172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #55105 Jó az a G3 szerintem is. De kinek a pap, kinek ..... -
Landor #55104 hát én már csak ilyen büdös paraszt vagyok
-
A G3 fostalicska? Na te se használtad még akkor? -
TS Zolly #55102 Ha minden igaz, és a javítják a pecsbe a PKM pontosságát, akkor hühadejólesz! 45 -
Death90 #55101 hello! lenne egy kérdésem: mit kell tenni ha a Special Forces telepítés után kidobál az asztalra és nem akar működni? nem kell ehhez crack vagy valami ilyesmi? (bocs ha már valamikor leírtátok) -
bakker, ezek szerint az l85 medic unlock ugyanolyan pontos, mint az m16, csak egy picivel nagyobbat sebez. a g3 meg egy f@stalicska, amilyen pontatlan. és szerintem igazából egy teljesen egészséges ellennél már nem számít, hogy csak 3-at (g3 40-es sebzés) vagy 4-et lősz bele (m16 vagy l85 30-as sebzése).
és ez is megerősített, hogy az ak közelharcra jobb, mint az m16. -
3-4 Embert keresek még a csapathoz, jelentkezzen nálam PÜ-ben akit érdekel a dolog...
A Horda egy mixcsapat amely főleg SG Fórumos embereket tömörít egybe. A Horda nem klán, nincsenek kötelező feladatok és szabályok. A csapat résztvesz tét mérkőzéseken és funwarokon is.
A csapat alkalmazott Prefixe: Horda_
>>>JELENLEGI HORDA TAGOK:
1. meow
2. badsec
3. [SG]Running
4. [SG]Gundark
5. [SG]atwe
6. -mNz-Jean
7. {TLD}Gaboca
8. (HUN)SzabFer
9. [SG]keke77
10. digitalenjoy
11. [SG]Szigi
12. [SG]Drachomir
13. Tomsteel
14. Piedon_GHT_
15. -tRs-Gerzson
16. [HUN]csome
17. CB Crem -
haxoror #55098 A jó öreg AK-47 a legfaszább
-
Dragon Valley-n volt? Magyar szerveren? Mert akkor Boxert meg a loveszet lotted ki belole. Orultek is neked am...
-
a noob-olni azokat szokták például akik gyalogos pályán csak GL-t használnak
-
"tud" ez enyhe túlzás inkább "szokott"
-
Sztem a:
lama: igaz felszáll a helivel, de nekicsapja az első fának/falnak/saját járműnek.
noob: letékázza a nála közelebb spawnolókat, elsőként száll be a helibe, majd átül gunnernek, szépen lő mindenkire, de nem tudja mi az a tv-rakéta.
newbee: mákos, mert közel spawnol a helihez, de mindig nekikoppan az üvegnek, mert épp keresi, hogy melyik gombbal lehet beszállni.
real kötsög: beáll a repcsi/tank/stb. elé, letékáztatja magát, nyom egy punish-t, szavazást indít az ellen aki elvitte, kiugrik az ellen bázisán lévő tankba, majd májerkodik a reptéren. -
-
Büdipupu #55092 A havas feeling nálam csak egyszer jelent meg, de léptem párat és eltűnt. Ellenben a fekete tereptárgy nálam is előfordult sokszor, de csak az SF elött és csak a Songhua Stalemate mappon. Máshol nem volt ilyen. Mondjuk azt a pályát nem is szeretem a trutyis idő miatt, olyan lehangoló.
-
te csak helizni tudsz, meg assaultozni, ja meg tankozni. -
Landor #55090 ja értem..
hát a medic fegyverekhez lövésem sincs, a magam szerény global 1 órájával
medic sux
-
én csak egy buggal szoktam találkozni, ha leugrok a vízbe anyahajóról(sf-ben) akkor nem lehet úszni csak nagyon lassan(5perc alatt 1métert :D), ha megnyomon az esc-et, és visszalépek a játékba akkor megjavul -
sosemnem láttam iet,amikor gef4tivolt akkor durvábbakat láttam:) -
ki milyen grafikn játszik?
én játszanék mediumon, de nagyon idegesít ől sharqi peninsulan hogy az építkezésen szinte semmit sem látni a sötétben... -
haxoror #55086 A #2 és #4 nekem rendszeresen előjött BF42-BFV-ben amikor még Geforce4Ti-m volt, BF2 óta 6600GT és soha semmi ilyesmi nem történt. -
Lol, ezek mik? 

Nekem semmi ilyesmi nincs a BF-ben.Inkább parajelenségek vannak, átmegy az antitank raksi a kocsikon, tankon.Gránát ott robban az ellen talpa alatt az meg fut tovább vígan, ilyesmik.
Tegnap meg kilőttem földi védelemmel a harci heliből a gunnert meg a pilótát, a heli meg ott pörgött még vagy fél percig üresen.Meg is jutalmazott érte a game egy ground defense ribbonnal:) -
mija gond? -
a bug3-as elég kemény, mintha valaki atomot használt volna
-
SZULTA #55082 háát vaze akkor ugy nézki nem fogok Battlefiel2 özni 

nem hiszem el
azért köszönöm a válaszokat!...
-
már úgy értem, hogy amíg lehasal az emberke, addig nem lehet lőni, bocs. és akkor nincs ez maxpayne-es repülök előre a levegőben és úgy lövök halálpontosan-dolog -
Grafikai bugok listája, nálam:
[URL=http://7thzero.atw.hu/screen017.jpg]Bug #1 MP5 ironsight[/URL]
[URL=http://7thzero.atw.hu/screen019.jpg]Bug #1 M16 ironsight[/URL]
[URL=http://7thzero.atw.hu/screen022.jpg]Bug #1 G36C alap[/URL]
[URL=http://7thzero.atw.hu/screen030.jpg]Bug #2[/URL]
[URL=http://7thzero.atw.hu/screen003.jpg]Bug #3[/URL]
[URL=http://7thzero.atw.hu/screen011.jpg]Bug #4[/URL]
Bug #1 javul, ha leszkrínshotolom.
Bug #2-vel még csak kétszer találkoztam, lehet hogy az már nem aktuális.
Bug #3 akkor jön elő, ha megsüketülök. Így meg is vakulok. Az utoljára látott kép beég a retinámba, és csak a 3Dmap ikonjai illetve a napeffekt mozog, de az is hogyan? Ez annyira kényelmetlen, hogy újraindítás, új videokártyadriver(még ha ugyanaz is, mint ami fenn volt) és megjavul. Asszem a Civ4, vagy az X3 után jelentkezik, és lehet, hogy szimplán újraindítani elég lenne.
Bug #4 rendszeres, de ritkán csinálja, nem is túl zavaró, néha bevillan ilyenre, nem folyton ilyen. Leszarom kategória.
Van másnál is ilyen, vagy az én gépem ilyen szar? -
ezt a levegőben hasalva már lelőtt-dolgot elvileg javítják a következő peccsben, kíváncsi leszek, hogy. lehet, hogy hasalás közben nem lehet majd lőni, mintahogy majd ugrálás közben sem.
a c4-es fazonokat bírom, olyan könnyű lelőni őket
bár van, amikor falon vagy palánkon dobnak át c4-et és azt robbantják, az idegesítő.
-
Az AA az elmossa a recéket ... pontos leírás van a prohardver VGA tesztjeiben :) Én lennék a legboldogabb ha 4xAA-val dupla annyi FPS-em lenne mint 8-al ...
Nállam úgy néz ki procilimites a game mert leteszteltem 2xaa 4xaf-el és 8xaa 16xaf-el és valami 10 frame a különhbség ... 1024*768-ban ... én TFT miatt 1280x1024-ben használom ... ott vagy van AA vagy nincs ... sokkal szebb ha van de sokkal többször meg is halok ... 1280x1024, High, Lighting, dinamic Lights:med, Effects:low 4xaa 8xaf esetén olyan 35-40-40-60 FPS, megjelenítéstől függően (Wake Islandon .. Karklandon is megnézem majd este, mert minden karklandos server tele van :)
Single-ben meg értelmetlen nézni, ugyanis ott a gép számolja a botokat és az nagyon leterheli a procit ...
Jaaaj ... Na majd ha a nVidia után a BF2 is supportálni fogja a duál magos procikat :) -
monnyuk ilyen értelemben nem szép dolog mindent kikapcsolni, mert van, aki dzsungelt lát maga előtt, én meg a puszta közepén fektrengő ellenséget, de hát ez az ára a szépségnek 
számomra a legzavaróbb dolog az az árnyékok teljesen rendszertelennek tűnő megjelenítése, szóval pl. amikor a háztetőn fekvő emberke árnyékát látom az épületen belül, az gáz. igaz, hogy nekem ez jó, de fordított esetben nyilván én is anyázok, hogy ez meg honnan tutta, hogy hol vagyok.
de ezekkel együtt kell játszani. végülis gondolom ezeket a bugokat már mindenki mexokta. -
Mivel én ált 64-es mapokon tolom, nem igazán figyelek a részletekre, főleg nem városi mapon ahol 20 ember darabolja egymást. Csak megyek és rendetrakok, mindenféle árnyékfigyelés nélkül.
Engem két dolog zavar, mikor valaki a levegőbe felugrálva hasalva lő, meg mikor c4-el rohangálva dobálva felrobbantva magát is emberekkel találkozom. -
Két keresztkérdés:
1. Az antialiasing ugye azt csinálja, hogy egy képkockához több képet renderel le, és ezeket összemossa? Akkor elvileg, ha kikapcsolnád a 8xAA-t, akkor _nyolcszor_ annyi FPSsel menne nálad?
2. Nem féltek attól, hogy pont akkor esik le az FPS (30-40 szvsz alapból, nagyítás nélkül nagyon kevéske), amikor a legnagyobb szükség lenne rá?
Én Barton2500+, 1G ram, 9600XT-vel 1024ben, full low-n nyomom. Demóval, meg a fullal mediumon nyomtam, a 30-40 fps megvolt, amikor semmi exra nem volt, de benagyítva, illetve közelharcban szívtam nagyon a szaggatás miatt. Azóta low.
Ha már itt tartunk, mit szóltok a játék legális, beépített csítjeihez?
Pl az árnyékokat érdemes bekapcsolva tartani, mert átlátszanak az épületeken. Tetőn hasaló ember árnyéka látszik a földön, az építkezésen egy szintel lejebb.
Aztán írtátok, hogy feltúrt grafikán alig látni a házakban. Lowon ilyen nincs
Meg van egy érdekes bug is, lehet, hogy csak nálam jelentkezik:
Időnként elkezd vibrálni a kezem, és amikor nem látszik, akkor a fegyóról is leugrik a textúra, tök fekete. Ez még nem is annyira extra. Viszont az ironsight az nagyon durva lesz. Technikailag ugye az i.s. úgy van megoldva, hogy van egy 3ds modell, ami a kis célzópöcök(nem vágom a szakkifejezést rá :) ), meg a fegyver csöve, és erre rárak egy 2D-s, szélein homályos képet, ami a fegyver tusa, illetve a közel lévő részei. Na, amikor bugzik, nálam nincs ez a homályos cucc, csak a 3D-s modell. Igen durván sokkal többet látni. Ami ebben a jelenségben a legfurcsább, hogy ha leszkrínshotolom, akkor megjavul. Ezzel javítom, ha előjön. Van már egy rakat bugshotom, mindjárt linkelek is párat... :) -
Büdipupu #55074 Sajnos itt nem volt főbázis, de útközbe összefutottam a sráccal és mivel jól állt és nem írt hátulról tarkón lőttem F2000-vel. 
Amúgy a gránátvetőre ment a lámázás, hogy az mekkora egy noob dolog. Ők köpködtek, én öltem. Nekem tetszett a felállás. Bár ezen az alapon a sima gránát és a C4 is full láma cucc.
Zolly: bizony ám, mint a sicc. Sőt az utolsó foglalható zászlót szépen körbeálló spawnkillereket se szeretik... -
Én azt birom mikor hasalok egy akkor dzsumbiba, 2 cm-re nem látok a sok levéltől, fűtől. Erre velem szembe lévő ellenfél odanéz és szemenköp a csúzliával, na ilyenkor sírok a low grafikáért.
-
Na leteszteltem ... 1024x768, Minden HIGH, 8xAAm 16xAF, Fraps szerint 35 és 60 FPS között ugrálok (64 fős angol multi szerver 48 player ...) Danquing Oilfield vagy melyik pálya ...
Ha valami füstöl akkor lentebb esett 35 körülire ...
Mellesleg ilyen tudással vagy nem, vagy nem sokáig leszel majd commander ... ott a FAQ és ott a Single player ehhez :) -
TS Zolly #55071 No meg persze kib@sszák a bézkempelőket a multipalay szerverekről. -
Ugyan. A pszichikai hadviselést csak el kell indítani, aztán míg írják az anyázást, jól le kell késelni őket a főbázisukon... :P -
Büdipupu #55069 Multiplay.co.uk rlz. Én is arra szoktam sunnyogni.
Magyar szerverekről már dc közben is megszoktam, hogy sok a multi-tarack. Így bf2nél gyorsan elhatároztam, hogy kerülöm a hazai felségvizeket. Bár egy hete betévedtem egy magyar SF szerverre, ahol az első 10-15 ölés után ment a vote, hogy kickelni akartak. Amikor meg megérdeklődtem, hogy "mi van skacok, nem tetszik ha elkenik a szátokat?", akkor meg ment a mindenféle köpködés. Szerencsére a map végére megbékélt a két fél és sikerült jót játszani. Ez esemény azonban meggyőzött arról hogy jobb nekem külföldön, ott játszanak, nem köpködnek.
-
-
ááá, jó nekem a 800x600, mert úgy jobban látok 
, gondoltam pár textúrát felnyomok low-ról mediumra, csak mert megérdemlem.
-
TS Zolly #55066 Inkább a multiplay szervereket részesítem előnybe, de mostanába elég sürün járok fel valamelyik Magyar rankedra.