172102
  • Kovács legény
    :)
  • DummyBoy
    Főleg mivel illett is a topicba az a kép ... max linkelni kellett volna ... De hát akinek nem bírja a gyomra az menjen máriózni ...
  • DummyBoy
    Úgy várom ezeket a modokat mint a messiást ... nagy felbuzdulva leszedtem őket a netről, most nincs semmi más a gépen, csak a 3 BF, FH, DC, POE, BF1918 (Ez nagyon odabasz :) ) ...

Elvittem haveroknak, azok meg hisztiznek, miért nem szedtük le ezeket előbb, Lanparty-n milyen jó lett volna ...
  • Me0w
    Nem arrol van szo, hogy nem jo, de a talalati pontossaga borzalmas. Arra a tavra amire hasznalni kene, csak szerencsevel lehet killt elerni, de BARMELY primary assault fegyver egyes lovesben pontosabb abban a lotavban mint az M95.
    Tegnap szinten DV-n nem tudtam kiloni a csavot vele a dzsip gunner poziciojabol, mikor az egyhelyben allt. Atvaltottam pisztolyra! es siman kilottem 7 lovesbol a fickot. Utana jot rohogtem es visszavaltottam AT-ra.
  • koschwarz
    én a sniper basic combat badge-et géppuska mögül szereztem meg, nem a sniper-fegyverrel.

egyébként közelharcban egész kellemes lehet az unlock fegyvere, mert nemrég hasaltam valahol, mikor az uav-n észrevettem, hogy egy piros pont van nagyon közel hozzám, hát ahogy kizoomolok látom, hogy egy specopos futott felém késsel a kezében. mivel másra nem volt időm, szimplán felé ráfordítottam a puskát, és lőttem, erre azon nyomban szörnyethalt szegény. lehet, hogy páncéloskaszt ellen ez nem jó.
  • uHs Gerzson
    BF2 légvédelmének ilyen kellet volna lennie:
  • uHs Gerzson
    Asszem ez lehet a BF2 dobozán az új hírdető szöveg
  • Running
    Ott a pont b+.

Tegnap kipróbáltam rankedon stingert, mert felbuzdultam a topicot olvasván, le is lőttem egy saját cobrát, persze hiába sorryztam, kaptam a büntit.
  • Mersant
  • DummyBoy
    Nme értem mi a baj a kiegyensúlyozottsággal ... mikor egy nagyobb kövel simán ledobod a Snipert mielőtt lelő :) a support körbelövi a fél országot mielőtt eltalál, az aknák, claymore-ok csak a csapattársakat sebzik, az ugribugri kollégák simán benyelnek ugrálás közben egy fél tárat a G3-ból, a légvédelmi rakáta csak akkor elég gyors ha a jólsikerült barátfelismerő rendszere tényleg talált egy barátot (mert az ellenséget ilyenkor nem követi tovább ...), a repülők és helikopterek repülő erődként funkcionálnak és a Humwee géppuskája jobban sebzi a koptert mint a Tunguska ágyúja ...

Hol itt a baj?
  • Jancsik
    én már az elején megmondtam hogy ez a borg gyanús, én megmondtam. szegény rohadtalmának viszek egy kis levest :D, hagy vígasztalódjon(megdinéni rulez)
  • Ahhoj
    only paint
  • uHs Gerzson
    Még jó régen kaptam, majd az itteni fejek elmondják hogyan kell
  • GiGa master
    szbad megkérdeznem mivel lett csinálva a logo?
  • uHs Gerzson
    Rég írtam véleményt bármihez is de most megprobálom :)

Szerintem a kiegyensulyozás a játékban nem igazán valósult meg. De ami igazán felbasza az agyam néha hogy miért nem tudták magvalósitani azt ha bezumolok a mesterlövés puskával és célzok valakire akkor látható kockákban lép át a célkereszt ezt nem tudom miért nem lehetet volna elsimitani valahogy hogy ne kelljen aréb kuszni a pontosabb célzáshoz....
  • GiGa master
    hy all. az miért van hogy megvettem a 6600gt-met,beeszkábáltam a gépbe winfost nem telepítettem,és leszedtem egy drivert és a bf2 ből valami xar graf lett mert a csapatszállító helibe a gépágyú az frankón semmi 3d je nem volt és a medium grafot se bírta.aztán most vettem alaplapot meg új házat feltettema winfosh-t és a gyári drivert és lám olyan gyönyörűa bf mint a csoda:D ezt amgyarázza meg valaki.gondolom winfosh volt!
  • Running
    Főleg álló célpontnál mi?:)))

Igen értettem kapitány, jó a puska, kipucolom a bakancsomat és felnyalom a budit és a zuhanyzót!!!!!
  • Crem
    tegnap kilöttem M95-el az F35-ös pilótát, igaz, szinte teljesen lelassított!:)
    Utánna kilöttem a Helipilótát a Cobrából, szal szerintem nem rossz, csak van némi "elécélzés"...
  • Crem
    [b]off:
    rohadt alma Dátum: 2006.01.09. 20:33 Adta: Borg
    rotten kép beszúrása a bf2 topikba

Azért elsőre egy háborús topicban rögtön 5 büntetést adni kicsit túlzás nem?

Mindezt egy olyannak aki teljesen normális volt idáig...

• haxoror
    sry de ti vagytok a bénák, jó az M95 úgy ahogy van
  • Running
    Az tény és való, hogy a dragunov a legjobb az ismétlés miatt, dehát akkor is nevetésges ez az egész...a peccsben állítólag javítanak rajta valamit. Kíváncsi leszek rá, mert eddig mindig az általuk közölt hibaslistának a felét javították, ami ráadásul még néha szarabb is lett mint volt.

EA-Dice párosnak az az egy szerencséje van, hogy jelenleg nincs hasonló játék a piacon...már fél éves a game és nézzünk szembe bátran az igazsággal, szinte semmi hibát nem sikerült maradéktalanul javítani...köszönjük EA/DICE!!!!
  • DummyBoy
    Jóreggelt ... Snipa témához ... én singleben próbálgattam a sznájper kasztot és végigpróbálgatva a fegyvereket, magasn a Dragunov lett a nyerő ... M95 M24 ... ha annyival erősebbek lennének ... de nem azok ... és mivel ritka hogy elég 1 lövés, így nekem a Dragunov lett a kedvencem ... soakt dob rajta hogy nem kell felhúzni :)
  • Me0w
    Tegnap en is ellottem 15-20 toltenyt m95-bol, a legtobb amit elertem az az volt, hogy dragon valleyn a medic az l85a1-el pillanatok alatt ledaralt 1-es lovesekkel, mig en teljesen eselytelenul lovoldoztem ot. Fekudt a foldon, igy eleg nehez lett volna a fejesen kivul barmi mast loni neki, nos, nem sikerult :) Ezek utan ugy erzem ez felejtos :)
  • Running
    Tegnap kipróbáltam a híres M95-öt Karkand 64-esen. Vegyesek lettek az érzelmeim, mivel maga a kaszt használható lenne, hanem 2db claymore lenne nála (spec ops, enginner miért kap 5 db cuccot), valamint a fegyverekkel lehetne rendesen lőni. Sikerült elég jó pozíciót találnom és gyűjthettem a tapasztalatokat. kb 10 fejlövésből lövésből 4 volt azonnal halálos, 4 lövés duplázos, és 2 olyan ami ilyen érdekes kategória. Volt olyan csávó (állt és nem mozgot, mert valami tankot próbált kilőni) akit 2x lőttem fejbe, de telibe, majd meguntam és kapott még 2x testest is, és vígan továbbment. Ez kb a következő 3 figuránál is megismételtem, mire kiszúrtak a palánk mögül (4-en voltak és 2 tárat lőttem beléjük kb, egyse halt meg) és az egyik leszedett gond nélkül egy f2000-el, miközben és osztottam neki a fejeseket. Ekkor volt az, hogy nyomtam a disconnenctet. Csak azokat a példákat soroltam ahol nagyrész 2mpig céloztam álló emberekre. Persze lőttem mozgóra is, de azokat most nem említem, egyébként kb 2 lövés mind, hacsak nem szerencse és fejes halál.
    Remélem sikerül megoldani ezt a problémát mert nevetséges, hogy assault, medic és más kasztok fegyvereivel pontosabban lehet lőni, mint a sniper puskával. Még szerencse hogy ezt a kasztot is csak a bf2 fejlesztői tudták elbaszni, mert a legtöbb játékban a leghalálosabb fegyver a sniperpuska, max kevés lőszer van hozzá....
  • Landor
    abacabb
  • Mersant
    próbálj drivert frissíteni, és nézd meg a FAQ-ban, talán lesz valami használhato infó
  • gabi1464
    patch elés előtt még ment 6600 gtvel
  • Mersant
    talan gef4-el próbálkozol beröffenteni?!
  • Zs0lt1
    ne erőltesd ami nem megy :P
  • gabi1464
    sikerült leszedni de most sem indul a játék csak bevillan kétszer aztán kilép
  • gabi1464
    bf2mini-skl.zip (188 KB) ezt innen nem tom leszedni el tudná valaki küldeni?
  • gabi1464
    ok köszi
  • Jancsik
    nemkell nocd "crak", csak mini image.
    a megoldás a problémádra odaát a faq-ban találhato
  • Zs0lt1
    a faq-ot olvasgasd ne erőlködj :P
  • gabi1464
  • gabi1464
    +h
  • gabi1464
    kell a patc után no cd crak?
  • schrank
  • Jancsik
    ez nem is idegesítő:), nekem mikor a monitor elkezd villogni... mint a sziréna és nemlehet játszani. annyira zöld lesz
  • Jancsik
    hahó!