172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hdd dannee(vagy hogyirod)
ha mégegyszer kurvaanyázol nekem,a pofáddal fogom végigszántani a betont!!! -
Hülyeségeket beszélsz, de leszarom.
Kisregényeket mesélhetnék neked a CB-s tapasztalatokról, de tudod mit BC-zetek a CB-n nyugodtan. Szarjátok le mit mondanak mások, akik csak jót akarnak,
csak légyszi ne hülyítsétek a népet a baromságaitokkal.
-
TS Zolly #54293 Probléma? De ha nem eredeti a gém, akkor nemtok segíteni. -
segítene nekem vki mert multizni is szeretnék :D -
TS Zolly #54291 Hát ez biz igy van. Ha megegyezik a két csapat, hogy no BC no BR, akkor abstolút igy van. Bár BF42-ben illen tudom hogy nem volt. De ez nem BF42, szokjatok hozzá. Kezdetnek talán az is megteszi, hogy most közlöm veled, mikor az MB-be gémelünk majd, akkor NO BC, NO BR!!!! És ha csak egy jármün a dukko megsérül, vagy valaki ti általatok meghal a főbézen, akkor beszoptátok a wart. Tököm kivan már az értetlenségeddel. Fogd már fel, ez nem a BF42 ahol lehet tenni könnyen a repülő ellen. Értve vagyok??????? -
forum elején van egy ilyen hivatkozás, hogy meállítások.
Ott be tudod rakni a logo-d... -
Polemius #54289 Már írták, de biztosan elkerülte a figyelmedet:
Bemégy egy boltba (értelemszerűen olyanba, ahol tartanak ilyesmit), leveszed a polcról, a kasszánál kifizeted és kész. Persze a hozzáállásod alapján el tudom képzelni, hogy ugyan szeretnéd levenni a polcról, de fizetni érte azt nem. Persze megteheted azt is, hogy kiviszed fizetés nélkül, csak azt a törvény tiltja (és bünteti). -
Én is várom a peccset ... Ma óta megint tudok BF-ezni ...
Vélemény ... 90%-ban lebombáznak, leartyznak, elataposnak BTR-el, Tankkal vagy csak simán lelő egy helikopter ... a maradék 8% enemy lelő ... ez természetes ... maradék 2 ... csapattárs lelő ... Velem is előfordul néha ... bár azt utálom mikor lövök mint állat a sarokból erre beáll elém a majom ...
Csak oldják meg végre, hogy ne legyen olyan nehéz kiszedni a helikoptert vagy repcsit ... Sőt ... az lenne a legjobb ha minden pályán lenne minden emberre 2 heli, 2 bombázó 2 tank meg 2 apc ... mekkora WAR lenne ... az összes repülő egymást bombázná ? Érdekes lenne mindenképpen :) -
Hát ez bizony abszolút nem így van 8) -
rohadt alma #54286 Én?Hát mikor jut nekem helikopter vagy repülő?! -
re -
Best Multiplayer Game
2005
-
VALAKI SEGÍTSEN MÁ :=( -
"Egy helikopter ne foglaljon zaszlot, de igenis nyirjon ki mindenkit a zaszlo kornyeken, mig a gyalogsag odaer, vagy kosse le oket, ha a gyalogsag eppen mashol tolti az idejet. Ez ugye BC, de hasznos, es ertelmes."
Ekkora hülyeséget rég olvastam. Ez neked BC???
Ba meg szerinted mi a szart jelent a "B" betü a BC ből?
Amit te leírtál az sima "camp" mivel semmi köze a főbázishoz, és semmi baj nincs vele. Kicsit fragvadász stilus, de nem BC.
-
:(
hogy kell olyan kicsi ikont szerkeszteni ami egy csomo embernek van segitsetek plz most vettem fel valami vip jog micsudiiijt pedig má elégrég tegeltem valami 1,5 éve legalább -
:(
hogy kell olyan kicsi ikont szerkeszteni ami egy csomo embernek van segitsetek plz most vettem fel valami vip jog micsudiiijt pedig má elégrég tegeltem valami 1,5 éve legalább -
"Altalanossagban azt mondanam, hogy klanos warokon a BC, A felszallo gepek kinyirasa es hasonlo nyalanksagok kotelezoek."
Ezt ha megtennéd ClanBase-en, rögtön jönnének róla a screenshotok, meg a "Match conflict" aztán ba..hatod a klánoddal együtt.
-
köcce kari -
miaza két csillag a nevem mellett ? -
MEGY A GAME CSAK NEM TOK JÁTSZANI MULTIN!!! :( -
le tudnám szedni egy oldalrol csak akkor kéne seedelnem de azt nem akarok igy is most el van 'romolva' az oldal.Olyan oldalrol kéne leszedni ahol nem szamit az arány -
BC stb idegesitö, ugye danee,dalaint plat,milyen szar volt hogy a mi28 heli gunnerre állandoan leszedett az anyahajorol??felvolt háborodva erre át állt a másik oldalra szerzett egy helit és ugyan azt csinálta. -
Hogy honnan lehet lekapni? Hát sztem bemész egy 576-ba vagy cd galaxisba és bármelyik polcról lekaphatod ;P -
csááásztok megszeretném kérdeni hogy hogyan tudok feltenni iylen kis ikont ?
deha már itt vagyok akkor azt is megkérdezem hogy honnan lehet lejkapni ezt a jow jatekot mert nekem csak a demoja van meg ami nagyon foja :)
-
fúúúj far cry
(
)
-
Nagydög #54269 Nem helikopterezel kicsit sokat?
Persze, hogy pontosabb. Tulkeppen ilyenkor celzol. E nelkul csipobol lodozol csak.
-
Nagydög #54268 Ez eleg vekony jeg. Van ami nagyon egyertelmuen besorolhato a BC-nek, es van a mi korant sem biztos. Altalanossagban azt mondanam, hogy klanos warokon a BC, A felszallo gepek kinyirasa es hasonlo nyalanksagok kotelezoek. Akik ott jatszanak, azoknak tudniuk kell annyira jatszani, hogy ezt kivedjek. A publik szervereken viszont tahosagnak szamit a szimpla BC. De itt is nehez egyertelmu szabalyokat lefektetni. Egy helikopter ne foglaljon zaszlot, de igenis nyirjon ki mindenkit a zaszlo kornyeken, mig a gyalogsag odaer, vagy kosse le oket, ha a gyalogsag eppen mashol tolti az idejet. Ez ugye BC, de hasznos, es ertelmes. Akkor ezt most lehet, vagy nem?
A fobazis vereteset, mikor meg van mas zaszlo is, publikon azonnali egy het bannal jutalmaznam. Hasonloan mokas a Wake. Ha valami tetuhuszar tarsulat verodik ossze a kinai oldalon, akkor amcsi oldalon azzal kezdodik, hogy mire spawnolsz, addigra jon az arty, mire az lecseng, odaer az elso bombazo. -
rohadt alma #54267 Akkor pontosabb is vagy csak közelebb hozza a képet?Mert a célgömb sokat kitakar. -
rohadt alma #54266 -
Ironsight: Amikor "ránagyítasz", célzol a fegyóval.
Ált. a jobb egérgomb hozza elő. :)
-
Értem mester
-
az "csak" baserape volt ha belősz a bázisra br ha ott vagy te is akkor bc 

-
rohadt alma #54262 Ja gőzöm sincs nem értek hozzá de érdekel. -
"de meg soha sehol, nem rugtak ki basecamp miatt, mert nem tartom elvezetes dolognak"
Szűkebb értelemben mit értünk BC alatt:
1. gyalogos invázió
2. páncélos invázió
3. heli rakival, és géppuskával lövöldözi a spawnhelyeket
4. sok sniper célbalövősdit játszik
Ugyanez tágabb értelemben:
1. repcsi bombázás
2. heliből TV rakétázás (mert ugye bár a heli nincs ott, de a gunner még a mozgó legyet is ki tudja szedni)
Régebben beraktál egy vágást amin te, meg a gunnered végighentelitek a fushe past, és ha jól emlékszem a gunner minden 2ik rakétája az éppen felszálló helit "hatástalanította". Nos az ugyanúgy BC

Mielőtt támadásnak vennéd az irományomat, ez csupán ténymegállapítás. vagyis nem szereted, de eltűröd, hogy a gunnered megtegye.
-
Koszi.
-
Mekem ugyanez volt vele tűzfalat cseréltem és megoldódott. -
Eredeti Exe-t +DLL-t rakd vissza -
TS Zolly #54257 Nem tudjuk, itt mindenkinek eredetije van. MERTUGYEMINDENKINEKEREDETIVAN!!!! Szedd le a legujjabb alkohol 120%-ot. Régebbi virtuális meghajtó progik nem müxenek. Én igy jártam most a Fifa06-al. Uj alkohollal szépen ment. Régivel nekem is ezt irta ki. -
Sziasztok! lenne 1 kérdésem! bf2-őt h tudom elindítani? crack helyett mini image-et kell használni ami +van! azt a .mdf es filest betöltem a daemon tools-ba de azt irja ki hogy rakjak ba cd a +hajtóba!
Egyszerüen nem értem h lehet elinditani már össze vissza 4h foglalkoztam vele de semmi!
Légyszives segitsetek... !előre is köszi!
-
Elolvasva ezt a szep eposzt, nekem ez jott le, ne vedd szemelykedesnek.
tul sok csokott agyu van e szep nagy valtozatos vilagban, hogy erre magatol is rajojjon.
Sose voltam klan tag, sose leszek, de meg soha sehol, nem rugtak ki basecamp miatt, mert nem tartom elvezetes dolognak, /persze neha eldurran az ember agya ez jogos, de akkor valaki kivaltotta ezt azon verem el nem a serveren mindenki jatekat teszem tonkre/
pl hungaricum nevu csodajatekos, wake islanden kb olyan gyorsan tolti fel az artyt, mint ahogy megszuletnek a legi jarmuvek az amcsi hajon, azon kivul, hogy ugyesen kinyir mindenkit folyamataosan nyomja oda az artyt, a suta biztos vagyok benne azt se tudja, hogy pontot nem kap erte, sot azt se tudja melyik gombon all defaultban a say all, hogy valaszolni tudjon, ha kerdezik, miert jo ez neki./bar a regen meselt story igaz a haveorm gyereke is kemenyen quake-ezett, szidtak agyba fobe, de 5 eves leven nem tudott olvasni :)/
de nem hiszem, hogy az o korabeliek teszik ki a jatekosok nagy szamat.
Ehhez nem kellett eveket jatszanom,/mint itt sokan verik ra a melluket/, hogy rajojjek, egyszeruen mint, hogy lehuzom a wc-t magam utan, annyira termeszetes.De ha nem lenne, olvasni mar jo reg megtanultam, irni ugy ahogy, meg mielott betolt egy palyat kiirja no basecamp, ha nem tudom mi az, biztos elmondjak jatek kozben is, netam elkuldenek a francba akkor rakeresek a neten, es maris okosabb lettem, es probalok aszerint jatszani.
de amig ezt a csurhet, nem rendszabalyozzak meg, mindenfele server oldali dolgokkal, keptelen magatol normalisan gondolkodni, az elobb is olvashato volt valakitol, /talan az ev jatekosatol/ ha a server, engedi es nem szolnak erte miert ne csinaljam.
azoknak mondanam alljon fejen es ugy uritse a szekletet magara, biztos senki nem fog szolni erte, hogy csunya dolog, ha nem egy etterem kozepen csinalod, tehat az ilyenek csak gyakoroljak otthon, es ha mar eleg jol megy csinalhatnak ilyen egymas leszarom a fejeteket bulit, ott mindenki jol fog szorakozni.
a bf2-t jatszi kb 90 % full idota, akik kozott lehet, hogy en is ott vagyok, de elszomorito az arany.
akinek nem inge ne vegye magara...
irgum-burgum :)