172102
  • DDany
    elvileg már meglehet rendelni 576-bol asszem...
  • Danee
    mi is megvertünk titeket nem?? az mért nincs fenn az oldalon (GS.bf2)??
  • ERykk
    elviekben már itt is van uggye?
  • mNzJean
    amerikában megjelent már a special forces?
  • thomka
    Igen a többi játék megy multiba.
  • Sanko
    d-mininova[1].org-b BATTLEFIELD2(modern combat)ALIENSyb.full.iso.torrent
  • Yamee
    Más game megy?
  • zeus00
    nekem ez igy jó
  • thomka
    De hát attol még csak müködnie kéne.
  • thomka
    szerintem
  • thomka
    Akkor a UPC nél van a gáz.
  • zeus00
    nekem is chellom van és kb 20 gb ot töltötem le de azt irja hogy nincs adat
  • Kovács legény
    az az volt hogy egy kötélpályán kilött egy szódáspatront:)
  • zeus00
    bekaphatja az összes csaló
  • rohadt alma
    Öveges professzor könyvében olvastam olyanról amikor a rakétát hátulról világítják meg radarsugárral.A rakéta hátúlról látja a radarsugarat.Abban repül.Amikor kirepülne a sugárból akkor visszakormányozza magát a sugár közepébe.
  • thomka
    Persze tudom mit jelent a 0 MB os adatforgalom. Csak már letöltötem egy csomo mindent és ugyan ugy 0 MB on maradt.
  • schrank
    a 0MB adatforgalom azt jelenti hogy még arra a hónapra nem mért a rendszer semmit vagy ha mért is akkor még nem hozta a todomásodra

T.: egy csellós
  • quack
    hát nemtom, haveromnak is csellója van rúterrel, hát az szokta szivatni rendesen
  • alberto 15
    egyáltalán minek kell it nyavajogni? basecampel valaki és már jössz ide sírni?
  • thomka
    Az a Proxy meg azt sem tudom mi
  • thomka
    Tűzfal van de kivan kapcsolva. De probáltam már letöölni de akkor se engedte.
  • Yamee
    Van, hogy a windózos tűzfal is akadékoskodik, azt is érdemes megnézni.
  • Yamee
    Nincs valami firewall, vagy proxy nálad, ami megállítja?
  • thomka
    Hogyha a CD kulcsal lenne a hiba akkor nem ezt írná ki ugye?
  • Doomguy
    hát akkor sajnos nem tudok segiteni
  • thomka
    Most vettem November elején.
  • thomka
    Persze eredeti.
  • Doomguy
    erre az upc-s dologra nem tudok mit mondani viszont a bf2 eredeti?
    mert ha nem akkor lehet hogy azért nem tudsz felmenni ranked szerverre
  • gergod
    Tényeket? Rendben.
    Tegnap este 8-9 körül Gs.bf2 szerverén Dragon Valley-n kínaia oldalon voltak azok a 2-3 sog-os emberkék, névre sajnos nem emléxem, akik az amerikai elfoglalhatatlan bázistól délre a hegy tetején kempelgettek. Miután kilőtték őket, többször is visszajöttek.

Engem nem zavar, én lőttem le őket onnan, meghát nem sír a szám ha kempeltek, csak megerősítettem almát, hogy jól emlékszik a történtekre.
    Kár erről vitatkozni.
    písz
  • thomka
    Sziasztok!
    Még november elején írtam fel a problémámat a fórumra. Azóta is ezt írja ki a BF2 amikor Ranked szerverre akarok felmenni:
    You have failed to connect. Please check your network connection(s) end try again.
    Senki nem tudott benne segíteni. De nekem valami eszembe jutott. UPC-s netem van szóval nekem méri a UPC az adatforgalmamat. És egyik nap megnéztem az adatforgalmamat és azt írta hogy 0 MB. Összefügésbe hozható ez a két dolog hogy a UPC vel van valami és nem mér adatforgalmat és az, hogy nem tudok Ranked szerverre felmenni? Vagy a szolgáltatónak ehez semmi köze nincs, és az én gépemmel van a hiba?
  • alma2
    Klanos dolog, nem nekem valo, de ha latjuk, megint jo sokan lesznek a servereteken, akkor tuti felnezunk... foleg, ha sok lesz a SOG-os player :)
  • alma2
    Tempecske, szerintem ez nem a hatotok mogotti duma, mondj egy jobb helyet, mint egy nyilvanos forum a velemeny nyilvanitasra.Bar a jatekban is irogattam nektek, de nagyon elvolt foglalva a harom uriember az eppen szuleto emberek gyilkolaszasaval, mert nem reagaltak az iromanyomra.Nyugodtan te is irjal "a fairplayrol" azt is elolvassak itt sokan.Igazabol annyira nem erdekel ki mit gondol, ir rolatok, eleg az amit tegnap lattam amit muveltek paran toletek, mint kiderult sog-os emberek voltak.
    mindenki a sajat boren tapasztalt dolgokat fogja ugyis elfogadni, elhinni.
    Ezt tegnap tapasztaltuk a ti servereteken, ha ezt egy masik serveren tapasztalom, ugyanigy leirom, nekem aztan teljesen tok mindegy milyen harom betu van az illeto neve elott.Azt hogy nem birtatok elverni a public csurhet legalabb 6 koron keresztul mig ott voltunk, azt is nalatok tapasztaltam, tehat ezt is csak rolatok tudom irni.Persze lehet, hogy az volt a taktikatok, hagyjuk nyerni a lamakat, de ugye errol senki nem tudott :)
    hat roviden ennyi.
  • Temporal Vortex
    Semmi flame nem lesz, téma részemről lezárva. Várjuk Almácska klánjának jelentkezését. Szervert is biztosítunk természetesen.
  • schrank
    ne foglalkozzál velük ezek az SG-sek csak autóversenyizni szoktak dragonvellin mittugyák ők mi az a bészkemp meg csít meg ilyenek
  • koschwarz
    indul a flém, már alig várom :)!!!
  • Temporal Vortex
    Melyik pálya? Hol? Mikor? Tényeket írj ne általánosságokat!

• Temporal Vortex
    Almácska,

Nem szeretem, ha a hátunk mögött lejárató szöveget írogatsz az SoG-ről. Tudod a magyar public szerveren néhány klán/emberke(tisztelet a kivételnek) viselkedéséről, fairplay játékáról és tudásáról én is tudnék írni, de nem teszem a hátuk mögött.

http://sog-clan.hu itt röviden a hírekben elolvashatod kikkel játszottunk, és hogyan. Nem mondom, hogy mi vagyunk a spílerek, de igyekszünk. Ha pedig nagyon akarod, hogy nyiltan megismerd a tudásunkat, akkor szépen toborozz össze egy klánt és hívj ki minket, az előre megbeszélt létszámban(errők is mesélhetnék a magyar klánok ilyen hozzáállásáról- ismét tisztelet a kivételnek).
    Nem kell itt lejáratni olyanokat akiket nem ismersz, és a magyar public(no comment) tapasztalataid alapján leszólsz.

üdv,
    Darken
    -=SoG=-
  • vsly
    Dehülye
  • Verzoo
    Mi a helyzet?
  • Polemius
    Tényleg elolvastad a FAQ-t??
    Ez a pont gondolom elkerüte a figyelmed:

"Telepítési/indítási problémák:"