172102
  • Platypus16
    Köszi
  • Running
    www.totalbf2.com
  • haxoror
    Ezeken asszem jobban látszik

• joebacsi
    dehogynem, új hangokat kapott a dao-12!...nemértem, mindenhol vannak ilyen barmok, akiknek semmi sem jó..pff...
  • Platypus16
    Ezt honnan szedted? Egész jó:)
  • Platypus16
    Hát az új fegyvereket mindig reklámfogásként teszik be az alapjátéknak a pályáiba: ezzel úgyis arra ösztönzik a csak az alappal játszókat, hogy vegyék meg a kieget és akkor ők is tudank írtani ezekkel a fegyverekkel.
  • haxoror
    Nekem meg ez a puska unlocknak

• Hatt
    Csak az az egy bajom volt hogy semmi fontossat nem javítottak:)
  • Running
    Nekem ez a heli kell:

• joebacsi
  • Running
    Joe te milyen csapatkapitány vagy. Asse tod kinek kell repülni, nem tudod ki mit rosszakodott, a legényeidet agyonlövil. A commandered pontfarmolja az anyahajót. Mik ezek, még szerencse hogy a Horda 5x ilyen szedett vedett társaság volt, különben kikaptatok volna.
  • Running
    "delfines buzulás" - ez mekkora már...
  • Running
    Mec főbázison hullott a nykunkba pár bomba meg tv. Engem nem zavart félre ne értsél...csak szítom a flémet...
  • haxoror
    Az ugribugri felőlem maradhatna már megszoktam de a delfines buzulást tényleg ki kéne venni
  • joebacsi
    hmm...pedig a végén mondta hogy nemvolt ott, énmeg meccs közben nemnagyon figyeltem, hogy mit csinál (csak leszidtam, mikor lelovette magát :))
    mind1, akkor csökkentjük a fejadagját következő talin, aztán majd csakmegtanulja :D
  • koschwarz
    ne magyarázkodj, felesleges
  • joebacsi
    én ismerem atwe-t, így nemvolt semmi, de más csapat ellen azért lehet kellemetlenebbek lehetnek az ilyenek
  • koschwarz
    egy olyan képet csinálhattam volna, amikor tegnap az anyahajón álldogáltam és szürcsöltem a kólámat, rágtam a rágómat és vártam a hamburgeremre, erre jön newl és kidobja a bombáit, én meg premier plánban néztem, ahogy jön felém vagy 6 bomba és pont előttem csapódik a földbe.
  • joebacsi
    öö repcsivel sztem ott se jártunk, max a végén elmentem párszor fejjel lefelé a hajó fölött a végén, yoshék meg asszem 2szer dobtak egy tv rakétát az anyahajóra még a szigettől, mikor nagyon unatkoztak, de azért igyekeztünk hanyagolni :)
  • koschwarz
    az arabok repcsije a legjobb, szerintem is, sőt ha lett volna egy másik jó pilótánk, akkor én beültem volna bombázóba a lézerrakétás helyre, és akkor annyi nektek, egy járművetek sem lett volna biztonságban

egyébként valószínűleg az a bajuk a dice-nál azzal a megoldással, hogy egy ugrás-egy teljes stamina, hogy ha nincs teljes staminája, akkor nem is tud ugrani. vagy kisebbet ugrik? ilyen nincs most sem a játékban asszem. viszont milyen idegesítő lenne, ha mondjuk azokat a "kétszintes" falakat nem lehetne átugrani (mint pl. omanon az arabok helije körüli fal, tuggyátok?), csak töketlenkedni. viszont ha már kettőt lehetne ugrani egy teljes staminával, akkor megint semmi értelme az egésznek, mert az már elég az ugribugrigránátvetőzéshez. úgyhogy én azt mondom, ugrás közben ne lehessen lőni. még mindig ez a legjobb.

vagy esetleg tényleg a szórást megnövelni, de akkor nagyon. ez végül is a gránátok késleltesével kombinálva már elég ahhoz, hogy rákényszerítse az embereket, hogy megtanuljanak jáccani

engem a légvédelem hatástalansága meg a bunnyhopping idegesít a legjobban, ezeket javítják, úgyhogy lehet majd irtani a sok -t.

• badsec
    Na jó bevallom! ÉN VOLTAM! (Hú, most tele lesz velem az Aktív/Fókusz, hogy bevallottam!)

Atweval nem kell foglalkozni, csak nem szeret veszteni. Majd leszoktatjuk róla, hogy ne írjon a csapat nevében! Főleg úgy, hogy Running vagy Én vagyunk a "csapatkapitányok"! Sorry atwe!
  • Running
    Atwe arról híres h mindig masszívan képben van.
  • FCH kari
    köszi megtaláltam
  • Running
    Mikor volt az se jelentett sokat, mert a vadászgép vagy lebombázott a helivel együtt, vagy épp a koptertől kaptunk egy tv-t a messzeségből. Mi lett volna ha nem szólsz?
  • FCH kari
    talált de nem bombázos lámulás volt páncélos C4-es gránátos-kilövös
  • badsec
    Húú, épp mondani akartam hogy nézd meg a hozzá tartozó topickot, de közben lezárták! Ki érti ezt? Sajnos EA Downloader témában én sem tudok többet, mint bárki más/kivéve Hysteriat persze/. De ahogy olvastam annyi a dolog, hogy leszeded ezt az EA Downloader progit /ingyenes/ és azon keresztül tudod tölteni a cuccokat. Fizetni meg kártyával kell, úgy mint más online vásárlás esetén. Az SF-nél ha jól emléxem úgy volt, hogy már 1-2 héttel elöbb le lehetett tölteni a játékot, de csak a bolti megjelenés napján tudtad "aktiválni". Hogy ez mit jelent pontosan, azt nem'tom. A másik meg, ha az EA-től szeded a kieget/booster packot/akármit, az nem hiszem hogy törtnek számítana. Tök jó, hogy én írok ezekről, amikor vszínű hogy soha nem veszem meg őket!
  • joebacsi
    meow durcis volt tegnap nagyon :)
    mondtam srácoknak, hogy hanyagolják a masszív bc-t (amúgyse nagy szokásunk :)), de yannak kulon nemmondtam, hogy arty-t ne eresszen anyahajora (sok ertelem nincs is, max kicsit frusztrált lesz az ellen :)), de mikor már nemvolt pontotok, akkor rátok tolt vagy 3at (elsőnél még volt pont a szárazföldön, de már fél csapatunk ottvolt :))...aztán most nagy haragban vagyunk ám vele :)
    meg asszem atwe magyarázta, hogy tiltja a szabályzat, hogy repcsitlopjunk...azért ennyire almik ne legyetek :)
  • Running
    Jaaa, az tök jó, mindig utáltam ugrabugrával legránátozni a népet.
  • Running
    Igen ezen szétröhögtem a fejem, habár akkor még civileztem, mert szarakodott a net. A hangját nem tudtam beazonosítzani, te tudod ki volt?
  • haxoror
    2 biztos hogy elég
  • haxoror
    Minden kieg meg booster után jönnie kell egy patchnek ami beteszi a csak alapjátékkal rendelkezők játékába az extra fegyvereket, választani így sem tudja de a lelőtt boosterestől el tudja venni.
  • bakvarnyu
    Nekem megy 512-vel. Az palya elejen szaggat kb 1 percig utana nincs gond.
  • bakvarnyu
    Ketto nem lehet eleg, szerintem minimum 4szer.Lattam ahogy tobbszor becsapodik a raketa az meg vigan tovabbalt.
  • bakvarnyu
    Tegnap probalgattam mert mar elegem volt beloluk, de a vegen kitettek a szerverrol mert sikerult ketszer sajat repulot leloni.Egyaltalan ha becelzom vele az ellenseges helikoptert mert talalom el a mi repulonket?
  • badsec
    Reméljük MeOw nem haragszik meg! Tegnap RDHA harc közben elvitték "alóla" a jeepet, miközben a BH-t próbálta lekapni az égről. Mikor vége volt a körnek ezt mondta TS-en: "Ha mégegyszer elviszi valaki a jeepem, azt seggbeba%%%m!" Mire valaki:"És mondd csak MeOw, jóképű vagy?" Bocs, az "érintettektől"!
  • sza23
    Sziasztok!
    Ez az EA downloader hogy működik? Már mint hogyan kell fizetni? Ha vki kiírja az Euro Force kieget, akkor az törtnek számít?
    Tudom, hogy ezek láma kérdések de én válaszokat szeretnék kapni és nem basztatást.Előre is köszönöm
  • joebacsi
    azt jelenti, hogy messzire fog csak rögtön robbanni (kell egy bizonyos repülési idő, hogy aktiválodjon)
    közelre olyan lesz, mintha ledobnál egy kézigránátot...szóval talán vége a pofánnyomvérpistikeasikátorbanveleéskiveri :)
  • Looserke
    tegnap este én is osztottam az áldást a levegőből egy kicsit....
    mclarenpowa rulez!
  • Looserke
    először is el kell találni....már az sem lesz könnyű...egyébként 2 szer...
  • badsec
    Nem az a baj szerintem hogy ugrás közben lő valaki. Legalább is nekem nem ezzel van a bajom. Hanem az, hogy vannak emberek, akik körbeugrálnak és úgy lövöldöznek. De ugye felvetették a fejlesztőknek, hogy talán nem azt kellene megtiltani hogy ugrás közben lehessen lőni, hanem inkább azt kellene elérni hogy ne lehessen többet ugrani, ha a stamina/alul a csík/ elfogy. Ami persze sokkal realisztikusabb lenne. A válasz: "Nem akarunk belenyúlni egy olyan dologba, amire már kitaláltunk egy jó módszert. De ha a mostani változtatás nem válik be, majd a következő patchben javítjuk." No comment...