172102
  • Piccolo
    Kezdetben nem volt soha sehol semmilyen szabályban basecamp, csak elkezdtek sírni akik nem tudnak kijutni belőle és onnan kezdett az EA is ezzel törődni
  • Piccolo
    Arról beszélek, hogy hivatalos EA szervereken nincs olyan hogy base camp, PUBLIC, FUN meccseken legalábbis nincs.
  • schrank
    minden peccsben kicsit változott a szabály úgyhogy nem tudjuk miről beszélsz
  • Piccolo
    hmmm ezzel a basecamp dologgal sosem értettem egyet..., mármint a tiltásával, bár szerintem ilyen fogalom eleve nem létezik... az EA ha azt akarta volna hogy ne legyen ilyen, akkor kiküszöböli. Ez egy már kész játék, kész szabályokkal szerintem fölösleges azon fáradni hogy mi magunk újakat alkossunk és elfogadtassuk másokkal. De épp ezért tolom CSAK hivatalos EA servereken. 3 év alatt nem találkoztam olyan "basecampel" amiből ne lehetett volna kiszabadulni...
  • badsec
    Nekem a kedvenceim az "idegenvezetők"! Körbevisznek a jeeppel az egész pályán, minden helyet megmutatnak, aztán ha véletlenül szembejön egy tank, az út közepén kiugranak a kocsiból és GYALOG fejvesztve menekülnek! Én meg mire feleszmélek hogy mi van, már ki is löttek!
  • koschwarz
    1 szó mint 100, én azt mondom, 1 szabályt kellene mindenkinek betartania, és nem lenne ennyi anyázás: el nem foglalhatónál ne kempeljen senki. c4-ezni lehet, de egy-két specop-os úgyse húzhatja sokáig, ha ott akar maradni és lelőni a megszülető embereket. más bázisoknál is van "kemp", de ott úgyis meg lehet magyarázni ("fedezem a társakat") és ez így van rendjén.
  • badsec
    Bár nekem semmi klános tapasztalatom nincs, de szerintem is igazi klánharcoknál a Basecamp, mint olyan nem létezik! Mint ahogy az igazi háborúkban sincs megszabva, hogy milyen célpontokat lehet lőni! Viszont a public részét a dolognak külön kellene választani. Az emberek nagy része még mindig szórakozni megy fel egy szerverre és szerintem nem arra kiváncsi hogy xy milyen jól tudja bombázni a főbaset vagy spawnkillerkedni, anélkül hogy foglalni akarna. Mert ha valaki zászlót foglal és akkor gyilkolja az odaszületőket, az már megint más dolog.
  • Piccolo
    Lépj be a JCSR-be, hátha tanulnak valamit :D
  • TS Zolly
    De remélem nem 2x csenget.
  • koschwarz
    há én nem tom, hogy megy ez, de nem gondoltam, hogy ilyen a klánélet eccer akartam csatlakozni valami meccsükhöz, de akkor sem fértem be...

viszont így nem látom sok értelmét, hogy ott fityegjen a nevem előtt pár bötű...

lépjek át?
  • TS Zolly
    Na ezt is lehet ám tovább fokozni! Megszülető helyek kempelése elfoglalható bézen. Hm. Vegyünk egy példát. Aki sokat gémelt ezzel a játékkal, az tudja, hogy hol vannak a megszületési pontok. Bemegy az embőr foglalni. Tudja honnan várható a megszületés. Célkereszt ott. Jön a megszülető. Bumm a fejbe. Továbbá. A foglalókat fedező, általába a fehérítési körön kivül van. Szakasz pk pl. Miért ne löné le a megszületőt, kinek arra sincs ideje, hogy körülnézzen, hová érkezett. Az más dolog, ha egyáltalán, senki nem fehérít. Már megint a DC! Nagyon soxor megkaptam ott már, hogy egy kecseg kemper vagyok, mert sv-el, scudal-al löttem a bézt. Persze q messziről. De miért ne, ha mienk volt a zászlók többsége, és nem engedtem ott az embereket érvényesülni? Kecseg dolog beismerem, de ez mégsem annyira, minha a főbézt löttem volna. Volt idő, mikor rendesen azt is löttem. De mint korábban irtam, ez taktik része volt, főleg warokon. Megszületők irtása, mig oda nem ért valaki közülünk. Ezért a minimap mindig kivolt nálam nagyítva, és teljesen átlátszó volt. Csak hogy lássam hová lövök, és mikor látom a haverjaimat a közelébe.
  • alma2
    Nem kell magadra venni :)
    Bar ezek a bizonyos 'JOZSEF HUN' es hasonlok, biztos vagyok benne sose vennek magukra, mint ahogy jatek kozben sem zavartatjak magukat.
    Van egy-ket screenshotom, de sajna az nem bobeszedu, mert ra lehet mondani epp akkor szulettek, azert alldogallnak a fobazison.Ez nagyon jellemzo pl a fushee pass palyan a kinai oldalon. de az tuti nem hagytak el egesz kor alatt a kokeritest, lehet, hogy csak jol neveltek, vagy csak korbepisiltek a teruletet, hogy azaz ovek es azt vedik.Meg az is jellemzo rajuk, hogy a megjeleno jarmuvekbe beulnek, mennek ket kort a bazison majd keresnek masikat, a lenyeg mas bazis kozelebe meg csak veletlenul se mennek.
    Aztan verszemet kap az ellen, beront a kinai fobazisra, amit nem lehet elfoglalni, utolso dofeskent.
  • koschwarz
    emmicsoda?
  • joebacsi
    és nem akarsz kilépni tőlük? :)
  • joebacsi
    ésez még nemvolt elég neki, hanem összeszedte az összes bénát, akik csak elütögetni tudtak...nc, eléggé szánalmas ;)
  • koschwarz
    koschwarzHUN

bár én vállalom, hogy tejjesen fánpléjer vagyok, igaz nemrég felvételt nyertem egy klánba, bár azóta sem jáccottam velük egyet sem
  • Piccolo
    jaja biztos valami béna, akinek nem volt jobb dolga, mert úgyse tud lelőni senkit :D
  • joebacsi
    jah, és mekkora lami volt aki kitalálta :D
  • Drachomir
    Egyebkent tegnap este kiprobaltam a BF2 Race wart!!! hihetetlen jo dolog!! Cal ha van kedvedtek a sok hulla kozt kikapcsolodni gyertek race warozni!!! tovabbi nfoz:

http://www.bf2sof.fw.hu/

• Piccolo
    Ratyi JCSR :D
  • koschwarz
    a Központi Bizottság a Főnökség felett álló Tanács felettes szerve ugye? a Központi Bizottság véleményezi a javaslatot, mielőtt a Felterjesztő Hivatalba kerül az ügy, amely a nyilvántartásba vétel és az iktatás után továbbítja a kérelmet a Nagygyűlés felé, amely 3 körös szavazással eldönti, hogy életképes-e a javaslat. ha igen, akkor továbbítják a Direktóriumba...
  • joebacsi
    lebuktam!
    ezért megkell hogy halj! :)
    ha valaki becsönget hozzád és Vasilijként mutatkozik be, ne izgulj, csak az új postás :)
  • Drachomir
    szeritnem minded spawn point fogasa undorito.. megoli a jatek azon szepseget h kuzdeni lehessen.. legalabbis en nem latok elvezetet abban h egy tannakkal v 1 chopperrel bealljak irtani a megjeleno emberkeket.. eselyuk sincs megvedeni magukat.. persze sokan ezt nem ig gondoljak.. fokent ranked servereken ahol ezert pont jar
  • TS Zolly
    Végülis megértettem mit mondasz. Bár nem nevezném oly szigoruan basecamp-nek. Tök mindegy.
  • koschwarz
    ja, rosszul fejeztem kifele magamata lényeg, hogy szerintem ez is bc, csak teljesen egyértelmű, hogy ez legális, míg az elnemfoglalhatónál bc-ni nem etikus
  • Me0w
    Multkor volt egy Wake island amire en is szivesen emlekszem vissza. Az anyahajorol kb 12 perc utan jutottunk ki, Naytman ugy repul, hogy eselyunk sem volt. Volt ott valami helikopteres arc is, 36 killel es 1 halallal, mikor meg vegre kiertunk es befoglaltuk a repteret, valami granatvetos lama kozvetlen kozelrol harmunkat lott le, ugy hogy persze neki semmi baja nem lett. Be is irtam neki valami frappansat, lehet megsertodott :P
  • TS Zolly
    :D Zolly[HUN] Persze ott van a <CoR> is.
  • TS Zolly
    Joe titkosított amcsi kgb-és. Nem tudtadd? :P
  • alma2
    mostanaban boldogitottuk, a magyar servereket, de teljesen szetbomlott ket taborra az egesz, vannak a 'prok' es vannak a 'verlamak' atmenet nincs,
    Ha abbol a 6 probol 5 a masik csapatban van, akkor tuti nyernek, olyan szinten, hogy egy zaszlo se marad nekunk. a 'verlamak' egyszeruen keptelenek elhagyni a fobezt, viragot szednek es fel lehet ismerni oket a nevukrol pl 'JOZSEF HUN' meg 'LAJOS HUN' na az ilyen 'harcosokat' meg az ellensegeimnek se kivanok.
    aztan a regi angol kedvenc serverunkre fellatogattunk, ott legalabb egysegesen kozepszinten jatszanak, de akik a magyar es mas servereken a kihivast kerestek anno es talaltak, azokat kulfoldon nem igazan szedik ki a helibol, akar tobb koron keresztul se.
  • badsec
    Pontosan! Erre általában nem gondolnak, akik csinálják! Ilyen szempontból én a Wake Islandet utálom! A kínai heli beáll a kis sziget fölé és a megszületőket/hajósokat gyilkolja + aki arra téved, a repülővel meg megállás nélkül bombázzák az anyahajót. Ez senkinek sem jó! Egyrészt USMCnek esélye sincs partraszállni, de kínai oldalról sem tudsz megölni senkit, mert nam jutnak el a partig. Nem egy Wake Islandes kört zártam 0 ponttal. Most már ha ez a map jön, inkább lekapcsolódom.
  • Me0w
    Pfff, te kemkedsz hogy ennyire ismered a kozponti bizottsagot? :D
  • TS Zolly
    Ja. Fizetett csit.
  • joebacsi
    akik megszavazzák, hogy felterjesszék e a tanácsnak :)
    aztán a javaslat szépen elvész az frx bürokrácia útvesztőjében :D
  • joebacsi
    nemtudom, nekem a suhoj nemtűnik annyira "nullának" a tetü f35el szemben, bár ti biztos jobban tudjátok (ugye tapasztalati előny :))
    majd ha ráértek valamikor kéne tolni ilyen butitott gyakot, a repcsiseinket, meg a heliseinket egymásnak ugrasztani, aztán levonni a sok okosságot belőle :)
  • koschwarz
    de hát ha ennyire "kihasználatlan" az a két slot, akkor meg nem jobb, hogy még 2 játékos benn van? mer így meg egy kicsit bosszantó, hogy 30-an benn vannak, és látod a két üres helyet...ÉRTED?
  • Nagydög
    Ok! Nem menozok, ha megmondod, honnan szedted, hogy SF-em van.
    Elvbol nem veszem meg, mert ritka arcatlansagnak tartom, amit muveltek vele.
  • TS Zolly
    Ha az ellenek a főbézen kívül, csak egy elfoglaható zászlója van, és onnan nem engeditek kijönni őket, az nem BC az én megitélésem szerint. Csak kemp. Megszületők kinyirása. Ez oké is, hisz nemcsak a több bázis birtoklása miatt csökken a ponjuk, hanem a megölésükkel is. De nem ajánlatos hosszu távon ezt mívelni, mert kitörhatnek onnan. Be kell foglalni, vagy legalább fehéríteni. DC-ben, ez a taktikok fontos része volt. Nehéztüzésréggel addig lőni a bézt messziről, mig oda nem ér a barát fehéríteni. BC és a BR a benem foglalható bázis támadása. Ez publokon nem csak az áldozat játékát cseszi el, hanem a csapattársét is, aki messzebb van, de nem tud játszani, mert nincs kit lelőni.

• haxoror
    A 16-os zatar a legröhejesebb egy pillanat alatt vége van, az a csapat nyer akinek több ram van a gépében
  • koschwarz
    a FŐNÖKSÉGET
  • schrank
    ne menőzzé hogy sf-ed van