172102
  • alma2
    Ha nincs H betu, honnan tudjak a pilotak hol kell tankolni :)
    de lowon valami iszonyat ocsmany lesz az egesz, mint egy nagy massza, amiben kavarognak a szinek.
  • schrank
    hmmm nem tudtam mi hiányzik a bf2-ből de most már tudom a H-betű meg az útszéli csíkok
  • schrank
    nem textúrát kell levenni hanem ki kell kapcsolni a szaros árnyékokat meg fényeket igaz akkor megint nem ér semmit a negyvenezres vga-ja
  • alma2
    ha ebben a jatekben lejebb veszed mediumnal a texturat iszonyatosan mosott lesz minden, a helipadnal is eltunik a foldrol a H betu :)
    minden low, medium textura medium geometry, 100 % latotav, 800 x 600 es maris elvezheto es erezheto lesz a jatek szinte minden helyzetben.
  • kev
    Vedd lejebb a grafikát. Kit érdekel az hogy milyen a fal texturája, amikor lőnek ?
  • Me0w
    Teljesen igazad van benne, 1g ramnal nem a videokartya miatt szaggat, mivel siman menne a fllos texturan is, de egyszeruen minden mozdulatnal tolt a hd-rol, elbaszott szarul van megirva ez a jatek. Nem fenyezni akarom a gepem, de nfs-mw siman fut, itt meg...
  • Me0w
    Nekem jelenleg 2x512 ddr, egy 3200 xp + radeon x800pro van a gepben, med beallitasokkal szepen megy, nem nagyon esik az fps 40 ala.
  • schrank
    szerintem a szép grafhoz sok memo kell mert a sok szart el kell valahol tárolni nem úgyhogy kevés(1GB) ram-mal felesleges ehhez a játékhoz "jó" vga-t venni mert ugyanúgy fog laggolni a kevés memo miatt a csúcs grafot akarsz akkor kell a 2GB és csak utánna gondolkozzál hogy milyen vga-ra dobsz ki pénzt
  • rohadt alma
    A boltban azt mondta az eladó vegyek a géppe GeForce 6800 128MB INNO kártyát meg tegyek bele egy 512MB RAM-ot.Azzal 2x512MB ram lenne meg ott van a 256MB-os.A processzor meg maradna az AMD 2.5 XP (a processzor persze az opcionális 3.2-vel megy).Szerinte azzal nagyot izmosodna a gép.Tényleg jobban futna a játék?Nem lenne olyan amikor leesik az FPS 15-20-ra?SZerinte persze nagyot ugrana a gép de ő mégis csak eladni akar.
  • badsec
    Elvileg ez nem kivánságlista, hanem tény. Mármint hogy ezek biztos benne leszenek a patchben.
  • alma2
    Akkor nem kivanom neked, hogy egyszer a pilota helyen uljel, mert a vegen szivrohamot kapnal a nagy izgalom kozepette :)
    altalaban elintezi a gunner egy szep tv-vel, de amikor 'beragad' mert ilyet is tud a szuperjatek, meg elfelejti kovetni a kattintasokat, meg atmegy a masik helin, akkor nincs mese, a draga raketa kerul bele :)
  • schrank
    most olvasok erről az új peccs hírről mikor is lesz ez ? vagy ez megint csak a kívánság lista mint múltkor ? mert a bf.hu-n nem látok semmi ilyesmi hírt
  • schrank
    ki lett a szájber gyerek a ludológián ?
  • rohadt alma
    Ilyen az amikor egy értelmes kérdésre hülyeség nem hüjeség a válasz.
  • alma2
    A heli, hogyha piros szegeny mar sokkal rosszabbul manoverezheto, bar a szuper tankosoknak tok mindegy 10-el megy vagy 8-al le nem fog esni, a fanak meg amugy is nekiegy :), Ha heli serult, teljesen maskepp kell iranyitani, olyan mintha atszalltal volna a cobrabol bh-ba.
    de ez fokent a mi28- nal erezheto
  • Me0w
    Bevallom oszinten szarok ra hogy mennyire sirnak a helisek, igazan ideje volt hogy kicsit pofanvagjak oket, mert mindegyiknek kicsit nagy lett az arca mostanaban.
  • schrank
    ha valaki ki tudja szedni a helit az a gunner esetleg én egy FAV-val
  • badsec
    Én ezeken a heli-heli csatákon mindig olyan jókat röhögök. A földről nézve kb. annyi látszik hogy 2 heli egymástól 5 méterre forog körbe-körbe miközben folyamatosan emelkednek és megállás nélkül lövöldözik egymásra az irányítatlan rakétákat. Persze nagy ritkán el is találják egymást vagy összeütköznek.
  • alma2
    Azert egy mozgo tankot, eleg nehez helivel seggbe loni 2 raketaval, hogy annak kampec is legyen. plusz a jatek ugye altalaban ugy gondolja egyik sem talalt, igy mar nem fog az ember egy tarral kettonel tobb pancelozott jarmuvet kiloni.
    Akkor legalabb legyen egy packkal tobb lovese.
    Arrol nem beszelve heli vs heli csatanal meg rosszabb a helyzet, hiaba kell 5 a kobranak, majd orulhet az ember ha 2x8 al leszedi a masikat.
    nagyon rossz hirek ezek :)
  • kev
    A középső kanál kell..vagy az villa ?

Már megy, a program nem lett megpöcsölve rendesen.
    Akinek nincs elég helye az a Faq-ban a telepítési problem / 2. pont alatt találja a megoldást.

Kiegészítés : A faq-ban leirtakon kívül, be kell másolni a szintén a ./temp-ben - egy másik könyvtárban található - patch.rtd és patch.rtp fileokat is a Bf2 könyvtár gyökerébe. És utána : patch.exe
  • schrank
    mi milyen márka a táp vagy vga
  • Running
    mégse? milyen márka: vargáné és tsa?
  • schrank
    és ennek a "tápossághoz" köze van a hőmérsékletnek mert nekem amikor nyáron volt az a 38 fokos másfél hét akkor egyáltalán nem kehetett semilyen 3D-sel nyomatni mert így szétesett a kép
    meg az én xp2800+ 9600pro 1G RAM meg egy csoffadt 80-as SATA-s vinyómnak csak elég egy szaros 300W-os TÁP vagy mégse
  • Verzoo
    Válassz
  • kev
    Feltettem a 77.30-ast ami a játékhoz van, dx9-et is, hátha ..és !..
    Nem fut utánna se.

Adjatok egy kanalat, főbe lövöm magamat.
  • Crem
    a tápom adta meg magát, azért csinálta ezt menet közben.
    Az a gond ilyennél, hogy nem egyértelmű a hiba, alkalmanként jött elő. Persze a végén már boot-ni se tudtam...
    Egyszerűen "elfáradt" a táp...:(((
  • mohus
    a
  • mohus
    szittem ez a winfos háttered....alapból ilyenek vannak benne
  • Piedon
    Schrank nem lehet, hogy a tápod szórakozik?
  • Running
    Másik driver? FAQ?
  • kev
    Inkább valaki okos mondja már meg hogy miért nem műxik ..
  • Me0w
    Elore.
  • Running
    Paréj tegnap vártuk schrank commandert, de lófaszt se láttunk.
  • kev
    Ugy látszik ha játszani akarok, le kell töltenem a Call of Duty 2-őt..
  • schrank
    crack ???? embeeer nem a 90-es években vagyunk üdvözöllek a xxl-dik században mini-image
  • schrank
    méééér ha caps lockot nyomja akkor a squad-os menü jön be van más választása
  • kev
    nem
  • GiGa master
    megcrackelted???
  • kev
    Pecsek feltelepítve, Special Force feltelepítve, refreshrate ki, eredeti bf2.exe és dll visszamásolva, Daemon4 emulátorba mountolva a mini disk mdf.
    Bejön a kezdőképernyő, jön a sötétség és utánna... kilép.

Nvidia 6600, 81.95 driver.

Heeelp..

• Crem