172102
  • vsly
    Itt is ki lehet venni,bár kicsit bosszantóbb,mint az elöző BFekben,az igaz.
    Ha vmelyiknél akadás van,akkor elöbb meg kell keresni,hogy hova van már az a bill configolva.Ha törölni akarsz vhonnan,akkor az ESC-kel megteheted.

(sry,ha kicsit zavaros,de hajnal van már)
  • steweee
    nem rossz cucc, de nekem az is bőven megfelelne ha simán be lehetne konfigolni a billentyűket. nem bírom elviselni ha rám akarják erőltetni az amúgy sem kézreálló beállításokat. az egy is bugos volt az air secondary fire mindig space akart lenni, meg volt más baja is, de ott legalább ki lehetett venni a billentyűparancsot, és előbb utóbb beállítgatott mindent az ember ahogy neki jólesett
  • Pharaoh
    Ezt a szemetet
  • Piedon
    Amd 64 3000+
    X800GTO
    1 giga ram 400on dualban
    1024*768
    Minden max, kivétel a lightning ami medium és nincs most bekapcsolva élsimitás

Szépen fut, csak az elején várni kell míg mindent betölt a memóriába...
  • SZULTA
    Sziasztok kéne (nagy) segítség!!!nekem se eredeti és amikor fölakarom rakni az 1.12 es patchet ki irja "patching Field" megnésztem a FAQ és ugy is megsinátam az 1.03 ig mindeggyiket engedi dosba lefuttatni de az 1.12 nél meg ezt sinájja
    "Could not Find Patch File
    Enter a New Name & Directory for the patch File or
    Press Enter to Quit ===> "
    most mit sinájjak???
    válaszokat elöre is köszönöm!
  • mohus
    "ráadásul a billentyűkiosztás is konfigurálhatatlan, mert még véletlenül sem lehet törölni egyes beállításokat, és sakkozni kell hogy a nekem tetsző billentyűt hogyan cserélgessem olyanra amit meg nem akarok használni ahhoz a funkcióhoz. egyszerűen hihetetlen. 5éveseknek készült úgy látom a dolog"

ezért találták ezt ki NEKED!!! 6. szülcsinapodra kérj egyet apucitól....
  • Jancsik
    mianeved a játékban? meg akarom nézni a statodat
  • schrank
    amúgy meg ki a ...szom ez az oniel vagy ki
  • schrank
    én ma olyat transzportkirálykodtam peniszulán hogy állandóan ki akartak szavazni amúgy külföldiek lehettek mit tudják ők mire képes egy hmmwv 5-ig számoltam a mi-28 lelövést aztán már csak bohóckodtam velük
  • Jancsik
    ofpal mikor én játszottam nem volt netem, de jó game volt :) kicsit bugos de jó
  • Sanyix
    Tudom hogy ofp-re mondta, épp azért, és a cti-re gondoltam :)
  • joebacsi
    ofp-re mondta, és ebben egyetértek vele (bár régen játszottam vele neten, és akkor is keveset, de ezt a mostani CTI modot még nemnéztem meg, pedig aztmondják hogy nagyon ütik)
  • Sanyix
    Nem elég pörgős? ok te tudod :)
  • steweee
    - shadows kikapcsolva
    athlon 2800+
    gef 6600 gt
    1,5 giga 400as ram
    szépen fut, de igazából minden médiumon és az aa af maxra kapcsolva ua grafikai szintet kapod egy normál monitoron (nekem 19 colos) gondolom csak a nagyon nagy moncsikhoz kell a magasabb textúrafelbontás. médium beállítások mellett nem láttam képminőség romlást és sokkal gyorsabban fut
  • joebacsi
    gondolom a konfigodra lenne majd kiváncsi, mert valszeg gépbővítés előtt áll :)
  • steweee
    dehogy. azzal neten nem szerettem játszani mert nem elég pörgős, viszont a kampánya nagyszerű volt. tesóm elég jó a bf1-ben (Zennon) én is eredményes vagyok úgy általában a középmezőnyben benne vagyok, néhol nyerek is. úgyhogy nem vagyok anti bf-es, csak megdöbbentem most hogy felraktam a kettőt, hogy micsoda idegesítő dolgokkal van tele. a graf nagyon jó lenne, viszont az irányítás beállításánál már égnek állt a hajam. arra adjon már vki tippet, mert .cfg fájlt sem találok ahol szerkeszteni lehetne. jó lenne ha minen billentyűt ki lehetne lőni üresre és a nekem kellőket a szimpi billentyűkiosztásra tudnám rakni
  • joebacsi
    hát egyik bfet sem a valósághűsége miatt szerettük :)
    billentyuzetkiosztással pedig el kell pepecselni egy kicsit, de azért annyira nem vészes a dolog :)
  • Kovács legény
    köszönjük hogy megosztottad velünk,mostmár visszamehetsz recskázni
  • Piedon
    Igen, miért?
  • Belucz
    csá all!Megy vkinek full grafikán a játék 1024X768ban?
  • uHs Gerzson
    Operation Flashpoint a te játékod ;)
  • haxoror
    "5éveseknek készült úgy látom a dolog"

"a billentyűkiosztás is konfigurálhatatlan"

pár év múlva próbálkozz újra
  • steweee
    most hogy van új erős gépem telepítettem csak. szinte már meg is feledkeztem róla. a grafika tényleg nagyon jó, viszont vmit nem értek:

ez tényleg ekkora ARCADE GAGYI RATYI JÁTÉKOT SIKERÜLT KREÁLNIUK A MÁSODIK RÉSZBŐL?????

ebben annyi a realitás mint a walt dinsney rajzfilmekben. ráadásul a billentyűkiosztás is konfigurálhatatlan, mert még véletlenül sem lehet törölni egyes beállításokat, és sakkozni kell hogy a nekem tetsző billentyűt hogyan cserélgessem olyanra amit meg nem akarok használni ahhoz a funkcióhoz. egyszerűen hihetetlen. 5éveseknek készült úgy látom a dolog
  • Robogo
    Akkor oks!
  • Running
    Alap bf2 map átdolgozás menete:

0. Letöltöd innen a cuccot ami kell: www.szurkulet.hu\Custommap\bf2editorhoz.rar

1. új mappa létroházsa a többi map között. A karakterszámnak azonosnak kell lennie a változtatandó map karakterszámával.
    2. eredetiből minden fájl mehet át és a két zipet kibontani (nem könyvtárba)
    3. írásvédettséget leszedni az új mappáról, alkönyvtárakról is.
    4. ultraedit indít, replace all>pl: Mashtuur_City-t cserél Mashtuur_Race-re subkönyvtárak fájljai között is kutasson. Cserél mindent.
    5. notepad vagy valami szövegszerkesztő indít. Az új map könyvtára abban Info mappa>*.desc fájl nevét átírni a map könyvtárának nevére, valamint a fájlba bele lehet írni a tetszőleges nevet a régi helyett.
    6. bemásolni az új map könyvtárba az editorhoz szükséges mappát+fájlokat (Editor könyvtár).
    7. BF2 editor indít. Az első választásnál bf2-t választ. Majd mikor betöltötte, jobb fent a legördölő menüsorból a level editort. Ha megvan akkor mellette van az open, a térképek közül kiválaszt az új mapot...ha minden fasza, akkor be is tölti a mapot.
    8. Szerkeszt amit tudsz, vagy gondolsz. Sűrű mentés legyen. Ha mindnen megvan ami kell, akkor package MOD fent a menük valamelyik pontja közül, ha elbassza akkor manuálisan vissza kell tömöríteni a map mappájában lévő fájlokat. Okosan. Megnézed az eredeti client és server.zip mit tartalmaz, majd az új map könyvtárait, fájljait is hasonlóképpen összerakod. Ami kimarad fájl, azt elteheted, vagy törölheted..pl: archive.md5
    9. Bf2 indít, multi>create local>mapot kiválaszt próba. Ha nem tölti be akkor valamit elbasztál, ultraedittel nézd végig tényleg minden régi nevet cserélt e az újra. Karakterszám egyezik e..stb...ha elindult a map és találkozol valami orbitális hibával, akkor vagy előrőlkezded mert nem volt szerencséd, vagy megkérdezel egy okosabb embert. Ha megy a map, akkor örülsz mint majom a farkának.
    10. Kezdőkép csere. Info könyvtárban vannak a képek. Csinálsz olyan kezdőképet amilyet szeretnél. A kép: 1024x1024-be legyen, a sötét hátterű 512x512. Bmp-be ments. Ha megvagy a képpel elindítod a dds konverter progit és behívod vele a bmp képedet. Áttömi *.dds-re. Átnevezed a képet olyanra ami a könyvtárba van. Gyengébbeknek, van 16-os, 32-es, 64-es, mondjuk a 32-es féle fájlnevűre ha azt használod. A háttérkép a tök fekete-fehér a loadmap.png azzal még nem boldogultam. :) Töltőkép megy.
    11. Töltőzene map alá. Kiválasztod a számot, tök mind1 milyen, de *.wav legyen a végtermék. Gyorsan átnevezed us_win.wav-ra és beteszed abba a könyvtárba ahonnan az ogg konvertálót is indítod. (Compile_ogg_for_BF2.bat) > indítod...lefut kész az *.ogg fájl. Amit gyorsan átnevezel music.ogg-nek. Bemész az új mapod könyvtárába azon belül total commanderrel vagy mással bele a client.zip-be és csinálsz egy Music könyvtárat, amibe beletolod a music.ogg fájlodat. Ha megvagy akkor még nem örülsz, mert az info könyvtárban lévő *.desc fájlban lévő útvonalat is javítod. Pl: <music> Levels/Mashtuur_Race/Music/music.ogg </music> Ha kész akkor mentesz és indítod a bf2-t és megnézed mit basztál el.
    12. Ha minden megy akkor örülsz neki. Nem kell izgulni mert még semmmit se tudsz, de leglább már erre is képes vagy...

- Ha akad az editor, akkor megpróbálhatod kiszedni a pipákat hogy ne rendereljen le mindent, neked majdnem elég a terrain is.
    - Ha mégis akad, akkor cserélj drivert, vagy fejezd be és felejtsd el az egészet és várd meg az új editort az hátha megy.

Sok sikert mindenkinek. Majd megírom az editorban való néhánx tevékenységet is amit tudok produkálni...

Ez az egész nem jöhetett volna létre ha nincs BADSEC aki hatalmas szopások árán megfejtette ezt az egészet és nagylelkűen megosztotta velem tudását. Egy KINCS ez az ember és ez nem vicc.

• Jancsik
    és sorry ezekért, nemtehetek róla, nagyon felhúzott
  • Jancsik
    ezt ddanynak mondtam mert siggel nem tudtunk helizni, folyton lekempeltek minket, a főbázison. mikor elindult a kör 10s múlva már jöttek is bombázni
  • DummyBoy
    Hááát, ha az első 5 másodpercben (Ezt elfelejtettem odaírni :) ) akkor igen :)

Mármint akkor noob vagy a helihez ... én az vagyok a repülő dolgohoz ... utálatomból fakadóan nem is igazán élek velük, ezért max sejtem hogyan kéne használni őket ... de tapasztalatom az nincs a vezetésükből ... :)
  • SigS
    newbee=noob hm?
  • TS Zolly
    Kezdő az nem a newbee?
  • Hatt
    Őőő én is lezuhanok a helivel, akkor noob vagyok?:)
  • BurnBaby
    lama = lame(r) = béna
    :)
  • DummyBoy
    A láma és a noob nem ugyanaz (És nem csak szvsz ...) ...

A lámát nehéz megmagyarázni ... de mindenki tudja mit jelent :)

A noob az a kezdő ... a noob lezuhan a kopterrel, a láma meg lövi a másikat ha nem kapja meg ... valami ilyesmi :)
  • DummyBoy
    "pró-t"
  • SigS
    lama, kezdo, bena
  • rohadt alma
    Mit jelent a noob?
  • oniel
    ezzek a magyarok.volt egy rpg s játék és ott városokat kelet épitenni.na és ki nem tudtak várost épitenni?hát a magyarok!!
  • mesor
    Ott voltam és jót röhögtem rajtuk!
  • oniel
    lehet hogy szerelmesek??
    vagy nem egy párt tagjai??
    vagy nagy a korkülömbség köztük??
  • oniel
    igen a neten minden rajta van!
    még a szerzödés is megvan amit nem akartak aláirni!!