172102
  • schrank
    először tanuljál meg játszani lámika utánna járjon az agyad ilyen fasságokon amiért remélem kibasznak a server-ről
  • james007
    hali
    ilyet hogy lehet csinalni ?

• DummyBoy
    Mármint a Gránát ... a "gránátvetőbe" nem lehet beletenni csak az ilyen töltetetket ... ezekben gáz hajtja a BB-t ...

A gurigát meg dobni kell :)
  • DummyBoy
    Ilyesmiket:

Ebbe 24 BB fér van 18-as és 165-ös is :)

Mellesleg sima WC papírguriga, bele BB vagy sima bab (olcsóbb :) ) egy kis gipsz füstnek + egy zöld petárda ... de ezt nem lehet mindenütt használni, csak ahol engedik ...
  • Robogo
    Ezért mi nem szoktunk magyar serveren nyomulni mert ott megy az anyázás,a tk,a kemp meg minden más.A GBC inkább külföldi serveren nyomja azt kész el van intézve.:)
    Meg ugyse férnék fel mindig magyar serveren mert sokszor van olyan,hogy 8 GBC-s megy játszani azt inkább keresünk egy olyan servert ahol kevesen vannak.
  • JCSR Apache
    Én úgytom van gránát is ami egy kis "zöld" petárda elejével robban.Biztos valami ilyesmit.
  • koschwarz
    nagyon komoly! PB-ztem már, rohadt fárasztó volt , de ez vagányabbnak tűnik

itt a képen lévő M16-os gránátvetőjébe mit töltenek? nagy golyót?

• DummyBoy
    Igen ... ebből a szempontból is komolyabb mint a PB ... itt minden a becsületességen múlik ... bár néha előfordul hogy a csata hevében nem veszed észre a találatot, de egy idő után már akkor is észreveszed ha a mellény szélét súrolja a BB :)
  • DummyBoy
    Legyen akkor egy Makármennyi is :)

• DummyBoy
    Azért nem ugyanaz :)

A lényege hasonló, csak airsoft-ban 1:1-es replika fegyverek vannak, 6mm átmérőjű műanyag golyót (Vannak 8mm-es Sniperek is ...) lőnek ki elég nagy tűzgyorsasággal (600-800-1000bb/min) ... átlagban 30-50m-ig pontosak (mellalakra, emberalakra) ...

• koschwarz
    és kézfeltartással kell jelezni, ha eltaláltak?

nem hagy foltot a ruhán...arről más jut eszembe, bár az foltot hagy

Woody Allen: "a maszturbálás szex olyasvalakivel, akit a legjobban szeretsz"
  • koschwarz
    gondolom a bf2-ről beszélsz

ha feltetted a kiegészítőt is, akkor újra kell peccselni, akkor is, ha az alapjátok már peccselted (1.12-sel)!!!!

a magyarosításról nem tudok, de könnyen lehet, hogy amiatt sem enged fel. ennél a játéknál sokaknak még teljesen eredeti módosítatlan játékkal is problémáik vannak indításkor, csatlakozáskor.

"...és úgy csatlakozz a katonákhoz..." ez teccik
  • Nagydög
    "te, mijazaz airsoft? hasonló péjntbólhoz?"

Ugyanaz, csak nem hagy foltot... a ruhan.
  • Nagydög
    Persze. A menujeben napsutes, meg eso, es "szants itt" parancsok vannak. :)
  • koschwarz
    kösz!

te, mijazaz airsoft? hasonló péjntbólhoz?
  • Attila 007
    Tom, hogy van erre külön topic is.Nekem egy olyan problémám lenne hogy mikor belépnék bármelyik szerverre azt irja ki hogy ezen a szerveren nem megengedett a módosított játék használata, állitsd vissza a játékot és úgy csatlakozz a katonákhoz. Namármost nekem mind a két játékom, alap meg ezis eredeti, a módositásom csak annyi hogy a patcheket raktam rá az alapra, meg erre is felrakott installáláskor egyet meg a magyarítás, igynemértem mit akar, és kicsit idegesitő hogy az ember kiad 20 rongyot összesen és nemtud belépni játszani, esetleg valakinek van valami ötlete? Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • TS Zolly
    Parancsnok meg locsolja a palántákat. :DD
  • FCH kari
    köszönöm:)
  • koschwarz
    a medic kis köténykében térdel egy muskátliágyás előtt, miközben a specopos talicskán viszi a virágföldet. amott egy antitankos répát ültet, neki az assault segít gránátokkal lazítani a földet...
  • DummyBoy
    @ex.Hatt :) Ez szép is .. egészen addig amíg mondjuk a klántársaiddal vagy egy csapatban ... de vegyél engem ... közép-noob szintű játékosként :) hasonlóan "jóképességűekkel" körülvéve ... Vagy esetleg roszabbakkal ... ha bekerülnél közénk, vagy bárhova publikon ... sehova se törnél te ki ...

A másik háborúban mindent szabad ... Na azért ez nem igaz ... Ezért szopja meg as USA folyamatosan ... De a lényeg ... én Airsoftoztam(ok) ... Ott kicsit komolyabban be kell tartani a szabályokat mint BF2-ben ... volt hogy hülyére lőttek, fájt mindenem, de király játék volt ... viszont volt, hogy 1 találatot se szedtem be, de az idegeim már a plafonon voltak és inkább abbahagytam, mert a láma enemy nem volt hajlandó betartani az írott szabályokat ... Persze avégén neki esett rosszul ... mondjak erre egy példát: Elméletileg "pró" csapat, alap fegyverekkel, amiken mindenféle csillivilli lóg, Speckó amerikai sivaragi BDU (Erdőbe ... okos ...) sokszázezer forintos felszerelés fejenként ... ellene egy pár szakadár ... de agyontuningolt AK-kkal amik majdnem 2* olyan messzire pontosak és sokkal erősebbek ... A testi épség megőrzéseként épületben csak 1-es lövés ... De a baromállatok "menők" voltak, nyomták a sorozatot folyamatosan ... be is szorítottak bennünket ... egyik sem értette hogy CSAK 1-es lövés ... ere csapattársam megunta, odasétált az egyik majomhoz és kitárazott rá ... a hülye meg csak üvöltött ... erre elmagyarázták nbeki hogy ha ezt a tárazást az arcára kapja akkor egy darabig nem megy emberek közé ... És nézd megértették a majmok, miért csak 1-es lövés van ...

Nnna kicsit hosszú lett de remélem érthető ... Valahogy be kellene bizonyítani a majmoknak, hogy statgyűjtésre meg ilyenekre jó lehet de ennek a gamenak nem erről kellene szólni!!! Háborúban mindent szabad? EZ NEM IGAZ!!! Max Binládennek szabad mindent ...
  • koschwarz
    ha nekem itt a munkahelyemen lehetne bitcometem, mint otthon, akkor beírnék a keresőbe, és úgy biztos találnék ps1-es játékokat.
  • TS Zolly
    Megy privi
  • FCH kari
    nem ide tartozo téma de hát ha segit valaki! kellene olyan oldal ahonnan tudok letölteni ps1-re játékokat.
  • TS Zolly
    Ez nem BC!!!! Ami onnan kilő, azt kilehet szedni, de mást nem! Sőőőőt! A visszatérő repülőt és helit is kilehet lőni főbézen. Többi az csunya és láma dolog.
  • TS Zolly
    Még szerencse, egyre több szervertulajdonos tiltja meg szerverén a tiszteségtelen játékot. Favoritjaimba a Magyar rankedon kivül szinte csak illen van. Ugyhogy sokan gondolkodnak ugy, főbéz, kertészkedésre való.
  • JCSR Apache
    Csak egy pillanat.Én max csak annyit bc-zek hogyha lő onnan egy AA a helimre akkor kilövöm.Ha még egy tank is akkor azt már inkább hagyom.Én nem BC-zek.
  • dronkZero
    Ja... De hát alapból is vannak rosszabbul sikerült mapok, meg vannak jók. Ez egy játék, magadon kívül senkinek nem kell megfelelned. Ha te a BCződés közepén kitűzöd magad elé célnak az aranycsillagot, akkor szomorú leszel, vagy ideges a végére. Az nyilván nem fog menni.
  • koschwarz
    aham, na jó ebben van valami.
  • koschwarz
    igazságot szólsz. megvettem megjelenéskor, 2 hónapig hulla szarul jáccottam, több időt töltöttem spawnolásra várva, mint lövöldözéssel, alig volt jobb a K/D-m, mint 0.5, ezért elhatároztam, hogy addig meg nem állok, amíg 1 nem lesz, és rosszul érintett, ha egy körben többször haltam meg, mint killeztem.

pár hete elértem az 1-et, azóta valahogy felszabadultabban játszom, nem érdekel annyira a stat. sőt, azóta szívesen vagyok medic, hogy segíjjek a társaknak.
  • Crem
    Nem a global statra- gondoltam(tunk) hanem az adott mapon, elmozdulni nem lehet...
  • Csokimano
    Épp ez az : ő csak könnyedén darált, Te viszont egy nehéz feladatot oldottál meg, büszke lehetsz az ügyességedre és a kitartásodra !
  • koschwarz
    hát oksa, de az engem zavarna, hogy az ellenfél engem monnyuk 5x darált le könnyedén, mire sikerül kitörni és talán nekem őt 1x.
  • Csokimano
    Messze vagyok attól, hogy görcsöljek rajta... :-) A statból a pontszám érdekel, az is a soron következő fegyverkilockolás miatt.
  • koschwarz
    szakasztársak tudnak egymással beszélni, csak a leader tud viszont a commanderrel, és a commander is csak a leaderrel.

használj TS-t.
  • dronkZero
    A statot meg pont le kell szarni. A nevéből adódóan ez egy statisztika, amivel követheted a teljesítményed változását, nem pedig elérendő cél. Az, hogy a fasz rossz végén állsz pár körig, az meg fog látszani rajta, de mivel a statod elsősorban neked szól, nem mutogatnivaló, te meg úgyis tudod, hogy ez a szopástól romlott. Kár ezen görcsölni.
  • Csokimano
    :-))))

Így valahogy !
  • dronkZero
  • Csokimano
    Hm.. Természetesen utálom, ha a stat ilyesmi miatt romlik, és igen, felmegy a vérnyomásom, és anyázok is, ha engem darálnak.. :-)))

Azonban ha sikerül valahogyan kitörnünk, akkor nagyon jó érzés, hogy abszolút vesztett helyzetből sikerül fordítani, vagy legalább szépíteni, esetleg csak kinyírni azt a kö...göt!

Nyafogni, hogy ne csinálja már, mert csak játék... Inkább nem.
  • dronkZero
    Ja, a BC igazából arra való, hogy szívből gyűlöld az ellenséged a következő körre, hogy hatékonyabban gyilkolj.
  • dronkZero
    Na szasztok így Karácsony után.
    Olvasom itt ezt az új BC vitát...

Ez nagyon lol:
    'de legalább az elfoglalhatatlan zászlók maradjanak meg a "béke szigetnének" '

És, kertészkedni akarsz, meg gyereket nevelni ott? A háború olyan, hogy ha nem ölöd meg az ellenséget, akkor az bizony meg fog téged ölni. Ha nem tetszik, lehet menni Simsezni.