172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mennyi idő volt nevezésre? biztos volt vmi jó indokotok, hogy nem sikerült eddig leadni... -
Nagy az arc csákó!! Mióta is fórumozol velünk?? Jah!!! Hogy ma kezdted. Alaposan belehúztál. Nem kellett volna tájékozodani a fórumlakók szokásai felől elöbb? Pedig van itt egy pár harcos, aki itt kel, és tér nyugovóra. (Csak vissza kellett volna olvasnod Kb.:20000-30000 hozzászólást, és egyből képben lettél volna, hogy kihez milyen hangnemben szólsz.) Hehe... Ha meg a legkedveltebb "TÖRVÉNY ŐRE" kiosztja neked a fejadagot a büntetőpontból, vérig leszel sértve. Tudod ha ilyen a hozzáállásod a játékban is, akkor sose kerüljünk egy osztagba, mert "véletlenül" ellenségnek foglak hinni.... LOL! Vagy esetleg felveszünk harmadpilótának a COBRA-ba.
-
hétfőn küldjük ,ha nem késő. Csak holnap ugye inni kell , vasárnap nyögni kell ugyhogy majd hétfön.Addig is ha nem találkoznánk B.U.É.K 
-
Oksa Bekerült az sFB-CoR is.
A párosítás néhány hozzászólással lejjebb olvasható.
Várjuk tehát az x. héten milyen pályán játszom felsorolást mindenkitől! -
na bazz, akkor bukott a párosítás. Running informálj pls! -
Ja és majd elfelejtettem, kérünk egy listát, hogy melyik csapat ellen milyen pályát választotok. Ne feledjétek, hogy egy pályát csak egyszer választhattok.
Amit várunk az valami ilyesmi:
xy klán
1hét: Dalian Plant
2hét: Karkand
3hét: nemjáccunk
4hét: Kubra Dam
5hét: Gulf of Oman
tehát minden csapat Nagyon gyorsan küldje ezt el az alábbi három címre:
Running: [email protected]
Kornél: [email protected]
Ahhoj: [email protected]
Továbbá nem tudok semmit az Fb-Cor párosról! Admin bácsik jelezzétek velük mi van most, érkezett-e nevezés. Mert ha ők is vannak, akkor bukik a párosítás. -
HU.man butcher #54691 Nem azért de a CoR - s^FB Coalition-t miért nem látom a táblázatba, amikor már regeltünk és 3 oldalal(54529) ezelőtt már oda voltunk írva mint 6. csapat!!!!
Most mi van itt srácok???? -
na tessék. start tehát 2006. január 8-án vasárnap este 8-kor.
Mivel páratlan számú csapat nevezett, ezért minden héten valaki kimarad.
Minden egyéb problémával, ha nem lenne valami világos, stb. stb.
Runningot, Ahhojt és engem lehet zaklatni. -
-
áhh. összecsúszott az egész a fenébe ... -
Mivel a nevezés ma lezárult, ezért elkészült a párosítás.
Ami a következőképpen fest:
I. Magyar Battlefield Bajnokság 2006
Eredménytábla
GBC JCSR Horda RDHA T4ce
GBC *
JCSR *
Horda *
RDHA *
T4ce *
Párosítás
08.jan 15.jan 22.jan 29.jan 05.febr
GBC * T4Ce JCSR Horda RDHA
JCSR RDHA * GBC T4Ce Horda
Horda T4Ce RDHA * GBC JCSR
RDHA JCSR Horda T4Ce * GBC
T4ce Horda GBC RDHA JCSR *
Pontverseny Gy/D/V Ticketarány
GBC 0 0-0-0 0-0
JCSR 0 0-0-0 0-0
Horda 0 0-0-0 0-0
RDHA 0 0-0-0 0-0
T4ce 0 0-0-0 0-0
Győzelem: 3 pont pontegyenlőség esetén a ticketarány dönt
Döntetlen: 1 pont
Vereség: 0 pont
-
Ma az egyes szerveren volt egy külföldi commanderünk.Németül dumált meg röhögött feszt de mikor karkandhoz értünk elkezte az angolt és nem is csinálta rosszul.Talán sokszor ez hiányzik és senki nem hangolja össze a sqadokat publicon.
Persze nem azt mondom hogy jobb ha ordít a fülembe hogy: TANK A BAL OLDALATOKOOOOOOOOOOOOONNN!!!!!,vagy be nem áll a szája és folyton pofázik.De csak egyszerübb volt pl mikor odamentem és azt mondta, hogy biztosítsam a bal oldalt és közban a többiek logikus hogy a másik oldalt védték és csak összehoztuk.
Mert általában publicon minden commander az autoüzik meg a nyilai mögé bújik.Mert már láttam hülye commandert és ilyenkor megtagadom a parancsot.Ha viszont megindokolja akkor valűszínü hogy követem is.
Meg ki lehet választani hogy melyik sqadokhoz akar beszélni.
Mondhatja bárki hogy ilyan részletesen nincs ideje vele foglalkozni harc közben.De a coomder dolga nem is a tankozás hanem a commnderkedés.
Azért egy elrettentő példát:
A múlkori sqadom egyszer karkandon siralom volt(nem akarok senkit se megsérteni).De mi más lenne mikor mondom nekik hogy nem rambó,csapatmunka és ha nem bírlak benneteket másra bírni akkor már legalább szervezetten rohamozzuk az első pontot.Erre az eredmény elviszem őket addig éppen APC-vel, kiszállnak.Elmondom nekik mert 1 perc gondolkodás után se jöttek rá hogy talán fel kne kászálódni a zászlóhoz.Erre továbba is ott ül az egyik a fedett boltív alatt a másik a pont melletti háztetőn a másik kettő mittomén hol kószál.Odamegyek én az APC-vel foglalni egy specops c4-et dob rá és robbanok is.
Persze hogy a háztetőn levő ez látta de asszival nem bírta lelőni.
Na mindegy a lényeg a csapatmunka lenne(húúúú ez már régi szöveg)

Fene de hosszú lett.
-
-
Belucz #54684 

-

-
én egy hónapig a bazi szobaventivel hűtöttem a vidikarimat hogy tudjak jáccani stabilan ment ,csak szarráfagyott a lábam:D -
aham...
egy kicsit betegesen hangzik:) kb mint aki 4000 angol fontért vesz hangfalat:) -
Nincs, miért legyen?? MeuPro üvegpad a legjobb amit valaha probáltam, Norboss is ezzel nyomja meg még egy páran a klánból. Megjárta a BF2 lant is :)) egeret nem lehetett vinni de egérpadot nem kötötték ki 

-
foto van rola?
-
Logitech Mx518 üvegpaddal teflon öntapadós alátéttel az egér talpacskáin :)) szinte magától siklik.Kényelmes gyors és nagyon kézséges és hálás..... -
próbáltam finoman elmagyarázni én is....elvégre kari van:) SAC KARI:) -
Úgy hogy arra a szerverre csak azok mennek akiknek másolt,nem eredeti játékuk van mert az EA Rankedekre nem lehet másoltal felmenni. Háát kb ennyi csak.De jó játékot az sg szerveren.Ne und halálra magad 

-
nem hallom...inkább látom
nem az SG a "törtet is beenged" szerver???:)
menj az official szerverekre...ott vannak a többiek -
Belucz #54674 hallod? -
Belucz #54673 vagy nem értem hogy ezt most miért mondod -
Belucz #54672 és hogy jön ez ide? -
mindenknek origi van
-
Belucz #54670 Hé emberek!Nem jöttök jáccani sg szerveren?nincsen senki
gyertek már -
"Razer DiamondBack-ra"
és jó?
nekem egy gagyi Atech izé...optikai van:) -
Egértéma: én anno MX700-ast cseréltem le Razer DiamondBack-ra + a szövetet eXactMatra ... azóta melóban megesz a fene az egerentyűkkel ... ráadásul az MX700-ast meghagytam barátnőmnek mert nem szereti a Razert .. Túl csúszik :)
A CopperHead nekem is tetszett, de nem érek el a 4 oldalsóból csak 2 gombot .... annyira profi meg soha nem leszek hogy észrevegyem a 2 egér közti különbséget :) 1 dolog zavar egyedül :) Ne világítana annyira :)
Landor: Chaitech 6800GT 256MB DDR3 ? :) Van még rá 2 év gari ... egy PCI-ex cserét meggondolnék :) Persze megy Ultra szinten, de alapon is elég ... -
Én egy régi gef 3-al jártam úgy ,hogy egyszercsak az egyik lapát fogta magát és kiszakadt a helyéről. :) -
Ha most vetted elég rossz boltot csináltál vele :). -
Mester01 #54665 Mit veszünk gagyinak?:) -
Landor #54664 hát.. ebből a confól a maxot akarom kihozni és akkor még el leszek egy darabig.. 
Mester01:nézegettem ph-t meg hwsw-t is, de az összes seftes csak gagyi 6600ast meg 6800pci-ost árul..
-
TS Zolly #54663 Ezzel csak egy gond van. Lehet szerinted jó a hüttése, de maga a venti ami rajt van egy kalap kaki. Nekem 1x megállt rajta, és nem tudtam elképzelni, miért indul el a gép ujra ha BF2-be vagyok. Mivel sima házam van, ezért a venti allul van a kártyán. Kiesett az egyik rögzítő csavarja, beakadt egy lapátba, és megát. Szó szerint a müanyag leolvadt. Kártya hál isten nem sérült, most egy régi AMD K6-2-es provi hüttője van rajt. BF2-be esetleg a kártya hömérséklet felmegy 64 fokra.
Ja most nézem, nem ugyanolyan mégsem, enyém PCIE-es -
willis #54662 54990.- MSI NX6600GT nekem ennyibe fájt
8084 pontot hozott 03-as markban
Max 78 fokig melegszik fel vagyis nagyonjó a hűtése!!! csak ajánlani tudom mindenkinek, ja és gyári rajta a hűtő
-
GiGa master #54661 54ért vettem 128 as AGP-s -
GiGa master #54660 hy őőő én úgy tom hogy 6600gt ből csak 128mb os és csak gt van ha jol tom ULTRA NINCS MERT akkor én is azt vettem!ha rosszul tudom akkor sry nekem is AsuS N6600gt-m van!!! -
Most vetté gépet vazze minek neked? :) -
Mester01 #54658 Szia Itt nézz körül és kérdezd meg Giannit.
Én is töle vettem a GT 6600 kártyámat nagyon jol megy!
(BPn lakik)