172102
  • Me0w
    Dehogynincs! Expert specops erem :D
  • Running
    Felc4ezett heli hm....
  • uwu
    Ne személyeskedjünk kérem!
    Gondolhattad volna, hogy ez lesz, ha felrakod a képet...
    Egyébként valamivel be kell ülni gunnernek is, csak a specops-nak épp semmi haszna járműben.
  • haxoror
    Akkor mielőtt beülök megadom célnak a kék eget a bázisunk fölött és máris pixelre tudok fordulni
  • Boxer HUN
    Még egy okostojás!!
  • dronkZero
    Ez nem az ügyességen múlik. Az assault/medic puskák is pontlövőek egyes lövéssel, , sűrűbben lehet vele küldeni a golyókat, majdnem ugyanannyit nagyít(!), és gyorsabban visszaáll a célra, mint a sniperpuskák.
  • Running
    Bazz, nem is tudtam hogy magától megjavul egy idő után...ezt a szart...
  • dronkZero
    "Ha az ágyúkat letolod azok maguktól nem javulnak meg. Doboz kell hozzá vagy 1 ember."

Ez így sajnos nem igaz. x idő, talán 5 perc után _magától_ megjavul. Majdnem mindegy, mert 5 perc alatt vagy megunja az arc a kommanderkedést, vagy elmegy, és megjavítja, dob neki dobozt...

Na meg persze waron 5 perc UAV/scan nélkül...
  • dronkZero
    Nem azt mondtam, hogy ne csináld, csak kifejtettem a véleményemet a hásználhatatlanságáról. Ettől még neked lehet hozzá kedved. Nem kötelező nyerni a csapatodnak, végülis... :P
  • erdos
    Jólelbaxtad kollega, mentek ti is az aláírásába...
  • dronkZero
    GL téma: Megint csak azt tudom mondani, hogy játssz még vele sokat. Érdekes módon én is a magyar(újabban), angol, német szerverekre járok, és arányiban sokszor kapok GL-t az arcomba. Ha tényleg megoldják a peccsben, hogy közelre lőve nem robban fel, akkor semmi bajom nem lesz vele. Nagyon remélem. (Még mindig csak a kamikaze GL-eseket rühellem, aki normálisan használja, az tegye, azért van)

Medic: Így is csak másodperceket vesz igénybe... Nem értem, miért baj ez így. Az eddigi részekben nem volt élesztés. Egyébként a medpakkos élesztés ötletből kiindulva: el tudnám képzelni, ahogy a karkandi hotel utcáján medpackkal a kezében végigfut egy medic, és körülötte "kelj fel és járj!" stílusban pattognak fel az egy csík életű társak a hullakupacból... Asszem kapásból lőném hátba a "jótevőmet"...

Arty: Sajnos huzamosabb időre tönkretenni tényleg nem nagyon lehet, max az olyan pályákon, ahol a főbéz is elfoglalható. Együtt kell élni vele. Egy idő után meg ráérzel úgyis, hogy mikor vagy jó célpont az artynak, és nem várod meg. Legalábbis én -saját hülyeségeimen kívül- ritkán kapok a nyakamba artyt...

• eX RambO
    Hallod Boxer, te az összes kitüntetésedet Gunnerként szerezted??? Szerintem ez nem a tudásodat példázza, inkább ne rakj be ilyen képeket szerintem. Ez nem expert SpecOps-kodás hanem gunnerkedés, városi pályán ahol nincs repülő ami leszedné a helit. De egyébként Bravóóó ügyes voltál, csak mert még senki nem dícsért meg, hát én megdícsérlek. Van még 1pár Bug a játékban használd azokat is, és amennyi eszed van tedd be ide közszemlére és legyél rá büszke, hogy csaltál.
    -Ha csendben maradtál volna okosabb lettél volna......
  • erdos
  • Me0w
    42
  • Me0w
    Lerakhatnanak 1 tengeralattjarot ilyen static modon, hogy tomahawk raketakat lehessen rola loni, mint DCben :))
  • digitalenjoy
    midway-en néha lehetett kellemetlenkedni tengeralattjáróval, meg egyébként is fun volt a víz alatt dzsasszolni.

csak most mit lőne ki a tengeralattjáró? atomtöltetet?

sztem túl kicsik a pályák a hajókhoz. 42-ben kiboci nagy mapokon tényleg jókat lehetett kergetőzni anyahajókkal és rombolókkal.
  • SirArcheer
    Üdv!
    Kérdés:
    A kiegészítőkben lévő változtatás visszafelé is érvényesek.
    Úgy értem ha mondjuk megvenném az SF-et, és az abban lévő új textúrák, akkor is meglesznek ha egy alap szerveren játszom?? Vagy csak SF szerveren, lesz "szebb"?
    Vagy hülyén tettem fel a kérdést?
  • Beers
    A légierő megint kap pár használható gépet,azt a rohadt légvédelmet miért nem tudják normálisra megcsinálni?!
    Már látom,hogy ez csak a modokban lesz értelmesen megcsinálva!
    Remélem árszokik mindenki rájuk és a EA lepippantja a dice-t és fordítva a fizetős szarjaikkal együtt!
  • Me0w
    Jah, remek csatakat vivtam vele meg DCben anno, igaz olyan paraolimpia jellege volt... kilottem 223 torpedot es elsullyedt valami dzsunka 1 kinai halasszal... ;D
  • Boxer HUN
    Cobra már van, az biztos nem lesz!! Viszont a puffogó vipera még hiányzik...
  • Repülő Gyík
    Vagy köpködő kobra minden sziklához, bokorhoz és fához:)
  • vsly
    " "kézileg" működő tüzérséggel _folyamatos_ tűz alatt lehetett tartani a célterületet. Aztán próbáld meg kivédeni, ha ez a célterület a főbézed."
    Ezt szerintem meg lehetne úgy oldani,hogy az ilyen tüzérségi ágyúk csak akkor tudják magasra emelni a löveg csövét,ha célt kapnak.Cél nélkül max ködhatárig tudnának ellöni vele.Ha meg valaki ködhattárról lö,és nem a pálya másik sarkából,akkor simán kiszedhető lenne 1-2 ATval.Így még jobban csapatmunkára ösztönöznék a tüzérséget,és kellene némi skill is a tüzérség használatához.
  • erdos
    Az örök pesszimista :D
    1943-as úbot nem gyorsvonat vazze :D
  • vsly
    Háhh,akkor meg az új AT Unlock biztos a vállról indítható vadászsólyom lesz.És külön pénzért meg kell majd venni egy kieget,amiben kapsz egy bőrkesztyüt,hogy nehogy szétkarmolja a kacsóidat,amikor visszatér az ellen szemkikaparásából
  • koschwarz
    jóvanna, csak mondtam. mert egyébként tényleg így van. a assaulttal elég fekvésben egy kicsit jobbra-balra mozogni, az neki az m16-tal nem annyira számít, de a sniper máris eltévesztheti a célt.
  • Zs0lt1
    majd a desert conflict-ben ;-)
  • Zs0lt1
    Reclaiming Hue-n hányszor emlegethettek engem is? :ÐÐÐ
    anyámról nem is beszélve :Ð
  • Me0w
    Jah, pl. a szuper tengeralattjaro, amivel mire elerted az ellen hajoit mar vege volt a 20 perces kornek :D
  • vsly
    Harrier+A10(miért nincs rögtönelélvez smile?)
  • erdos
    Amúgy megjavul ám magától doboz nélkül is, asszem 4 perc kell neki. A szél meg arra jó hogy a pixelshotot lehetetlenné tegye. Illetve nem is szél hanem mozgó felhők, ez a kezdeményezés sokáig élt a bf42-ben is csak sohase csinálták meg. de sztem is jobb lenne ha lenne mobil tüzérség az arty helyett, fontos taktikai elem lenne. Nomeg egy kis tengeri járműpark is jó volna, ez már a 42-ben is bennevolt.
  • Büdipupu
    Hát persze, miközben késsel szaladok feléd egyenesen és van egy piros kis csík az életemből.
    Szerintem ne kezdjük az én sokkal ügyesebb vagyok nálad Tmát.
  • Büdipupu
    Meow ebben igazad van. Hülyén néz ki egy mesterlövész, vagy egy assault pölö a tankból, vagy heliből szedi össze a kaszt aranyat. De pölö a mérnök más lapra tartozik szerintem.
  • koschwarz
    jaja, én ugyan nem jáccottam eddig bf-ekel, de ebben még így fél év után is nap, mint nap rá tudok csodálkozni dolgokra: "há ezt is lehet? há így is lehet csinálni??"
  • koschwarz
    előbb intézlek el egyes lövéssel m16-tal. ha észreveszlek persze
  • Hatt
    Szerintem próbálj meg egy pár waron részt venni és rájössz hogy ez marhaság.
    Szerinted ha szél lenne, hányan találnának célba? Vietnamos játékban mi toltuk a pixelshootot, 1-2 játékosunk igen durván bárhova ellőtt cél nélkűl. Humánusabb megoldás ez az arti kérés. Ha az ágyúkat letolod azok maguktól nem javulnak meg. Doboz kell hozzá vagy 1 ember. Viszont waron ezeket el kell vonni máshonnan hogy megcsináld és az akár végzetes is lehet 1 tanknak. Publik játékban ne várd hogy kihasználjátok a játék adotságait. Ahoz nem elég 2 hónap játék hogy megismerd az egésszet. Mi a soorozat 1 régi tagjáról másfél év aktív warozások után tudtuk azt mondani hogy hegyiről tövire ismerjük a lehetőségeket.
  • koschwarz
    csak aza baj, hogy pl. a MEC apc-vel nemrég egy óráig lőttem karkandon a bridge base-nél az amcsi gyalogost a kerítésen keresztül, mire rájöttem, hogy még azt sem viszi át.

de egyébként a járművek ilyen jellegű gyengítését üdvözlöm, mert nagyon tudnak irtani. persze el lehet intézni AT-sel vagy specopossal, de hihetetlen, hogy néha a lelőtt emberkék nem képesek ilyenkor visszajönni AT-ként, miközben az vígan írt mindenki. nekem ilyenkor az első gondolatom a bosszú
  • Büdipupu
    Én most nyomultam egy kicsit sznájperrel, most hogy oldottam az M95t. Nagyon szépen egy lövéssel le lehet kapni az ellent. Amikor nem öltem, nem is találtam el az ellent. Viszont olyan 80-85% pontossággal azért megvoltak a muksók, ha két-három másodpercig vártam a lövés előtt, a látómezőben tartva őket.
  • Me0w
    Igen valoszinu, hogy beulsz helibe es hip-hop megvan a 40 kill, ez olyan tok mindennapos dolog :D Ne farasszuk egymast, jo? En egesz mapon at heliztem hogy meglegyen a 19 kill a ribbonhoz, mert direkt hajtottam ra, ugy 'veletlenul' nem jon ossze semmi.
  • koschwarz
    jaja, tudom, monnyák az emberek, csak valahogy nincs kedvem elkezdeni ezeket. nem azzal van a bajom, hogy béna vagyok, azt még élvezem is, csak nincs kedevm pisztolyozni, meg késelni. ezért esik olyan nehezemre.
  • Running
    Igen, mert mielőtt meglenne a 40 kill, kiugrasz a heliből és nem ölsz többet a pályán, mert akkor lámi vagy...