172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Schrank a legjobb cimbim, bebízonyította a hűségét. Térdre ereszkedett és leszopta a farkamat!
Úgyhogy nem szidni!
-
Schrank egy nyomorék fasz. :D Mindig is az volt. :C -
Schrank? Hogy lenne már admin? -
én sokkal jobban tudnám képviselni hazánkat helizésben
-
-
Én goodspeed-re gondoltam elsőnek, de ez magánvélemény.
-
hát ez a csapat bármikor elverné azt a fos hordát:D -
na majd fuji kifejti erre a választ gondolom:D
Miért kit gondolnál a helyemre? téged, aki múlkor még engem lecsiterezett? lol -
Álomcsapat: Gémover+Mckenny+Gz8+Goodspeed+Janek+megatöbbifaszmadár
-
Van ennél lejjebb? -
Az h kenny is képviseli hazánkat, az nem szégyen valahol?
-
eugabesz #160732 Roppant mód meg is ijedtem...hová bújjak,hová bújjak,?? 
-
már késő ,szét lesz bVa a kis vaginád
-
Üdv!
Csak annyit, h. bigface nem tom ki vagy, de vélhetően emiatt irtad amit irtál. Nemzeti gyász... a mérgedet megértem...
és no comment...
-
eugabesz #160729 Igen...köszi a helyreigazítást,ezt rendesen benéztem 
Az érintettől elnézést kérek
-
endrodiz #160728 Bocs Gabesz: ha jól látom, nem Sigs minősített, hanem Zerénd.... -
eugabesz #160727 Köszi,de én azt tartom,egy embert a cselekedetei alapján ítéljék meg,ne a barátai,ismerősei véleménye alapján.
Sigs...Azért,mert van néhány ún. köcsögadmin(egy párral már én is találkoztam,kevéske hatalmukat fitogtatják :( ) tények alapján ítéld meg azt az embert akit minősíteni akarsz.Légy szíves.
Nálunk az admin azt jelenti,minden a szerverrel ,klánocskánkkal kapcsolatos dolog az ő vállát "terheli",tehát az is,ha támadás ,alaptalan vád éri valamely "bajtársát",kötelességének kell éreznie megvédeni azt.
Az eszköz nem számít,csak az eredmény a fontos...ha neki pl. ennyire terhes az IRAM szerveren játszani ,ne tegye.
Az hogy itt a fórumon mindenki mindent "ráhagy",az legyen a ti dolgotok,de nálunk más mércével mérnek.Röviden ennyi. -
lámaszarok
-
endrodiz #160725 Legkevésbé sem az! -
endrodiz #160724 mert amíg "csak" sértegeti a klán tagjait ilyen-olyan beszólogatással, az kutyát sem érdekel: tudjuk, ő az "udvari bolond".
De amikor rosszindulatú, alattomos, alaptalan rágalmazásba csap át, onnantól nem látjuk szívesen az IRAM szerveren - nincs rá szükségünk. -
Bala10 #160723 "FREE LEECH van, azaz a letöltésedet nem, csak a feltöltésedet könyveljük el!"
hajrá! :D -
Már tudod :)! -
Bala10 #160721 nem is tudtam, hogy admin
-
Mert ö egy köcsög admin??? -
Bala10 #160719 mert megteheti -
Miért? -
eugabesz #160717 Teljesen mind1,az IRAM szerveren nem hiszem,hogy még egyszer ilyen problémája akad... -
-
Hagyd, o az udvari bolondunk. -
Bala10 #160714 srekk olyan:D -
Azé ezen már biztos megsértődik, nem?
-
pitkiller4 #160712 Schrank te miről irogatsz itt? Te itt eteted az embereket akik nem járnak aixozni és nem tudják kontrollálni az állításaidat.Nálad jobban aixban az analfabétizmust nem igen testesíti meg senki.Repkedni mondjuk egy alap szinten tudsz talán,(amire aixban bárki képes egy hónap játék után)de ha infrantriról van szó akkor egy rettenetes nagy NULLLA VAGY!! -
Ha van kedved szarrakempeltetni magad mert ugy erzed a publicskilled eleg akkor hajra... -
az a gáz hogy játszani nincs időm mert dolgozok. lehet hogy te 12 éves fejjel rá érsz vagy akárhány vagy vagy vagy nyugdíjas korodban. passz. szervezzél te klánt. -
...
majd ha leírod értelmesen amit akarsz,akkor talán válaszol valaki,addig BYE -
faszba:\
azért szép volt srácok -
Szólj a haveroknak és már indulhattok is! -
bigface #160706 Akkor immár végleges tény, hogy egy újabb európai battlefield 2 nemzetek kupája versenyen (minden bzonnyal az utolsón) nem szerepel magyar conquest csapat. Immáron második éve. Vajon miért, amikor azelőtt minden nemzetközi megmérettetésen volt magyar induló. Talán mert bénák a magyarok? Talán mert a több éves "elitképzés" leépítette a magyar klánok legjavát? Vagy talán kicsit nehezebb 8 jobbára idegen embert fegyelmezett csapatmunkára fogni, mint 5 havert szokásos délutáni szórakozásra csábítani? Nem tudni. Talán nehéz ilyen fiatalon felfogni, hogy egy országot képviselni talán nem úgy kell, hogy évente megfutamodni a megmérettetéstől, és megvonni a még meg sem előlegezett bizalmat. -
http://www.teamrusheu.com/website/rushtv.html -
nem tudom milyen múvi , amikor az iram szerveren rendre szopatom a sok buzit pedig mindíg úgy választják a csapatot hogy ők legyenek a herrier-apache-f16 oldalon, szánalmasak ...