172102
  • Running
    Soha ugyanis mindig az cél hogy minél több időt játsz a játékkal...nyílván a statokat is így találják ki.
  • dronkZero
    Mikor juttok már el odáig, hogy a statisztika nem cél, és hogy a ranglista a BFHQban csak és kizárólag a killek számától (tehát hogy mennyi időt kockulsz BF2vel) függ? Az, hogy valaki első, vagy elöl van, csak annyit jelent, hogy sokat játszik. Akkor előzöd meg, ha több időt tudsz a játékra fordítani.
  • Running
    Hát én voltam már külföldin ezerféle squadba de semmi hablatyolást nem volt. Egyszer viszont elkaptam egy commandert aki próbált angolul utasításokat kiadni, meg is ilyettem kicsit, szerencsére nem értettem mit mond...:)

Ennyi volt összesen élményem ezzel kapcsolatban.
  • haxoror
    És ott mennyi idő után álltak le a csíterezéssel?
    Mint a struccok "ha nem látom akkor ő se lát engem"
  • haxoror
    Én csak úgy vállalnám hogy rögtön viszem az EA kirendeltségre, megmutatom a dobozát hogy tényleg legál és megkérném őket hogy a kulcs helyett adjanak egy másikat
  • PocoK Bf2
    A Special Force-ban lesznek járművek(Heli,repülő...stb) ??
  • koschwarz
    nem, néha próbálkoztam angolul beszélni, de nem vevők rá az emberek. néha sikerült, de nme jellemző. de azért az igaz, hogy ha magyaron összejön egy jobb csapat, akkor minden ok, lehet dumálni, és jobb a játék is.

nem fényezem magam, soxor én se csinálom azt, amit mondanak, mert a pálya másik végén vagyok, vagy pont olyan helyen, ahol nagyobb szükség van, de legalább benyögöm, hogy negativ.
  • koschwarz
    hát szerintem 100 % biztosra sehogy nem győződhetsz meg a cd-key-ről. kicsit rizikósnak tűnik bf2-t venni így. látod, valakinek az eredeti cd-key-t sem fogadja el.
  • lammaer
    Csinaljak azt kulfoldi szervereken is - bejon, szolok (gepelek) neki hogy akkor mar tartsunk ossze, erre hoppsz, kiugrik :)

Magyar szervereken eddig nekem jobban osszejott a teamplay, valoszinuleg azert, mert radion konnyu anyanyelven kommunikalni. Tenyleg, talalkoztal mar kulfoldi szerveren angolul dumalgatos nemzetkozi csapattal?
  • Looserke
    Én ezért nem commanderkedem magyar szervereken, mert b*sznak a parancsokra.
  • Looserke
    sehogy...
    Egyébként én nemrég vettem eredetit 8990-ért. Savoya park-i Auchanban.
  • koschwarz
    ja, és basszus, milyen magatartás már az, hogy belének a squadomba az emberek, kiadok egy parancsot, erre kilépnek? magyar szerveren persze, megint, (operation clean sweep) miközben mindenki ott töketlenkedik az amcsi főbézen. ráadásul míg ott töketlenkedünk, 3x haltam meg kb. 1 percen belül, mert lebombáznak, meg legéppuskázik egy jet, átjön (!) egy apc. de nem, inkább várunk a vadászgépre, helire, és mikor kiadom a parancsot, hogy végre elinduljunk valamerre, kilépünk a squadból...

ezért nem szeretek soxor magyar szerveren játszani. esküszöm inkább megyek külföldire egy városi pályára, legalább annyit röfögnek a parancsra, hogy okey, ráadásul ott gyalog is lehet csinálni valamit, ezeken a nagy pályákon meg mindenki csak a járművekre várakozik, mert monnyuk jármű nélkül meg gyalogolhat vagy úszhat az ecceri katona vagy fél órát.

na most már tényleg kimérgelődtem magam :)
  • lammaer
    Skacok, világositsatok fel légyszi: fontolgatom hogy beszerzek egy eredetit a BF2-ből, hogy bejárhassak végre mindenhová (éjjel a rankedokon van élet).
    Namost: csomó fórumon látom, hogy emberek eladnának a használt BF2-t kb 60%-os áron - ami nekem pont jó, mert 11.000-et nem adok érte.
    A kérdés az, hogy ezekkel lehet rendesen játszani a neten? Vagy parázzak attól, hogy rajtam kivül más (ez eredeti tulaj) is tudja a serialt, sőt valószinüleg használta is már a neten?
    Hogyan gyúződhetek meg róla hogy tényleg használható keyhez jutok?
  • koschwarz
    jelentem, tegnap elindítottam az első kick-vote-omat :) egy sztyupid TK-zott folyamatosan a II-esen vadászgépért kubra damon. bár nem sikerült kirúgni.

másik: betévedtem este 11 után egy szerverre, 64-es map 32 játékossal, csak karkand. ellenséges MEC tank beáll a város elején -amcsi szemszögből- a város bal oldalán arra a részre, ahol van egy égő autóroncs. egész kör alatt nem tudtuk onnan kiszedni, többször apc és tank együtt lőtte, de nem sikerült kilőni, mindig ő győzött. én hátulról a dombról sorozatban egymás után 4x találtam el a tank hátulját, nem robbant fel. se szuppi box, se másik jármű engeneerrel nem volt a közelében.

megemlítettem ezeket a tényeket, de úgy tűnt senkit nem érdekelt. most komolyan, ennyire birkák a játékosok, vagy csak mindenki a killeket gyűjtötte,vagy mindenki csalt? na, most hogy kibeszéltem, jobban érzem magam :)
  • erdos
    sőt, ott működött csak igazán...
  • Danee
    DC-ben én helikirály voltam :) PAPA serveren állandóan azt gyakoroltuk...
  • 0Fritz0
    Tiszta jó, hogy ez már a 42-ben is működött. :)
  • rohadt alma
    Sejtem.
  • rohadt alma
    Igen.Rajta volt a fólia.
  • haxoror
    Omanon üldögélek a konzervben és foglalom vissza a hotelt egyszer csak két koppanás de az életcsík alig megy le!
    WHAT THE HELL WAS THAT?!!
    ööö...
    na
    ...
    a sztinger volt jeee jaj de okos vagyok
    gyorsan oda is fordítom az ágyút...
    ...
    basszameg sehol senki
    pedig valakinek használnia kellett...
    ...
    hmm
    ...
    MEGVAN biztos a homokzsák mögött hasal eheheh
    na de most mi legyen a tank nem lövi át a homokzsákot
    ...
    Mi lenne ha mellélőnék egy kicsivel egy próbát megér

JUPPII három métert repült a hullája ez bejött!!!

Ez jó, ezt a splash damage trükkött legközelebb is használni fogom :)
    És legközelebb is wallhackes halálsugárcsíter leszek :)
  • Pharolas
    Alma, azért egyet jó lenne, ha realizálnál. Az én véleményem szerint szinte képtelenség bejutni az első tízbe csak pilótáskodással. Ha megnézed a legtöbb emberkének a top helisek közül 6-10x K/D aránya van.
    Nos, ha nem csak olyan szerverekre járkál az ember, ahol totál überláma helisek, és semmit nem tudó repcsisek vannak, tehát jó kis csatáknak helyszínéül szolgáló szerverre jár, akkor képtelenség ilyen értékeket helipilótaként szerezni.
    Láttam már jobb pilótákat, mint jómagam, de azért úgy vélem, hogy igen jól megy a heli vezetés, és így van 7000 kill mellé 4000 halálom.
    Szóval, ha jó pilóta ellenfelet keresel, akkor a 100ik körül pécizz ki magadnak, és próbálj ellene egyedül menni (persze, ha neki sincs gunnere), mert akkor mutatkozik meg, hogy csak poénból van a helyezése, vagy tud is.

Ez alól kivételt képez a heli listán asszem 8ik unknown_x, aki bár megintcsak gunner, de mindezt egyszemélyben, és iszonyatos precizitással teszi. Jól vezet pilótaként, s ha úgy ítéli meg a helyzetet, F2 és az ellennek annyi. nekem volt szerencsém ellene játszani, és ha jól emlékszem 8:2 lett a mi kis privát csatánk vége a javára.
  • Ahhoj
    nah ott van, hajrá O:-)
  • Ahhoj
    Nyehehe, mindjárt lesz fent újabb képgaléria
  • FlatlineHun
    Nem hülyült meg, csak nem kap adatot a szerverről.... megvizsgálom majd...
  • alma2
    Gondoltam jobbtol nem szegyen tanulni, mar par napja vadaszom mastachillakilla2 heli pilotat aki magasan #1, hogy levadasszam, sajna sose volt online.
    Igy maradt a masodik helyezet EM5. Termeszetesen helit, nem tud vezetni, mert mindig gunnerkedett.Wake island palya, ugy tunt neki is van egy profi pilotaja talan EFFE volt a neve. mi amcsi oldalon jelentunk meg, ok odajottek az anyahajohoz latotavolsagon kivul, tv guideddal mondent szarra lottek, helik, repulok, eryx, na es az emberek, kb egy perc leforgasa altt 25 killje volt.
    aztan mar lotte oket vaktaba vagy 5 sraw emberke mire leszedtuk oket, amikor kozelebb mertek jonni.Ha nem ok akkor kaptuk a legi aldast a repcsiktol boszen. respawn em5 es pilotaja megint a hajunkon es szarra lottek ismet mindenkit. kb 40 killje volt. elkezdtunk magyarazni basecamper bla bla bla, ami teljesen igaz volt, indult egybol a kick szavazas ellene, nem sok sikerrel.
    Vegre felszalltunk helivel, lelottuk a vilag vegerol, majd nezve mit csinalt, semmivel nem foglalkozva indultak az anyahaonk ellen, pedig mar volt zaszlonk.
    Aztan valahogy megint leszedtunk oket, es eletemben eloszor lattam eredmenyes kickvoltot, eltunt a sunyiba.Bar sokan nem szeretik ha dobaloznak a lama szoval, de o aztan az volt, a rosszabbik fajtabol a pilotajaval egyutt.Ugyhogy marad mastachillakilla2 jateknezese, ha egyszer sikerul elkapni :)
  • Ahhoj
    hmm
    tényleg, ea faszt se tud ezzel kezdeni, a programozó dice csapatot kell keresned
    !!!
  • joebacsi
    küld már ki a svédekhez, mer úgy már poén :D...ratyi... :)
  • joebacsi
    "'Invalid CD key': Alap esetben akkor írja ki, ha tört játékkal eredeti kulcsot igénylo szerverre akarsz felmenni. A v1.03 patch esetében viszont eredeti és tört játékkal is megesik, hogy a korábban elfogadott kulcsot most nem tudja értelmezi a játék: eredetivel sem enged fel ranked szerverre, ill. tört kulccsal tört szerverre sem. Ennek megoldására a 'Patching failed' hiba 2. pontjában leírtak szerint keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot."

találd ki honnan másoltam...
  • Ahhoj
    rajta volt a fólia?
    amúgy akkor vagy tesco vagy ea, már nem tudom...
    szerintem inkább ea, tesco-sok nem fogják érteni mi a bajod :D
  • rohadt alma
    Tényleg eredeti.A TESCO-ban vettem.
  • Ahhoj
    amennyiben tényleg eredeti, akkor mehetsz vissza a boltba vele
    (vagy EA-t kell keresni ilyen problémával?)
  • TS Zolly
    Áááááá, csak DC-getett.
  • TS Zolly
    PKM király!!!!!!!!!
  • Running
    Szombat 19:00-ra tettem az új verseny időpontját, remélem addigra elhárulnak a szerverrel kapcsolatos gondok. Elnézést azoktól akik próbáltak jönni csak nem sikerült csatlakozniuk.
  • rohadt alma
    Mert a Serial Numbert elfogadta.
  • rohadt alma
    Az a baj,hogy kihagytam a regisztációt?
  • rohadt alma
    Megvettem a játékot de azt írja "The CD key is not valid".Miért csinálja?
  • schrank
    valszeg décében nem voltál ojan nagy TOP GUN mint itt ugyanis ott nem transzportkirály voltam hanem ZPU meg sztingerkirály a Zolly meg a herceg PKM
  • Danee
    schrank, te dc-ztél? nem is emlékszek rád
  • Landor
    vietnami papucs