172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Belucz #54134 jólvanna
-
Peugeot #54133 vigyázz mert bünti lesz !
-
Belucz #54132 most nincs igazam?a leggazdagabb játékfejlesztő cég és mindig szopatja a felhasználókat:) -
Peugeot #54131 huu ezt jol megmondtad 
-
JUJJ HA EZT APÁM LÁTNÁ 

-
Belucz #54129 tudjátok mit?:DDD
KAPJA BE AZ Electronic Arts -
Peugeot #54128 értem hát tény hogy sokat kell fizetni hogy ezzel játszhass meg hát akkor még csak a gép van meg a játék sehol és tört szerveren a kutya se játszik ha nem muszáj és az ára még nem ment le :P 
-
nah nekem csak annyi a bajom hogy fekete képernyő és kidob az asztalra ... 

-
Belucz #54126 nekem elindul;viszont a special forces feltelepítése után engem is visszadob az aszalra
-
Mester01 #54125 De nekem EGYÁLTALÁN NEM INDUL L!
Csak a Battlefield2 logoig megy L! -
Belucz #54124 nem az;csak egyfolytában reccen meg minden;óriási igények kinek van erre pénze -
Peugeot #54123 nekem mondod egyszer szántam rá magam az ma volt ! és nem indult ennyit erröl :D 
-
Belucz #54122 pöcs kivan a bf2vel
9600XT 256MB kevés hozzzá?
nem tudom videókártya kell ennek
-
Bár mondjuk lehet CRT-nél is ez ha nem megengedett felbontáson szeretne indulni!!!
Amíg nem jut el a login képernyőig addig a Defaultban lévő beállításokat használja a game! -
@schrank: Bár igaz ami igaz lehet gyenge táp is, de azok a pöttyök azok tipikusan akkor jelenkeznek ha a VGA memóriája túl van húzva, vagy túlmelegszik :) (Már ha te linkelted be régebben azt a fekete-fehér pöttyös cuccost :) )
Fekete kép: Ha TFT-tek van akkor próbáljátok meg a Documents and Settings\Usernév\Dokumentumok\Battlefield2\Profiles összes mappájában (0001,0002,Default, nekem ezek vannak ...) a video.con fileban :
VideoSettings.setResolution 1024x768@60Hz
arra állítani amire a Desktop van ... vagy amin használni szeretnétek ...
Figyelem!!! 1280*1024-nél NINCS 75Hz ... nekem emiatt volt fekete kép!!!
-
Mester01 #54119 :DD
Oké thx! :DDD -
mit segítsek full hülye vagyok a pc-hez a konfigomat olyan rakta össze aki tudja mi mivel nem passzol úgy hardware-esen mint software-sen ti meg minden szart összevásároltok azt beledugdostok olyan helyekre amiről azt sem tudjátok micsoda a driveres heti cserélgetését meg sem merem említeni 
"schuszter maradjon a kaptafánál"
-
Mester01 #54117 Jolvan Lhiszemd de SEGITS!!!!!! :D
-
nekem a ll.vh-s 9600 pro-mal megy mint a zsír low-on igaz néha benyomok egy két képszétesést megörökítő fotót de azért is a ratyo codegon táp a hibás állítólag
-
Mester01 #54115 De az a legviceseb hogy régen ment a FX 5500mel.. :D
CSak már FOGALMAM SINCS hogy csinaltam! :D
Ki szeretnem probalni 1 6600GTvel is! :) -
envídia problémák ???? ATI-soknak nem volt ilyen godjuk sohasem vagy csak nem hallottunk róla ? a haveromnak ugyanúgy szopás volt megjelenéskor az 5700-sel mint most a 6600-tal akkor ezekszerint az invídia a ludas
ahhoz képest hogy ő a ponzor elég gáz
-
Mester01 #54113 Fiuk nekem is az a bajom mint a "odex" nevű srácnak de egyszerűen nem találom jo helyen kutatok?
FAQt elolvastam mielöt barki is lebaszna érte! :)Tesék! -
Peugeot #54112 odex menny a francba nem is játszol bf2-vel :D ! te codos ........ 
-
Mester01 #54111 Találtál megoldást?
Ha igen ird már le Kösszi! :) -
köszi -
Egy oldalon már találtam rá utalást de nem sokat segített ...
Ha valalki kibogozná nekem :)
Valamilyen BF2 fórum -
Ja .. és elég csak a BF2 és utánna az 1.12 :) -
Kénytelen leszel sajna :(
Valaki a qrva PB szarságra nem tud nekem mondani semmit? Belépek egy serverre és annyi időm sincs hogy megkérdezzem ott :( -
CHEATEK, AIMBOTOK, WH-K!!!!
Ez kurbajó :D -
Mester01 #54105 Én is itt tartok! :) -
Jaja de most újítani fogok! 
-
dobd ki az egészet! -
112 patchet raknám föl de azt irja ki h nemtudja hova van telepitve a játék. nem lehet vhogy megmondani neki?
most raktam fel uj winfost és nincs kedvem a bf2-t is ujrarakni azzal a halom peccsel.... -
csáztzok nekem ezlenne a problémám! Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Ezt egyszerűbben valaki! :D THX -
Na mossegíccsetek ... Visszaraktam a BF2-t, SF-et, 1.12-es peccset, PB frissítve, erre a PB félpercenként kivág: No Packet Flaw ...
Cfos-t használ valalki? Eddig az volt fent de leszedtem, tűzfal kilőve ... mijazisten lehet ez??? -
Még mindig a focis lyányok...!
-
mondjátok ti szenvedtetek vele ennyit mint én? : 

-
Már várunk a TS-be jean!:)
Mostmár 15-en vagyunk szóval siess!:) -
múltkor tbw-vel engem is kirúgott. heliztünk :) -
ja boldog szülit öreg.