172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #48250 Hü, ezzel most Schrank fölé nöttél!!!! Grat! -
nem irigykedek orulok h Running lett a moderátot
egyébként nyugodtan szolithatsz tökinek de elobb gondold bele magadat mien lenne ha te lennék 14 éves és téged tökiznének le a felnottek..
egyébként egy felnőtt embere szvsz nem ez vall ha a fiatalabbaknak beszol és letokizi oket... ez az én véleményem... -
irigykecc mi töki
-
hehe Running tevagy a házigazda? :P -
Házigazda: Running
és mikor volt az ünnepélyes eredményhirdetés
-
Mivan hogy jövök én a képbe? -
és ha valami BUG folytán mégis a bf2-nél csak lestünk először hogy "B+ ettől meghaltam mi a ...ci volt "
-
nem lehet vele ölni -
amúgy elengedhetetlen használni eszt a szarságot mert az alapgémbe is fellehet menni egy valag hejre de nem senki
és lehet ölni a ijjal vagy nyíllal vagy mivel vag csak fjúcsörögni lehet vele
-
:bolt: gyors vagy ...ci -
tessék kijavitottam
amugy meg nemkell egybol kritizálni mert sok idombe telt amég megcsinaltam -
és ezzel mi a bajod? hmm?
de ha nagyon akarod az ihat kijavitom nyilra -
Idéznék a Hys irásábol:
"Először is előveszed a nyílpuskát és a következő épületre célzol, alá, nem fölé, nem is pont rá, mivel „le” csúszol , mer ha pontosan lőnél akkor megállnál a csúszás felénél és annak nincs értelme. Miután kilőtted az íjat , megjelenik a kötél a két épület közt. Már csak oda kell menni az oszlophoz ahol a kötél rögzítve van és egy „E” betűt nyomni és mehet……" -
ja és köszike SIG a szavazás kikapcsolási lehetőség ismertetését sok köze volt eme frenetikus tejjesítményhez 
most nézem Runig a csődör a ménben
-
felmentem kipjóbáni a GS.BF2 szervert fasza semmi lagg és még udvariasak is voltak a vendéglátóim
nekem nem szokásom menőzni de most nem álhatom meg 
-
Peugeot #48235
-
ki gondolta volna.... -
Battlefield.hu n olvashatók a Battlefield 2 Special Forces infók -
Akkor meg ugyanúgy teleSPAMmeli a topicot,az jobb lesz????

-
mert úgy tisztességes 
szegény verzoo1 kiráj
tegnap benyomott volna adanee-nak szülinapjára egy gecispinatortaképet akkor kibannolhattad volna egy hétre vagy má nem is tudom meddig az új szabály miatt azt asse tutta vóna mitörtént szegényke
-
Borg #48230 Minek lenne minden topikba külön benyomva? -
Kiéltem a kreativitásomat:)
-
nehazuggyá 

-
akkor ide mér nem lett benyomva ? ? ? -
Borg #48226 Talán mert ez nem vicc, hanem új fórum szabály. -
Borg #48225 Az SGTEAM HQ-ra kikerültek a versenyekkel kapcsolatos infók is.
Többek között, az átdolgozott versenyszabályzat is, az új módozatokkal! Olvassa el, aki szokott versenyezni. -
atwe #48224 Hát akkor tölcsétek le :) ott van alul minden leirva
-
haxoror #48223 Márpedig kell valami megoldás mert így a világ nem csodálhatja meg a STATODAT!!!
Nesze itt egy kép mond azt hogy te vagy rajta!
-
mi ez a szar a neved hején
-
A legjobb vicc mégiscsak Joe bácsijé bár nem tudom mér nem hencegett vele idéznék ha nem baj Joe :
"A mai naptól a következő intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.
- aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövőben csak a büntetőpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Ők ezt az információt kötelesek titkosan kezelni."
-
ja -
tökjó néz ki:D -
atwe #48218 STRIKE AT KARKAND 2 :):):):) KÉP!!!!!
A többit lejebb -
tetszik az oldal, kép nélkül kiraksz? sajna nincs képem -
HI
néhány beküldött képpel frissült a http://bf2s.eu.tt/ FUN részleg http://bf2s.eu.tt/fun.htm
ha valakinek tetszik a stat oldalak és fel szeretne kerülni, nyugodtan küldjön saját magáról egy függőleges helyzetű képet a [e][email protected][/e] címre, BF2 név vagy PID legyen a levélben
-=vgez=-
-
ja buntetett eloéletu
Thx:Borg -
Én speciel láttam...
Szal' hidd el nem utálat kérdése. Fiatal vagy még és ráadásúl büntetett előéletű!:))) -
Tedd be az aláírásodba az oldalt, és nem kell idegeskedned...;) -
jo bocsi tobbet akko nemrakom be ook ? :)
irtam privit lecci nezd meg -
Borg #48210 Külön elnézést kérek tőled, hogy az sg fórumán egy sg által támogatott oldalt reklámozunk, havonta 1x egy linkkel. Ami egyébként másnak sincs megtiltva.
Ezzel szemben persze te nyugodtan teheted be naponta az oldalad linkjét, 30x is, ahogy az elmúlt héten történt ugye.Komolyan mondom, ha az értetlenség fájna, már hangverseny lenne itt néhány embertől...