172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
szerintem meg nem -
Hulyeseget beszelsz, nezdd mar meg a haloalok szamat!
Szepen mentek zaszlorol-zaszlora ennyi... -
ezek farmoltak medikkel, egyik élesztett a másik gyilkolt azért lett 1000 valamennyi killje az egyiknek... -
ok, mondd neki hogy sorry. de uavot folyton küldtem mikor kinyírtalak titeket vagy meghaltam -
Nyomi plecsnivadász...utálatos nép...játszani azt nem tud az ilyen fajta, csak farmolni, meg plecsnivadászkodni.
-
Tegnap este is nagyon nyomult medickel Waken! Mindenkit meg akart gyógyítani, aki a szerveren volt!
Csodálkoztam is...
-
A "fáról is mindíg le esik"!!!!!
-
mit akar helizni egy tériszonyos
-
Lelkesen megneztuk az fs2004-et milyen benne a heli, az teny, hogy maskepp viselkedik, neha szerintem eleg hulyen csak maskeppen hulyen :)mint a bf2-ben, de mivel ott csak turazni, pl vidd el a csakot a hegy tetejre, nem egy nagy elmeny vele 2 percig se jatszani.
Ajanlottak az enemey engaged helis jatekot azt is megneztuk, aminek mar free az exejenek a forrasa, es a mai napig irogatjak paran lelkesen, semmivel nem nehezebb iranyitani mint a bf2ben, csak mas. Minden full realismon, max annyi, hogy ha csutka toloerore rakod akkor elfustol a rotor, kis szel valahonnan stb.
multizni csak nagyon bonyolultan lehet vele, eredetileg nem tud ilyet a game, de mivel hagytam a coopilotat automatan siman befogja a celt, egy gomb nyomas aztan robban minden szet.A masik problema meg szimulator leven 5 pecig repulok a cel fele, 2 kattintas megsemmisitem a celt, aztan 5 percig repulok visszafele, a porgos arcade bf2 utan nincs turelme ehhez az embernek,persze valahonnan izgi, hogy ketszaz gomb az iranyitasa kb.
Az utolso eselyt a marciusban megjeleno lock-on helis kiegeszitoje jelenti, hogy valtsak a bf2-es helizesrol, de nem sok eselyt latok ra :)
-
Van valami hír arról mikor érkezik az új peccs?
Remélem nem azt a 10 dolgot fogják javítani 2 hónapig amit eddig közzétettek... -
szerintem a helivel ledaralom, ertsd elutom az ellen gyalogosait is vicces /masik oldalrol pedig rohadt idegesito lehet/, ha tenyleg lecsokkentik a raketak szamat, a toltesi idot se veszik kisebbre marmint a raketaket, akkor surubben kell hasznalni. -
mivan schrank érembuzi lettél?
-
mit kell ezen tanulmányozni
kampányolsz megszavaznak capslock
ennél már csak a next next next finish egyszerűbb de még ezzel is idejönnek hogy hogyan kell telepíteni
-
Passy #55414 Köszi neked a nagy pályákért!!!
-
köszönöm ezt kerestem! -
http://www.ejfelkapitany.hu/bf2.htm -
nem tudtok véletlenül olyan oldalt vagy dokumentumot ahol részletesebb commander leírás találhato?
ú.i:a google-n nem találtam semmit! -
minden fpsben vannak olyan fegyverek, módszerek amik néhány embert idegesítenek,
mondjuk panzéltörő a vietnámban amivel elég jól lehet írtani a gyalogosokat is, de nem kell tudni hozzá nagyon célozni (persze ettől még nem lesz valaki rossz játékos) itt meg van a gránátos assi fegyver
de pl hasonló az is hogy járművel nekimész az ellennek de kiugrassz belőle, vagy ha nem tudod sehogysem leszedni egyszerűen beleszállsz és meghaltok mindketten és kaptok egy-egy fraget (pl bf42)
de hasonló az is hogy mondjuk a munkahelyeden mindig te, vagy te csapatod a szakértő a profi, a többiek meg hülyék és ha sikereik vannak ellenére ennek hát akkor felbaszod az agyad... nos itt is ugyanez megy :)))
vagy mondjuk biliárdban a golyókat a lyukaknál hagyod hogy zavarja az ellent(tisztán taktikából) amíg te a többi golyódat igyekszel letenni, az ellen meg felbőszül hogy ez így nem billiárd és fröcsög :DDD
nagyon loller ez az én vagyok a jobb ki ha én nem kaszt:)))
-
Verzoo #55409 Az igaz,hogy könnyebb legránátozni valakit mint célozni és lelőni,de szerintem sem lámaság. -
willis #55408 Hé emberek
Aki esetleg árusít errefelé BF2 jáátékokat az dobjon egy privár üzenetet!
Thx -
Akkor meg kitalálnák hogy lámaság övön alul ütni...mondjuk az is. :) -
Miért lenne gyengeség? Ez kb olyan hogy gyengeség meg lama-ság az is hogy valaki helikopterrel kapálja ki a tankokat mert milyen má hogy ő felülről támad, meg milyen sunyi dolog már az hogy valaki hátúlról fel C4-zi a tankot és felrobbant. Esküszöm ezek olyan hülyeségek! Aki gránátozni szeret az hagy gránátozzon ha jól esik neki kész ezzel együtt kell élni. Én mindenesetre nem tartom gyengének azt aki gránáttal jön felém és azzal gyilkol meg még ha ő is meghal a robbanástól.
Végülis ennyi erővel kiadhatták volna a BF2-őt úgy is hogy csak pusztakezes harc legyen benne semmilyen más fegyver.
-
egyébként még visszatérve az m203-hoz, én kb. ugyanebbe a kategóriába tartozónak tartom a c4-dobálós-felrobbantós specoposokat. engem rohadtul idegesít, ha valaki átdob a palánkon egy c4-et és úgy öl meg, de elismerem, hogy elég hatékony módja az ellen irtásának, úgyhogy kénytelen vagyok elfogadni és vigyázni. 

-
ez az egyik legszexibb dög, aki egyenruhát visel
-
nem véletlenül mondtam 
-
A CNC-t ne is emlegesd!! Pfffff.
-
mi köze a rangnak az expert plecsnikhez
annyi mint az amerikánernek a CNC-hez
-
Apropó!!
A 2nd Lieutenant után lesz még valami?? -
Hát ha ebben az iramban haladsz, jövő húsvétra lesz meg esetleg a következő rangod...
-
mi az a cirka 400 óra max húsvétra meglesz 
-
Heh!! Ha tényleg mindenből meglesz neki az expert, akkor a kora miatt is csak a telefonsexre lesz képes!!!
-
Ha mindenből megvan az expert akkor telefonsexelhecc vele...én ezt hallottam. -
Hááát ha hadja magát.... 
-
Annyira jó lenne ha a játék fejlesztése nem mindig az öncélú pénzhajhászás jegyében történne!!! -
és mennyiért lehet megb...szni catherine bell -t 
-
Új peccs fog kijönni:
5000 ért vehetsz az ea-tól egy atomot amit ellőhetsz tetszés szerint hetente 1x és lerobbantja az egész pályát.
3000 ért vehetsz 5000 pontot
2000 ért 0,5-et hozzáadnak a k/d-dhez
1000 ért 20 perc láthatatlanságot lehet majd venni
:) ez halál komoly -
nekem már a be nem szerzett plecsnik a lényeg megfogadtam addig nem leszek AT-vel amíg be nem szerzem minden kasztból!!! az expertet
-
Amit keresel itt leleddzik. Nesze neked nagy pályák!!! -
atwe #55389 hát igen schrank mikor 120 pontal megelözve elsö lettem :D
hiába dobodd be nagyszerü célzásodat ::::::::::::::::::D
EA 1 szerverén volt én meg törtel irtotam öket :::::::::::::::::) -
haxoror #55388 Hát egy jetpack-nek örülnék!
Meg olyan álcázós cucc is jó lenne mint a predatornak!