 méterrel arrébb épp valaki ablakát törték be, randaliroztak és hangosan óbégattak, érdekes ez nem izgatta őket, na hagyjuk.
-
Hi
Egy kis aprósággal frissült a http://bf2s.eu.tt/ oldal!
-
FlatlineHun #46738 Úgy tűnik, tönkrement a controls.con állományod. Teendő: a billentyűzet-konfigurálásnál nyomj a "restore defaults"-ra, majd konfiguráld újra tetszésed szerint. Velem is megesett, onnan tudom. És ha el akarod kerülni a jövőbeli ilyen eseteket, mentsd el a controls.con állományodat.
Az érintett állomány "doc & settings" könyvtár / userneved / documents / profiles / 0001 vagy ilyesmi alatt található. -
csak ebben a játékban???
-
Jah, nekem is bassza a csorom, de mindegy :) Biztos igy jo a vilag :) -
TS Zolly #46735 Igen, ezt látjuk mennyire nehezebb Running esetében is. Nem becsatolt övvel, lakópihenő övezetben, ami a csövön kifér. -
Segítség!
Ma játszani próbáltam de egy idő után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
akkor nem mozog az egér és a billentyűkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tűzfalat de nincs változás.
Mi lehet a gáz? -
na, most hogy jól kibeszéltük magunkat ma is a bf2-ről, jöhet egy kis off :D -
Ez az első "lépés" a világhírnév felé. :) -
Landor #46731 lol.. -
Verzoo #46730 Neked is jön mindjárt a bünti 

-
höhö, akkor azért vörösödött be a bácsi feje, mert fújja a nőt :D, nem azért, mert fuldoklik a 150 kg alatt -
és egy csomó igazságtalanság van még az életben
én inkább betartom a szabályokat ( amikor csak lehet :) ) -
lehet tépni 100-al, csak nem mindegy hogy hol!:)
csak tájékoztató képpen:
100 kmh meg nem haladó sebességkorlátozás esetén,legalább a sebességkorlátozás felével kell átlépni a megengedett sebességet( lsd. 50 es táblánál 75 körűl),
100 kmh meghaladó esetén, legalább a harmadával ahhoz, hogy a jogsi veszélybe kerűljön.
ezek csak keretszámok,1-2 kmh még belefér.
1ébbként a yardoknak semmivel sem könnyebb a helyzetük, sőt velük szemben többszörös felelősségre vonás áll fenn, ha bármi féle szabálysértést követnek el. -
ezt megúsztam, sose voltam startrek-rajongó, és nem is értettem soha, hogy lehet azt a béna sorozatot szeretni. bocs :) -
FlatlineHun #46725 Off, bocsánat, de:
Star Trek rajongóknak
A teljes Star Trek DVD kollekció: (minden, amit valaha is star trek néven forgattak) 2500 dollár és .... 212 DVD.
NEBA! -
Szerintem, ha kello hangsullyal, komolysaggal eloadod a zsarunak, hogy mit kepzel o, te szervezed az sg szerveren a bf2ben a dzsip bajnoksagokat, egy szava sem lett volna, a viszlatot leszamitva, mert halalra remisztetted volna a sok idegen szoval :) -
Emberolesert mennyit kell fizetned, 10 ezret ? :)
Egonban, minden keresztezodesnel van kint 40-es tabla, vagy amikor behajtasz, akkor kint van egy 40-es zona tabla ?
-
Nyugi nekem is fizetnem kell ha nagyot szabálytalankodok...
...bazz azt tudtam hogy nyergesen 40-el lehet menni, csak épp tábla nincs hol a vége annak a szarnak, és itt a buktató...
Nem vagyok egom környéki. -
ha jól értelmezem a képet ,akkor most fujja fel a bácsi a guminőjét?
egy kicsit túlfujta -
de h szereztétek meg a képem...? -
haxoror #46719 Te viszont nem az államnak dolgozol jelképes "fizetésért" lol
Nem mindegy... :) -
Engem ebben csak az zavar, hogyha en tepek 100-al akkor elveszik a jogsimat. Ha Te, akkor mehetsz tovabb. No mindegy... -
Verzoo #46717 

-
haxoror #46716 Ez a képen nem vallatás hanem kivégzés!!! 
Biztos vagyok benne hogy a fickó szörnyethalt!!!
-
arról nem is beszélve, hogy ez a kép eléggé öncélú volt. fritz "flémszagot érzek" képeinek legalább van értelme, de ennek. ááááááááááááááááááá!!!!!!!!
nekem kitéphetnék a körmeimet, forró vassal égethetnének, akkor sem vallanék. de ha egy ilyen hájtömeget pucéron akarnának a fejemre ültetni...
:) -
-
haxoror #46713 A világ legszerencsétlenebb embere... 
-
Rafia #46712 ki van alul? -
rambo, EZT tényleg nem kellett volna, inkább egy linket azzal a figyelmeztetéssel, hogy csak erős idegzetűeknek és evés előtt. -
elég
-
bazz, most reggeliztem.... -
FoToS #46708 Sziasztok elég ha csak az 1.3 teszem fel vagy musáj mind a 3 feltennem patcht? Kösz előre is.
-
Hát ezt: -
Peugeot #46706 Tényleg bocs hogy mostanába ben voltam autovesenyen ! -
bezzeg az ijen táblánál betartanád az előírtakat mi
-
hát vazze, running, nem tudtad, hogy Nyergesen csak 40-nel lehet menni????? ezt mindenki tudja, hiába van csak 60-as tábla... :D -
ez nem én vagyok hanem az egyik "ágyasom" aki ébredéskor már vár rám a verdámmal
-
Kovsebi #46702 Mire jó ez az állandó autoversenyzés a BF2-ben?
A CS-ben meg futóverseny szokott lenni?
Mert ha igen, akkor megyek a NFSU2-vel lövöldözni. 
-
schrank, a transzportkirály??