172102
  • TS Zolly
    Hü, ezzel most Schrank fölé nöttél!!!! Grat!
  • Hysteria
    nem irigykedek orulok h Running lett a moderátot

egyébként nyugodtan szolithatsz tökinek de elobb gondold bele magadat mien lenne ha te lennék 14 éves és téged tökiznének le a felnottek..

egyébként egy felnőtt embere szvsz nem ez vall ha a fiatalabbaknak beszol és letokizi oket... ez az én véleményem...
  • schrank
    irigykecc mi töki
  • Hysteria
    hehe Running tevagy a házigazda? :P
  • schrank
    Házigazda: Running és mikor volt az ünnepélyes eredményhirdetés
  • Running
    Mivan hogy jövök én a képbe?
  • schrank
    és ha valami BUG folytán mégis a bf2-nél csak lestünk először hogy "B+ ettől meghaltam mi a ...ci volt "
  • Hysteria
    nem lehet vele ölni
  • schrank
    amúgy elengedhetetlen használni eszt a szarságot mert az alapgémbe is fellehet menni egy valag hejre de nem senki és lehet ölni a ijjal vagy nyíllal vagy mivel vag csak fjúcsörögni lehet vele
  • schrank
    :bolt: gyors vagy ...ci
  • Hysteria
    tessék kijavitottam

amugy meg nemkell egybol kritizálni mert sok idombe telt amég megcsinaltam
  • Hysteria
    és ezzel mi a bajod? hmm?

de ha nagyon akarod az ihat kijavitom nyilra
  • Danee
    Idéznék a Hys irásábol:
    "Először is előveszed a nyílpuskát és a következő épületre célzol, alá, nem fölé, nem is pont rá, mivel „le” csúszol , mer ha pontosan lőnél akkor megállnál a csúszás felénél és annak nincs értelme. Miután kilőtted az íjat , megjelenik a kötél a két épület közt. Már csak oda kell menni az oszlophoz ahol a kötél rögzítve van és egy „E” betűt nyomni és mehet……"
  • schrank
    ja és köszike SIG a szavazás kikapcsolási lehetőség ismertetését sok köze volt eme frenetikus tejjesítményhez
    most nézem Runig a csődör a ménben
  • schrank
    felmentem kipjóbáni a GS.BF2 szervert fasza semmi lagg és még udvariasak is voltak a vendéglátóim nekem nem szokásom menőzni de most nem álhatom meg

• Peugeot
  • Guer
    ki gondolta volna....
  • Hysteria
    Battlefield.hu n olvashatók a Battlefield 2 Special Forces infók
  • vsly
    Akkor meg ugyanúgy teleSPAMmeli a topicot,az jobb lesz????
  • schrank
    mert úgy tisztességes
    szegény verzoo1 kiráj tegnap benyomott volna adanee-nak szülinapjára egy gecispinatortaképet akkor kibannolhattad volna egy hétre vagy má nem is tudom meddig az új szabály miatt azt asse tutta vóna mitörtént szegényke
  • Borg
    Minek lenne minden topikba külön benyomva?
  • ERykk
    Kiéltem a kreativitásomat:)
  • schrank
    nehazuggyá
  • schrank
    akkor ide mér nem lett benyomva ? ? ?
  • Borg
    Talán mert ez nem vicc, hanem új fórum szabály.
  • Borg
    Az SGTEAM HQ-ra kikerültek a versenyekkel kapcsolatos infók is.

Többek között, az átdolgozott versenyszabályzat is, az új módozatokkal! Olvassa el, aki szokott versenyezni.
  • atwe
    Hát akkor tölcsétek le :) ott van alul minden leirva
  • haxoror
    Márpedig kell valami megoldás mert így a világ nem csodálhatja meg a STATODAT!!!
    Nesze itt egy kép mond azt hogy te vagy rajta!
  • schrank
    mi ez a szar a neved hején
  • schrank
    A legjobb vicc mégiscsak Joe bácsijé bár nem tudom mér nem hencegett vele idéznék ha nem baj Joe :
    "A mai naptól a következő intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
    - regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
    - regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
    - mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
    - a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövőben csak a büntetőpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Ők ezt az információt kötelesek titkosan kezelni."

• alberto 15
    ja
  • ERykk
    tökjó néz ki:D
  • atwe
    STRIKE AT KARKAND 2 :):):):) KÉP!!!!!
    A többit lejebb
  • alberto 15
    tetszik az oldal, kép nélkül kiraksz? sajna nincs képem
  • vgez
    HI

néhány beküldött képpel frissült a http://bf2s.eu.tt/ FUN részleg http://bf2s.eu.tt/fun.htm

ha valakinek tetszik a stat oldalak és fel szeretne kerülni, nyugodtan küldjön saját magáról egy függőleges helyzetű képet a [e][email protected][/e] címre, BF2 név vagy PID legyen a levélben

-=vgez=-
  • Hysteria
    ja buntetett eloéletu

Thx:Borg
  • Crem
    Én speciel láttam...

Szal' hidd el nem utálat kérdése. Fiatal vagy még és ráadásúl büntetett előéletű!:)))
  • Crem
    Tedd be az aláírásodba az oldalt, és nem kell idegeskedned...;)
  • Hysteria
    jo bocsi tobbet akko nemrakom be ook ? :)

irtam privit lecci nezd meg
  • Borg
    Külön elnézést kérek tőled, hogy az sg fórumán egy sg által támogatott oldalt reklámozunk, havonta 1x egy linkkel. Ami egyébként másnak sincs megtiltva.

Ezzel szemben persze te nyugodtan teheted be naponta az oldalad linkjét, 30x is, ahogy az elmúlt héten történt ugye. Komolyan mondom, ha az értetlenség fájna, már hangverseny lenne itt néhány embertől...