172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
adok neki eggyet csak válaszoljatok plz mert megjött a kedv egy kis bf2-höz -
TS Zolly #52121 Neki ollanja nincs.
-
a visszavonás gombal 
na de esetleg válaszolhatnális a kérdésre transzportkirály
-
hogy a ..cibe lehet üzenetet törölni 

sumáááák
-
112 pacth felrakásnál nem lehet vhogy megoldani hogy ne a c: -on kelljen neki a 3 gb?
nem lehet átlöni vhogy esetleg hogy másik particiot használjon?
mert nem tudok 3 gb-t csinálni a c: -men
szerk: nesze forum bug volt -
nem lehet egyszer megkérdezni 
-
ja kurva szar kubradámon négy cobra kavar a levegőben aztán honnan szopjam ki melyik nem a mienk
-
Mondjuk en maig goreny dolognak tartom az el nem foglalhato bazisrol a jarmuvek lopkodasat. -
átadom a helyem ha kell
-
DDany #52112 hali! mivan a bf2 accaunt servervével már emgint?! sokaknak nemjelentekzik,be emgtagadja a bejelntkezést.... tudja vki?! -
Látom családias kezd lenni a hangulat! -
Sam16 #52110 Szevesztok Sg teambe szeretnék jelentkezni bocsi hogy most szólok csak nem tudtam megcsinálni a tört változatot azért nem tudtam Dec.10-ig jelentkezni 3 emberről volna szó már régóta akartunk játszani csak nem tudtuk hogy lehetett megcsinálni de sikerült és szeretnénk az SG teambe bekerülni!!! Azt mondtak itt kérdezzem meg! valaki aki benne van az ügyben jártas vagy admin az plz válaszoljon! köszi elörre is
-
Nyertetek?
251-192 -re vezettünk, 2 perc volt vissza, amikor 16 emberből 12 repült a szerveretekről tőlünk és fél perc műlva sikerült pause-t nyomni. Mire visszaértem, csak azt látom, hogy megy a szerver és 2 tank az utolsó zászlónknál van. -
Verzoo #52108 Gyerekek még,nem kell őket komolyan venni...
De azért

-
Hehe... gondolom ez Alberto új accountja
-
A következtetés ugyebár az lenne, hogy csak akkor engedélyezett valami, ha ilyen HTSes szuperjátékosok teszik :P -
Most már értem, hogy mért szídja mindenki agyba főbe a HTS klánt. A mai nap felmentem az EA HU 2-re és találkoztam valami HTS Jancsi vagy valami hasonló nevü gyerekkel.
A shongua ment...mi amcsi, ők arab oldal. A tv torony tetejéről 3x kiszedtek (ami nem baj, mert ezen a pályán ezt kell tenni), de utúánna nagynahazen sikerült felszálni, és kiszedtem őket. A gunnernek mondom, hogy lopjuk el a helit, meg is tettük erre jönnek az üzik.
"Mivan azért lopod el, mert kevés vagy hozzánk?" ez volt a kultúráltabbik hozzászólás. Ezután jött az operation clean sweep. Lespawnolok...csat egy fejest kiosztanak..és nicsak HTSék viszik az elfoglalhatatlan bázisról a helit.
Lehet, hogy én nem értem a gyerek logikáját. valaki segíthetne megfejteni
-
Addig jut el hogy beírom az ip címet aztán oké és utánna már menne a szerverre de visszadob a menübe a hibaüzivel. Tűzfalban nincsen blokkolva. Routerben pedig hogy kell engedni? Vagy portokat kell neki nyitni? Ha engedem akkor nem lesz baj hogy nem eredetiben van meg a játék mert valami infót akarna lekérdezni a főszerverről? -
nevezzen a nagy híres LBandi féle (volt hu.man-os he he he kacc, kacc) banda a magyar kupára ! Ott mutassátok meg emberkék, hogy mekkora menők is vagytok.
Nem kell a kifogás, hogy most nem játszunk annyira, meg most a többiek nem érnek rá, és egyébként is szálka ment a mutatóújjamba, szóval gyertek és mutassátok meg, hogy mit tudtok.
Fair csatában, az I. Magyar Kupán.
Még szerver sem kell, hogy legyen. Szívesen adunk kölcsön. (egyébként másoknak is, ha kell.) -
Teljesen egyetértek veled, én is szívesen megküzdenék velük, hogy lássam tényleg olyan jók-e, mint amilyennek tartják magukat! Természetesen csak szimplán kiváncsiságból...
-
Te is tudod Badsec h ertettem... hiszen Lbandival mar talalkoztunk mult heten a S.o.S meccs alatt.. mellesleg.. engem ezek a beszologatos (@anyzos) "über"playerek
alapbol idegesitenek .. es kitol nem ha nem tolunk a "szedett-vedett" Hordatol kellene illem lecket kapniuk! :D
-
Hi! Folytatom a kinlódást, hátha egyszer tudok játszani! Na most az van hogy az acountnál azt írja : There was an error connecting a socket. Tudja valaki hogy mit kéne tenni?
-
Nana!
A horda - szerintem - nem azért van hogy "kiderüljön ki a jobb"! De azért minden kihívást elfogadunk!
-
Ez telleg epuletes.. az latszik h bind nelkul nyomta a szitkokat! :D
-
Mit szolnatopk egy funwarhoz h kideruljon ki a jobb??
szerintem a Horda kellokepen jo gyakorlat lenne ellenfelnek
-
hello bíszt 
hát igen nagy mostanában itt a láv, mindenki fogja a másik zsebét és sétálgat
-
egyetértek. lehet úgy is csinálni azt, amit lbandi csinál, hogy lejön belőle, vicc az egész, és saját magából csinál bohócot, hogy a többieket szórakoztassa. na, neki ez soha nem sikerül, bár humanbucser szerint ilyen lbandi. vagy mi, de mind1. -
Ááá, már csak ilyen "öregurasan" nyomatjuk...
-
Nagydög #52093 Volt nekem regen egy cimboram, aki olyan taplo volt, hogy az hihetetlen, es nagykepusegi tanacsokat kert tole Havas Henrik. De ezzel egyutt valahogy ugy erezted, hogy megallas nelkul onmagat parodizalja. Az egesz gyerek tulajdonkeppen inkabb szorakoztato volt, ha eleg turelmesen alltal hozza. Na most Bandi cimborank valahogy nem szorakoztato. Lehet, hogy szemtol szembe egy jo fej gyerek, de mindenfele forumon csak a szanalmas kategoriaba csuszo megnyilvanulasai jonnek at.
Na, ennyit mara LBandinkrol. -
pff ... hol a flém meg az anyázás? ... már semmi sem a régi
-
HU.man butcher #52091 Ok akkor ezt sikerült viszonylag békésen megbeszélni! 

THX -
Ok! Hidd el én sem akarok vitázni! Semmi bajom veletek, de soha nem hagyom szó nélkül, ha olyat állítanak rólam, amivel egyáltalán nem értek egyet! Sok sikert kívánok a klánnak!
-
HU.man butcher #52089 Mint írtam senkivel sem akarok vitatkozni, de legyen igazad, ennyi én azzal (52085)leírtam mindent és lezártam!! -
HU.man butcher #52088 Jó van benne vmi
nagyszájúnak nagyszájú, de kicsit sem hülye és elájulva sincs magatáól!
-
Már vártam a hozzászólásotokat! Először is ha leszállnátok a földre (bár tudom ez számotokra nehéz lesz, hiszen annyival FELETTÜNK ÁLLTOK), akkor észrevennétek hogy csak viccből írtam a "toborzót"! Másrészt nem is ismersz, nem értem milyen "0 erkölcsi szintről" beszélsz?! Kiváncsi vagyok, kettönk közül ki az aki mindenkit leugat, elküld a k. anyjába, stb?!
"Komoly multú mélyen elismert playerek"? Ezek lennétek ti?! Akkor próbáljatok meg ÚGY IS VISELKEDNI! De ha egy kicsit belegondoltok, csak azért mert több ideje játszotok egy játékkal, az már bármire is feljogosít(hat) titekek, akkor nagyon tévedtek! Kicsi önkontroll és a többiek TISZTELETE! Talán ezt kellene először is megtanulnotok! Bár szerintem felesleges bármi ilyesmit is elvárni tőletek... -
Verzoo #52086 Csak az az érdekes ebben az egészben,hogy eddig csak rosszat hallottunk Lbandiról Lbanditól,úgyhogy más következtetést nem tudok levonni csak azt,hogy egy nagyszájú hülyegyerek aki el van ájulva magától.... -
HU.man butcher #52085 Ezt Bandi kérésére és az FB klán védelmére írtam:
Az [s^FB] klán nem keres tagokat, már minden posztra megvan a magyar playerek krémje.
Pigri nem tagunk 6 hónapja miután nem birt értelmes felnőtt modjára viselkedni.
badsec te ne hiresztelj a 0 erkölcsi szinteddel semmit, se a többi ujkeletü "és vagyok áma kemény aki beugat mindent pedig csak két napja tolom a bf-et komoly multú mélyen elismert playerke"
Highlandert pedig nem ugatnia háta mögött, mond meg neki ha bajod van.
The [s^FB]-<<L--Bandi>>-
[s^FB]-<<Butcher>>-
Ui.: Nem akarok senkivel vitázni és ne bántsatok
-
nem a "csicskája" hanem a "spanja"...
-
szerintem "elolem" akart lenni, csak sokkot kapott es gondolom az "M" melletti billentyure "," nyomott
-
"elole" marmint mr bundy elol, es helyette beszelt a csicskaja, vagy csak lemaradt egy-ket betu ?