172102
  • FCH kari
    nekem is a rezes változat van tény és valo hogy maxon hangos de nem melegszik semmi a gépemben :)
  • FCH kari
    áááááááá ne hid a vinnyogo alaplapi hütöventi minden zajt elnyom,amugy meg fejhalgatoval játszom és nem igen hallom a a ventiket
  • Rusid
    Jézusom szét ne szedd a vinyót, ha még használni akarod. Egyébként meg valszeg táp probléma lesz, vagy az ide kábeled kicsit rojtos.
  • obe
    valóban kár vitatkozni melyik a szebb, de azért vak ne légy ecsém, milyen mesés grafika, nem láttál még tévét? szerinted hogy néz ki egy trópusi sziget?mert szerintem pont így
    köszi!
  • TS Zolly
    Itt találsz. :DD
    sziasztok!
    battlefield 1942 help kéne.Elhagytam a cd kulcsot meglehet azt szerezni valahonnan vagy valami megoldás van?
  • Jancsik
    szerintem se, ez ilyen színesebb mesés grafika
  • Hysteria
    a faszt nem
  • Danee
    szerintem nem is néz ki jól
  • Pigyu01
    Kösz szépen. Majd próbáálkozok, hátha sikerül generálni 1 vald CD-kulcsot :)
  • AmcsiGyilok
    futtatás regedit:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc bejegyzést --> Jobb oldali ablakban 'Default' jobb klikk --> Modify --> kötőjelek nélkül írd be a kulcsodat
  • mohus
    "De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars "

stílusa ellenére megmondom, én is...csapatjáték rulez...
  • Pigyu01
    Nekem ilyen van, csak zöld színű lapátokkal és rézmagos rézzínű változatban. Szerintem nagyon hangos még alap fordulaton is, hátha még fel is tekerem...
  • mohus
    szertintem meg leginkább a DisneyLand Tycoonhoz hasonlít a legjobban:)
  • GCR
    A venti aljárol matrica leszed , pár csepp olaj ,megjárat ,olaj, matrica viszzaragaszt, örül . Régi ,kopott ventikbe motorolaj , hajtóműolaj (a műszerolajnál sűrűbbek) nekem bevált .(az újat úgyse kell buzerálni)
  • Polemius
    Nem hinném, hogy járnának ide. Esetleg a ranked oldal fórumán nézd meg hátha van saját topikjuk. Vagy a szerveren próbáld elcsípni.
  • vgez
    kari ahogy nézem a 4400 as fordulatú proci hűtőt meg a 3 kiegészítő venti jó kis helikopter zaj lehet, megadja alaphangulatot a bf2 hőz
  • Verzoo
    Majd a BF7-nek milyen grafikája lesz 5 év mulva
  • Pigyu01
    Nem tudjátok véletlenül, hol kell átírni a BF2-nek a CD-key-ét???
  • Hysteria
    en 3 éve bf ezek arrol szo nincs h nemszeretem a bft
  • Hysteria
    en a far cry 2t varom crytek 2 enginel :)
  • HU.man butcher
    Ha van itt olyan ember aki admin a Soldiers PlayGround [Private Rankeden], azzal szeretnék beszélni!!!!!
  • DummyBoy
    És neked megy a FarCry úgy hogy 64 ellenfél van?

Ezt a grafikai áradozást el lehetne már felejteni ... szép volt a FarCry, de ha minden effektet bekacsolsz rajta akkor megeszi a gépeket mint a vaddisznó ...

Sőt a motorban még külön jó volt hogy többféle beállítást ki lehetett próbálni a megjelenítéshez ... de ennyi ... Ettőll függetlenül nekem teccik a BF2 is ... Sőt ... jobban teccik mint a FarCry "paradicsoma" vagy a HL2 dobozvilága ... Ez mindenkinél egyéni szempont ... mindenkinek más tetszik ... hogy melyik a jobb? Melyik a szebb? 64 biten HDR-el a FarCry biztos űberel, de próbáltad már? Jajj ... A Doom III is kurva jól néz ki ha minden effektet bekapcsolsz ... vagy a Quake 4 ... próbáld ki őket 32 vagy 64 ellenféllel ...
    És most nem a menüből kapcsolgatható dolgokra gondolok, hanem a speckókra, amik defaultból ki vannak kapcsolva ...

De tudod mit? Az UT2007-nek még szebb lesz a grafikája ... De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars ... jajj ... Ilyen grafika, olyan grafika ... mindenki a grafikán lovagol, aztán meg megy a hiszti, hogy miért nem megy GF4-en ...
  • Col Andrew
    Jajjj neeeeeeee!!! Jön a FarCry vs. BF2 vita megint:)))
  • Hysteria
    Mondjuk a bf2 grafikailag eláshatja magát.

Ez a Far Cry 1
    Nemsokára jon a Far Cry 2 amit várhatoan az EA fog kiadni annak oan grafja lesz h behugyoztok
    én tuti megveszem majd
  • Pigyu01
    Köszi szépen. Azt csináltam, hogy rátenyereltem a billentyűzetre és így beadta. A pass-t, meg felírom...
  • haxoror
    Egyedibb nick másik email címmel
  • Pigyu01
    Egyszerűen nem bírok Online Accountot létrehozni, mert mindig azt írja ki, hogy ez a név, vagy e-mail cím a jelszóval már létezik.

Mit csináljak???
  • haxoror
    Cserélj gépet Geroval neki a wow-hoz jó lesz a tied is :)

(szar játékhoz elég a szar gép )
  • haxoror
    Ez engem is érdekelne
  • haxoror
    Ha sokat szoktad piszkálni a tápkábelt (hurcolászod a vinyót) akkor is ezt csinálja, szarul érintkezik.
  • DummyBoy
    Gerzson, köszi, de fájdítod itt a szivemet ... Már Single modokat szedtem le egy párat ... van köztük pár igen érdekes ...

Csak kár hogy csak Single ... pl.: Modern Warfare ... javított sebzések, értelmesebb szórás, kopterek, tankok, repülők fegyverzete kicsit át lett mahinálva, stb ...
  • schrank
    erről egy kicsit bővebben milyen kenőanyagból hová mennyit mennyiért
  • horitomy
    Segítsetek legyetek szívesek!
    A battlefiled 2 legújabb patchelése után (a játékban ezt írja a verzióra: 1.1.2552-344.0)egyetlen-egy szerverre sem tudok csatlakozni, ugyanis az összeset pirossal írja ki, egyetlen-egy szervert sem talál, amit kompatibilisnek tartana
    a program. A több1000 szerver közül egy sem jó neki.
    De patch nélkül meg nem sok szerver van (már).
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Hatt
    Szét ne szedd a vinyót:) Nekem is volt ilyen kattogásom, szarúl volt rádugva a tápkábel és néha kapott manát néha nem. De volt 1 másik ami meg sectoros volt és meghalt:)
  • joebacsi
    ne aggódj, nekem elvileg új alaplap kéne(meg akkor már proci, ram, és pci-e s vga), ahhoz, hogy ne csak lecsapott órajelű procival tudjak játszani (különben újraindul nagyobb terhelésnél, így meg nagyon szexuális a 15 fps full minimumba is :))...szóval nyithatunk egy közös alapítványi számlát, amire gyújtjük az adományokat a megértő emberektől :D
  • joebacsi
    először felteszed az sf-et, utánna az 1.12-öt
  • Cefre
    Ahogy raktam fel a special forcest előszür az 1.12 patchot rakja fel utánna a játékot inditanaám el de nem indul elolvastam a FAQ ot és lehúztam a crecket a patch-hoz ,de nem indul utánna lehúztam a mini imagest de igy se indul
  • Hysteria
    ALbertonak minden héten uj neve van...