172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Most nem mentegetőzni akarok, mert ezt direkt csináltam. De olyankor mi van, ha te mondjuk speci vagy, mert épp C4-ezni kell vagy akarsz, viszont épp szükség van a heliben egy gunner-re. Mentek, harcoltok, hip-hop megvan a 40 kill. Akkor te is "lami" vagy? -
Büdipupu #56310 Ugyan már. A pistole és a knájf is ízi rájder öcsém bézikbe. Egy 64 fős Kharkandon bármikor összeszeded. Pistoleval közelről két fejlövés és hello. A kés még könnyebb. Csak spuri az ellen mellé, hasalás, döfés és lőőőőn 1/7.
-
haxoror #56309 Jaja de a specops eleve népszerű engi meg alig van (még tankba se látni mindig), próbálom népszerüsíteni :)
Nyílt terepen tényleg szopás de városi pályán már meghálálja magát, közelharcban a Remington a LEGJOBB fegyver. -
Faszág az ahogy osztják az érmet. Azt kellett volna: lejebb vinni az érmekhez szükséges killeket, vagy a kaszthoz mérten megadni, de így csak akkor számít a kill ha gyalog van az emberke. Apc-ben, tankban, heliben, vadászgépben való killhez meg külön 1 fajta érem, vagy badget és akkor mind1 milyen kaszttal ülsz a járműben, úgyis csak az apc érmet kapnád.
Ezeket kb 1 perc kitalálni, kár h a játék fejlesztői lassan 1 év után se jutnak el idáig. -
Mert spec-opssal nem lehet leloni 40 embert pl. karkandon :) c4 a sarkokra ahol jonnek es siman megvan, de ugye egyesek helikopterbol csinaljak :)) -
haxoror #56306 Enginer karkandon simán tarol a pumpás alap shotgunnal ha benntmarad a házak között, kevlár nélküli kasztokat egy lövésből leszedi
-
Arra lett kitalalva, tudod. Azert expert, mert olyan jo vagy benne, ne mazert mert sikerult 40 embert leirtanod helikopterbol. De mindegy, csak szamomra ezek nem eredmenyek :) -
Cseh!!! LOL!! -
haxoror #56303 Az euro csapat milyen nyelven fog rádiózni?
Remélem nem franciául
-
Le a kalappal az elött, aki ezzel a kaszttal GYALOGOSAN összeszed 40 kill-t egy pályán!!! Enginerrel meg pláne!!!
-
haxoror #56301 Most lehet hogy hülyeséget írok de az átlőhető falon pl bádog csak a normális lőszer megy át az APCknek viszont olyan lőszere van ami becsapódásnál azonnal robban ezért nem megy át
-
Pedig marha jo a mesterloveszkedes.
Mert egy ido utan unalmas a fel-ala rohangalas.
Pont levan szarva. -
Mondjuk szerintem aki helikopter gunnerbol szerzi meg az expert engit meg az expert spcopsot, az a legnagyobbb lami, de ez a sajat velemenyem :) Szeretem az ermeket azert megkapni, amiert kitalalak, ergo a veteran AT-t mert AT-zok, stb :) De biztos nagyon nagyon ugyes emberek vagytok :P -
steweee #56298 az hogy vmit rosszul valósítanak meg nem jelenti azt hogy maga az alapötlet is rossz és azon föltétlenül változtatni kellene.sztem butaság az ágyúzás, vagy legalábbis ahogy most van. akkor lenne értelme ha meg kellene védeni őket, mert ugyan elpusztíthatóak de nehezen, kevesen foglalkoznak vele és ráadásul megjavulnak. vagyis tök rossz. ha nem javulna meg már jobb lenne, de a régi rendzser volt a jó, annyit kellene beletenni nehezítésnek hogy lenne szél és így máris kellene irányzékot adni nem lehetne csak úgy az ég egy pontjára lődözni. egyébként ahhoz is tudás kellett hgoy vki azt megcsinálja, illetve míg rájött hogy honnan hová lő pontosan addig kellet hogy vki mondja neki az irányt. és könnyen meg lehetne oldani, ha kilőtte a lőszerét ami mondjuk egy adag rakéta vagy ágyúgolyó lenne, kulloghatna vissza a bázisra tölteni, vagy menne hozzá az apc/heli és dobná a csomagot
természetesen a support csomagot, ha kidobja/kirakja akkor ha visszamegy egy bázisára töltődik fel újra mint a lőszer is
az egyben is gyógyítani kellett, folyamatosan kellett csinálni hogy meggyógyuljon,sztem kár különbontani sokkolásos élesztéssel, elég lenne a mozdulatlan de még élőt a healing baggal kezelésbe venni ami másodperceket venne igénybe. és ha kifogy a healing bag akkor apc hátsóülés vagy bázis a feltöltésre
hát nem tudom te melyik szerveren játszol, de én a magyarokon ha vannak, aztán a németeken és végül az angolon ha másütt már nem játszanak. szinte senki nem használ gránátvetőt csak fedezék mögötti ellenfél esetén akit már beszorítottak tűzpárbajba. nem tudom miről beszélsz. és sztem egy assault kihagyhatatlan kelléke a gránát is, ahogy minden katonának van egyébként. neki a mellény és a puskagránát jár a kasztjához, a többieknek meg más. ráadásul a dobás igencsak le van butítva
akkor ezek szerint nem én vagyok überbéna, hanem tényleg el lett cseszve a sniper. kár. a dc-ben kicsit el volt túlozva, de a bf-ben elég jó volt a dolog. vhol a kettő között lenne az igazság a modern fegyverek miatt -
Gratula. -
Na akkor , hogy én se maradjak ki az előléptetések sorából:
-
Jaja, azokat vágta be nagyrészt amikor sikerült jót lőni, a többi 200 lövést amikor nem ölt elsőre az martalékul esett. Néha próbálkozom sniperrel, de reménytelen ilyen formában. Akkor lenne értelme, ha 1 lövés 1 halál lenne, akármilyen találatnál, meg kapna 5 clayt. Akkor már nem lenne rossz, de így??? AT hamarabb kiszed messziről mint én M95-el. Ja és nem lenne rossz egy állítható zoom se. -
na azért szó nélkül adok ki 9.99€:)
csak egy baj van vele az nem azt foglya csicseregni h mit látott hanem amit hallott:)
és egy idő után idegesitő lesz hallani h:I NEED A MEDIC HERE
-
Remélem kínaiul csicsereg majd.
Tegnap lelámáztak magyar rankeden mert használtam a gránátvetőt is...tök süti. Ezután kénytelen voltam ugrálva gárántozni és lőni.
Egyébként meg elkeserítő volt a tegnapi játék, mert tök az jött le hogy az emberek fraggelnek mint állat. Direkt néztem, hogy az aki aranyat kapott, az ott az ellenfél bázisán és lőtte azokat akik ott megjelentek, de a zászlót akkor se húzta le mikor már csak az elnemfoglalható bázis volt meg. Szóval pontot gyűjteni süti. Karkandon meg egyedül húztam át egy rakat zászlót, mert a többiek kényelmesen elhasaltak a bázis körül erősen koncentrálva a megszületőkre.
-
egyébként abban a lentebb lévő sznájperos videóban is -bár elismerem, hogy jól tolta- azért láccik, hogy a legtöbb áldozat vagy szemből volt, vagy egy géppuskánál ült. meg mondjuk lehet, hogy az, amit összevágott, 10x ennxi lövésből jött össze. ráadásul 3-nál többet egy vágásban nem nagyon ölt eccerre.
nem csoda, hogy egyedül abból nincsen veterán badge-m -
"az ágyúzást ki kellene iktatni a játékból, nagyon zavaró és rontja a játékélményt, semmi szükség rá, inkább lennének katyusák vagy tarackok mint az egyben és meg lehetne nekik jelölni a célt meg a találati helyet a térképen hogy az alapján korrigálhasson...."
Na, az csodás lenne. Ezek szerint te az előző részekkel sem igen játszottál. Wart biztosan nem. Akkor elmesélem, hogy "kézileg" működő tüzérséggel _folyamatos_ tűz alatt lehetett tartani a célterületet. Aztán próbáld meg kivédeni, ha ez a célterület a főbézed. Ja, és a cél megadása csak dísznek volt, aki ezeket használta, az jól begyakorolt helyről pixelre lőtt. (tehát az ég, vagy a környezet egy fix pontjára célzott, nem volt semmiféle célmegadás)
Az eszközzel semmi baj nincsen, a felhasználó faszságán nem lehet az engine-nel javítani. Sokkal humánusabb, mint a pixelshot.
"meg lehetne úgy oldani hogy mondjuk apc(1db) és csapszáll heliből (4db)lehetne le/kidobni csomagot, amit aztán egy saját bázison lehetne újratölteni és vinni máshová is"
??? Milyen csomagot?
"a support..."
Peccsben elvileg javítják, tényleg egy kalap...
"a healinget meg a lőszer adását vhogy meg kellene jobban oldani mert így nagyon idétlen. mondjuk lenne 5 db lőszerestáska és slussz míg fel nem tölti egy saját bázison, a medic meg akármennyit gyógyíthatna és nem kellene külön újraélesztés csak a healing bag táska"
Ez így mé' nem jó?
"végre már meg kellene oldani hogy AZONNAL lehessen tüzelni a gránátvetőből, mert így semmi értelme az assaultnak. addigra míg vacakol az irányzékkal soxor elszalasztódik a cél. a kézigránátra ua vonatkozik, ráadásul nagyon le van butítva a dobási ív és távolság is"
Rutinos assik gránátvetővel rohangálnak, és csak szükség esetén váltanak puskára. Az tenné még be a kiskaput, ha -az így is túltápolt- gránátvetőt még rögtön elő is lehetne kapni. Játssz még egy picit, aztán majd rájössz...
"végül: hogyan kell jól lőni a mesterlövészfegyverekkel,a bf és dc-ben meglehetősen jól lövök velük"
A snipert felejtsd el. Ebben a sorozatban semmi értelme nem volt, nincs, és nem is lesz. Még ha pontosítanak is a fegyverén, akkor is egy harcképtelen nyugdíjas kaszt, ami egy zászlót sem elfoglalni, sem megvédeni nem tud. Akkor mire jó? Az, hogy 200 ticketből 5-6 elfogy egy sniper működése során egy pályán, az gyakorlatilag nulla hatásfok. De persze lehet vagizni a kill/death-re vele. Szerintem ne erőltesd. -
Vagy lesz ilyen vallrol indithato papagalyod, ami elorerepul es mikor visszaer elmondja a fuledbe mit latott :P -
Verzoo #56289 Kellene szerezni belőle egy kicsit 

-
Nem tudom, de ezek valami kemeny anyagot szivhatnak ha a sajat nyelvuket sem ismerik :) -
Verzoo #56287 :) -
Mi lehetett vajon abban a cigiben? :P :)) -
szerintem valami hordozhato UAV lesz:) -
Verzoo #56284 Én a helinél feltettem maxra az érzékenységet -
az lenne még a szép, ha az assaultoknak gránátjuk is lenne.
az antitankossal meg nem az ágyúcsővel szemben állva kell a tankot lőni, akkor több esélyed lesz. -
meg kéne szereznem a bézik nájfot meg a pistolt
-
steweee #56281 igen, közben rájöttem csak nem írtam már le. és a többiről mi a véleményed?
amúgy csak a járműnél kell hozzányúlni, a repülőknél alapból jó. a járműnél felvettem mindent közepesre és így már elfogadható a fordulási sebesség és "nagyság" is
ja ami még eszembe jutott hogy kellene sima gránát is az assaultnak, nem csak a gránátvető. a tankelhárítóknak meg nem ilyen szuperlassú rakéta kellene és akkor nem is kellene célravezetni -
Verzoo #56280 Nem nagyon értek egyet a véleményeddel de ez nem lényeg amúgy ha jobban körülnéznél a játék beállításaiban akkor észrevennéd,hogy lehet állítani az egér érzékenységét a járművekre nézve is tehát ha állítasz rajta mindjárt könnyebben forog a tank tornya..... -
na, tehát európában drágább. vagy az amcsik "nem ismerik el", hogy az euró erősebb.
ezek az új járművek, amelyek képesek felfedezni a közelben lapuló ellent, mit jelent szerintetek??????
remélem ezeket nem lehet átvinni majd az alappályákra. -
A Battlefield 2 weboldalára kikerült információk újabb részleteket árulnak el a hamarosan érkező tuning csomagokkal kapcsolatban, melyek a Battlefield 2: Euro Force és a Battlefield 2: Armored Fury.
Euro Force részletek:
A megjelenése február 8-án esedékes, bemutatkozik az európai haderő három vadonatúj pályán. Az európai harcosok mindegyike egy új elsődleges fegyverrel lesz felvértezve az FNP90-től a Benelli Taktikai puskáig. Helyet kap négy új jármű, köztük a "kedvelt" Eurofighter. A három pálya: "Operation Smoke Screen", "The Great Wall of China" és "Taraba Quarry".
Armored Fury részletek:
A megjelenés március 28-án esedékes, nagy hangsúlyt fektet majd a nagyobb ütközetekre, és visszatérnek a BF1942 El Alamein típusú pályái. Helyt kap még három új pálya is - "Midnight Sun", "Operation Harvest" és "Operation Road Rage" - de emellett kettő új jármű is, melyek képesek felfedezni a közelben lapuló ellent.
A csomagok közvetlenül elérhető lesz a www.downloader.ea.com oldalon keresztül, melyek ára 9.99 dollár, Európában pedig 9.99€. A csomagok mellett természetesen készül az újabb frissítés is, melyhez a játékosok által küldött észrevételeket a készítők nagyon köszönik. Jelenleg a patch tesztelése folyik, ám már van egy lista mely azokat a dolgokat tartalmazza, mely mindenképp javításra kerül.
by gamestar.hu -
"természetesen" csak az amcsi tudott átlőni mindenen, a másik két apc-nél "véletlen" elfelejtették... -
crow #56276 "Egy újratextúrázott tankért nem fogok pénzt kiadni..."
Ha csak ennyit tudsz a SF-ről ne is vedd meg... -
lammaer #56275 Az más. Majd letöltöm warezba, a BF2 viszont megvan eredetibe. Az SF-et is leszedtem a netről, de fel se raktam még, jó nekem az alapjáték is. Egy újratextúrázott tankért nem fogok pénzt kiadni, jók nekem a régi gépek is. Abból is ugyanúgy kibombáznak :)
Azért kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a booster pakkos dolgot pl a hivatalos szervereken... lesz külön szerver a boostereseknek meg külön az alaposoknak? -
lammaer #56274 ez az APC-s dolog nem úgy volt, hogy az amcsi APC nem tudott átlőni a bádogkeritésen mig a másik két APC meg igen?
Hogyhogy az amcsi APC volt az idegesitő? -
a peccs ingyenes lesz, de lesznek külön un. booster pack-ok, amikben új pályák fegyverek járművek vannak, na azért fizetni kell. -
igen ezen én is megütköztem, szerintem ez a balfaszság már a súlyos kategóriát is übereli...
nem az akaszt ki, hogy az apc-k ezentúl nem tudnak átlőni az átlőhető anyagokon, mert akkor a gyalogságnak vége (így is idegesítő volt az amcsi APC ereje), hanem ez a balfácánság, amit a dice-nál művelnek
de azért adjunk ki pénzes booster packokat...tudom hogy hülyeség ilyeneken idegeskedni, de ez már mégis az a kategória, amikor nyíltan hüjének nézik az embert, én azt meg nem szeretem. már majdnem becsábultam, hogy megveszem az SF-et, de ezek után csakazért sem.