172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
theodor #51961 Mini image. -
Szigi90 #51960 Küldtem privit. -
Sam16 #51959 De egy MSN-t adjon valaki akinek tört van és multizik és meg tudta csinálni!!! PLZ HELP ME! -
Szigi90 #51958 Nekem is volt ilyen problémám nem tudom hogy tetted fel simán vagy bemásoltad a Temp-bol a a BF2 mappájába. Én egyből az utobbi megoldást választottam és akkor csinált ilyet. Újraraktam ugy hogy simán telepítettem nem írt ki Patching failedet vagy mást. És így már tokéletesen ment.
-
Sam16 #51957 Adjon valaki egy MSN-t aki törtel játszik és mondja el amugy a FAQ végig néztem!!! -
Szigi90 #51956 Ez is lehet. -
Annyi a lényeg,hogy nem szabad crackelni a gamét hanem egy img filét kell betenni a daemon tools-ba. -
Szigi90 #51954 Szerintem segíthet a http://bfhelp.try.hu/olvasd végig és ha az sem segít utána kérj segítséget. -
miért ha szabadna megkérdeznem
5 rugesz a csellólájt aki már azt se tudja fizetni és olyan gépe van mint neked és annyi idős mint te és nem dolgozott még diákmelót se kubikró az esetedben ne is beszéljünk de az a szerencséd hogy suliba van de ha egyet tanácsolhaatok legyél konzolos net nélkül a PC olyan mint egy ferrari a dzsungelbe
-
Sam16 #51952 Szevasztok azt szeretném meglérdezni hogy Multit akarok játszani és felrakom a játékot megpatchelem és a PBweb-et és el akarom indítani a játékot és nem jó a játék fekete lesz a képernyő és utána vissza lép a Windowsba!! PLZ segítsetek! -
Schrank olvastad a 51937-es hozzászólást?:D -
Romott az átlagod? Így sok értelme volt az SF-nek -
kilesz kötve a netem
, remélem egyszer majd még találkozunk
-
Húúú épp időben kitöröltem a hozzászólásomat,mert engem néztek volna hülyének.:D -
én meg jó helyen jó időben -
biztos nem voltál gép közelbe és be volt kapcsolva az auto spawn
-
nem egymás után
hanem egy körön belül a legtöbbször megölt ellenfél
-
Bazzz nem is tudtam,hogy ennyiszer kinyírtál.:)
Nekem nincs is olyan,hogy More Victims:D -
Nekik vagy a Worst Enemy-je. -
ezt most találtam a statomba : More Victims {TLD}Gaboca (15), Kissztani84 (9), [PB]Joe_Wallace (8), ez mit jelent ?
-
De ez tényleg így van ahogy mondod,ha ezeket betartanám akkor sokkal jobb lenne a statom.:)
Nekem sok az önfejű akcióm csak berohanok a közepébe és gyilkolok mindig a sűrűjébe szoktam lenni.:)
Pl Karkandon sokszor egyedül szoktam befoglalni az első arab zászlót úgy hogy a többiek félnek a zászlóhoz ugrani én meg nem habbozok hanem megyek is foglalni és meglepődnek az arabok amikor befoglalom a pontot,aztán onnan föntről mindenkit kicsinálok.:) -
Lehet jobb is. Kevesebb önfejű akció, pontosabb célzás, és megfontoltabb játék és akkor maradhacc a HORDÁBA is.
-
Íjjjj Schrank jól nyomod ezért is kell jönnöd a klánunkba.:D -
Nekem az assi kaszt így néz ki:
Assault Time:72:27:04 Kills:4,159 Deaths:3,109 K/D Ratio:1.34 G.R.:6,556
Szerintem nem olyan rossz.:P -
benyomtad a név előtti pipát és rányomtál a szavazás gombra, valami ilyesmi lehetett :P -
hat eleg erdekes.. es h lehetett ezekre az emberkekre szavazni??? -
haxoror #51933 igen -
haxoror #51932 A CS-sek nyilván csíteltek mint mindig!
-
haxoror #51931 Gazala a legjobb!
(bár az amcsi bázisra befért volna még egy Abrams..) -
Sracok errol a szavazasrol van szo??
www.ludologia.hu
-
hááát ezt én sem értem de inkább nem írok semmit mert múltkor is itt volt az a libalógiás manusz aztánmég a végén magára venné a gondolatmenetemet
-
Én csak most néztem:) Ki írta ezt össze?:) Mi alapján? Picit mókásnak tartom:) -
Amikor a hír ki lett írva bf.hu-ra még csak szó sem volt TVről!!! Mondjuk hivatalos forrásból eddig sem. Egyébként meg tudok én rinyálni, mint egy rossz ribanc, ha kell 8D -
Ha már csökentett módban feltetted a patchet ,akkor még egyszer már nem kell feltenni a dos-os módzserre is. Tedd fel az SF-et is, az hátha segít. -
TS Zolly #51925 Ja. Tegnap dél köröl is már 100-al vezetett. Utánna passz. Mondjuk a renszer is kaki volt. Én 3x szavaztam rád :D Akkor még assze egál volt az állás. Lehet itt is voltak, akik szavazgattak, de tuti odá át is. Na mindegy. Szóva te lettél az első. Ez jó. TV-be ne feledd megköszönni a BF tábornak. Tudod, ugy zokogva, mint az oszkár dij átadáson. 
-
"nem venném el szívesen olyas valakitől az első helyek egyikét, aki tényleg megérdemelné" (nem a jelölt bf-esekre gondolok) -
Egyébként tiszta gáz, hogy mennek itt a kemény versenyek Jeep CSata Rulez-es meg nincs is. SZÉÉÉÉGYEN 8) Vmikor és is beugrok majd funolni. -
Nem tudom, mi lett a vége. Én tegnap du. amikor utoljára láttam, akkor már Piki több mint 100-zal vezetett. Aztán meg ha jól veszem ki az olvasottakat, vmi olyasmi történt, hogy hirtelen megugrottak a szavazataim, mint állat 8) Szóval vki belenyúlt csöppet a dologba 8/ Most ugye lezárták a szavazést és nemtom mi lesz. Mondjuk én nem bánom, hisz nem venném el szívesen olyas valakitől az első helyek egyikét, aki tényleg megérdemelné. -
Részletek:
- A Magyar Transportkirály Bajnokság 2 havonta kerül megrendezésre.
- Mindenki bekerülhet aki nevez a versenyre a honlap fórumán.
- Páros futamokokból áll a verseny. Akik győznek továbbjutnak, akik vesztenek kiesnek. A végén az első helyezett megkapja a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY ÉRMET.
- Az útvonal a Bajnokság megrendezése előtti napon kerül nyilvánosságra. A map a Race at Karkand V2 lesz, mivel csak ez készült el eddig.
- Gyakorolni a Bajnokságra lehet az SG szerveren egyedül, vagy amikor épp csak sima versenyek zajlanak.
JELENTKEZNI ITT!!!! -
Na szeva skacok! Folytatnám tegnapi problémám további elemzését!
A sok rendes,segítőkész,aranyos,kedves,stb.Bf 2 vel durrogtató már sok mindent segített,de még a gondom mindig fenn áll! Na feltettem csökkentett módban az 1.12-es patch-t, utána újraindítok, indítom a 1.12-est installig, utána TCM dok/user/local settings/temp/stb Megkeresem a cdkeycheck exe.-t rákatt nem csinál semmit. a patch exe-re katt bejöm egy dos képernyő oszt azt írja :"Could not find Patch File Enter a New Name&Directory for the Patch File or Press Enter To Quit" Tehát a lényeg! Fel telepítettem a patcht.. Índítom a progit>>fekete képernyő villan,még egy kis sötétség, és máris újra az asztalon vagyok! Többen írták,hogy hogy a képernyőfrissítés megváltoztatásával próbálkozzak. Próbáltam 60,75,85 Hertz-en is eredmény ua.
Oszt mondták tegyem fel a legújabb vga drivert,5_12-es catalyst neszeneked ez se használt.
Azért sem akarok lemondani a játékról veletek, ugy hogy ha valakinek eszébe jut még valami okosság,az ossza meg velem, vagy megdumálhatnánk Msn en is /[email protected]/ ui:egyszer úgy is sikerül oszt akkor jaj a sok ellenségnek!