172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Piccolo #52565 Én repülök és nekem nem jó így :) ÉS gyalogosként is esélytelen vagyok :D -
Szerintem ebben a repülő kérdésben soha nem fogunk "kiegyezni"! Aki repül, annak így jó ahogy most van, aki meg gyalogos (mint én) az teljesen esélytelen a légi egységek ellen. Persze ha majd jobb lesz a légvédelem, meglátjuk mi lesz...
-
Piccolo #52563 ööö nekem akkor nem válaszol senki? :P -
Tudom, hogy ez direkt van így! Nincs is vele bajom, lehet félreérthetően fogalmaztam. -
Piccolo #52561 Engem Te nem tudsz becsapni, mert én láttam a sólyomvégveszélybent és ott mindenki ugyanannyi ideig bírt futni , úgy bizony :D :D :D -
lammaer #52560 Az nem is lenne baj... dobják el a repcsit, kit érdekel, de akkor legalább nem jönne 15 másodpercenként a szőnyegbomba.
Szálljanak le és guruljanak be a hangárba, punktum!
Amúgy az, hogy a repcsit feltankolja a reptér kb azzal egyenértékű, mintha a tankot meg feltöltené lőszerrel az, hogy éppen az úton van :) -

-
Szerintem gondolkodj picit, szerinted miert lehet hogy az assault kevesebb ideig tud sprintelni? :) Azok a kasztok amik kevlarral vannak 'szerelve' csak rovid ideig kepesek futni. Nem veletlen. -
Piccolo #52557 

-
[URL=http://www.kepfeltoltes.hu/051214/screen168_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Én kb. ennyit szoktam "látni" a repülőkből![/URL] -
Piccolo #52555 Ez most (hogy ahhojt idézzem) egy vérbeli "Ámátőr" kérdés lesz. Az hogy ilyen kicsik a pályák a BF2-ben annak van valami igazi oka ( pl a gépek nem tudnák lekezelni, mert a régi BF-hez képest annyiiiival keményebb már a grafika), vagy csak simán úgy gondolták, hogy ez így jó lesz és minek bővíteni? Mert mint pilóta és sniper nagyon tud zavarni, hogy csak szemből támadhatok.... -
Vagy esetleg állítani lehetne, hogy egyszerre mennyi bombát dobjon ki. Nem mindig ez a "szönyegbombázás" menne. -
eldobnák a repülőt. Kevesen szállnának le. -
Piccolo #52552 Akkor nem 1 bpmbázás, hanem 3-4-5-6-7-8-9-stb, amíg még nem csodafegyver, kapacitása lehetne és csak azután kéne landolni vele...
-
ezt tuti nem változtatják meg , így van "értelme" repülni mert pergős , ha landolni kéne meg töltögetni már nem lenne olyan hatékony fegyver , hisz 1 bombázás és mehet landolni -
Landolás esetleg?
Akkor már tényleg csak a skillesebb piloták repkednének (húzamosabb ideig), nem pedig a fraggyűjtögetők.
-
Miért szerinted hogyan kellene feltankolni a repülőket?? Van vmi jobb ötleted?? -
Piccolo #52548 így-így. szerintem a repülést eléggé elcseszték, ennek ellenére eröltetem mondjuk :D , de fenntartásokkal :D
Ahhoj.: Te szaaaar :D -
ámátőr :)) -
hbd meow -
vagy jöhetne pár irányítatlan rakéta...mert ezeknek a "hőkövetős, de mégis bekell fogni az ellent" fos rakétáknak a gyakorlati haszna egy olyan pilóta ellen, ki nem most repül először, elég közelít a nullához... -
rohadt alma #52544 A tank a csacsikat szedi le.Akik helikopterrel akarnak zászlót foglalni ahelyett hogy a zászló felett kiugratnák az embereket és elvonulna valami biztos helyre (ezt szerintem maguktól tudni kéne mert repülés közben nehéz a sablonszöveget előhúzni + ha kínaiul vagy arabul megy a szöveg akkor nem értik olvasni meg nem olvasnak).A zászló elfoglalása után meg felszedné őket. -
rohadt alma #52543 A vadászok így se tudják könnyen leszedni a helikoptert (vagy csak én nem).Mire befogják már elkerülik. -
Szerintem a "sprint exploit" az a futás jobb kihasználását jelenti. Mert pl. a supportos katona csak 3mpig tud sprintelni, míg a medic 2x annyi ideig. Ez ugye kitenként más és más. Bár ez csak játék, de igen röhejes hogy a jól kiképzett katonám egész 3mpig!!! képes sprintelni. Ennél már csak az a jobb amikor leugrom fél méter magasból és megsérülök. -
Piccolo #52541 Szerintem a vadászoknak kéne radar, mint a vietnámban. Idegestő, hogy ott keringünk vakon, mint a 42-ben, csak ott volt pályaméret és nem repültünk ki egy gázfröccsel a térségből. Itt kicsit elméálázok és már 3 mappal odébb landolok :P -
Block #52540 vagy tanknak :P -
Ja,meg a vadásznak újabb 10 kill :( ! -
rohadt alma #52538 Kár lenne gyengíteni a Hawk géppuskáját.Inkább a Mi-17 vagy a Z-8 legyen képes 2-2,5x több embert vinni.Azzal közelítenének a valósághoz.Milyen szép lenne amikor 10 ember pottyan le az égből,hogy elfoglaljon egy zászlót!Lenne ott ereszd el a hajam. -
Crem jössz ma warra??
21:30-kor kezdődik a war a lince ellen.Ts-en talizunk vagy msn-be legyél fent azt dumálunk.:)
Tegnap meg sajna el kellett húznom,de láttam Csacsyval nyomtátok.:) -
Verzoo #52536 Lehet,hogy a falat gyengítik és nem az ágyút erősítik -
Most komolyan van ilyen lézervezérlésű levegő-föld rakéta??? 
-
Mert marha látványos fentről és kb 3x volt szerencsém kipróbálni!:DDDDD -
Te már anélkülis kibaszott jó repcsis vagy minek neked ilyen lézervezérlésű levegő-föld rakéta?:DDD -
Nagydög #52532 "Talán ez a gyengités a mobil légvédelmet is hatásosabbá teszi :)"
Azokat nem a helik gyengitesevel kene hatasosabba tenni, hanem szimplan hatasosabba kene tenni. A multkor a Tunguzka 10 masodperces sorozataval nem sikerult levernem egy BH-t, pedig a pilota szeme szinet is meg tudtam mondani, olyan kozel volt. Ennel egy .50 geppuska is hatasosabb. -
A következő pecsben nem lesz benne, hogy a vadászpilóták kapnak lézervezérlésű levegő-föld rakétát??:DDDDDDD
Mert akkor azért még élethűbb lenne!:DDDDDDDDDD -
lammaer #52530 Na, végre hozzányúlnak a helikopterekhez meg a repülőkhöz. Azért az mégis nonszensz volt, hogy egy apach lelövéséhez 3 találat kell egy tankból. Már eltalálni is nehéz tankkal egy viszonylag hozzáértő pilótát, de azért egy skuló legyen már elég neki :)
Talán ez a gyengités a mobil légvédelmet is hatásosabbá teszi :)
Kár hogy a repcsiknél nem "javitják" ki ezt az "átrepülők a bázis fölött és feltankolnak" baromságot.
Akáthogy is, alakul a paccs. Akarom, akarom :) -
"újra lehet tölteni sprintelés közben: jó."
Hát, ezt eddig is lehetett. Csak elkezdeni nem engedte, ha már tárazol, nyugodtan sprintelhetsz.
"
kínai és arab apc-k ágyújának erejének növelése ok, eddig is így kellett volna."
Nem erősítették, csak eddig nem lőtték át a falat, peccs után át fogják lőni. Kicsit faszság, hogy eddig nem így működött... Az amcsi APC, vagy akár az AK átvitte a palánkokat, a kínai meg MEC APC meg nem? -
Azt hittem elöbb,hogy nekem is ma van a szülinapom ez miatt:galocza :DDDD -
Basszus ez a tv rakétázás nem megy nekem.:(
Soha nem találom el a tankot vagy az apc-t....Tökk nehéz ezt a szart írányítani.... -
Block #52526 DE röhögnék ha a tv missile-t meg annyira lecsökkentenék hogy csak 10-20 méterröl lehetne vele ölni.