172102
  • Me0w
    Mar nemaze' de tenyleg ki erolteti a vasarnap 8 orat?? Ez azt jelenti, jobb esetben, hogy:

8 fele elokerul a ket csapat
    Megvarjuk meg xy megvacsorazik, gyereketnevel, kiveri, stb.
    felkilenckor kb kezdunk, akkor leesik 1-2 ember, restart, stb.
    8:40-kor kezdes, elso kor 9-re vege. Ekkor Ahelyett hogy mindenki megtalalna a helyet a masik oldalon, meg 3 restart kell, hogy rendezodjenek, mert cigi, pisi, stb.
    9:10-kor elkezdodik az elso map masodik kor, 9:30-ra vege. Na ilyenkor jon a 20 perces szunet, foleg ha szerver valtas is van. Mi az ip, mi a port. Nem default port? Mi a jelszo? Kisbetuvel? Nekem nem megy. Neked megy? Megy. Varjal rossz szervert nezek. Mi az ip? Tedd be chatbe! 49 a vege??!
    9:50 elkzedodik a masodik kor, hasonlo levezetessel, es 10:40-re vegzunk is. Meg a faszomat fogok 8-tol 11-ig minden vasarnap a gep elott ulni, hogy utana ne tudjak reggel felkelni.
  • Landor
    De vinnék, csak túlterhelt és lassú a rendszer
    Amúgy nemtom mi izélsz, ma már eladtam ötöt
  • schrank
    marhán ráérsz nem viszik a mobilokat karácsonykor
  • Landor
  • schrank
    te inkább borotválkozzál szőrmók
  • Landor
    ..az ormótlan helyesírási hibáival
  • Running
    Nem hergellek tovább mert a végén elhúzod a fél osztályt.
  • schrank
    kuss erre találták ki a lukasórát
  • Running
    Szerintem ez majd elválik hogy melyik csapat mikor tudja összehozni a wart. Nem kell mindenen felakadni, neked meg nem mind1...a diákokat úgyse zavarja ha a tanítóbácsijuk elalszik.
  • Running
    Kérem szépen a klánokat jelentkezzenek már, ne legyenek HURKÁK!!!
    Nem szükséges mindféle idióta indokot kitalálni, hogy miért nem neveznek.
    Hozzáteszem elég gáz az, hogy valaki CB-s meccseket képes vállalni, de a magyar klánok ellen hurka kiállni. Szeggyétek össze magatokat és jelentkezzetek!

• schrank
    ki a ...szom erőlteti mindig ezt az este 8 órát + fél óra várakozási idő + fél óra hogyan kell beállítani a szervert tökölés stb. nem normális az biztos
  • erdos
    Amilyen nagy volt a lelkesedés mindösszesen idáig 5 csapat jelentkezett :-(
  • Running
    I. Battlefield 2 Magyar Kupa
    2005. december 18. - BurnBaby | Battlefield 2 hírek /www.battlefield.hu

Folyamatban van az I. Battlefield 2 Magyar Kupa szervezése. Várjuk minden magyar klán jelentkezését, hogy megmérettessenek a hazai mezőnyben. A jelentkezési határidő 2005. december vége, a kupa várható kezdése 2006. január eleje. A részletekért és a jelentkezett csapatok listájáért katt a tovább gombra.

Tudnivalók:

Mérkőzések: Minimum 10 vs 10, max 12 vs. 12 (egyéni megegyezés szerint)
    Nevezés a fenti létszám feltételeknek megfelelő csapatok részére, klánvezér által regisztrálva, regisztráció Runningnál
    Nevezési határidő: december vége
    Start: 2006. január eleje
    Meccsek: Nevezők számától függően vagy egyenes kiesés, vagy 2-3 csoportban csoportmeccsek, és utána egyenes kiesés.

Szabályok:

Kommander mód: on
    Global unlocks: off

Választható mapok:
    • Dalian Plant - 32
    • Daqing Oilfields - 32
    • Dragon Valley - 32
    • FuShe Pass - 32
    • Gulf of Oman - 32
    • Kubra Dam - 32
    • Mashtuur City - 32
    • Operation Clean Sweep - 32
    • Sharqi Peninsula - 32
    • Songhua Stalemate - 32
    • Strike at Karkand - 32
    • Zatar Wetlands – 32

Minden klán maga választ magának mapot a fordulóra, de kétszer egymás után ugyanazt a térképet nem választhatja. A választását a regisztrációs időszak és a sorsolás után kell egyszerre előre minden fordulóra jelezni. (Tehát egy sorrendet várunk.)

Egyéb beállítások:
    • Spawn Time: 15s
    • Ticket Ratio: 200
    • Friendly Fire: On
    • Auto Balance: Off
    • Punkbuster: On

Mérkőzések minden vasárnap este 20:00-ás kezdettel, meg nem jelenés (30 perc várakozás után) esetén a másik fél győzelme automatikus, kevesebb létszámmal ki lehet állni, de a minimum létszám 8 fő.
    Egy meccs 4*20 perces kör.
    Ha a szerverről leesik valaki, akkor kérhető és technikailag lehetséges legrövidebb időn belül teljesítendő a pause.
    Ha a szerver lehal 5 perccel a játék elkezdési idején belül, akkor előröl kell játszani a mapot, ha azután hal le, akkor a hátralevő időt kell lejátszani.
    A köröket felváltva egyik illetve másik fél szerverén kell játszani. Közös megegyezéssel ettől el lehet térni.
    A meccs előtt a klánvezéreknek meg kell adni egymásnak a szerver címét jelszavát.
    Minden egyéb szabály tekintetében a CB 32-es bf2 ladder útmutatásai az irányadóak.
    A meccs előtt a két klánvezér a Quakenet-en #bf2.huncup csatin megegyezik a szerverekről. A meccs eredményét mindkét klánvezér e-mailben küldi (a csatis megegyezéses loggal együtt) a kupa supervisorának , probléma esetén elsődlegesen a screenshotok figyelembevételével a supervisor dönt. Ha a két adat egyezik, a meccs eredménye elfogadottnak tekintendő.

A kupa alatt játékos igazolás nincs, csak azok játszhatnak egy csapatban, akiknek a nick-jét az elején leadták a csapatok.

Supervisorok:

Ahhoj
    msn: [email protected]
    #bf.huncup@QuakeNet : Ahhoj

Running
    msn és e-mail: [email protected]

Szervezők és adminok jelentkezését is várjuk !!!
    A kupa logójára is várjuk a jobbnál jobb grafikákat!

Jelentkezési lap, folyamatos információ elérhető a kupa oldalán: http://www.bf2sof.fw.hu/

Gogogo!
    Jelentkezzünk minél többen!

Akik már jelentkeztek:
    1. Great BaseCampers (GBC)
    2. Jeep CSata Rulez (JCSR)
    3. Horda
    4. RDHA
    5. Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)
  • Landor
    VÁÁÁÁÁÁÁ
    Na meg a digitális képkeretemet
  • schrank
    te inkább vedd meg a landor borotváját
  • Kovács legény
    mert rosszul csináltad
  • Danee
    Flém szagot érzek :)
  • Landor
    640KB elég lesz mindenre
    - Bill Gates
  • rohadt alma
  • rohadt alma
  • BEAST #53348
  • rohadt alma
    De a dokumentum igazi
  • rohadt alma
    A nemzetközi tőke és pénzvilág van a háttérben
  • rohadt alma
    Mert itt egy összeesküvés van
  • rohadt alma
    Ezt én akartam
    Nekem miért nem ment?
  • Kovács legény
    csak az a furi hogy akkor az elmult 5 évben eltitkolták?
  • Kovács legény
    gondolom igy:)
  • Kovács legény
  • rohadt alma
    Nem kell nevetni.Jót akartam de el...Nem sikerült.
  • rohadt alma
  • Jancsik
  • rohadt alma
    Nem ezt akartam.
  • rohadt alma
  • rohadt alma
    Van egy rossz hírem!

Próbáljon mindenki megnyugodni!

Megprobálom finoman elmondani!

Legyetek erősek!
  • rohadt alma
    Késparti a késpártiaknak?
  • Jancsik
    gyertek a 3as rankedra késpartizni. én vagyok egyedül de majd jönnek, múltkor is nagy késperti volt
  • Running
    Jelentkezési lap: www.bf2sof.fw.hu főoldal legfelül, és nekem küldjétek vissza!

//TLD Amon Serrano munkája
  • rohadt alma
    Én azt szeretném az új patchba ha a supply nagyobbat sebezne.Összetörne minden járművet amire ráesik.Mégis csak ellát annyi embert.Legyen már súlya.
  • Nagydög
    A multkor Karkandon egy nagyon ugyes kommanderunk volt. Folyamatosan verette a hotel mogotti sikatorokat, nem gyoztunk elmenekulni. Ahanyszor sikerult attorni es foglalas kozelbe kerulni, jott a sajat tuzerseg. Es hiaba pofazott neki mindenki, hogy keressen valami ertelmesebb elfoglaltsagot, csak eroltette. Ennek oromere, mikor ki jart arra a sajat csapatbol, hozzavagott egy granatot, vagy kiosztott neki egy fejlovest.
  • 0Fritz0
    A könnyített csúzlit mikor kapják meg? :)