172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Egérgörgővel arra a fegyverre váltasz amit éppen használsz, akkor vált auto-semi-burst között
-
4 se -
Jópofa az a Trilian, nekem is tetszett.
Bár én MSN-t használok, de azt se tudom milyen a verzió. Számít valamit? -
Macee #55665 nem tuggy vki hogy hogyan lehet automat, 3-as meg 1-es löveések között váltani?
nem találtam meg a controlsban -
ha veszel :P -
2G ram nem árt! -
régen ahmed voltál és mindíg supportos. és voltál a klánomban is :) -
A füstök megeszik a VGA-kat ... mindegy mekkorák ... ezért mondtam ... De én sosem repülök ... úgyhogy nekem mindegy ... nekem az árnyékok már 1-2 alkalommal megmentették az életemet viszont ...
Oilfielden pl :) -
rohadt alma #55660 Hassan1 -
gl & hf a mai kupa meccseken mindenkinek ;-) -
Ma este 8-től kódos lesz war miatt az SG szerver kb 2 órán keresztül. -
ha azt leveszem, akkor ha repülővel üldözök egy ellenséges repülőt, és ha elkanyarodik ,és eltűnik a képernyőről akkor nem tudom követni mert nemlátom a csíkot amit húz maga után.
de mind1, akkor vegyem le lowra? -
Effektet vedd lowra ... megeszi a gépedet ...Geometry lehet inkább medium ... -
azt nem értem, hogy miért nem fut el a játék egy ilyen konfigon szinte minimum grafikán: ati 9800pro, 1gbram, p4 2500.
a grafikai beállítások: textúra, effect mediumra rakva, és a textura fliter is, a többi low, még élsimítás sincs bekapcsolva. vagy ennél jobban nem fog menni? -
Landor #55654 az optimális virtuális memória 0MB :D:D
csak győzzed rammal :DD -
Kinek mennyi -
mennyi az ajánlott virtuális memória a játékhoz? kinek mennyi?
-
FAQ -
osvaldadi #55650 tsá!
Nem tud valaki olyan modot v. bármit amivel másolt BF2-őn is lehet játszani a neten?
-
haxoror #55649 A supportos MG-36 unlockjáról mik a tapasztalatok?
Pontosabb mint a többi?
-
haxoror #55648 nincs -
Landor #55647 sg-ről:
zöldhomlokos, vip-s, nagyképernyős és természetesen túlszinkronizált
-
honnan van dc-ről és szinkronos
-
LeePí17 #55645 hi all!
Hamachi server nincs?
jó lenne ha lenne.....PLS valaki
-
Landor #55644 Na igen, pár napja gondolkoztam hogy te kire is emlékeztetsz, majd amikor megnéztem a Zsiguli című "filmet" és akkor villámcsapásként ért a felismerés!
schrank alias Szőke András
-
mi az a kernel én egy kern ismerek 
-
Landor #55642 Utoljára 2 hónapja, mert hardware csere volt - komolyabb vasat kapott: végre egy vga videókártya került bele, meg egy 366Mhz proc.. ;>
Előtte kb két éve volt kernelcsere, 0-24ben ment azóta és most is.
Egyéb hülye kérdés?
-
-
És forgattál már kernelt ? 
-
És forgattál már kernelt ?
-
Landor #55638 1999 óta használok linuxot. Így hogy a szerverem unix-, a használt gépem windows alapú, tökéletes választás. -
Ehh, Linux. Eddig az összes ismerősöm, aki elkezdett Linux-szal foglalkozni, kb két hétig szenvedett az összepakolásával, még két hétig ódákat zengett róla, aztán leszedte, és többet nem is nézett felé. Nekem nincsenek személyes tapasztalataim vele, de nincs is kedvem hozzá. Újabban winfos alatt is tud gondokat okozni a játékok működésre bírása, hát még Linux alatt milyen lehet. Azért meg nem kell linux, hogy használatlanul porosodjon egy partíción... -
mi a neved a játékban? -
ez engem is érdekelne, repcsiben nagyon hiányzik a régi rádiómegoldás... -
:)
nem használtam akkoriban gaim-ot, de biztos
"Sajnálom a skinre a memóriát" :DDDDD
léteznek ám karakteres felületű im kliensek is :)))
legalább is linux alá tuti ;) -
Ja, azt is használtam, csak amikor az ICQ-t peccselték, a Gain-nel baxtak foglalkozni, két hónapig nem ment az ICQ része. Na, akkor meguntam, kerestem másik hasonló cuccot. Ez a Trillian teljesen korrekt. Az előbb írtam, hogy pofás, de pont az a baj, hogy nem lehet lebutítani. Sajnálom a skinre a memóriát... :) -
gaim -
Régebben volt itt szó olyanról hogy ha repulot/helikoptert vezetsz, akkor Q+joystick tuzgombjaval be tudod jelolni("Spotted") mondjuk az elotted halado repcsit helit, foldi jarmuvet stb. anelkul hogy lonel.
Valami par sor volt amit a controls file-ba kell beilleszteni.
Tud valaki errol, esetleg hasznalja valaki?
Thx -
Az 1000 új dologból szerintem már biztosan láttunk 999-et, csak nem mikrofos termékekben.
Ha nem vágja az ICQ-t _is_ az MSN mellett, akkor akár a hajadra is kenheted. Van egy ilyen cucc, hogy Trillian, gond nélkül vágja az MSN-t, ICQ-t, AIM-ot, meg még a tököm tudja, hogy miket. Ráadásul pofásabban mutat, mint akár az MSN, akár az ICQ.
Valóban qrvára irigyellek... :P -
Block #55629 Trukk
de lehet ti hivatalos tesztelök vagytok..
Én csak gondoltam szólok