172102
  • TS Zolly
    Ahham. Sztálingrádon vagy esetleg berlinen nagyon sok jármü van. Lost vilmost meg ugyi nem is említem. Ezeken is csak rpg-el nyomtad.
  • Me0w
    IAR <- In A Round, 1 koron belul. Fel map. 20 perc. :D
    road <- Ut
    to kill, kill(s) <- olni, oles(ek)
    while <- amig, addig
    in <- ban, ben
    Transport <- szallito, szallitojarmu

Namost akkor kis tehetseggel kihozhatjuk, hogy 5 embert kell elutnod a verdaval :) Mondom en, hogy ha csak 3 orat bfeznel naponta es a maradek 3 orat angoltanulasra forditanad mar sokkal elobbre jarnal
  • Verzoo
    Running te a rendőrségen dolgozol segíts már légyszi:)
  • Verzoo
    Át kell mennem öt fekvőrendőrön?
  • Verzoo
    Hülye:)
  • Running
    Átmentél öt fekvőrendőrön.
  • Verzoo
    Valaki mondja már meg,hogy ez mit jelent?
    IAR: 5 road kills while in Transport
  • koschwarz
    degecc
  • Running
    Akkor tulajdonképpen ugyanolyan voltál mint a bf2-ben ugráló aknavetős majmok...azért használtad a kasztot mert az a legtápabb.
  • schrank
    1. azért voltam mindíg AT-s mert DC-ben mindenkire jutott jármű ami ellen csak az volt hatásos
    2. az AT-nek volt 3 stingerje ami vagy 3 kisheli vagy 1 nagy heli vagy 3 F14 vagy egy kisheli meg egy iraqi kisheli stb. volt lelőhető vele
    3. arra már nem emlékszem milyen repülőkön gyakoroltál mert mire közelről láttam már csak egy füstölgő kormos alumínium darabbá vált bármi is volt
    4. és még sorolhatnám
  • joebacsi
    honnan tudod, hogy nem?
    most ha lelőnek úgy, hogy nemsok közöd van hozzá, azmég nembiztos, hogy csít :)
  • joebacsi
    áhh ez nemcsít, egyszerűen, csak textúrahiba, illetve egy gyorskezű spottoló commander együttes jelenléte
  • Jancsik
    jaj, persze, biztos ez történt.
  • Me0w
    Azt ugye nem felejted el, hogy ha valaki bespottol teged, akkor ugyanugy latszl a terkepen 10 mp-ig, mintha commander spottolna...
  • Jancsik
    akkor így már engem is nyírtak ki, mert múltkor az ellenségnek minden felvolt robbantva, kommander sem volt, és az egyik ember úgy nyírt ki, hogy már akkor lött mikor már besem kanyarodott a sarkon, és úgy lépett be elém hogy lőtt, és nem egyszer csinálta, de ez külföldi szerveren volt szerencsére
  • Jancsik
    mi a klántársakkal karkandon a mec főbázisán szoktunk zsákolni gránáttal, van kosárlabda palánk :D
  • Verzoo
    Remélem globál bannolják az összes ilyen férget.....
  • Verzoo
    Megvan a veterán robbantósom
  • Jancsik
    nincs igazad!, 20rakétával ki lehet lőni, múltkor kipróbáltam
  • Pyotr
    egyszer véletlenül bementem egy ilyen rankedra ahol kés és pisztoly volt csak engedélyezve!
    persze én nem tudtam úgyhogy relex szerüen bepattantam az első APCbe aztán nekiestem a tömegnek:))
    ez egy kétperces játék volt mert kick-eltek meg bannoltak is rögtön:D
  • Running
    Amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
    - Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
    - Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végéről és az a csapat győz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
    - A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
    - Felvételt készítünk a mérkőzésről ha sokan jönnek.
  • Running
    azért van tört szerveren, mert akkor azok is tudnak akiknek biztonsági másolat van.
    Másik meg ez nem pontvadászat, plecsnihajhászás hanem színtiszta fun, tét nélkül.
  • Danee
    ilyet rankeden kéne csinálni! majd megkérdezem a srácokat, lehetne e a mienken is
  • Running
    Na valszeg sokan lesznek SG-n késpartyn mert Horda biztos lesz+public népek, Valszeg jön a GBC és a Cor klán tagjai is.

Várjuk a többi klán tagjait is: Jcsr, ex...remélem mindenki képviseltetni fogja magát.

Az egész nem lesz több mint 1 óra vagyis. 19:00-20:00-ig, szóval ennyi igazán belefér mindenkinek az idejébe.

Ha még1x beírok ezzel kapcsolatban akkor kimoderálom magam jó?
  • Murry
    Szerintem ha sokan nézzük meg egymás után akkor letiltják, mert eszi a sávszélességüket, és ezt nem nagyon csípik.
  • koschwarz
    de a lentebbi hsz-edben már eccer mutatta, még írtam is rá választ, most meg a képfeltötlés ablakocskák vannak
  • Murry
    Na jó, ez durva. Akárhonnan linkelem be a képeket, kitiltják a túl sok kérelem miatt. Ezért felraktam a saját szerverünkre.

#57181:

#57193:

• koschwarz
    nem megsértődni
  • TS Zolly
    Lol! Személyiébe is a születési helye rovatba egy cn 13-56 forgalmirendszámu lada van.

Schrank nem megsértődni! Csak vicc!
  • TS Zolly
    Ismerem én öt már elég régóta. DC-ben is silkába vagy vulkánba tette a seggét, és mikor szököévben egyszer leszedte vele a szumat, akkor millen boldog volt. Mint egy gyerek karácsonykor. Gyalog meg csak az rpg-t tudta használni, mert annál nem kellett célozni. Aszte, hogy a pkm ellen hatásos tud lenni vele. Volt, hogy csak rá vadásztam szerveren.
  • dronkZero
    Biztos taxiban született... :P
  • koschwarz
    ne is törődj schrank-kal, mindenkivel kötözködik, akinek nem nőtt a seggéhez egy hámví vagy egy vodnyik
  • TS Zolly
    Igazad van. Egyedül az IE-t nem használom azok közül. Ki is vettem a gyorsindításból a kedvedért.
  • Kovács legény
    1024es felbontásban is lazán játszhatnék,de én akkor is 800*600ban tolom low/off-on
    és nem veszem észre a különbséget,ugyan olyan jól beletudom élni magam a játékba
  • dronkZero
    Az a két PunkBuster screenshot azt jelenti, hogy azzal lebuktak? Jó lenne...
  • koschwarz
    szép dolgok ezekaki használja annak meg
  • schrank
    és a tucatnyi szar ikon amit nem is használsz az mi
  • TS Zolly
    Csilivili faszságok nekem is kivannak kapcsolva. 3000 atlon 64, 1 giga ram, 6600gt pcie kari mellett pedig nem kell. Igy szoktam meg anno.
  • dronkZero
    Mire vagy így kiakadva? Ez ilyen, igen. És? Tudod mennyire nem érdekel? Inkább nézzen ki így, mint hogy akár egyetlen egyszer is beszaggason, amikor célzok. Egyébként nem is igazán bírná a gépem. A dynamic lights meg a shadows off helyett low, vagy medium, nem tudom már. Az árnyék kell, mert (a bugosságát leszámítva is) sokszor szerzett nekem killt/mentette meg az életem. A dynamic light meg nem árt az SF éjszakai pályáira(a torkolattűz bevilágít az ember körül egy kis terültetet). Azt ennyi. Minden más minimumon. És nem hiányzik, nem zavar.

Na persze én mindig is minimalista voltam. Az XP-met is... csináljak screenshotot? Hátérkép nincs, az ilyen csillivilli, gépzabáló szarságokat install után egyből kapcsolom kifelé (mint pl a lejjebb látható XPsztájl lekerekített, előtűnő ablakok/startmenü, stb).
    Egyébként a full low grafikához nem kell 512Mb RAMnál több. Én simán játszottam úgy is minden gond nélkül, csak a sok futó folyamatot le kell tiltani/ki kell lőni játék előtt. Amikor BFet indítok, akkor 118Mb-t használ a win, megy egy tűzfal, a win kritikus folyamatai, azt cső. Igaz, hogy azt már én is elboriltnak tartom, hogy az explorert (a tálca, az asztal, meg a start menü, tehát a win felülete, nem az IE) is kilőttem, és taskmanagerrel indítottam a BF-et. Illete BFLAN óta már taskmanagerezni sem kell, mert az ott kapott nagyonfrankó M$ billenytyűzetet tuti módon át lehet állítgatni, szal My Docs-gomb: wincommander, My Pics: TS, My Music: BF2.
  • DummyBoy

Itt egy elméletileg fullos lista ...

Érdekes ez a mine-okra vonatkozó Friendly fire ... ha ténylegesen működik, de jó lenne látni ezt a hazai szervereken ...

Igaz, velem is előfordul, hogy véletlen beleszaladok a mine-okba, de a múltkor az volt a csúcs hogy mögöttem a fullos humwee, dobálom az aknákat mint atom, erre a barom ledudál, majd durr bele az aknákba ... még jó hogy asszem nem volt punish ...