172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
faq -
hogy tudom megcsinálni az ASE-t hogy ha belőle indítom a szervert akkor prefixet tudjak írni? -
Öööö ... hogymi? Ez nekem?
Sajnos nállam a "progémer" és a jó játékos az pont két véglet
Láttam olyanokat akik nem tartották magukat progémernek és porrá alázták a brigádot (Ez miattunk is volt persze
) Valamint aláztam már lámaként "progémert" 
Nekem nem a véleménnyel hanem a kinyilvánításával volt gondom ... ritkán (Sőt nem is emléxem hogy csinálnám) Anyázok a cseten ... mi értelme van? Ebből már kinőttem ... a "qrv@ anyád, megkereslek és kicsinállak IRL" játékosok általában csecsszopók, akik élvezik a névleges anonimitást ...
Én inkább kilépek ... mert nem biztos hogy ki tudsz jönni a BC-ből ... és akkor idegesítő ...
Pont ezért kellene az hogy a komolyabb játékosok ELLENE lépjenek fel ...
Az meg annyira nem idegesítő ha vérpistike Sniperrel 6-szor mellémlő, de ha bent van az utolsó bázison 1-2 BTR + Tank + kopter, de nem foglalnak, hanem csak vadásznak ... na az már Disconnect ... -
na a magyar adminok szigorúbbak lettek ez már ráfért a szerverre. asszem HDA Ddany-t ki is rúgták mert helivel basekempelt :) vagyis kiBANNOLTÁK :)
-
Láttam már pár pro játékost játszani és meg kell mondanom ők még a közelükbe se férnek...
és hol láttad őket a wow-ban ? mert ahogy irtad a bf2 nem nagy favorit nálad .Amugy félre értés ne essék én nem a base camperek mellet szóltam , csak azt irtam le ,hogy ha már kempelnek akkor nem az a megoldás ,hogy tele fuck ozom a team chat et , hanem megpróbálom tulélni .Azért én jó pár serveren megfordultam de olyan kempbe még nem volt részem amiből nem lehetet kijönni.DE mégegyszer leirom nem a kemperek védelmében szóltam hozzá a dologhoz , véleménye meg bárkinek lehet , nekem ez ha nem tetszik ne olvasd el.
-
Ja, most akartam megint játszani egy kicvsit, gondoltam letöltögetek hozzá pár dolgot és akkor olvastam az ET.hu-n hogy valami nagymarakodás megy a scene-ben ... Hozzáértök biztos többet tudnak erről ... mindegy, kiváncsi leszek a Quake Wars-ra majd :) -
jah, grat Odinnak (meg a dinamikus ip-nek :D)
(no offence just4fun ;-)) -
Hopp .. a lányeget nem is kérdeztem ... szóval a múltkof felmentem egy picit játszani ... Meg is haltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva :) ... Választanék a meglévő 3-4 SP közül, kattintok ... semmi, nem választódik ki ... hmmm kettintok mégegszer ... semmi ... és 4-5-10 próbálkozás után sikerült a kijelölés (Persz akkor már idegből kattintgatva megint kijelöltem aztán megszüntettem a kijelölést ...) akkor kezdhettem előről ...
Telálkozott már valaki ilyennel? Ez fícsör vagy bug? -
Jahm, ET jo stuff. Csak Nonix meg a majom testvere nem kene a magyar scenere es akkor meg elvezni lehetne. De van meg par faszarcu ott aze' :) -
Az ET jó cucc, ez kétségtelen.
RTCW fíling rulz! :) -
BF2-ben ez megoldható valamilyen szinten (Másik bázis/squad, ha a láma Leader nem repül :) stb ...)
De anno az ET-t ezért utáltam meg ... ezen a pályán ez volt a divat ... Mellesleg az Enemy Territory volt 2003-ban az év Multi játéka :) Wolfeintein motorra írt ingyenes!!! multi játék (Anno nem volt gépem és haveromék által összedobott 800-as Celeronon csak ez futott :) ) De imádtam ... és azok a dolgok, amik annyira tetszettek az ET-ben, majdnem mind újjászülettek a BF2-ben ... csak nem úgy ahogy számítottam rá :( -
No meg mi ment rajta? -
Az meg milyen TV? -
grat ODIN-nak!
meghát JCSR csapatnak
-
nézted az imént a fix.tv-t?
mert ha nem, akkor nem tod miről beszélt ;-) -
Block #52470 nekem az. szóban még sohasemtudott más a szavamba vágni :P -
akárcsak neked
-
Őőő én meg inkább szinte egyik se:) BF2-vel is csak heti 1x játszok, Quake-t meg eggyáltalán nem tolom:)
Wow most az igazi, de ez is ki fog futni lassan a prioritás éléről.
Passziánsz a menő:) -
Block #52467 na jah :P
meg a beszéd az erőségük :P -
Eme 3 év alatt te mivel játszottál?:) Vagy semmi olyan helyen ahol durva bc volt vagy semmi FPS-el:)
Ne is haragudj de BFV-ben pl durva kis BC-k jöttek össze eggyes csapatok ellen. DC-t nem ismertem csapat szinten de maga a játékot igen és ott méginkább adott volt.
Van olyan BC amiből az életbe nem jössz ki. BF2-ben is lesz, csak várd ki a végét. Még fél év és ha jó csapatok ellen tolod lehet még spawnolnod se lesz értelme.
Minden játékban csak ki kell aknázni a lehetőségeket, fel kell fedezni az egésszet. -
egyébként inkább kvék, mint bf2, abban legalább nincs annyi bug :-) -
lol pff :Ð
állok elébe ;-) -
A skillesebbek medic-kel rohangálnak 8) -
Hát te? Meguntad a kvéket? Kéne tolni egyszer ismét valami Vietnam csatátá:) Szivessen lekempelnélek:) -
Érthető dolog. Javaslom keress megoldást hogy lehet az ilyeneket úgymond a saját szarába folytani. Szivessen adnék tippeket ha annyira ismerném a játékot. Amúgy ha te se jössz rá a megoldásra akkor lépj ki. Sok szerver van, bár sok a kemper is de mindig akad jó hely jó játékkal. Hogy "pro" e az ilyen kemper? Nem hiszem. Láttam már pár pro játékost játszani és meg kell mondanom ők még a közelükbe se férnek...
jah és pisz:) -
Üdv!
@Piccolo és -mNz-Jean :
Lehet hogy ti hozzám képest sokkal "öregebbek" és "pro"-bbak vagytok, de amit írtatokaz a tipikus Láma-hülyegyerek-progémer hozzáállás (És bocs ezért, mikor az első hozzászólásokat olvastam, sokkal durvább dolgok jutottak eszembe ... Písz! )
Ez a BaseCamp dolog mondjuk BF-ben nem annyira durva, én anno ET-ben tudtam (És gyűlöltem meg minden formáját ...) meg mi az ...
Az a gond, hogy nagyon nagy szavak azok hogy mekkora kihívás kijönni a BaseCampből, meg az sír aki nem tud ... ezek szép szavak ... DE!!
Anno ET-ben volt egy pálya (Régen játszottam, nem emléxem a nevére) ahol az amcsiknak egy nagy ágyút kellett felrobbantani ... és ha a másik bázist nem tudták a németek időben elfoglalni, akkor egyszercsak a 16 ellenfélből 10 Support lett és egymás után kérték az Artillery-t az egyetlen Spawn-ra ... senki sem robbantotta fel az ágyút, csak egyszerűen hullott az arty egy szem házra ahol a Németek Spawnoltak ... jó játék ...
Szóval ezek után meggyűlöltem rendesen ... most hogy alig van időm játszani, mégjobban idegesít ... nem azért mert rosz lesz a K/D-m (Amúgy sem lenne sokkal jobb :) ), nem azért mert mások ezt élvezik, hanem azért mert a sok "hülyegyerek" élvezi ezt, én meg ráérek 2-4 órát játszani hetente, ennek a fele vagy a 15 sec-es spawntime, vagy a szerverkeresés ...
Én ezt nem igazán élvezem ... Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de amikor az embre egy kicsit szórakozni, kikapcsolódni szeretne, akkor rendesen fel tudják baszni az agyát az ilyenek ...
Elnézést, ha valakit sért, de mind nagy Anti Basekemper, ez kikivánkozott! -
np -
Gabor970 #52458 köszi, megpróbálok IP-re belépni. -
na téged nem kérdeztelek!
-
tesség a szerverek, ip-vel ,) -
Piccolo #52455 sztorno... -
haxoror #52454 Itt a te személyed offtopic wowlámi!
-
Nem, képzeld. Csak véletlen nyomtam egy alt+tabot ;P -
Gabor970 #52452 sziasztok!
Tud valaki valamit a magyar szerverekről???
Jól látom, hogy csak egyet látok, az is SF ??????
Help meeeee!
Nálam van csak hiba ???
G. -
Hehe ez nagy.:DDDDD -
nnah megint leálltak a vov szerverek vigyázat :Ð -
kivételesen nem úgy volt ;-) -
Aha!
Miez kéremszépen offtopic?! Moderátort ide!
-
... én csak ártatlanul keringtem a helikopteremmel az ellenséges főbázis felett és néha ellőttem egy rakétát amivel 10 embert kempeltem le...

-
egyébként a legutóbbi kis bfv-s publikozáson a muhahán az mnz-s skacokkal, egyedül én nem mentem kempelni, én csak ... lásd aláírásom :D