172102
  • Belucz
    jólvanna
  • Peugeot
    vigyázz mert bünti lesz !
  • Belucz
    most nincs igazam?a leggazdagabb játékfejlesztő cég és mindig szopatja a felhasználókat:)
  • Peugeot
    huu ezt jol megmondtad
  • Enosh Chan
    JUJJ HA EZT APÁM LÁTNÁ
  • Belucz
    tudjátok mit?:DDD
    KAPJA BE AZ Electronic Arts
  • Peugeot
    értem hát tény hogy sokat kell fizetni hogy ezzel játszhass meg hát akkor még csak a gép van meg a játék sehol és tört szerveren a kutya se játszik ha nem muszáj és az ára még nem ment le :P
  • Enosh Chan
    nah nekem csak annyi a bajom hogy fekete képernyő és kidob az asztalra ...
  • Belucz
    nekem elindul;viszont a special forces feltelepítése után engem is visszadob az aszalra
  • Mester01
    De nekem EGYÁLTALÁN NEM INDUL L!
    Csak a Battlefield2 logoig megy L!
  • Belucz
    nem az;csak egyfolytában reccen meg minden;óriási igények kinek van erre pénze
  • Peugeot
    nekem mondod egyszer szántam rá magam az ma volt ! és nem indult ennyit erröl :D
  • Belucz
    pöcs kivan a bf2vel
    9600XT 256MB kevés hozzzá?
    nem tudom videókártya kell ennek
  • DummyBoy
    Bár mondjuk lehet CRT-nél is ez ha nem megengedett felbontáson szeretne indulni!!!

Amíg nem jut el a login képernyőig addig a Defaultban lévő beállításokat használja a game!
  • DummyBoy
    @schrank: Bár igaz ami igaz lehet gyenge táp is, de azok a pöttyök azok tipikusan akkor jelenkeznek ha a VGA memóriája túl van húzva, vagy túlmelegszik :) (Már ha te linkelted be régebben azt a fekete-fehér pöttyös cuccost :) )

Fekete kép: Ha TFT-tek van akkor próbáljátok meg a Documents and Settings\Usernév\Dokumentumok\Battlefield2\Profiles összes mappájában (0001,0002,Default, nekem ezek vannak ...) a video.con fileban :

VideoSettings.setResolution 1024x768@60Hz

arra állítani amire a Desktop van ... vagy amin használni szeretnétek ...

Figyelem!!! 1280*1024-nél NINCS 75Hz ... nekem emiatt volt fekete kép!!!

• Mester01
    :DD
    Oké thx! :DDD
  • schrank
    mit segítsek full hülye vagyok a pc-hez a konfigomat olyan rakta össze aki tudja mi mivel nem passzol úgy hardware-esen mint software-sen ti meg minden szart összevásároltok azt beledugdostok olyan helyekre amiről azt sem tudjátok micsoda a driveres heti cserélgetését meg sem merem említeni
    "schuszter maradjon a kaptafánál"
  • Mester01
    Jolvan Lhiszemd de SEGITS!!!!!! :D
  • schrank
    nekem a ll.vh-s 9600 pro-mal megy mint a zsír low-on igaz néha benyomok egy két képszétesést megörökítő fotót de azért is a ratyo codegon táp a hibás állítólag
  • Mester01
    De az a legviceseb hogy régen ment a FX 5500mel.. :D
    CSak már FOGALMAM SINCS hogy csinaltam! :D
    Ki szeretnem probalni 1 6600GTvel is! :)
  • schrank
    envídia problémák ???? ATI-soknak nem volt ilyen godjuk sohasem vagy csak nem hallottunk róla ? a haveromnak ugyanúgy szopás volt megjelenéskor az 5700-sel mint most a 6600-tal akkor ezekszerint az invídia a ludas ahhoz képest hogy ő a ponzor elég gáz
  • Mester01
    Fiuk nekem is az a bajom mint a "odex" nevű srácnak de egyszerűen nem találom jo helyen kutatok?
    FAQt elolvastam mielöt barki is lebaszna érte! :)Tesék!
  • Peugeot
    odex menny a francba nem is játszol bf2-vel :D ! te codos ........
  • Mester01
    Találtál megoldást?
    Ha igen ird már le Kösszi! :)
  • Guer
    köszi
  • DummyBoy
    Egy oldalon már találtam rá utalást de nem sokat segített ...

Ha valalki kibogozná nekem :)

Valamilyen BF2 fórum
  • DummyBoy
    Ja .. és elég csak a BF2 és utánna az 1.12 :)
  • DummyBoy
    Kénytelen leszel sajna :(

Valaki a qrva PB szarságra nem tud nekem mondani semmit? Belépek egy serverre és annyi időm sincs hogy megkérdezzem ott :(
  • quack
    CHEATEK, AIMBOTOK, WH-K!!!!
    Ez kurbajó :D
  • Mester01
    Én is itt tartok! :)
  • Robogo
    Jaja de most újítani fogok!
  • Danee
    dobd ki az egészet!
  • Guer
    112 patchet raknám föl de azt irja ki h nemtudja hova van telepitve a játék. nem lehet vhogy megmondani neki?
    most raktam fel uj winfost és nincs kedvem a bf2-t is ujrarakni azzal a halom peccsel....
  • odex
    csáztzok nekem ezlenne a problémám! Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

Ezt egyszerűbben valaki! :D THX
  • DummyBoy
    Na mossegíccsetek ... Visszaraktam a BF2-t, SF-et, 1.12-es peccset, PB frissítve, erre a PB félpercenként kivág: No Packet Flaw ...

Cfos-t használ valalki? Eddig az volt fent de leszedtem, tűzfal kilőve ... mijazisten lehet ez???
  • badsec
    Még mindig a focis lyányok...!
  • Enosh Chan
    mondjátok ti szenvedtetek vele ennyit mint én? :
  • Robogo
    Már várunk a TS-be jean!:)

Mostmár 15-en vagyunk szóval siess!:)
  • Jancsik
    múltkor tbw-vel engem is kirúgott. heliztünk :)
  • Running
    ja boldog szülit öreg.