172102
  • Yamee
    Hi!

Kezdek mérges lenni én is a fejlesztőkre. Eddig én is csak röhögtem, hogy mindenki szenvedett a játékkal különböző problémák miatt, mert nekem frankón ment minden, most azomban én is elakadtam. 1 hónapos XP, új VGA: Gb6800. Asztalra kidob indításkor. Jó, játék újrarak, refreshfix: off. Fastwrite: off. FAQ áttanulmányozás: negatív. Problem marad. Haver mondja: felejtős az új nforce driver, 77.72 az ász ehhez a gémhez. Jó, ebben csak feltételesen hittem, de próba cseri: MEGY! Gondoltam, minden jó, ha a vége jó, erre most megint kidob, pedig nem csináltam semmit.
    Ötlet? (Az XP úrarakáson kívül.)
    Addig megint drivereket váltogatok, hátha...
  • Crem
    Ma vizsgálják be, hogy nem szándékosan lett tönkretéve...

Remélem a hétvégén már az új géppel jövök.

( most megyek imátkozok egyet kelet felé!:) )
  • haxoror
    A snipert is reálisabbá tették?
    (remélem nem)
  • Running
    Ja bocsi elfelejtettem...szeretnék embereket gyűjteni egy film leforgatásához. Téma és célja: Autóverseny, bemutató hogyan is zajlanak a versenyek, reklámozni szeretném vele a dolgot.
    Kérek mindenkit jelentkezzen itt, ha érdekli a dolog:
    ITT JELENTKEZZ!!!!!

Követelmény: TS legyen, hogy gördülékeny legyen a dolog, de ha nincs hát majd kitalálunk valamit...köbö ennyi!!

Minden jeletkezőt szívesen várok!!
  • Landor
    Szia újreg Robi! Remélem tetszett a tegnapi játék velünk! Igaz játszani nem nagyon tudtok, de a hangulat nagyon jó volt!
  • FlatlineHun
    Nekem tényleg bejön a cucc... nem látod, mikor találod el az ellenfeleket... a killeket sem írja ki. Pisztolya asszem csak az antitanknak van, lőszerrel spórolni kell (de kockázatos, hisz a tárban lévő lőszert nem látod, és ha kifogy, nem tudsz pisztolyra váltani!) Support fegyver kb annyira szór, mint a sima bf2-ban az m16, csak sokkal jobban rángat...
    1 tár m16-tal 3-4 embert simán ki lehet szedni...
  • Me0w
    En is to'tom ;)
  • Running
    Feltöltöttem a vasárnapi versenyekről készült képeket, akit érdekel nézze meg!
  • koschwarz
    én meg az basic armor badge-t már vagy 5x megszereztem, míg a support badge-t (ami nem a combatos) még 1x sem, pedig egy időben csak supporttal nyomultam, és amilyen feltételek vannak a bagde-hoz, már meg kellett volna kapnom vagy 20x. de nem számít :)

akkor ma leöltöm ezt a reality modot. Operation Flashpoint rulzik!
  • Mersant
    jol hangzik, du. lehuzom....
  • uHs Gerzson
    Én kiprobáltam és tényleg az egekig lehetne dicsérni csak az a gondom hogy kevesen játszák
  • Rafia
    Online próbáld ki, estefelé már vannak emberek a szervereken. A járműveken dobtak leginkább, nekem legalábbis az infantry nem nagyon jön be. Egyébként az engi fegyverében lehet váltani a sörét meg a slug lőszertípus között.
  • Verzoo
    Hali
  • PannonRobi
    Szia Verzoo!Szia Flatline!Szia Mindenki!
  • Cobra.
    Elég jónak tűnik a mod, ki kellene próbálni.
  • FlatlineHun
    Ahoy! Gyere TS-re!
  • FlatlineHun
    Naszóval!
    http://www.realitymod.com/index.php?page=files
    Egyelőre egyet játszottam vele singleplayerben, veterán fokozaton, strike at karkand pályán és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.

SCAN, UAV NINCS! HP-dat, töltényedet NEM LÁTOD. (Csak tárakat/gránátokat) Antitank alapfegyvere a SRAW, ezen kívül pisztolya van. (viszont a tankok ellen nagyon durva) A robbanások jóval erősebbek, ideértve a M203-t is. Sikátorban gránátvetőzni öngyilkosság.
    A fegyverek nagyon erősek. Egy rövid sorozat közelről m16-tal = halál. A fegyvereknek (érzésem szerint) jóval erősebb a visszarúgása, viszont alacsonyabb a szórása (deviation) tehát jobban odalő, ahova célzol, de nehezebb többször ugyanoda lőni. (m4-nél nagyon érezhető volt)
    Lassabb a spawntime, jobban kell vigyázni az életedre! Sörétes közelről = halál. Egészében véve sokkal kell vigyázni magadra, bújni, fedezni, éleszteni a másikat.
    Nálam csillagos 5-ös!
    Járműveket még nem próbáltam, állítólag sokat változtak. Mindenesetre infantry embereknek javaslom a letöltést, és talán az autoversenyhez hasonlóan játszhatnánk ilyet is, iszonyúan más, mint az alap BF2.
    Töltsétek le, próbáljátok ki!
  • Verzoo
    Ön dönt,iszik vagy vezet...
  • Looserke
    Közben megadta...szerencsére, mert a knife badget én is kétszer csináltam hasonló okok miatt...
  • Platypus16
    Hát pedig régóta megyünk Karkandon járgánnyal az SG-s versenyeken
  • Verzoo
    Nem tudsz tolatni
  • Running
    Nyugi van olyan hogy csak később osztja ki az érmeket. Egyébként meg ha nem, akkor szokott ilyen lenni. Én is 2x mentem az enginer+knife badgetért hasonló ok miatt. Ja medices ezüst badgetet a gyógyításért nem tudom megszerezni, egyszerűen nem adja meg, elég faca.
    Ja tegnap megint néztem és bazz nem írja jóvá mindig a killeket, de a halált azt mindig. volt 10 killem és 3 halálom mikor spawnoltam, mentem lelőttem három embert és ki is írta én voltam, lelőttek nézem ismét 10 kill, 4 halál...jólvan...és nem 1x csinálja ezt mert már máskor is észrevettem ezt a hibát.
    Másikjó nekitoltattam karkandon egy fának és felrobbantam. :)
  • Verzoo
    Van már videókártya?
  • Looserke
    Ahhnyád, most meg nem enged belépni az account szerver. Azt nyomja, hogy the server refused the connaction...
  • Looserke
    Bakker, most toltam egy külföldi 64 playeres szerveren. Karkand ment én medic voltam, mert a Meritorious Unit Ribbon-ra gyúrtam. Direkt olyan 64 playeres szerverre mentem, amin 12-14 emberke játszott, mert ott jó sokáig szokott tartani egy kör, mert ehhez a ribbonhoz 26 percig kell egy squadban lenni. 164 pontot csináltam a végére és persze a ribbont is megkaptam. Megvolt a mapváltás, de amikor bejött a következő map én kiléptem megnézni, hogy megkaptam-e a kitüntetést...Hát a f*szt! Csak a pontokat írta jóvá, de a ribbont nem, hogy b*szódna meg...
  • Running
    Apu: support
    Anyu: medic
    Gyerek: Commander

• Crem
    valószínüleg commander...
    Irányítja az egész "csapatot":DDDD
  • koschwarz
    vgez!! grat!!!

és milyen kaszttal spawnolt a kicsi??? :D
  • Looserke
    Bakker legalább méretezd át 800*600-ra, mert a kép tartalma nem ér meg ekkora felbontást...
  • Crem
    Off:

Minden rosszindulat nélkül!

A Starfish nevű házigazda aktív BF-es??? Egyáltalán szokta itt "tiszteletét" tenni????
    Mert ha nem, kéne egy új. Mivel Borgnál már nincs "türelmi" idő...
  • Crem
    istenkirály, hogy bevágtál egy 1600x képet...
  • Danee
    Ezt a kéept emelném ki :
  • BurnBaby
    joe, pls tedd vissza a régi bannert
    thx
  • TDC Geronimo
    Lol meg amikor lefeküdt az alúljáróba Rusid mester ezt is feltetted teeee, teeeee?! :D
  • TDC Geronimo
    Jajj felkerültek a képek ****-ről is ááá nem is mondom a nevét inkább! :D
  • 0Fritz0
    Tiszta józan arcok mindenhol. :)
  • badsec
    Érdekes....nyújtott háromszögek nekem akkor vannak amikor bekapcsolom az AGP gyorsítást (4/8x)...Most off-on van, de így normálisan megy...
  • schrank
    a melegedésnél minden ilyen nyújtott háromszögekből áll
  • Ahhoj
    túl melegszik a vidkari?
  • schrank

TANULNI-TANULNI-TANULNI