172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #54657 Attól függ, mit szertsz csinálni. -
Landor #54656 mp7 powa
-
Landor #54655 ja.. vki nemtud ócsón 6800GT-t vagy Ultrát. 256MBos AGPs kéne.. -
assault: G3, f-2000
-
melyik fegyvereket érdemes unlockolni, ha van special forces-om is? -
Landor #54652 A Razer tényleg ilyen jancsikáknak való 
Egyébként szerintem a kopás nagyban függ attól is, hogy min tologatod! És azért egy QPADon biztos nem kopik annyira.. :) Ja és még egy garnitúra van a hg-ból. -
ha esetleg verzooo nem tart rá igényt én megvenném... -
Akit érdekelnek az autóversenyek azok kukkantsanak rá az aláírásomban szereplő linkre mert fontos híreket tettem ki a főoldalra. Köszönöm!!! -
Mert belebolondultam a Razer Copperheadbe.Szal kértem egyet a jesszuskától.
Csak az volt a bibi,hogy a razerhez olyan picurka kezek valók,hogy alig fért oda a hüvelykujjam a baloldali gombokhoz
...Aztán kari után becseréltem egy MX518ra.A 2 egér között különben annyi a különbség,hogy az MX510 800dpi-,míg az 518 1600dpi-t tud.Ami meg 1280x1024es felbontásnál qrvára nem érződik.Szal lényegében nem sok hasznát vettem a cserének

Én amúgy meg nem hiperglidot használok:
1.:-qrva drága egy garnitúra
2.:-gyorsan kopik a teflonhoz képest
Szal inkább a tefloncsík.
Próbáld ki te is
-
willis #54648 Megoldódott!
Reseteltem, beállítottam a routerem. most OK. -
Félár alatt megkaphatod
,de mingyá megyek TSre,oszt levajazzuk
-
Landor #54646 Mire cserélted le?! Nekem is hyperglidolt 510em van, plusz mindez Q-PADon, de még annyira nem éreztem rá késztetést arra hogy egy másikra cseréljem. -
Próbáltál már nem IP-re hanem sima szerverlistából serverre kapcsolódni?
Tűzfal?
Megy a net?
-
willis #54644 Azt hogy valaki nem veszi a poént, háát attól elnézést kérek a megszolalásomért! Én nem feltételezek it semmit senkiről, de azért megvan a módja a normális közlésnek is. -
willis #54643 A port is engedélyezve van de akkor is elutasít! Az IP-t is jól írtam.
Meg lehet kérni az embert normálisan is, nem kell mindjárt bemutatni neki (#54620). Ha a válasz egyből sértő akkor meg megy a harc! Legalább is én így gondolom, de javíts ki ha tévednék! -
Verzoo #54642 Mennyié méred? -
"újabban akadozik az egerem otthon (valami 100 forintos gagyi), úgyhogy lehet hogy beruházok valami komolyba. tippek?"
Én most cseréltem le az MX510emet,szal ócsóért megkaphatod,ha érdekel(1éves,semmi baja,+adok hozzá egy garnitúra vadiúj hiperglide-teflon tappancsot)
Privizz rám,ha áll az alku
-
Alaplapi VGA miatt gyengébbekre gondoltam, ráadásul belső céges háló amit elég komolyan felügyelnek, nemhinném, hogy a WarRock-ot kiengedi (Enemy Territory-ra már gondoltam, de kirugásgyanús :) )
Olyan kis apróság kell amivel el tudunk ökörködni, DE! nem rugnak ki érte :)Onlány Tetris vagy ilyen bugyutaságok ... pár 10MB-os cuccok ... -
Verzoo #54639 Nem vagyok fajgyűlölő de engem se zsidózzámá le -
Onnan idézel ahonnan akarsz ... és bizonyos helyzetekben ez OK! (Magyarul leszarom!)
De ENGEM ne nevezz Jeruzsálem népének ... És ezzel sokan vannak még így ... Nem vagyok Antiszemtia, az se tetszene ha Jézus népének vagy Árjának neveznél!
Az Emberekkel nem volt semmi gond ... Ércsed már amit mondanak neked ... ha kardoskodsz, a büdös életben nem kapsz választ!
Mellesleg Connect to IP, ott IP:port ...
xxx.xxx.xxx.xxx:yyyyyy vagy akármennyi ... ha nem írsz be portot akkor default van ... és a FAQ-ban benne van milyen portokat kell engedélyezni ... ergó LE VAN ÍRVA!!!
-
Mi(eX) sem vagyunk hívei a publikon való kempelésnek,sőt(mint ahogy kaptunk is a tiltásáért BFVben rendesen)!
A BC az olyan,amit muszály megtanulni,ha CB-n érvényesülni akar az ember(azaz klán).Nevezhetjük szükséges rossznak is.
Publikon nem BCzünk mi sem(bár nem mondom,néha eldurran az agyunk,és visszaadjuk az ellennek,ha BCt látunk tőlük-de marhára nem jellemző!)!
Szal egy picit elbeszéltek egymás mellett,szerintem

Szal:PEACE(szerintem)
-
willis #54636 Senki nem beszélt a tartalomról!
Nem kell elkanyarodni más felé!!!!!!
Akkor is egy a lényeg, hogy ha én a Brian élete c. filmből akarok idézni akkor onnét fogok. Ha nem tetszik akkor inkább halgass. Én sem adok mindennek hangot.
Kérdéssel indítottam és ha választ nem tudtok adni akkor azt közöljétek de baromságpkkal ne fárasszatok.
-
miérthabzol? -
figy elasztománia az alap ha az ember unalmat akar üzni,worms az is jó de ennek volt egy DOS-os elődje két tankkal az fasza.
Szóval DOSos játékokból alapból van egy millió ami tök jó unaloműzőnek
pl az F17 fleet defender (nembizti hogy 17) szimulátor -
TS Zolly #54633 Ez a Rockwar vagy mijatököm nem jó? -
TS Zolly #54632
-
Egy kis off, de segíthetnétek!!!
Szenvedő alanya leszek egy holnapi 12 órás műszaknak aminek az lesz a lényege hogy haverral bambulnunk kell 2 monitort teljesen feleslegesen (Supportnak ne menjen az ember ...)
Legyetek szivesek, ha tudtok mondjatok nekem JÓ pici Multiplayer minigame-ket ... A gépekre nem nagyon tudok telepíteni, de amit ha otthon feltelepítek, majd behozva felmásolok és műxik!
Segítsetek szenvedő bajtársatoknak ... Ahelyett hogy döglenék, innék meg jáccanék egész nap itt &@&@&}&} ... HELP! -
Című nincs, de tartalmú az rengeteg ...
Valakiket zavarhat még az ilyesfajta poén is ... Szóval Te is gondolkodj el ezen ...
A megszólítás nagyon fontos tud lenni ... példát lásd lentebb :)
-
willis #54629 Igen, olyan című film nincsen! Ha meg nem láttad a Brian élete c. filmet, akkor maradj csöndben. Senkit nem érdekel a mondanivalód!
-
TS Zolly #54628 PL. De ha csak a tied kell, akkor játékon bellül is meg lehet nézni. BFHQ -
tzugh #54627 Hello! melyik internet oldalon lehet megnézni hogy milyen rangokat értem el?
Régebben voltam azon az oldalon csak beirtam és lehetett mát nézni mennyit játszottam stb...
aki tudja az oldal címét az plz ira ide vagy privátba mert nagyon kellene az oldal címe!
kössz! -
TS Zolly #54626 Hitler élete mond neked valamit?
-
willis #54625 Te ezt mos komolyan mondod? 
Brian élete! ez mond valamit?
-
TS Zolly #54624 Egyébként meg ne ip alapján csatlakozz, mert lehet elgépeled, és ekkor is ilyeneket ir ki. Port is lényeges. -
TS Zolly #54623 Vegyen vissza az, aki a jeruzsálem népéhez szólt. Ez Magyar fórum, ami Magyarországon van, ha nem vetted volna észre. -
Hi
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ sajnos a bf2s.com sig képei nem működnek, ezért egyenlőre lecseréltem őket. Egy-két játékosnak nem teljesen pontos az új számlálója, de még mindig jobb mint a sigs down temporarily.
Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függőleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, előre is köszönöm.
BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
[AvRs]^[HUN]_M0csoK
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
Kari
HUNMarcus
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_[Hun]
Apache[HUN]
ACE_hun
<<< HDA >>>DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
[HUN]MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR[HUN]
[HUN]Running[SG?]
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer[HUN]
badsec
sF*Slay3r
[HUN]Fapuma
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
UK74
-=vgez=-
már beküldte! -
willis #54621 Vegyél vissza, nem lesz ez így jó!

-
TS Zolly #54620 Jeruzsálem népe!!!!?
Irj akkor oda.
-
willis #54619 SMC routeren keresztül megy a netem
-
willis #54618 Embelek! Jeluzsálem népe:
szal hogyan tudok egy megadott IP-hez kapcsolódni?
Mert mindig azt írja ki, hogy ellenőrizzem az internetkapcsolatot!
PLS valaki segítsen