172102
  • Running
    Na na nem azért írtam be mert mindig ez van, csak a hülye szicsu miatt...egyébként meg mióta vezetek még sose volt szabálysértésem és nem azért mert a rendőrségen dolgozom, szóval nem kell álltalánosítani. Mondjuk egyszer volt egy tilosba parkolásom bp-en, de azis csak azért mert ellopták a táblát, na mind1.

Ha lábatlanról visszafele jössz akkor kint van a 60-as tábla és 200 méterrel arréb már nyerges van mint kiderült de a tábla az nincs kint, szóval ezért kaptak le megint.

Egyénként meg szombat éjjel ilyen kétes útszakaszon persze nem pénzt begyűjteni voltak a srácok hanem keményen dolgoztak, főleg úgy hogy a pánkok 500 méterrel arrébb épp valaki ablakát törték be, randaliroztak és hangosan óbégattak, érdekes ez nem izgatta őket, na hagyjuk.

• vgez
    Hi
    Egy kis aprósággal frissült a http://bf2s.eu.tt/ oldal!
  • FlatlineHun
    Úgy tűnik, tönkrement a controls.con állományod. Teendő: a billentyűzet-konfigurálásnál nyomj a "restore defaults"-ra, majd konfiguráld újra tetszésed szerint. Velem is megesett, onnan tudom. És ha el akarod kerülni a jövőbeli ilyen eseteket, mentsd el a controls.con állományodat.

Az érintett állomány "doc & settings" könyvtár / userneved / documents / profiles / 0001 vagy ilyesmi alatt található.
  • koschwarz
    csak ebben a játékban???

• Me0w
    Jah, nekem is bassza a csorom, de mindegy :) Biztos igy jo a vilag :)
  • TS Zolly
    Igen, ezt látjuk mennyire nehezebb Running esetében is. Nem becsatolt övvel, lakópihenő övezetben, ami a csövön kifér.
  • Adam II
    Segítség!
    Ma játszani próbáltam de egy idő után kékhalál. Mostmár ha belépek egy szerverre
    akkor nem mozog az egér és a billentyűkre sem reagál csak az ALt F4-re. Kikapcsoltam a tűzfalat de nincs változás.
    Mi lehet a gáz?
  • koschwarz
    na, most hogy jól kibeszéltük magunkat ma is a bf2-ről, jöhet egy kis off :D
  • 0Fritz0
    Ez az első "lépés" a világhírnév felé. :)
  • Landor
    lol..
  • Verzoo
    Neked is jön mindjárt a bünti
  • koschwarz
    höhö, akkor azért vörösödött be a bácsi feje, mert fújja a nőt :D, nem azért, mert fuldoklik a 150 kg alatt
  • koschwarz
    és egy csomó igazságtalanság van még az életben

én inkább betartom a szabályokat ( amikor csak lehet :) )
  • sza23
    lehet tépni 100-al, csak nem mindegy hogy hol!:)
    csak tájékoztató képpen:
    100 kmh meg nem haladó sebességkorlátozás esetén,legalább a sebességkorlátozás felével kell átlépni a megengedett sebességet( lsd. 50 es táblánál 75 körűl),
    100 kmh meghaladó esetén, legalább a harmadával ahhoz, hogy a jogsi veszélybe kerűljön.
    ezek csak keretszámok,1-2 kmh még belefér.
    1ébbként a yardoknak semmivel sem könnyebb a helyzetük, sőt velük szemben többszörös felelősségre vonás áll fenn, ha bármi féle szabálysértést követnek el.
  • koschwarz
    ezt megúsztam, sose voltam startrek-rajongó, és nem is értettem soha, hogy lehet azt a béna sorozatot szeretni. bocs :)
  • FlatlineHun
    Off, bocsánat, de:

Star Trek rajongóknak

A teljes Star Trek DVD kollekció: (minden, amit valaha is star trek néven forgattak) 2500 dollár és .... 212 DVD.
    NEBA!
  • alma2
    Szerintem, ha kello hangsullyal, komolysaggal eloadod a zsarunak, hogy mit kepzel o, te szervezed az sg szerveren a bf2ben a dzsip bajnoksagokat, egy szava sem lett volna, a viszlatot leszamitva, mert halalra remisztetted volna a sok idegen szoval :)
  • alma2
    Emberolesert mennyit kell fizetned, 10 ezret ? :)
    Egonban, minden keresztezodesnel van kint 40-es tabla, vagy amikor behajtasz, akkor kint van egy 40-es zona tabla ?
  • Running
    Nyugi nekem is fizetnem kell ha nagyot szabálytalankodok...

...bazz azt tudtam hogy nyergesen 40-el lehet menni, csak épp tábla nincs hol a vége annak a szarnak, és itt a buktató...

Nem vagyok egom környéki.
  • Kovács legény
    ha jól értelmezem a képet ,akkor most fujja fel a bácsi a guminőjét?
    egy kicsit túlfujta
  • BurnBaby
    de h szereztétek meg a képem...?
  • haxoror
    Te viszont nem az államnak dolgozol jelképes "fizetésért" lol
    Nem mindegy... :)
  • Me0w
    Engem ebben csak az zavar, hogyha en tepek 100-al akkor elveszik a jogsimat. Ha Te, akkor mehetsz tovabb. No mindegy...
  • Verzoo
  • haxoror
    Ez a képen nem vallatás hanem kivégzés!!!
    Biztos vagyok benne hogy a fickó szörnyethalt!!!
  • koschwarz
    arról nem is beszélve, hogy ez a kép eléggé öncélú volt. fritz "flémszagot érzek" képeinek legalább van értelme, de ennek. ááááááááááááááááááá!!!!!!!!

nekem kitéphetnék a körmeimet, forró vassal égethetnének, akkor sem vallanék. de ha egy ilyen hájtömeget pucéron akarnának a fejemre ültetni...

:)
  • uHs Gerzson
  • haxoror
    A világ legszerencsétlenebb embere...
  • Rafia
    ki van alul?
  • koschwarz
    rambo, EZT tényleg nem kellett volna, inkább egy linket azzal a figyelmeztetéssel, hogy csak erős idegzetűeknek és evés előtt.
  • Mersant
    elég
  • Mersant
    bazz, most reggeliztem....
  • FoToS
    Sziasztok elég ha csak az 1.3 teszem fel vagy musáj mind a 3 feltennem patcht? Kösz előre is.
  • eX RambO
    Hát ezt:
  • Peugeot
    Tényleg bocs hogy mostanába ben voltam autovesenyen !
  • schrank
    bezzeg az ijen táblánál betartanád az előírtakat mi
  • koschwarz
    hát vazze, running, nem tudtad, hogy Nyergesen csak 40-nel lehet menni????? ezt mindenki tudja, hiába van csak 60-as tábla... :D
  • schrank
    ez nem én vagyok hanem az egyik "ágyasom" aki ébredéskor már vár rám a verdámmal
  • Kovsebi
    Mire jó ez az állandó autoversenyzés a BF2-ben?
    A CS-ben meg futóverseny szokott lenni? Mert ha igen, akkor megyek a NFSU2-vel lövöldözni.
  • Danee
    schrank, a transzportkirály??