172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nekem is a rezes változat van tény és valo hogy maxon hangos de nem melegszik semmi a gépemben :) -
áááááááá ne hid a vinnyogo alaplapi hütöventi minden zajt elnyom,amugy meg fejhalgatoval játszom és nem igen hallom a a ventiket
-
Jézusom szét ne szedd a vinyót, ha még használni akarod. Egyébként meg valszeg táp probléma lesz, vagy az ide kábeled kicsit rojtos. -
obe #56870 valóban kár vitatkozni melyik a szebb, de azért vak ne légy ecsém, milyen mesés grafika, nem láttál még tévét? szerinted hogy néz ki egy trópusi sziget?mert szerintem pont így -
#56869 köszi! -
TS Zolly #56868 Itt találsz. :DD -
#56867 sziasztok!
battlefield 1942 help kéne.Elhagytam a cd kulcsot meglehet azt szerezni valahonnan vagy valami megoldás van? -
szerintem se, ez ilyen színesebb mesés grafika -
a faszt nem -
szerintem nem is néz ki jól -
Pigyu01 #56863 Kösz szépen. Majd próbáálkozok, hátha sikerül generálni 1 vald CD-kulcsot :) -
AmcsiGyilok #56862 futtatás regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc bejegyzést --> Jobb oldali ablakban 'Default' jobb klikk --> Modify --> kötőjelek nélkül írd be a kulcsodat -
"De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars "
stílusa ellenére megmondom, én is...csapatjáték rulez... -
Pigyu01 #56860 Nekem ilyen van, csak zöld színű lapátokkal és rézmagos rézzínű változatban. Szerintem nagyon hangos még alap fordulaton is, hátha még fel is tekerem... -
szertintem meg leginkább a DisneyLand Tycoonhoz hasonlít a legjobban:) -
A venti aljárol matrica leszed , pár csepp olaj ,megjárat ,olaj, matrica viszzaragaszt, örül . Régi ,kopott ventikbe motorolaj , hajtóműolaj (a műszerolajnál sűrűbbek) nekem bevált .(az újat úgyse kell buzerálni) -
Polemius #56857 Nem hinném, hogy járnának ide. Esetleg a ranked oldal fórumán nézd meg hátha van saját topikjuk. Vagy a szerveren próbáld elcsípni. -
kari ahogy nézem a 4400 as fordulatú proci hűtőt meg a 3 kiegészítő venti jó kis helikopter zaj lehet, megadja alaphangulatot a bf2 hőz
-
Verzoo #56855 Majd a BF7-nek milyen grafikája lesz 5 év mulva 
-
Pigyu01 #56854 Nem tudjátok véletlenül, hol kell átírni a BF2-nek a CD-key-ét??? -
en 3 éve bf ezek arrol szo nincs h nemszeretem a bft -
en a far cry 2t varom crytek 2 enginel :) -
HU.man butcher #56851 Ha van itt olyan ember aki admin a Soldiers PlayGround [Private Rankeden], azzal szeretnék beszélni!!!!! -
És neked megy a FarCry úgy hogy 64 ellenfél van?
Ezt a grafikai áradozást el lehetne már felejteni ... szép volt a FarCry, de ha minden effektet bekacsolsz rajta akkor megeszi a gépeket mint a vaddisznó ...
Sőt a motorban még külön jó volt hogy többféle beállítást ki lehetett próbálni a megjelenítéshez ... de ennyi ... Ettőll függetlenül nekem teccik a BF2 is ... Sőt ... jobban teccik mint a FarCry "paradicsoma" vagy a HL2 dobozvilága ... Ez mindenkinél egyéni szempont ... mindenkinek más tetszik ... hogy melyik a jobb? Melyik a szebb? 64 biten HDR-el a FarCry biztos űberel, de próbáltad már? Jajj ... A Doom III is kurva jól néz ki ha minden effektet bekapcsolsz ... vagy a Quake 4 ... próbáld ki őket 32 vagy 64 ellenféllel ...
És most nem a menüből kapcsolgatható dolgokra gondolok, hanem a speckókra, amik defaultból ki vannak kapcsolva ...
De tudod mit? Az UT2007-nek még szebb lesz a grafikája ... De amit én várok az a Enemy Territory Quake Wars ... jajj ... Ilyen grafika, olyan grafika ... mindenki a grafikán lovagol, aztán meg megy a hiszti, hogy miért nem megy GF4-en ... -
Jajjj neeeeeeee!!! Jön a FarCry vs. BF2 vita megint:))) -
Mondjuk a bf2 grafikailag eláshatja magát.
Ez a Far Cry 1
Nemsokára jon a Far Cry 2 amit várhatoan az EA fog kiadni annak oan grafja lesz h behugyoztok
én tuti megveszem majd -
Pigyu01 #56847 Köszi szépen. Azt csináltam, hogy rátenyereltem a billentyűzetre és így beadta. A pass-t, meg felírom... -
haxoror #56846 Egyedibb nick másik email címmel -
Pigyu01 #56845 Egyszerűen nem bírok Online Accountot létrehozni, mert mindig azt írja ki, hogy ez a név, vagy e-mail cím a jelszóval már létezik.
Mit csináljak??? -
haxoror #56844 Cserélj gépet Geroval neki a wow-hoz jó lesz a tied is :)
(szar játékhoz elég a szar gép
)
-
haxoror #56843 Ez engem is érdekelne
-
haxoror #56842 Ha sokat szoktad piszkálni a tápkábelt (hurcolászod a vinyót) akkor is ezt csinálja, szarul érintkezik. -
Gerzson, köszi, de fájdítod itt a szivemet ... Már Single modokat szedtem le egy párat ... van köztük pár igen érdekes ...
Csak kár hogy csak Single ... pl.: Modern Warfare ... javított sebzések, értelmesebb szórás, kopterek, tankok, repülők fegyverzete kicsit át lett mahinálva, stb ... -
erről egy kicsit bővebben milyen kenőanyagból hová mennyit mennyiért
-
horitomy #56839 Segítsetek legyetek szívesek!
A battlefiled 2 legújabb patchelése után (a játékban ezt írja a verzióra: 1.1.2552-344.0)egyetlen-egy szerverre sem tudok csatlakozni, ugyanis az összeset pirossal írja ki, egyetlen-egy szervert sem talál, amit kompatibilisnek tartana
a program. A több1000 szerver közül egy sem jó neki.
De patch nélkül meg nem sok szerver van (már).
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Szét ne szedd a vinyót:) Nekem is volt ilyen kattogásom, szarúl volt rádugva a tápkábel és néha kapott manát néha nem. De volt 1 másik ami meg sectoros volt és meghalt:) -
ne aggódj, nekem elvileg új alaplap kéne(meg akkor már proci, ram, és pci-e s vga), ahhoz, hogy ne csak lecsapott órajelű procival tudjak játszani (különben újraindul nagyobb terhelésnél, így meg nagyon szexuális a 15 fps full minimumba is :))...szóval nyithatunk egy közös alapítványi számlát, amire gyújtjük az adományokat a megértő emberektől :D -
először felteszed az sf-et, utánna az 1.12-öt -
Cefre #56835 Ahogy raktam fel a special forcest előszür az 1.12 patchot rakja fel utánna a játékot inditanaám el de nem indul elolvastam a FAQ ot és lehúztam a crecket a patch-hoz ,de nem indul utánna lehúztam a mini imagest de igy se indul -
ALbertonak minden héten uj neve van...