172102
  • Hatt
    Egy héttel késöbb nekünk meccsünk van.
    Amúgy milyen kalamajka?:) Én semmit se installáltam és csodálatossan fut:)
    SF közelébe még csak nem is megyek. Főleg hogy a bf2-re kidobott pénzem is sajnálom így utólag.
  • Kovsebi
    Lényeg, hogy a a BF2SF telepítése után is fel kell rakni az 1.12-es patch-et. DE csökkentett módban!!!
    Amugy nektek felismerte az ASE a BF2SF-et? Mert nekem nem akarja.
  • Sanko
    jéé..úgy fel ment mint a pinty....

most arra leszek kíváncsi, hogy el is indul-e
  • Running
    Szerintem fölösleges jövő héten megtartani a wart ex ellen ameddig ez a kalamajka tart...szerintem csúsztassuk egy héttel és akkor előtte még gyakorolni is tudunk egy kicsit! Vélemény?
  • Running
    Kizárt, munkagépem egy fostos játék miatt nem teszem újra.
  • Nagydög
    A nagy patch kozos patch. Igazabol sokmindent nem valtoztat az alap BF2-n.
  • Sanko
    na spexforce ment....szerintem ott a bib hogy alapból feltesz egy 1.1 patchet...amit szerintem jól elbasztak...ezért dobálják az emberek után az 1.12-őt....na most jön a patch....
  • lammaer
    Igen igen, ez most Bf2 vagy Bf2sf topic?

Mert hogy az alap bf2-hoz is van valami 1.03 utani, nagy patch.... most arrol beszelunk vagy valami masrol?
  • Sanko
    én még nem raktam fel, tehát edig minden ok

na de ma....
  • koschwarz
    win reinstall?
  • koschwarz
    figyuzzatok! ezek a változások (könnygáz, drótkötél, stb.) az alap BF2-ben is megjelennek????????? azt tuttam, hogy a SF-ban lesznek ilyenek, de akkor minek kellene erre peccs, ugye? má kezdem elveszíteni a fonalat, ráadásul 1 hete be se kapcsoltam a gépet otthon.
  • Running
    Tegnapi élményeim:

Mehozták eredetibe a SF-et. (BF2 is eredeti.) Természetesen nem tudtam feltenni, mert ékezetes az admin nevem, safe modba se ment fel. Csináltam másik fiokot admin néven az alól BF2 (1.03)-ra felinstalálltam, majd a lemezen lévő peccset is feltoltam. Nézem 3 szervert dob ki fehéren a 6000 ezerből, de azokra se tudok fellépni, szuper.
    Leszedtem mindent újrahúztam bf2-t, felpeccseltem a cd-ről, install SF megint peccs, megint csak piros szerver van.
    Próbáltam mindkét lemezzel indítani, SF, BF2 - nincs változás.
    Uninstall mindkettő...sima BF2 fel, peccs rá...minden BF2 piros...felhúztam megint SF-et, megint peccseltem megint semmi, inditottam admin felhasználóból, ugyanaz...nem értem mit baszok el?
    Tud valaki erre valami okosságot?
  • Danee
    Nekem is felment elsőre, nem tom hogy tudtok vele ennyit szenvedni? :D
    Ez az első patch amit felraktok? :D
  • Rusid
    Hát én az apacsot kiprószáltam na az bejött kicsit vietnamos lett az irányítása :)
  • haxoror
    Csináltam egy üres szervert hogy próbálgathassam a cuccokat hát elég dúrvák :D

A horoggal és a nyílpuskával MINDENHOVA felmásztam, ha más is használhatja akkor az assi horgán fel a tetőre aztán a specops drótkötelén százméternél is messzebb lehet húzni egy pillanat alatt tisztára mint a translocator az ut2004-ben :)

Mondjuk elég dúrva hogy a torony tetejéről majdnem 90 fokban lelőtt kötélen sérülés nélkül lehet földetérni :D

De a legjobban a könnygáz tetszett, sötét helyeken brutális lesz mivel gázálarcot és éjjellátót nem lehet egyszerre hordani szal vagy a sötéttől nem látni semmit vagy a fulladástól

A repcsis pályán az angol fegyverek unbalanszosnak tűnnek főleg az engi, a humwee tetejére meg egy irányítható TOW-t raktak 100 lövedékkel tökugyanaz mint a BF2-es tripod
    A motorok rohatt gyorsak és fordulékonyak és amikor 60-al beleszálltam a betonfalba () szinte nem is sérült ha maradt a régi jármű-ember ütközés modell akkor megvan az új übergázolós fegyver

Helivel nem találkoztam majd holnap lecsekkelem.
  • joebacsi
    áhh még olvastam reggel, csak rohannom kellett pont, aztán jól kiment a fejembol :)
  • Cobra.
    Joebácsi pm-jeidet nézed néha? :)
  • alberto 15
    ok:)
  • joebacsi
    najó, akkor ha már mindenki kiidegeskedte magát, letöltöm énis lassan a pöccsöt :)
  • Robogo
    Meggondoltam magam Albertot nem gyilkolom le ő nem szólt vissza.:)
    Te leszel mégis az egyedüli célpontom!

És hohohöhöheheeee jó a gameee!!!!!

Mohus:Végül csökkentett módba lett jó nekem tényleg 10perc volt kb!!:)
  • mohus
    "Ja a csökkentett módba elindítom a 1.12-es patchet de nem hozz ki semmit,de ha nyomok egy ctrl+alt+deletet és ott mutatja h fut a patch izé de én nem láttom...."

csökkentettben kb 10perc mire beindul a dolog...

nekem az fájt hogy szétcseszte a bf2met...újra kellett rakni, meg az 1.03 patchet is

k****a any*dat EA
  • mohus
    sztem a patchet igazán az SF-nak találták ki....

• mohus
    nekem 7 gigám van a c:n és nem ment:)
  • Running
    Tökjó feltelepítettem a force-ot, majd feltettem a peccset megint és minden szervert pirosnak látok. ZSENIÁLIS!!!
  • Cobra.
    Nekem most gond nélkül felment a patch, egyedül egy kis helyet kellett csinálnom a C:-n. Hogy a 3000Mb kell a patchnek már csak azért is vicces, mert a játék felrakva csak 2,3Gb. Akinek nem menne fel a patch, ellenőrízze a patch pontos méretét (bár ha hibás lenne, el se indulna elvileg), ami 294 285 337 byte.
  • PannonRobi
    Hali Verzoo!
  • gergod
    Muhhahahaaaa állok elébe
    Persze csak ha addig menni fog a peccselés
    Amúgy sajnálom, hogy sok embernél szarakodik....

u.i: látom Albertót is fenyegeted. Kéne új duma :D
  • Robogo
    Ja a csökkentett módba elindítom a 1.12-es patchet de nem hozz ki semmit,de ha nyomok egy ctrl+alt+deletet és ott mutatja h fut a patch izé de én nem láttom....

Alberto ha csökkentett módba indítod el a patchet akkor neked mit hozz ki??
  • alberto 15
  • Robogo
    Kösz ezzel sokat segítettél.
    Ezért ha jó lesz a game akkor egyből megyek arra a servere ahol te vagy és gyilok lesz!:)
  • mohus
  • alberto 15
    ez van :)
  • Robogo
    Csökentett módban sem jó próbáltam.
    Cobra:Átneveztem a fiók nevét,már nincs is benne ékezet de ígyse jó.
  • Cobra.
    Ja meg volt szó olyanról is, hogy ha a fehasználónév, amivel bent vagy Win-ben, tartalmaz ékezetes betűt, akkor azt se szereti az install.
  • alberto 15
    csökkentett módban lépj be rendszergazdaként, és úgy is tudod telepíteni
  • Robogo
    Az a vicc ebbe az egészbe hogy én is leformáztam a gépet újból is tettem az egész windows xp-t,de ígyse jóóóóó!!!!
  • Cobra.
    ADMINISZTRÁTORKÉNT kell bent lenni Win-ben és esetleg a víruskeresőt az install erejéig kikapcsolni. Így akinek nem megy fel, az rakja újra a Win-t
  • alberto 15
    én leformáztam a gépet és simán fel tudtam telepíteni a patcheket, nem írt patching faildet.
  • Robogo
    Help me please!!!Hogy kell megcsinálni h jó legyen????????
  • Robogo
    Alberto téged meg ezért publikon foglak leölni.