172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Dns5000 #54375 ehh most olvasom egy faqban hogy ezzel a voipvel csak commnader tud beszelni squad leadereknek, a squadleder meg a csapat tagoknak :/
sima katonak nem is tudnak egymas kozt beszelni?
Akkor nem is gorcsolok ezzel, igy semmi ertelme.
A Skypee sajna nagyon belassitja mar 2 embernel is :/ -
egyébként nem azért, de ez nem is lenne nagy dolog, (megint csak) a külföldi szerveren, ahova járok, folyamatosan kint vannak játék közben is a szabályok, a bal felső sarokban az éppen történő események felsorolása között. ennél egyértelműbb nem lehet. még az is, hogy pl. módosított színű, méretű névvel rendelkezőket is kirúgják. tök eccerű. -
Szép gondolat...
Ha az 20. másodpercben már meghalsz és ezt az elkövetkező 10 percben folytatod, mindezt úgy, hogy a statod 0. 0. 24. akkor is legyenek tiszták a gondolataid!:) -
csak azért írtam, merthogy arra ne fogjuk a BC-t, hogy ha a készítők nem akarták volna, hogy legyen BC, akkor védőfalat, vagy zónát, vagy bármi mást tettek volna a főbéz köré. a DICE-nál sokmindenre nem gondoltak még. -

És Bann annak, aki sz@rik a "szabályokra"... -
mivel sosem lesz itt "igazság" téve és soha nemfogjuk egymást meggyőzni,ezért megkérnék minden magyar public szerver tulajdonost hogy csináljon egy szerverszabályzatot és rakja be ide.
Köszönöm! -
én is azt mondom - lehet hogy félreérthető volt - hogy ez egy qrva hülye ötlet. a szerverbeállítás megint egy másik dolog. én azt mondtam, hogy tudomásom szerint eredetileg egy játékot sem úgy csináltak meg, hogy el nem foglalható zászlónál az ellen meghal, vagy csökken az életereje -
"Nekem BC mert anelkul ucsorog egy bazis mellett, hogy el akarna foglalni."
hát igen, de ezt még meg lehet magyarázni. ha úgy alakul, hogy egyedül kerülök egy ellenséges zászló közelébe és nem lehet valamiért foglalni, akkor én is lelövöm azt, aki ott megjelenik, különben ő lőne le engem.
amit szerintem végképp nem lehet megmagyarázni, és szerintem ez az igazi BC, az az elnemfoglalható bombázása, artyzása. ha pl. egy tank bejön elnemfoglalhatóra, az is szemétség, de azt legalább ki lehet iktatni.
-
védőfal,lol gondolom zárt épületre nemgondoltál,de nembaj majd én megmozgatom a fantáziádat:) meg mint bf42ben is volt egy-két szerveren hogy ha bementél az ellen főbézére meghaltál -
hogyne, természetesen tisztelem a véleményedet, de ez egy játék, szórakozás céljából szoktam elindítani. ebből következik a következő gondolatom: ez a BC dolog kicsit (hansúlyozom: kicsit) olyan, mintha pl. activity-ben vagy pókerben (Gyuri bá rulz!)csalna valaki, nem hiszem, hogy egy jó érzésű ember ilyenkor azt gondolja, hogy akkor én is csalok, aztán meglátjuk ki tud jobban csalni és így nyerni.
természetesen itt a BC nem csalás, a szó klasszikus értelmében, hiszen írott szabályt nem szegnek meg vele, csak íratlant.
ahogy hőn szeretett középiskolai osztályfőnöknőm szokta volt mondani, napjában többször is: "gyerekek, nektek az a bajotok, hogy nem tudtok disztingválni."
bevallom, egy kis ellenérzést is kivált belőlem egy-két -főleg- klántag nagy arca a témával kapcsolatban-tisztelet a kivételnek, amiből szerencsére több van. -
Dns5000 #54365 mindig kikapcsolja a voice ipt amikor csatlakozom egy szerverhez :(((
BF2VoiceSetup.exe elmentem, jatekban megnezem, be van kapcsolva, csatlakozom egy szerverhez, megnem mar ki van kapcsolva :///////
Volt valakinek ilyen problemaja, van megoldas? -
Nagydög #54364 Nekem BC mert anelkul ucsorog egy bazis mellett, hogy el akarna foglalni.
Arcbol meg nyugodtan visszavenni! Koszonom!
Az viszont, hogy specops bemehet az ellenfel fobazisara felrobbantani a lomokat, de vissza se lohet, az egy akkora kimunkalt okorseg, hogy csak nagyszamu ember egyuttgondolkodasa hozhatta letre. A'sszem a kotottsegektol valo idegenkedesen, es sajat hullamzo teljesitmenyemen kivul meg az ilyen parodiaba forduloan tulfinomult szabalyok tartanak tavol a klanoktol, meg a warjaiktol.
-
Csokimano #54363 Csak a saját gondolatom :
Engem nem zavar, bárki bármilyen "szemétséget" csinál, mivel egy háborúban, csatában nincsenek szabályok, minden megengedett. Nem sírni kell, meg adminért kiabálni, hanem harcolni és legyőzni az ellenfelet. Van, hogy nem könnyű, és van, hogy nem sikerül, nade kérem, az élet igazságtalan.
-
TS Zolly #54362 Hidd el, soxor előfordúlt már Magyar csapattal meccskonflikt BC miatt CB waron. U42 és FB tuti, FRX meg csak asszem. Pedig az FB-s pilóta nem is BC-et, csak lelötték az ami főbéz felett, kiugrott, és elkötött egy ami járművet. Látod még főbézen lopni sem volt szabad CB waron. Ezért most idézném Meow egy nagyon jó beszolását: ,, DC-sek uriemberként viselkednek,, És ezt most is észrelehet venni a régi DC-sek között. Nem nagyon BC-nek. Másik kecseg csak mások játékát cseszik szét ezzel a kecseg dologgal, és nem csak az áldozaténak, hanem a csapattársaiét is, hisz ha állandóan a kecseg lebécézi az enmyit, akkor neki nem marad kit lelőni. Nem azért megy fel, hogy lássa milyen hüdepro, mert q sok freget szerez tisztességtelen játékkal. -
én csak egy dolgot tartok BC-nek: amikor áthúzott zászlójút artyznak meg bombáznak repcsivel. nálam ez a pofátlanság teteje. monnyuk azt se csípem, ha az anyahajóról csak függőlegesen elindulni képes vadászgépet lebegés közben lövik ki rakétával, de ez még mondjuk éppen belefér, ilyenkor én még el tudok számolni 10-ig nyugodtan. de amikor lebombáznak, az már télleg gáz.
a nagyarcú klánosoknak meg annyit, hogy azokon a szervereken, ahol ők játszanak, biztos "megengedett" a BC, hogy ekkora császárok benne, mert olyan az admin, meg olyan a többi játékos is, hogy nem baxxák ki őket. de pl. az az 1-2 külföldi szerver, amik elnyerték nálam a favorite minősítést, ott érdekes módon nincs ilyen. valahogy a törzsközönség sem érzi szükségét, inkább tisztességesen játszik, ha valaki mégis, akkor simán kidobják. már csak azért is, ha az elnemfoglalhatón ott vannak. nekem ez tetszik.
azt meg hagyjuk már, hogy mit akartak-nem akartak a DICE-nál. lúzer banda, peccset is peccselni kelett, úgyhogy erre ne fogjunk már semmit, "védőfalat tettek volna a főbázis köré, ha nem akarták volna a BC-t?". anyám, van olyan "gyári" multis játék, ahol védőfal van a főbázisnál vagy zászlónál? -
Tudod olyan vagyok, mint Pavlov kutyája reflexszerűen megyek a főbázisra kempelni miután meglátom, hogy kik játszanak a másik csapatban...
Közömbös nekem a Jcsr... Lelöttem őket és nem hagytam felszállni.
Egy dologot azért megemlítenék, ami pozitív velük kapcsalatban: Nem anyáznak és pofáznak , ha visszakapják... (igaz, hogy 2-3 halál után be se lépnek) :D
Ebben az az égészben csak egy a NAGY baj, hogy 14 másik ember esik-kel, mivel szelektíven nem lehet bombázni...
-
de magyar szerveren te is ugyanúgy bombázod a főbázist amit nem lehet elfoglalni. -
Hi!
1, javaslat: HAggyátok ott azt a servert ahol több kretén játékos, mint az átlag.Idővel a kutya nem fog bemenni és b@szhatják a serverüket...
2, Azok akik üzemeltetnek servert adhatnának több embernek adminjogot.Persze nem boldog boldogtalannak, csak akiket jól ismernek és megbíznak...
Marha érdekes, hogy ahova én járok be játszani, nagyon ritkán van camp. Az adminok dobálják ki azokat akik azzal védekeznek, hogy ez benne van a játékban és hogy ezt szabad.Mégis full mindig a server. Egyszer figyelmeztet, aztán bannol... Ráadásúl örökre...
-
ezen már csak az rendszer újrarakása segít! ilyen nekem is volt, és nekem elb@szta egy vírus az egészet, és így ledobált mindenhonnan. formázd le a géped és menni fog -
"hogy szabad minden a csiten kivül.Ha jó egy csapat akkor ugysem tudják bekempelni."
Ez nagy igazság, mi multkor lerépeltünk 1 csapatot az egyik war egyik pályáján, viszont a másikon visszakaptuk. Ez így volt rendjén és nem ment a rinyadélután arról hogy mit lehet mit nem. Ha minket zúznak meg durván, abból tanulunk és nem pedig petíciókat írunk hogy jajmár csunya bácsik lezuztak minket.
Ahogy szokták mondani, az erősebb kutya baszik
-
De nem is DC:) Se Vietnam se 42:)
Ha nem tetszik a BC akkor sírjatok az illetékeseknek akár milyen tornán is vagytok.
Még jó hogy nem indulunk az MB-n:) -
Lehet hogyazért vág le a punkbuster mert 60-70es a pingem? (igaz ezt külföldi szerveren néztem ami punkbuster nélküli) Ha azért hogy tudnám csökkenteni a pingem? Counter-Strike:Sourceba MAX 20 szokott lenni de átlag 10 plz help -
hááát... őőő... most ezt nézem... -
lol na mi van alusztok? én ezt nézegetem
-
Dns5000 #54351 mindig kikapcsolja a voice ipt amikor csatlakozom egy szerverhez :(((
BF2VoiceSetup.exe elmentem, jatekban megnezem, be van kapcsolva, csatlakozom egy szerverhez, megnem mar ki van kapcsolva :///////
Volt valakinek ilyen problemaja, van megoldas? -
jól van mááár nem kell mindent a gyerekre kenni
-
Kick/ban de szép is lenne... -
na látszik nem játszottál on-line 
ez olyan mint ha azt montad volna hogy meg...szol valakit aztán átmész egy másik lakásba aztán őt is és így tovább
bf2-ben a sniper nem egy nagy rettegést okozó fogalom a fegyverek felével (specop;assault;medic) ki lehet szedni messziről egy orvlövészt
ami elég gáz de még mindíg jobb mint a katasztrófális "légvédelem"
-
Addíg míg nem lesz vele gond, a fiam kedvéért a menüben meghagytam... -
Bazz a map pack nem megy föl és még mindig ugyan azzal ledob :( ennyit arrol hogy eredetit vegyünk basszus.. -
1ébként miért számít az is kempnek ha lefekszem a sznájpissal a földre egy tetőn kilövök 4-5 embert átmeek a másik hááz tetejére ott is? -
egyébként tervezem hogy majd megveszem de addig is marad a single gyakorlás 
-
biztos látta valahol aztán a csírákon gyakorolta a kempet
-
Ez mindig ilyen kis
gyerek, nem lehet az ilyen lámikkal mit csinálni
-
neked még nincs kilőve az intró meg a háttér videó
-
mai legnagyobb BC gyökér hitman011 vagy ki a ...szom omanon a BH-val rászállt a MEC főbázis egyikt magas silójára és onna kempelte minigunnal ... őőőő amindent amit csak ellehet képzelni 
de az a sok faszláma aki MEC oldalon a főbézre születik a másik 3 bázis helyett meg is érdemli
-
ehh...ne ezen ragadj már le :)
igen írtad, hogy a 42 más volt, ezt értem...ott repcsi könnyebben potyogtak publikon az égről...de erre írtam, hogy ott is belehetett úgy kempelni 1 csapatot, hogy nemjönki onnan (kharkov, battleaxe), hiába voltak hatásosabb eszközök a repcsik ellen (meg hozzá tartozik a "mássághoz", hogy ott 2 helyett 15 bomba volt még 1 vadászgépen is, szóval még talán a kemp könnyebb is volt mint bf2ben, jó, nem volt pixelshotos scudunk, helyette el kellett tolni félpályára a wespét, de onnan kb hasonlo hatásfokkal dolgozott :))
szóval ott is ugyanúgy nem lehetett kijönni a bc-ből 42ben, mint bf2ben, mert talán ez a lényege, nemde? :) -
Próbáld ki a ranked kijelölésével is, a modról vedd le a jelölést és a játék belső keresőjébe: EA HU
Nekem így néz ki . -
Eredeti.. IP-re akarok csatlakozni beis tölt és után ezzel ledob a EA.HU Ranked II szervere probálok csatizni. 1 gyerek azt mondta hogy azért dob le mert nicns megvalami mappack vagy nagy a pingem. 2 mb-s nettel kétlem hogy nagy lenne a pingem. a map packot most szedem le. -
A szűrőbe a modolt és az azonos verzió keresése van jelölve. Eredeti a game?