172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Értelem a tetőfokon
-
haha, jo hogy nem face to face, mint a quakes idoben... -
csinaltal volna egy helis squadot, es az elso 26 perces korod alatt meg is lett volna :) -
amikor belépett a játékba akkor fellépett az ökáunt szerverre is vagy csak bf2be?
egyébként 99% hogy a tűzfalad/routered nem engedi, tiltja a bf2 kommunikállását a nettel, konfigold be -
http://www.cybergames.hu/corsair_bf2_infantry_cup -
Erre tudna valaki válaszolni?
"Hellósztok!
Lenne egy kis problémám. All Seein Eyes-al próbáltam csatlakozni magyar szerverhez de csak belépett a játékba és semmi. Azt utánna kiírtam szépen az ip címét a szervernek de akkor meg ezt a hibaüzenetet adta be: "Nem sikerült kapcsolódni. Kérlek ellenőrizd az internet-kapcsolatod és próbáld újra!" Net az működik nincs vele gond. Lehet hogy az a baj hogy routerem van?" -
Gyorsan meg lehet csinálni. Public, Karkand, Hotel, sikátor, döf-döf...és megvan. -
Hehe :) You are not yet eligible for the advanced rank of First Sergeant because you are missing the awards: Basic Basic Knife Combat Badge. De remek, sokaig nem leszek First Sergeant ;) -
lol... -
Talalkoztam a tankosukkal 
-
Ennek az ellentete a meritorious unit ribbon, meg a tarsa a valorous unit ribbon. 40 team pont 1 korben + 26 perc a squadban, ill. 45 team pont + 50 ora squad ido... azert megizzadtam mire meglett a 45 team pont a korben, persze volt hogy volt 30, 38, 39... de pont 45 sosem :D Aztan egyik hajnalban sharqin osszemediceltem a pontokat, volt hatra vagy 5 ticket mikor meglett a val. ribbon, utana 30 masodperccel a merit... aztan 20mp es vege volt a kornek :) -
úristen most hogyan tovább? :D -
ja en is, pont neztem valamit a staton, erre kiirja ... rangot nem kaphatom meg, mert hianyzik a basic ground defencem.
megnezem mi kell hozza 5 perc alldogolas egy bizonyos fegyvernel, hat annyit meg sose alldogalltam, max helire varva :)
sharqi penny be, mec oldalon bealltam a rogzitett geppuskahoz, furdoszobaba ki, mire visszajottem mar meg is volt.
Benan van kitalalva ez a 'mi kell hozza' dolog... az illetekes illetot is nyugdijaznam.
-
hehe , te is élsz még?
... nyah majd hívlak :)
-
Haliho de rég nem láttalak :)
-
Verzoo #52066 No net 
-
Imaim meghallgatva, koszi anyuka :) -
Neked bármit.... ISLAND FIGHTERS!
-
"eddig a szabadidőmben WoWoztam" ott a pont! 
Amúgy üdv újra itt!
-
Jó azért újra látni ;) -
Verzoo #52061 Téged meg lelőlek tizennyolcszor pisztollyal ok? -
És Én? -
Verzoo #52059 Leszurhatsz hétszer ha én is leszurhatlak tizennyolcszor 
-
te még hajtasz a plecsnikre 
-
Jó elegem van a knife bazzsból. Nincs valakinek kedve 7 szer leszuratnia magát? cserébe 5 ször lelőhet. -
erre is meg arra is ... dolgozok , tanulok , meg ilyenek ... eddig a szabadidőmben WoWoztam ... most megint feltettem a Bf2-t ... még nemtom :) -
Szasz Beast nekem is cseszel irni BF2-ben merre voltál? :D -
Gratula, sokkal szebb mintha helivel tortent volna :)
-
mi ez a szar
-
Az is jelentkezhet aki állandóan csak a saját székletét kínálja fel étkezésre?
-
Verzoo #52051 
-
Verzoo #52050 Én úgy tudom,hogy csak vasárnap lesz -
-
:D -
Az [s^FB] klán tagokat keres! Feltételek: 1.egészséges önbizalom(nagyképűség) 2.járművekben való jártasság(kivéve tank, arra már van emberünk) 3.a következő szavak ismerete és gyakori használata szervereken az ellenfél megfélemlítésének(lenézésének)céljából: kurv@, anyád és ragozott formái, láma, f@sz, gyökér, köcsög, stb.
Ha magadra ismersz, köztünk a helyed!
Írj az i'am'the'[email protected] címre!
-
Szeretnék, de nekem ez a éjszakai kezdés nem nagyon jön be!:((((
Nem azt mondom, hogy papucs vagyok, de a téli hosszú estéken mi a sz@rt csinálok????:DDDDD -
Ez eleg lama probalkozas volt, kb. olyan mint az oldalad amit belinkeltel. -
Te fogsz jönni hordával játszani vmikor? -
Szeretem az olyan játékosokat, akik csak akkor élvezik a játékot, ha ők szivathatják a többieket.Ha viszont rájuk kezdenek "figyelni" rögtön zokon veszik...:) -
Szerintem úgy érezték magukat mintha publicon öldököltek volna...