172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez jó, milyen szerver az? -
a g36c (specopos unlock) az jó fegyver? mer még a jackhammert választhatom ezen kívül, a többi unlock megvan. -
haxoror #56391 A plecsniknek elvileg reprezentálnia kéne a játékos stílusát és... ennyi.
Ránézésre meg lehetne mondani hogy ki mivel hogyan játszik sokat ill jól.
Ehelyett megállás nélkül dobálják a nyakamba az ammo packokat holott látják a minimappon hogy fullon vagyok de ugye meg KELL szerezni azt a rohatt resupply bizbaszt mert OTT VAN
Harminc méterről szemből egy szál késsel rámsprintel a marhája mert a mittudoménmilyenszintű knife még mindig nincs meg neki de a haveroknak már rég megvan és ez "tök ciki" szal gyorsan azt is meg kell szerezni.
Valaki szeret tankozni/repülőzni és még jól is csinálja?
"Faszláma láttam a statodat gyalog egy fika vagy!!!!"
Nevetséges az egész rendszer.
Régi BF-ekben még ha eredetid is volt nem érdekelt hogy melyik szerverre mész a lényeg a jó játék volt most meg a warezosok is mániásan be akarnak jutni a rankedokra hogy hódolhassanak a gyűjtögetős hörcsög-énjüknek, tegnap simán nyomtam a disconnectet amikor mashtuuron én voltam az EGYETLEN aki visszaspawnolt AT-vel a blakhawk ellen a többieknek derogált hogy többször is meghalhatnak közben és ez rontja a statjukat pff...
-
Ismersz, nem szoktam Tank/APCben ülni egyáltalán...Persze hogy gyalogosan volt...Amúgy a szerver 32-es Karkand volt, de olyan ahol nincs Tank/APC és artillery. Számomra nagyon élvezetes volt, hogy csak gyalogosan lehetett harcolni!
-
burnbaby már csak ilyen keményfejű -
SirArcheer #56388 Ma volt egy ilyen. T3 szerveren.
Amcsik folyó egyik végén, Mi másikon.
Próbáltak átjönni.De mi
Na itt jó volt az M95.
-
ááá, 30 perc sincs, max 20 -
Nem mind1, az érem meglett és majdelhasaltam magamtól. 
Badsec tegnap mekkorát romboltunk, akkora tré voltam, hogy sírtam is kicsit...az volt a kedvencem mikor a kört -6-al kezdtem, mert badsec hátába dobtam kezdésként egy gránátot. Aztán után vagy 200x lelőttek...Burnbaby-t meg 5x találtam fejen és mégse halt meg.
-
Asse mind1 milyen a szerver beállítása. 64-es Karkandon a 100 ticket, elég gyorsan lepörög. Alig van 30 percnél hosszabb meccs. Na az über aki ott gyalogosan 20 killnél többet összehoz.
-
Hát jahh
,azért írtam,hogy "ebben"
-
A badge, te... -
Pedig mi eleg ritkan ertunk egyet :P -
De MEOW az érmek azok járnak....én pl 10 percet ültem egyszer egy vadászgépbe, hogy meglegyen a badget, mert felszállni vele már nem tudtam... 
Hozzáteszem a kutyának se kellett akkor a gép, szóval nem foglaltam el senki elől.
-
Szerintem azt, amit a többiek. (De hol a vége??) -
haxoror #56379 És még az is megkapja aki kifog egy mázlis szervert ahol összejön neki egyszer(!) a követelmény szerinti kill-szám :) -
haxoror #56378 Ha megszerezted mindet akkor mit fogsz csinálni?
Kezdesz egy új accountot?
-
Én pl mediccel elértem már kb 2-3 alkalommal(biztosan) a 40 killt, gyalogosan(pedig nem vagyok egy überpro lövő,inkább repülni szoktam).
Sőt találkoztam olyan sniperrel is aki 3x-4x leszedett,mire be tudtam cserkészni,hiába tudtam hol van.Qrvára ismerte a spawnhelyeket,és amint megjelentem,már osztott is egy fejest...(róla is el tudom képzelni,hogy megy neki a 40kill,ha jól összejön minden)
Szal ebben osztom MeOw véleményét,és igenis csak az kapja meg a legmagasabb fokozatot az adott kasztból,aki qrvára ráállt,és magas szintre vitte benne. -
De ha egyszer ott van, az ember fia törexik rá, hogy meg is szerezze. Csak a mérce! Az olyan kib@szott magas. -
Nem felvágásból, de nekem 53 killem volt a múltkor Karkandon assaulttal. Már csak 44 és fél óra asszival és megvan az expert!
-
elhiheted, engem az érmek egyáltalán nem érdekelnek. illetve most a basic knife-ot meg a pisztolyt meg kéne szereznem (!) mert akkor lesz egy unlock-lehetőségem. csak írtam a tényeket, hogy ilyesmire én nem vagyok képes. -
Es ki mondta, hogy neked feltetlenul meg kell tudni szerezni 1 expert ermet? Mondjuk nem azert expert hogy azok szerezzek meg, akik kepesek 40 embert leloni? Nem ertelek titeket, komolyan. Azert mert ugyanannyit fizettel egy jatekert mint masok, az nem azt jelenti, hogy neked is 'jar' az osszes erem pl. -
én is kentem az este a magyar 3 szerveren,8 zászlot foglaltam el egyedül és 6-ot védtem meg,addig a többiek bujkáltak keresték a lehetöséget de volt olyan leleményes csáko is aki megfigyelte hogy hova spawnolunk és elbujt a közelben ezt 2X csinálta meg velem azt elkezdtem a csákot cserkészni:) -
Don Pelliciaio #56371 sziasztok!
Tudom,h egyáltalán nem illik ide a kérdés,de tudja vki,h mik lesznek a Keresztapa játékkövetelményei? Azért kérdem,mert nem találom sehol,és hátha Ti okosabbak vagytok. -
én a jelenlegi tudásszintemmel, egy átlagos public szerveren nem tudnék összeszedni gyalogosan 40 killt, ez biztos. talán olyan 20 volt kb. a max, amit tényleg csak gyalogosan szereztem. de ha hosszabb lenne egy meccs, úgy lehetne rá esély. ha több idő lenne. -
De úgy értettem,hogy a cső emelését csak célravezetett látószögből lehetne megtenni.Ne kötözköggyé mán
.
Bár ezek olyan hiú ábrándok,ha figyelembe vesszük,hogy milyen alapvetö dolgok eszükbe se jutnak....
-
öcsém, pedig csak megsuhintotta... 
-
Nem fogok belekötni semmibe. Csak egyszerűen kíváncsi vagyok. -
Miert, ha holnap adom meg akkor gyorsan csinalok valamit amibe nem tudsz belekotni? :DD Egyebkent http://bf2s.com/player/44016242/ -
Milyen néven tolod? Megnézném a statod! Most. -
Nekem 64-es karkandon eddig kb 25-30 kill volt a max, de csak mert sok volt a kezdő, volt sok malac és kicsit gonoszul is játszottam.
-
Hát ezaz! Nem értem, hogy miért kattint valaki egyáltalán a sniper-re spawnnál... -

-
Az egy dolog. Én is legalább 15 killt szereztem APCből az expert medichez.
De aztán nem jövök vele "kinek van nagyobb f..."-t játszani...
Egyébként hozzátenném, hogy azokat a badge-eket szinte nem is lehet gyalogosan megszerezni. 100% ticket ratio mellett, normál szerveren (32pl/32-es map, 64/64, stb.) úgy hogy mindenki játszik, _gyalog_ 40 kill szerintem lehetetlen. -
nem.
-
uwu #56359 Ugye nam raktál rá C4-et? 

-
haxoror #56358 Talán mégis jobb lenne ha az érmeket meg kitűzőket meg miafaszt sokkal hamarabb odaadná a gép, leht hogy ha megvan már minden bizbasz végre játszani is fognak az emberek.
(De a Golden Scimitart meg fogom szerezni ha beledöglök is!
)
-
ugye?? -
uwu #56356 Az más kategória, itt nem erről van szó. -
http://ownagevideos.com/page.php?id=665
Nincs puszi...

-
THX.