172102
  • TDC Geronimo
    Értelem a tetőfokon
  • alma2
    haha, jo hogy nem face to face, mint a quakes idoben...
  • alma2
    csinaltal volna egy helis squadot, es az elso 26 perces korod alatt meg is lett volna :)
  • Pink Tiger
    amikor belépett a játékba akkor fellépett az ökáunt szerverre is vagy csak bf2be?

egyébként 99% hogy a tűzfalad/routered nem engedi, tiltja a bf2 kommunikállását a nettel, konfigold be
  • Zs0lt1
    http://www.cybergames.hu/corsair_bf2_infantry_cup
  • cselt
    Erre tudna valaki válaszolni?

"Hellósztok!

Lenne egy kis problémám. All Seein Eyes-al próbáltam csatlakozni magyar szerverhez de csak belépett a játékba és semmi. Azt utánna kiírtam szépen az ip címét a szervernek de akkor meg ezt a hibaüzenetet adta be: "Nem sikerült kapcsolódni. Kérlek ellenőrizd az internet-kapcsolatod és próbáld újra!" Net az működik nincs vele gond. Lehet hogy az a baj hogy routerem van?"
  • Running
    Gyorsan meg lehet csinálni. Public, Karkand, Hotel, sikátor, döf-döf...és megvan.
  • Me0w
    Hehe :) You are not yet eligible for the advanced rank of First Sergeant because you are missing the awards: Basic Basic Knife Combat Badge. De remek, sokaig nem leszek First Sergeant ;)
  • BEAST #52073
    lol...
  • SigS
    Talalkoztam a tankosukkal

• Me0w
    Ennek az ellentete a meritorious unit ribbon, meg a tarsa a valorous unit ribbon. 40 team pont 1 korben + 26 perc a squadban, ill. 45 team pont + 50 ora squad ido... azert megizzadtam mire meglett a 45 team pont a korben, persze volt hogy volt 30, 38, 39... de pont 45 sosem :D Aztan egyik hajnalban sharqin osszemediceltem a pontokat, volt hatra vagy 5 ticket mikor meglett a val. ribbon, utana 30 masodperccel a merit... aztan 20mp es vege volt a kornek :)
  • Fenrir
    úristen most hogyan tovább? :D
  • alma2
    ja en is, pont neztem valamit a staton, erre kiirja ... rangot nem kaphatom meg, mert hianyzik a basic ground defencem.
    megnezem mi kell hozza 5 perc alldogolas egy bizonyos fegyvernel, hat annyit meg sose alldogalltam, max helire varva :)
    sharqi penny be, mec oldalon bealltam a rogzitett geppuskahoz, furdoszobaba ki, mire visszajottem mar meg is volt.
    Benan van kitalalva ez a 'mi kell hozza' dolog... az illetekes illetot is nyugdijaznam.

• BEAST #52068
    hehe , te is élsz még? ... nyah majd hívlak :)
  • Rusid
    Haliho de rég nem láttalak :)
  • Verzoo
    No net
  • alma2
    Imaim meghallgatva, koszi anyuka :)
  • PannonRobi
    Neked bármit.... ISLAND FIGHTERS!
  • TDC Geronimo
    "eddig a szabadidőmben WoWoztam" ott a pont!

Amúgy üdv újra itt!
  • uHs Gerzson
    Jó azért újra látni ;)
  • Verzoo
    Téged meg lelőlek tizennyolcszor pisztollyal ok?
  • PannonRobi
    És Én?
  • Verzoo
    Leszurhatsz hétszer ha én is leszurhatlak tizennyolcszor
  • schrank
    te még hajtasz a plecsnikre
  • Vorpal
    Jó elegem van a knife bazzsból. Nincs valakinek kedve 7 szer leszuratnia magát? cserébe 5 ször lelőhet.
  • BEAST #52056
    erre is meg arra is ... dolgozok , tanulok , meg ilyenek ... eddig a szabadidőmben WoWoztam ... most megint feltettem a Bf2-t ... még nemtom :)
  • uHs Gerzson
    Szasz Beast nekem is cseszel irni BF2-ben merre voltál? :D
  • alma2
    Gratula, sokkal szebb mintha helivel tortent volna :)
  • schrank
    mi ez a szar
  • Running
    Az is jelentkezhet aki állandóan csak a saját székletét kínálja fel étkezésre?
  • Verzoo
  • Verzoo
    Én úgy tudom,hogy csak vasárnap lesz
  • BEAST #52049
  • Crem
    :D
  • badsec
    Az [s^FB] klán tagokat keres! Feltételek: 1.egészséges önbizalom(nagyképűség) 2.járművekben való jártasság(kivéve tank, arra már van emberünk) 3.a következő szavak ismerete és gyakori használata szervereken az ellenfél megfélemlítésének(lenézésének)céljából: kurv@, anyád és ragozott formái, láma, f@sz, gyökér, köcsög, stb.

Ha magadra ismersz, köztünk a helyed!
    Írj az i'am'the'[email protected] címre!
  • Crem
    Szeretnék, de nekem ez a éjszakai kezdés nem nagyon jön be!:((((
    Nem azt mondom, hogy papucs vagyok, de a téli hosszú estéken mi a sz@rt csinálok????:DDDDD
  • Me0w
    Ez eleg lama probalkozas volt, kb. olyan mint az oldalad amit belinkeltel.
  • Running
    Te fogsz jönni hordával játszani vmikor?
  • Crem

Szeretem az olyan játékosokat, akik csak akkor élvezik a játékot, ha ők szivathatják a többieket.Ha viszont rájuk kezdenek "figyelni" rögtön zokon veszik...:)
  • Running
    Szerintem úgy érezték magukat mintha publicon öldököltek volna...