172102
  • Crem
    jómultkor belinkeltem egy holland oldalt, akik ea nl servereket üzemeltetnek. Ott pont így működött.
    Csalásnál meg nem volt próbaidő!:P
  • alberto 15
    ilyen tagunk nincs.
    lehet választani, hátha felismered:

[HTS]aGGi
    [HTS]Albert0
    [HTS]Marci
    [HTS]Mr.M@ff1@
    [HTS]Oliv456
    [HTS]ProThor
    [HTS]serginhoo
    [HTS]TomMan
    [HTS]UniteD
    [HTS]Zoli
  • rekettyes
    HAHAHA
    nem az a lenyeg, hanem az aktus=)
  • Mersant
    az sem rossz
  • Running
    Figyelem!
    Vasárnap vagy hétfőn megtartjuk az első Selejtező mérkőzést és szükségem lenne néhány emberre. Kéne Fritzhun konkrétan aki felvehetné az eseményeket. Illetve kéne egy emberke aki helivel ellenőrizné a szabályosságot, illetve 2-3 ember akik szerelőként javíthatnák a versenyzők autóit...
    Nézők is jöhetnek, de versenyezni csak azok versenyezhetnek akik bejutottak a Selejtezőbe.
    Jelentkezzen nálam privibe aki tudna jönni segíteni.
  • FlatlineHun
    Erről jut eszembe! Nagyon egyszerű ötlet, de lehet, hogy segítene a helyzeten.

Ranked szerver üzemeltetői nyissanak topicot, ahol lehet panaszt tenni (visszatérő magyar) játékosok ellen screenshottal, nem bemondás alapon.
    3 panasz -> egy hét ban
    5 panasz -> két hét ban
    10 panasz -> permban

Nagyon hamar eltűnnének a repülő eléállós albertok, meg igla eléállós theodoro-k.....
  • koschwarz
    ez jó bazeg
  • Nagydög
    A multkor loveszkedtem egy helikben. Alattunk a sajat tankunk allt az utcan es kozvetlen mellette ott surgolodott ket rosszarcu. Vegigsuhintottam a tankon a gepagyuval, ami epp csak a festeset karcolja meg, ellenben jar erte -2 pont. +2 pont a ket labasjoszag, ugyhogy nulla ponttal jottem ki a tankunk megmentesebol.
  • Polemius
    Nem értem, ez az alberto gyereket miért nem tiltották még ki a magyar szerverekről?
  • Running
    Kár h nem volt semmi értelme, mivel beszart a frapsem és csináltam kb 30 hangyás képet...:)
    Szóval legközelebb pótoljuk a fotózkodást.:)
  • TDC Geronimo
    PoE pl? :)

Jah tom ez nem az a fórum, de hozzá akartam szólni valami igazán tartalmasat :)
  • Crem
    Mégvalami...

Nálam ez a sorrend!

1, bombázó
    2, vadász
    3, tanak (ha van gunnerem)
    4, Schrank :D
  • Nagydög
    En nagyon ritkan repulok, igy en inkabb fejbe lovoldozom az ilyen tancoslabu csokakat. A felszallo pilota koszonete meger -5 pontot. :)
  • Polemius
    Azért kell valaki, aki felrobbantja az UAV-t meg a radart.
  • rekettyes
    Ja az a legjobb benne, marhulni vadidegen arcokkal, akikkel egy squadba kerulsz.
    De a legtobb hulyeskedes az autoversenyen megy, azon szarra rohogtem magam most szerdan is,foleg a fotozas reszen, ahogy pozolni kell a harci jarmuveken=)
  • Crem
    rossz hírem van Schrank!:)

Olyan röviden le tudok szállni (kubra dam), hogy elég a kifutó a felszállásra is...

Egyébként (szinte biztos), hogy nem fogják megcsinálni a repülőkkel.;)

Az viszont tényleg lámaság, hogy magyar servereken elég sokan pláne ha 1 klánon bellűl van két oldalon pilóta, hogy nem lövik egymást...
    A másik LÁMA dolog az én szememben, mikor kiugrik a gépből a térkép szélén, hogy ne legyen már meg a pont...
  • koschwarz
    múltokor olyan szép látvány volt: éppen foglalok, egy tank belsejéből szemlélve a kinti világot, mikor megtámadott egy amcsi repcsi, és premier plánban láttam, ahogy 4-5 bomba repül felém, még a ráfestett halálfejeket is láttam :). de a legszebb, hogy felrobbanni már nem volt időm, mert vége lett a körnek
  • DummyBoy
    Hmmm :) Mindenki szereti a F2 spec fícsöreit? :)

Hehe... hozzászólva ... ha rajtam múlna (Jajj, mi lenne ...) a repülő elé állás -81326764326527452785 pontot dobna a staton :) Valamint ha a egyszeri lábashuszár eldob egy követ akár bármely repülő irányába, akkor az felrobbanna és 6 kör után spawnolna újra ...

Viccet félretéve, az ultimate szőnyegbombázók tényleg idegesítőek ... mivel kivédhetetlenek és avatott szakember kezében igen hatékonyak is ... Gulf of Omanon volt olyan publik, hogy nem jutott ki a partra semelyik amcsi jóideig mert a tengeren le lettek bombázva ... a mi repzink meg bombázta a MEC-et ... a zseni ...

Sajnos rengeteg olyan (elméleti síkon) jó dolog van a BF2-ben amit úgy is lehet használni hogy rossz legyen ... lásd a LeaderSpawn ...

El kell fogadni ... az ember sajnos ojan állat, hogy amit lehet a maga javára fordít még akkor is ha a többinek ez rossz :(

Valahogy engem a BF2-ben az fogott meg a legjobban hogy néha sikerül olyan emberkékkel, akik tudják hogy ez csak egy játék, nem pontvadászat, és ezek ellenére tudják mi a lényeg ... :)

A tRs-es srácokkal sikerült néha jót játszani, ott volt Squad meg minden, mégis végig ment az ökörködés ... SZÓRAKOZTATÓ volt ... ráadásul eredményes ...
    Én ezt a részét szeretem a BF2-nek és emiatt az egyik kedvencem .. minden idegesítő hibájával és lámájával együtt ...
  • koschwarz
    öööö, mert volt esze és nem rohant ki mindig a tűzbe feléleszteni?
  • bakvarnyu
    Szerintem se ketto, hiaba csak annyit jelez ranezesre a fejedre esik vagy 5-6.
  • joebacsi
    ilyen "built for flame" logóval én inkább hallgatnék :)
  • 0Fritz0
    Mert csak flémelni tucc... :D
  • joebacsi
    semmi, nekem ugytünt a "beloletek" alapján hogy a hozzászólás második része is warlockékra vonatkozik...azota rajottem, hogy énvoltam a lami :)
  • Me0w
    Mivel kapcsolatban? :)
  • schrank
    nem tudom hogy hogyan csnálják de én mindíg 4-5 bombát látok leesni amikor messziről nézem ja nem a mig 29 hanem a SU olyan egyformák bezzeg dc-ben hangról meglehetett állapítani mi repül feléd itt meg egyik olyan mint a másik
  • Mersant
    en nem a klant akarom bantani, csak felhivni a figyelmuket az elobb megnevezett emberkere...bar mondom a pontos nevet nem jegyeuztem meg, de ilyesmi volt
  • Mersant
    most nem o volt a bunos, valami HTSgabor354 vagy ilyesmi nevezetu egyen volt...
  • joebacsi
    sztem valamit félreolvastál :)
  • Me0w
    Lol

Es erre mondjak, hogy ne az egesz klant bantsuk... sajnos nem sok mas maradt meg beloletek, csak a karomkodas a cingar hangotokon, meg a repulo ele allas, sorry :)
  • erdos
    Ez a beszéd Egy waron úgysem a rangod ad el, publikon meg külön élmény a tábornokhent :D
  • joebacsi
    "mig29 lebasz 5 olyan erejű bombát egyszerre"
    2öt :)
  • schrank
    albertó szokott gecizni ha látja hogy a mások fog előbb odaérni a repülőhöz inlább beleő AT-val a kisgeci
  • Mersant
    a repulosokkel kapcsolatban annyit, hogy en nem szoktam repulni, tegnap kivetelesen beultem 1 gepbe 20 percre, abban a pillanatban 1 HTS-es elkezdett szovegelni es elottem tancolni...persze ki is vasaltam. engem az ilyenek nem hatnak meg meg ha -2000 pont jar ertuk akkor sem...szoval nyugodtan alljatok legkozelebb is a "gepem" ele ti jobban fogtok bosszankodni a 10. respawn utan...
  • schrank
    nem nagyobb genyóság mert a rutinos gémerek már voltak kommanderek is és tudják hogy mit érdemes artyzni és 15 mp-d van az első ágyúdörelytől a menekülésig de az ellen nem tudsz csinálni semmit hogy egy mig29 lebasz 5 olyan erejű bombát egyszerre amitől minden elpusztul még a tankok is az arty ha nem pontosan a páncélost találja el akkor vígan át lehet vészelni azt a 10 mp-et úgyhogy a következő peccsben vagy a repülő bombáit kell legyengíteni hogy csak akkor bassza szét a páncélosokat ha közvetlenül ráesik vagy az arty javítsák fel olyan szintre hogy az tényleg mindent elpusztítson
  • bakvarnyu
    viszont:
    -public-on igyis-ugyis kaosz van;
    -war-on meg annak a csapattagnak szabad hagyni csak a repulozest akit kizarolag nemes cel vezerel.
  • haxoror
    Ha a medic tud újraéleszteni akkor mi szükség a leaderspawnra?
  • bakvarnyu
    Ugye=)) Pedig az agyutuz meg nagyobb genyosag mint a repulobombazas=)
  • Nagydög
    Az a baj, hogy a soforlordnak igaza van a repulokkel kapcsolatban. Egymassal kevesbe foglalkoznak. Inkabb a foldhozragadtakat gyepaljak, es ha szerencsed van, meg az az urge is teged fog porig bombazni, akinek az lenne a dolga, hogy az ellenfel ne tudjon porig bombazni.
  • Rafia
    Ezt kb. fél nap alatt meg lehet csinálni :)
  • Rafia
    Igazad van. A jobbik csapat fog nyerni, tehát teljesen felesleges szidni a repülőket, meg hogy nem állnak squadba a játékosok. A baj az, hogy publikon nem a nyert körre hajtanak (az harmadrangú), hanem a fraggelésre. És így meg nem fejlődik semmi, csak egy kupac ember lövöldöz egy másik kupac emberre. És persze a repülősök tudják ezt a legjobban élvezni.