172102
  • BEAST #53654
  • mNzJean
    Neeem mekkora láma ökör vagyok , nem dugtam rá a tápcsatlakozót de ugy el volt dugva ,hogy a haverom se vette észre pedig ő keni vágja a témát , ugyhogy most már jó lessz , Happy vagyok.Ez uton is köszönet azoknak akik ebben a szorult helyzetben a segitségemre voltak .
  • TS Zolly
    Ö szerintem biztos. De te??????
  • Cream78
    Ha jaj!
  • badsec
    Kösz, hogy vetted a fáradtságot és ezt megosztotttad velünk!
  • Crokin
    Rádugtad a plusz tápcsatit?
  • tomee14
    bf2 nagy szar
  • schrank
    biztos ?
  • TDC Geronimo
    Szevasz! Téged is látni errefelé? :)
  • Cream78
    Csatlakoznék valamelyik klánhoz! 18 on túl járok :)
  • Beers
    Ez tényleg idegesítő!
    Keddig foglalkozz a családdal,elvégre is karácsony lesz,van!
  • mNzJean
    Más : képzeljétek , hogy jártam , barátnőmtöl kaptam karácsonyra egy 6600 gt - videokarit , és vazze nem müködiiiiiik .. Kurvára ideges vagyok mert szerintem megmalmozták , pedig original csomiban volt ,Szerintetek mekkora az esélye ,hogy egy zsir uj videókártya ne müködjön? Teljesen el vagyok keseredve ,mivel egyrészt ajándék volt és igy mindkettönk öröme csorbult ,másrészt itt a karácsony és nem tudok reklamálni a boltba csak majd kedden.Ez szivás.
  • Robogo
    Hát én egyet értek Jean kollégával hiszen ez egy HUNcup magyar klánokkal!!!Mindenkinek van joga játszani még annak is aki késöbb jelentkezett egy adott klánba.Szerintem össze kéne gyűlni ts-en minden klánból minimum 1 fővel és megszavazazni ezt a szabályt!
  • mNzJean
    Azon kívül, hogy CB-n is ez a gyakorlat, miért nem lehet menet közben a létszámot bővíteni ?
    Egyébként közben megnéztük a CB szabályait és bizonyos feltételekkel még ott is lehet új tagokat
    felvenni menet közben, csak itt nem :( .
    Számunkra az a legfontosabb, hogy minden olyan klántagunknak legyen lehetősége játszani, aki
    az adott pillanatban a klánunkba tartozik. Sőt, ha 1-2 vendégjátékos megtisztel minket azzal, hogy
    kisegít minket emberhiány esetén, mi őket sem szeretnénk elutasítani! Az, hogy minél többen
    részt vehessenek a Huncupon fontosabb kell legyen, mint az, hogy névsorokat hasonlítsunk
    össze! Azt is el szeretnénk kerülni, hogy egy vesztett war után az ellenfél megóvja a wart,
    mondván, hogy Kis Pista nincs rajta a listán. Attól félünk, hogy a sok szabály között lassan
    elveszik majd a játék öröme.
  • Danee
    1.12 bfhelp.try.hu
  • zeus
    megvanööö
  • zeus
    szevasztok
    mellik peccs kell mostanság? esetleg egy link is jól jönne.

thx
  • FCH kari
    köszi közben állitottam rajta és rájöttem
  • joebacsi
    mivel tudod állítani a holtjátékot?
  • Gundark1234
    Ha jól értelmezem:
    Halott zóna(bocs)
    Az a terület amely befolyásolja mennyire kell a botkormányt elhúzni hogy a játékban írányitott dolog az adott irányba el is mozduljon. Ez a terület a botkomány középpontja körül helyezkedik el. Ez a beállítás akkor jön jól ha nem akarod hogy pl a BF2-ben a heli a legkisebb rántásra kezdjen el fordulni. Ehelyett beállítod a halott zónát(bocs mégegyszer) hogy csak nagyobb rántásokra reagáljon a bot. KB ennyi.
  • FCH kari
    ha nem nagy gond valaki leforditaná ezt hogy mit jelent??>>
    dead zone

An area that determines how far you will have to move the joystick before getting axis feedback. The dead zone reduces the sensitivity of the joystick near the center point. The larger the dead zone, the farther you will have to move the joystick to get a response from your game character.

This feature is advantageous, for example, if you move straight ahead by pushing the joystick forward. In this case, the dead zone assures that even if you move the joystick slightly right or left, it will not alter your forward progression.

You can set the dead zone at a level that feels comfortable for you.
  • Jancsik
  • Running
    Az indokok szarok...űjjetek le, mert ez témazáró EGGGYES!!!!
  • Dr4gonlord
    És csak online lehet megvenni? 'nnyukat, azt! Bár egyáltalán ezért a sok pénzhajhász kiegért is.
  • Ahhoj
    lesz hurka :D
  • Kovács legény
    hú disznótor,demegéheztem:)
  • Ahhoj
    "Aki nem akar indulni az ne induljon."

Pontosan...

Csak csalódás, hogy nektek magyaroknak szervezünk kupát, hogy együtt szórakozzunk, de úgy tűnik nem mindenki akar :)
    De én tiszteletben tartom, nem erőszak a disznótor .))
  • Hatt
    Mi már régen szövetkeztünk egy csapattal, ezért is eX a nevünk. Sajnos a játék nem teljesítette sokak igényét így 30 tagból kb 13 aktív. Én magamat se mondhatom aktívnak mert szinte csak warokra nézek be, mostanság még azokra se nagyon.

Nem a létszám hiány miatt nem indúl a csapat, az indokaink teljessen más alapokon nyugszanak.
    Aki nem akar indulni az ne induljon.
  • Hatt
    Hehe, most van esélyetek, mi nem leszünk ott:)))
  • Hatt
    meg is látszott:))
  • menSZESZ
    Megtudnád mondani, hol találtál állítási lehetőséget. Én nem találok sehol.
  • vsly
    Azaz
    A tolókart félretettem,s a tolóerőt rákonfigoltam a T1-T2re,így már cool
  • rohadt alma
    Biztos megint ilyenekkel szedtek ki az igla mögül az F-35 géppuskájával.
  • Crem

Battlefield 2 Tuning Csomagok
    Témaindító: Hysteria

[b]A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást

• Crem
    hazahoztam én is egy x52-est a BF2 miatt. Gondoltam, majd ezzel mekkora pusztítást végzek. Semmi értelme nem volt. A tolókart elfelejtettem visszahúzni az utánégetőre meg rátapadt folyamatosan az újjam!:D
  • Kovács legény
    nemhinném hogy bárki jönne ezzel
  • mNzJean
    ha valaki nem akar részt venni a hun cup-on azt tiszteletbe kell tartani , de ha meglessz a győztes klán ,nehogy jöjjenek a megjegyzések ,hogy " persze ha mi ott lettünk volna....."
  • Crem
    nekem is saitek 3d van...
  • TS Zolly
    Mi egy időben nyomtuk a CB-t, Open Cupot és a Magyar kupát. Közben néha megvivtunk egy-két fun mecset is. Bár igaz, megtehettük, mert voltunk annyian, és mivel a CoR tagjai nem a fiatalabb korosztályt képviseli, pár főt leszámítva 30 az átlag életkor, ezért mindig tudtunk kiállítani 10 embert a warra, mert nem kellett vizsgára készülni, másnap suli, és nem kelett attól tartani, hogy az anyuci ágyba parancsól. ( mármint aludni :D ) Ezért is a klánba, 18 felett veszünk fel uj tagokat.

Amugy a Magyarország ,, legjobb ,, ch, BF2-es klán jelentkezését még nem láttam. OPC vagy mi a nevük.

Kissebb létszámú csapatok!!! Sokan vagyunk jelenleg a CoR-ba, de nem elegen. :P Eredeti gém hiány, BF2 nem szeretése, stb. Magyar kupába induló kilenc főböl talán ha öt ember nyomja nap mint nap a gémet. Többiek csak ha eszükbe jut. De mivel hiányzik nekünk a war filing, ezért mindenképp indulunk, szövetkeztünk az FB klánnal. Közösen nyomjuk le az MB-t. Tegyétek ti is ezt. Keressétek meg egymást, szövetkezzetek, induljatok. Már csak az élmény miatt is megéri. Sokkal jobb egy ilyen vérmyomást emelő harc mint a publik kupakolás.

Amugy, remélem mire elkezdődik a bajnokság, kijön addigra az uj pöcs, és számíthatok arra, hogy eltünnek a hudeprovagyokhasalvaugrálólövő vérpistik, kik krumplivetővel szórakoznak, mert célozni képtelenek megtanulni.
  • FCH kari
    a hozzá adott telepitön találtam állitási lehetöséget valamennyivel gyorsabb lett.