172102
  • GCR
    Nitro , meg elüthető rendőrök !
  • Running
    Néhány csemege ami a Race War modhoz tervezünk:
    - éjjeli pályák, reflektor, stb.
    - gyorsabb, változatosabb járművek
    - javított fizikai motor
    - javított grafikai megoldások
    - skillek, szintlépés, medálok, érmek
    - fejleszthető járművek, saját garázs
    - változatos éghajlatú pályák. pl: téli havas pályák + hóesés.
    - unlockolható járművek + autókra kiegészítő elemek, illetve fegyverek.
    ...
    további igényeket illetve javaslatokat nálam tessék jelezni!!!
  • Running
    Autóversenyzők figyelem:

I. Januártól bevezetésre kerül az az új szabály, hogy aki nem jelzi passzivitását és nem jelenik meg a versenyen 30 napon belül, annak eredményei törlésre kerülnek. (Sajnos túl sok munkám van a passzív emberek adataival.)
    II. Az útvonalak menüpontot frissítettem. Érdemes áttanulmányozni a januárban bevezetésre kerülő Közepes köröket és a Rally útvonalakat. Leírások is készülnek majd a térképekhez, amik általános leírásokat tartalmaznak a versenypályáról és útvonalairól.

III. Leírás készül arról hogyan variálják a szervezők az útvonalakat, a feladatokat, a célokat...pl: toronykerülés, váltóversenyek, toronyindulás...stb.

IV. Januárban új szabály kerül bevezetésre, ami kimenti a jelenleg kissé bugos Selejtező versenyekre, Kupákra és Bajnokságra való bekerülés szabályait. Ami biztos: A Selejtező versenyekre az egyhavi eredmények alapján lehet bekerülni, vagyis a hónap 12 legjobb versenyzője vehet részt a versenyen. A Race War bajnokágra továbbra is a Ranglétra 20 legjobb eredmény tulajdonosa nevezhet. A Kupába való résztvétel még kérdéses.
  • 0Fritz0
    Ó, az a mesés bal here...
  • joebacsi
    Minek szedjem le a tüzfalam? Talán nem tudod beállitani? Segitek ha megkérsz...
    köszönöm, hogy ennyit nézel ki belőlem...így segítsen az ember...
    azért mondtam, hogy kapcsold ki, mert a probléma megoldás általában úgy kezdődik, hogy először nagyban igyekszünk felderíteni a hiba forrását, mert ugye a drága számítástechnikában kismillió helyen el lehet csúszni, főleg úgy, hogy elég gyakran aminek feketének kéne lenni az persze fehér
    namost ha próbálsz felülemelkedni az értelmi szintem degradálásán, akkor észreveheted, hogy ha a tűzfal kikapcsolása mellett elindítod a játékot, 2 választ kaphatsz:
    1. nem laggol már -> tűzfal volt a gond, kicsit bele kell mélyedni jobban a beállításokba (ami pár esetben nemfog eredményt hozni, mert néhányuk nagyon nem szereti a bf2öt, ezért is probaltam elsosorban erre rávilágítani)
    2. még mindig laggol -> tűzfalnak köze nincs hozzá, valahol máshol kell keresni a problémát
    ha az egész napi f@sszopásomat hozzáadnám a - lehet kissé belemagyarázot, de - provokatív hozzászólásodhoz, amivel a segítő postomra reagáltál, azt üzenném, hogy nyald meg a bal herémet, de mivel valamennyire civilizált embernek képzelem magam, és éppen ezért túllépek ezen, ezért nem teszem
    mély tisztelettel:
    dzsóbá
  • rohadt alma
    Ha laggol akkor az FPS leesik vagy az nem változik?
  • Enosh Chan
    majd meglátjuk hogy bírod
  • Gabor970
    Sziasztok!

December 30-án felmondom az internet szerződésem. Eladó egy eredeti játék, ajándékba adom a karakterem, hamarosan unlockolható fegyverrel (7960 pontnál járok)
    Ha valakit érdekel, [email protected]. Tudom hogy bizalmi kérdés, de nekem januártól már tényleg nincs rá szükségem. Na jó, legyen 7000 Ft. :-)

Tegnap írtátok, hogy net nélkül nem lehet élni, hát majd meglátjuk. 10 éve van internet előfizetésem, januártól szeretnék mással foglalkozni. Szerencsére a melóhelyemen azért elintézhetem, ami feltétlen fontos.

• Mr. Fulop
    Köszönöm szépen!

Körülnézek a gépen aztán meglátom...

Merry X-mas All!
  • Cobra.
    Ha magyar szerveren lagolsz, akkor 2 lehetőség van: 1. s**r a szerver, de ilyenkor mindenkinek lagol
    2. a netkapcsolatoddal (vagy ahogy említették a tűzfaladdal) van gond, ebben az esetben szintén nem tudunk rajtad segíteni.
    Ha ZA tűzfalad van, akkor igen nagy az esélye, hogy azzal van a gond.
    Ja igen, ha bármi más nethasználó program fut a háttérben, akkor az is okoz lagot.
  • Mr. Fulop
    Hehehe...
    Magyar serveren voltam...
    Minek szedjem le a tüzfalam? Talán nem tudod beállitani? Segitek ha megkérsz...
  • joebacsi
    ne az azerbajdzsáni szervereken próbáld :)
    illetve lődd le addig a tuzfalat...
  • Mr. Fulop
    Nekem is most az ünnepekben lett feltéve a BF2 és állandóan lagol.
    Hol állitom be az internet kapcsolatom?
    1024/128

Vagy nektek is laggol?
  • joebacsi
    tanulság: ne hecceljétek az admint :)
  • joebacsi
    akkor mellényomott, van ilyen :)
  • Gundark1234
    Még ha igy lett volna megérteném, de anyahajón hol a franc ba kell dzsippet vételezni hogy odamenjek egy repulőhöz?Ha ezt az admin aki kirúgott megmagyarázza nekem akkor elfogadom a dolgot.
  • Danee
    DR. DoubleG
    Ez a fasz, kirugott több embert (TBW, SAV) csak azért mert foglalhato zászlónál 2x megölték helivel!
    Utánna elkezdtük szivatni, meg röhögtünk rajta, erre:
  • TS Zolly
    De sokkal több mit a vijetnámos bf2-be!
  • andrewjr22
    Hi!
    Feltelepítettem a totalbf2_map_pack_1-et. feltelepül, elnindítom, aztán mikor kezdődne a game egyszer csak kilép.... Mi lehet az oka?
    HLP
    THX
  • Newyorker
    Ej ej, erre oda kell figyuszolni
  • schrank
  • joebacsi
    azért rugtak ki, mert jeep-el/tankkal/apcvel/jetskivel/motorral/biciklivel mentél a repcsiért, amivel ugye elpazarolsz egy jármuvet, csakazért, hogy hamarabb odaérj
  • Gundark1234
    Na ez nem jött össze
  • Gundark1234
    Na most rugtak ki Magyar Ranked I. -ről mert fel mertem szállni egy repülővel.
    http://www.kepfeltoltes.hu/051226/BF2_2005-12-26_18-38-17-39_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Vigyazzatok nehogy legközelebb ti is felszálljatok. LOL
  • schrank
    a final volt a legbugmentesebb abban viszont 3 sztinger kellett vagy bármilyen vastagból egy
  • Zs0lt1
    ááh, nem kellett olyan sok :D
  • Beers
    Jaja ;) !
  • TS Zolly
    Hát eegen. DC-be szükség volt egy kis tudásra is a helikhez. Nem mint itt. Ráadásul DC-be egy zászló kempelésnél nem volt hosszú életü. Két sztinger vagy egy rpg levarázsolta az égről.
  • SigS
    Lehet.
    DC-t akkor jatszottam mikor meg beta verzios volt, volt benne egy mocsoknagy szallitorepulo csak nem tudtunk menni vele valamiert, mar nem emlekszem
    Sipi hozta a BF 42 melle, es egy Cs-s lanparty-n probalgattuk par sor utan ...o hanyszor zuhantunk le a helivel mert senki nem tudta vezetni
  • schrank
    akkor szerintem nem is lesz állványos csak "kézi" fix-re jó volt a ZPU is
  • Zs0lt1
    hát ha kicsit is hallgatnak a scene-re, már pedig hallgatnak, akkor nem lesz bemérős. én remélem a helik fizikáját is totál megváltoztatják és nem olyan fos lesz, mint bf2-ben.
  • schrank
    desert conflict-ba is ilyen bemérős sztingerek lesznek vagy hagyják a játékosra a célzást mert én kinném ezeket a bemérős szarságokat mert ne a gép célozzon hanem a játékos
  • TS Zolly
    Na most kivételesen igazat adok neked. Pro piloták sirnának a BF2-be.
  • schrank

arra célzott a YAN hogy ünnepekkor felengedi az EA a lámikat is aztán ha rászoknak ők is kénytelenek lesznek megvenni
    ez a kóros elváltozás nálunk júniusban következett be amikor 2hétig a demo-val nyomtuk ománon a gulf-ot aztán ahogy lehetett kapni a tesco-ba már rohantunk is
  • Yan
    Akkor csak téli szünet lehet
  • quack
    másolt játék karácsonyra? nem szanalmas am :|
  • Yan
    Karácsony volt mostanában, hogy ennyi itt a kérdés?
  • Yan
    Próbáld meg holnap. Már nem fog sikerülni.
  • neB
    kosz a segitseget egyebkent en "hulye" vagyok a faq-hoz hiaba olvastam at :PD
  • Enosh Chan
    addig is bye all