172102
  • joebacsi
    megyek tolom énis egy kicsit, most volt valami frissítés :D
    milyen néven vagy?
  • joebacsi
    jaja, ha meg a bögyös macával vagy, akkor magadbaszursz a fecskendobol, és már fullos is vagy :D
  • Verzoo
    Leugrassz a harmadikról és lazán mész tovább????????
  • mNzJean
    hát azért a CB-n sem fenékig tejfel ám az élet , multkor a Viper Squadron nevü klánnal lett volna egy warunk , egész héten készültünk , taktikot gyártottunk stb.. a megbeszélt időben senki sehol a szerverükön , ez volt este hatkor , felmentem a ts ükre , elösször szó nélkül kivágtak , majd a 3. próbálkozás után szóba álltak velem, azt mondták ,hogy majd 8 kor warozunk , jó ok mondtam nekik ,mindegy csak legyen war mivelhogy nagyon készültünk rá , mondja a klán vezérük ,hogy 8 órakor 100 % ,hogy fönn lesznek a szerverükön , hát mondanom se kell 8 kor sehol senki , föl ts re ismét , benn vannak a WOW szobába és azt mondják ma nem waroznak ,de adnak egy ts ip-t ,menjek fel az egy másik klán talán lejátszák velünk a wart. Na akkor mondtam a hülye labanc gyereknek hogy aufwiedersen .Szóval ennyit a CB röl , és biztos nem ők az egyetlenek akik igy állnak hozzá.Most nem az ex ellen akartam beszélni , mert amit Rambo koléga leirt abban teljes mértékben igaza van , csak azért irtam ezt le ,hogy az éremnek mindig két oldala van , kinek ez jut kinek a másik.
  • 0Fritz0
    hopp

• 0Fritz0
    Elég mókás dolgokat lehet benne csinálni.
    Tiszta Rambo-nak érzem magam. :)

• alma2
    amugy lesz benne rank system is, bar ez erdekelne legkevesbe...
    mint lehetseges alternativa 2 ev utan, azert nem szabad elfelejteni :)
  • alma2
    mar vannak uj palyak sot 64 playeres is.
    na mindegy befejeztem, csak mar reg voltam ilyen lelkes, talan akkor mielott kijott a bf2 :)
  • Verzoo
    Ahogy a képet elnézem még ha fizetnének se játszanék vele
  • alma2
    mikor probaltad ki ?
    gondolom itt eleg surun jonnek, az ujabb es ujabb verziok.
  • Hysteria
    2 pálya van mind2 nagyon kicsi se repcsi se semmi a trauilert nagyon kigyurtak a tralier zaftos a game fostos :(
  • Hysteria
    ez a jatekot nagy hazugsag h 5 éve fejlesztik még fél év is sok

ellopták az otleteket a bf bol és a far cry bol
  • Hysteria
    egy probát megér a game de bf nyomába sem ér olyan kicsi egy pálya mint a 16 s mashturr vagy meg annal is kisebb a multi nagyon fostos semmi unlockolhato cuc se medal

a jatekmenet nagyon fostos sniperrel feje 4 lovés = nem halál
    tiszta bug az egész
    grafika fostos
    ráadásul ez csak beta a full majd fizetos lesz mint a WoW
  • alma2
    Szerintem itt a sok low grafikas jatekosnal sem nez ki jobban a bf :)
    de leszedem, este kiprobalom, de igen felcsigaztak a trailerrel,
    de ebben a verzioban meg nincs repcsi, meg heli se?
    mert akkor mar is csokkent az erdeklodesem :)
  • Verzoo
    Játszál vele sokat
  • 0Fritz0
    Vazz, de állat, töltöm is lefelé!
  • joebacsi
    olyan is, megnyugtatlak :)

most szted erre ráillik a "bfgyilkos" kifejezés? :DD

(és a grafika összességében még az erényei közé tartozik, képzelheted milyen a többi :))
  • joebacsi
    hmm, ugy nem az "itthon minden szarabb, mint külföldön" című idióta közhely újabb példáját mutatjátok be, mert nekem sajnos nagyon úgy tűnik :(
    értem, hogy volt negatív tapasztalat, de ezek miatt általánosítani nem túl bölcs dolog...sztem a "tisztelt kivételek" azért nagyobb számban vannak jelen kishazánkban, illetve ne mond azt, hogy cb-n sincsenek ultragyökerek, mert ez nagyon nem igaz...szóval elég gyenge kifogás, de ugye a ti döntésetek (bár nemtudom, hogy az indulók közül, melyik csapatról képzelnétek el azt, hogy nem akar tisztességgel helyt állni)
  • alma2
    Azt irjak : its free! forever!
  • Hysteria
    ez awarrock egy fos jatszottam vele 2 orát

és má csak 1 honapig ingyenes
  • joebacsi
    sztem előbb próbáld ki a publikus bétát...és sirni fogsz a bf2ért :D
    (bár a medik csajszi jó poén, de több pozitívumot nem találtam ebben a rettenetben :))
  • alma2
    es ha csak a fele igaz lesz, ami a trailerben latszik.
    remelem soha senki tobbet nem vesz bf2-t.
    Nezzetek meg a TRAILERT !!!!
    es persze ingyenes a game...
    az a gyanum ezt is a felduhodott bf2-es okosabb jatekosai kezdtek irni :)
    de majd utana olvasok.
  • alma2
    hmm, hcgameren olvastam. Ha az almok egyszer valora valnak !!!
    soha tobbet nem inditom el a bf2-ot :)

warrock
  • ERykk
    Megnit beenged törteseket.
  • HELPer
  • eX RambO
    Kornél!

Azt hiszem mi már ezt megbeszéltük, miért nem indulunk a HUN Cupon.A rövid 1 mondatos magyarázat csak annyi, hogy nem tetszik a magyar klánok Huncuphoz való hozzáállása, és nem szeretnénk többet szívni senki komolytalan magatartása miatt.
    Inkább nyomunk minden egyes Huncupos meccsünk helyett egy-egy CB-s meccset amiből tanulunk is vmit és nem csak azt, hogy ha nem indultunk volna ezen a Cupon akkor sokkal jobban jártunk volna.Hogy csak egyet említsek az emlékezetes DR klán elleni gyakunkat ahol az első körben elszenvedett fölényes 179:0ás vereség után elszállingóztak a szerverünkről se szó se beszéd.
    Kinek van erre szüksége szerinted?? Komolytalan a banda, akár az S.O.S klán ellenetek történt gyak meccse is elgondolkodtató: Minek ijraindítani a szervert meccs kezdetekor??? Ha vki ilyet kérdez akkor én inkább nem is játszom ellenük, egyszerűen nevetséges... majd ha változás észlelhető a magyar klánok részéről(tisztelet a kívételnek)akkor mi is szívesen megmérettetjük magunkat egy HUNCupon de addig köszönjük szépen nem szeretnék szívni mások balgasága és egyszerűsége miatt.(akinek nem inge kérem ne vegye magára) Thx byez RambO
  • Me0w
    Schrank en szeretlek de megegy ilyen faszsagot irsz, eltorom kezed labad. Kurvara nem volt hozzapiszkalva semmilyen ranked filehoz, nem lettek a warezosok beengedve, az EA Magyarorszag sem tudta megmondani, miert engedi be a torttel jatszokat. Ne terjessz ilyen hireket, mert rossz vege lesz.
  • HELPer
    Nekem lenne egy kérdésem, miért van, az hogy a szerverlistában minden szerver elérhetetlen (piros színű), pedig elvileg a legújabb patch van fent hisz, már az SF is fennt van. Vagy rosszul gondolom?
  • joebacsi
    jajjne, még a végén a blikk címlapjára kerül...akkor aztán vége mindennek
  • joebacsi
    megcsinálja a komplett oldalt hozzá, utánna csak szolni kell valakinek hogy töltse fel a többihez :)
  • schrank
    ne menőzé a szaros tft-del B+
  • Jancsik
    off
    powerstripel világosítom a játékot, és ha lerakom asztalra a bf-et, és visszalépek akkor már nem lesz világos. hogy tudom megcsinálni hogy ne vesszen el a beállításom ha lerakom asztalra?
  • schrank
    -k intézzetek már valami jogot hogy tudjon FAQ-ot készíteni SF-hez
  • schrank
    hiába próbálsz védekezni a történne velem valami a sajtóhoz kerül az anyag
  • Yan
    Ja, csak volt itt egy naon okos figura, aki mindezt elterjesztette + feljelentésekkel fenyegetett. Szerencsére már megunhatta a bf-et. :)
  • joebacsi
    ha jól tudom olyan szerveren is voltak gondok, amihez hozzá se lett nyúlva...
  • schrank
    az ilyen serverek beengedik a tört gammásokat emlékeztek milyen botrány volt az ea_hu-n annó emiatt hogy megpiszkálták a server beállításokat hogy be tudjanak jönni a warezosok de de egy csomó apró hibát is hozott magával ez a hekkelés lagg imbolygó hullák stb. és mindez hivatalos rankedon
  • Danee
    lol, bf2-zni szoktál azért néha? :D
  • Nagydög
    Ez egy nagyon szep regi gyermek jatek. Hullahopp.
  • Running
    Nembaj.

JCSR-Wolfguyal beszéltem hogy ma lesz este gyakparti nektek. Ha össze tudunk gyűlni, akkor nem nyomunk egyet közösen? A szervert nem tudom lekódolni és valszeg csak mapot állíthatok, a főnök utasítása.

Meow megint bulizik, EZT MÁR NEM HISZEM EL!!!! Mind1, mert én se leszek bf2 közelben vasárnaptól jan elejéig, valszeg.