172102
  • schrank
    az hogy ez az apacs a képen ebben a színben mijen részletgazdag és robosztus és masszív és vaddisznó az alap kobra a MEC és kínai helihez képest is játték helinek néz ki egy harci heli igenis legyen ilyen otromba halálosztó
  • uHs Gerzson
    Mi ebben a lol?

Ah-64D és MI-24 a király ;)
  • schrank
  • schrank
    szerintem akinek az onlájn gyalogos FPS-ek jönnek be és van egy kis esze az nem cod2-őt vesz meg kvéket meg ilyen szarságokat hanem megvesz a SF-et ahogy elnéztem a képeket messze felülmúlja játékélménybe bármelyiket és jóval olcsóbb bár azt nem értem hogy mit keresnek benne apacsok meg hindek de remélem nem teszik be őket a 64-es pályák alatt mert én szivem szerint a BF2-be se tettem volna repülőt csak a legnagyobb mapokra 32-es fasság volt betenni pláne hogy elpusztíthatatlan
  • TDC Geronimo
    zisten!
  • schrank
    nem megmontam hogy magyarul írjad
    szólók a házigizdának runig neki a idengennyelv tudásával való visszaélésért
  • Hysteria
    igen az usa dátumtol elérheto a peccs :)
  • Hysteria
    the fixes:

bf2 won't crash anymore when a player switches guns in a bombing plane using his scroller!

single player don't need that

you can also see your awards for special forces in bfhq!

special forces servers will be shown with a green 2 in the server list

fixed the ****ed up artillery icon when the artillery is being fixed!

patch is 280 mb big and not backwards compatible!

asszem ez a patch ami a kieg megjelenesekor fog jonni az a rengeteg hibajavitasos sztem masik :)
  • schrank
    de3 apeccs akor már az usa dátumtól elérhető ugye meg jó lenne tudni mit ígértek a peccsben szereplő változásokkal kapcsolatban amit jó lenne magyarul olvasni és nem fasságokat
  • Hysteria
    nemlesz kieg demo
  • schrank
    ...szom kivót ezzel a tunguskával talán 3 repcsit tuttam vele leszedni de az is csak véletlen volt a gépágyúja egyszerűen neveccséges így a 4. peccs közelettével már igazán foglalkozhatnának a légvédelem használhatóságával nem csak a rózsínű medikfegyver töltési hangjának animáció változtatása a cél mókamiki meg a mókaniki
  • digitalenjoy
    Persze az is lehet, azért nem adta oda a repcsit egy körre, mert attól félt, engem nem lőnek le majd 2 percenként, mint őt, szóval végül is érthető az önzősége.
  • digitalenjoy
    Azért én nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy két GS.bf2-es játékos megnyilatkozásából. Van az úgy, hogy néha az ember felkapja a vizet, főleg ha egy ts-en vannak és egymást húzzák. Ráadásul hungaryy(dani) megnyilatkozásain inkább nevetni kell, mint komolyan venni. Nem is értem, hogy lehet helye egy GS.bf2 szintű társaságban, nem is a szkill, hanem inkább a viselkedés miatt. Persze ez magánvélemény, nem jelenti a JCSR hivatalos álláspontját.

Egyébként TQMButcherre én is nagyon pipa lettem, igazán lehetett volna csak 1 picit "nagylelkűbb" ott azon a reptéren, miután már 20 perce vártam, el is borult az agyam, de beléptem a sqadjába és elküldtem a susnyásba, de nem mindenki előtt kezdtem általában ökörségeket beszélni.
  • schrank
    a másik meg az hogyha amerikába 3 nappal korábban jönki a SF meg a peccs attól még nekünk nem kell megvárni az EU-s premiert arról nem is beszélve hogy hol a demo amit egy héttel a megjelenés előtt igazán illő lenne kidobni neeeem ? ? ?
  • schrank
    engem is csítereztek persze csak viccelve a GS.BF2-n mert az én általam kifejlesztett gyilkos inteligencia alapja a mérhetetlenül magas hejzetfelismerésen alapul :
    - DOA val ugrálva az AT legyőzhetetlen tegnap tapasztalhatták
    - 2 ellenséges autó megy egymás felé én kiugrottam a kocsim mögé ők a kocsijuk elé-mellé én :AT indít ők:3 halott az anyagi kár jelentős
    - mec oldalon egyedül kellett visszafoglalnom a főbázist az egész GS.BF2 klán ellen ez volt a csúcs ott aztán zászlót kifehéríteni utána az odaszülető usa-iakat MI-28 gépágyúval ledarálni a szkvadlíderükkel együtt tankostul iglástúl és bármistül amivel csak próbálkoztam le kellett volna filmezni
  • Me0w
    Es akkor engem kritizalnak mint admint, lol ;)
  • uHs Gerzson

PoE2 Update
  • Hatt
  • Verzoo
    Jaja alámák nem bírják a vereséget.
  • Guer
    Akkor most GS vagy SG röl van szo?
  • mNzJean
    Na ha már itt tartunk megosztok veletek egy érdekes dolgot.Ma játszottunk a DR-esek szerverén , volt egy tag az ellenél aki nagyon jól játszott, ezzel nem is lett volna semmi probléma , de miután 4x lőtt le Úgy ,hogy én egy fél tárat belelöttem közelről ő pedig egy lövéssel kiszedett kezdett nem tetszeni, na jól van gondoltam kurvára tud valamit az illető , nyomattam tovább a játékot , egyszer csak olyat láttam amit nem igazán értettem előszőr , a faszi háta mögött álltam olyan helyen ahol csak mi voltunk ő nem láthatott , azt látom hogy előveszi a c4-es távirányitót ,robbant , meghal kb 4 ember , erre előkapott egy shootgunt és ledurrantott vele, na erre varjatok gombot.Ja az illető külföldi volt.Ha nem a saját szememmel látom nem is hittem volna ,hogy valaki ilyen durván csaljon.Természetessen beirtam, de nem a közösbe mert én sem szeretem a csiterező embereket ,ezért nem szerettem volna magam lejáratni , csak a saját csapattársaimnak irtam be.
  • eX RambO
    Schrank akkor szerintem túl korán leléptél, ugyanis nekem rendszeres connection problem-em volt és a vendéglátásról meg csak annyit hogy az egyik házigazda csaba67 vagy 76 szó szerint ezt irta: exesek csíterek, pár percel később pedig: ez volt az utolsó, hogy idejöttetek jáccani. Hát erre mit mondjak???
    Nekem is szarul esne ha WakeIslandon Verzoo 6x egyfolytában lelőne de azért még nem csíterezném le... szerintem. Gondolkodjatok el(és ne 16éves fejjel)azon, hogy itt a BF2 scene apraja nagyja megfordul és nem csíterezgetek az éterbe csak úgy.
    Egyébként köszönjük az elismerést az egész klán nevében, ami kicsit furcsa és szerintem nem véletlen, a JCSR-ből senkinek nem jutott eszébe lecsíterezni az eX. klán tagjai közül pedig ök is jelen voltak szép számban. Na kb ennyit szerettem volna elmondani az uj SG.BF"-s server és klán membereiről és a public közönségéhez való viszonyáról thx
  • DDany
    már emgis van
  • alberto 15
    nem, majd megkapod!
  • DDany
    hi! ha emgszerzem a mapon az expert anti-tankot és utána kidob a szerver akkor ugrott az expertem is?!
  • Savmacska
    hajjon is
  • Peugeot
  • ERykk
  • joebacsi
    he? mé?
    akarsz róla beszélni?
  • odex
    mikor hal már ki ez a topik? de várom már azt a pillanatot
  • joebacsi
    mint újdonsült házigazda, pls a headerben cserélj ki minden #95a5c7 -t #7894c6 -re, htx :)
  • SigS
    Biztos botok ellen jatszottal, csak ugyesen dolgozol Photoshoppal
  • SigS
    Ez Alberto???
    Rohadtul hasonlit Ricks nyomozora a Rettenthetetlenben
  • Running
    Házigazdának...:)
  • Running
    Jahogy már beraktak moderátornak...jó tudni...
  • atwe
    [SG.HU][BF2 Racing & Combat Server][HUN] - IP: 193.202.85.85
    32 player, törtet is beenged!
    SOK UJ MAP VAN LEKEL TÖLTENI HOLNAPP JÁTSZUNK RAJTUK 19:00 orátol
  • TS Zolly
    Nem tudom millen volt a régi, de az jobb volt.
  • TS Zolly
    Borg moderátor. Running Wild meg a házigizda. Mit lehet ezen nem érteni??? Nem értem! Ti értitek?

Borg szinte az egész fórumon garázdálkodik, nem csak itt, Running-nak lesz olyan joga,hogy a hüle képes postjaidat kitörölje. És csak itt!!!
  • Hysteria
    nem akarok felnott lenni nekem pont jo ez a kor :)

mé starfishel mivan? mé váltották le?
  • schrank
    a tökizés nem kor függő
    egy 14évesre se vall hogy megsértődik a beszólásokon meg ha felnőtnek akarod érezni magadat kezgyé dohányozni meg ma meg holnap ihacc is szeszeset és még talán belefér egy kis is
    amúgy meg ha a runig a moderátor akkor a borg most mi ő nem csak a inasa a borgnak a míg a starfish fel nem épül ?