172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az ok 1x, de öreg ha figyelsz akkor látod én 2 percig csak az eget néztem mert rajtam farmoltak éppen. még öngyilkos se tudtam lenni, annyi időm se volt. -
Mostanában ezért nem vagyok medic :) Elég gyorsan rájöttem, hogy nem szabad fejvesztve élesztgetni ... De mostanában 2 után rutinosan írom be hogy "NEHOGY FELÉLESSZEN VALAKI!"
Kellene egy olyan gomb is hogy "I don't need a Medic!!!"
Egy darabig gyűjtögettem a favoritokat ... pl: Tank előtt élesztős, BR-ben élesztős, enemy rush közepén élesztős ... ésatöbbi ... ésatöbbi ... :( -
onnan hogy egy ellenséges tank , egy apc ,20gyalogos, egy apacs és még a bh is lövi -
vannak a kissrácok között is olyanok, akik képesek csapatban jáccani. még talán ügyesebbek is, szem-kéz koordináció, meg minden, miközben én már lassan az olvasószemüvegemért tapogatózom... 
először vicces, amikor megszólal valaki rajzfilm-hangon
, de ha jól nyomja, akkor ok
-
SirArcheer #58123 Jajj engem is anyáztak mert vkit felmertem éleszteni, de azt honnan lássam hogy a halott épp nem akar feléledni??
-
Huncup új oldala: http://bf2huncup.cjb.hu/
Horda új oldala: http://www.hordateam.cjb.hu/ -
De genya. Én aszittem az elején hogy 20 körül van, a hangja alapján. 
Na ezt jól levezetted, mi vagyunk a hibásak. De hidd el annál nincs idegesítőbb mikor meg akarsz halni és nem hagynak. Pénteken hotelnél a sikátornál haladtam a dao-val és törtem az utat, mögöttem 3 medic. Lelövöm akik ott voltak, a háztetőről kilőtt egy maki, jön a medic feléleszt. Fordulok, durr meghalok, medic feléleszt, fél másodperc gránát mindketten meghalunk, nembaj a 2. medic feléleszt (közbe 4x kasztot váltottam) fordulok a háztetőn lévő srác felé, épp bejelelőlném mikor puff megint lelő, de nem baj mert a medic feléleszt...aztán ezután már valaki meglátogatta a srácot a tetőn mert csak a hulláját láttam, gyorsan el is szaladtam onnan. Sosa ilyen élményem ne legyen többet.
-
Nem értem ezt a nagy felháborodást ... ez egy 16+-os Game ... ha valaki 17-18 évesen ennyire nem képes akkor kezdje a Super Mario-val ...
És most nem csak az anyázás meg a keménykedés amire gondolok ... én is voltam kezdő, láma és noob is (nem mindig ebben a sorrendben :) ), de az lapvető dolgokat azt nem kellett tanítgatni ... Ha valamit nem tudok akkor megkérdezem ... Tegyük fel feldobná valaki egy serveren, hogy segítsenek neki, valszeg tuti akadna olyan ember aki segít ... De ennek nem kellene alapvetőnek lennie ... erre való a SP, erről már a kopterek-repülők kapcsán rengeteget beszéltünk ...
Kell egy kis felelősség (ez hiányzik legjobban sajna ma ...), ugyanis a hülyeséggel 2-4-10-20 ember játékát el lehet baszni ... (Átmentem a tímjébe és elkezdtem DTK-zni és hasonlók ...)
Eszembe jutott egy kis ugribugri valami ... tegnap Mustáron védjük a középső bázist, erre beugrik közénk 2-3 enemy ... Egyik a sarokban, elkezdem puffogtatni DAO-val, erre beugrabugrál elém a Sniperünk, valami kis szarral (Gondolom kés volt nálla ...) a kezében ... PUFF ... le is szedtem, jött is a punish ... Mekkora fasz is vagyok, hogy nem figyelek oda a tűzharc közepébe beugrabugráló késelő Sznájperekre ...
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem mi vagyunk a legnagyobb baj :) Ugyanis mióta szidjuk a BC/BR-t, azóta divat lett, mióta szóba került a "noobtube" effektus, azóta megint egyre többen használják ... Pointfarmingot is rég láttam, múltkor valaki belikelte, azután én is láttam eggyet ...
Szóval megjött az a generáció, aki ahhoz is hülye hogy ezekre magától rájöjjön, de valahil olvasta, kipróbálta és rájött hogy ez jóóóó ... lessz sok pontjaaaaa ... Sőőőt, ha a sznájper valahova nem tud felmenni, akkor ott a BH, az felviszi, ha észreveszik meg elrepül máshova ...
Na ... mi vagyunk a hibásak és kész :( -
haxoror #58119 Hát akkor sajnos el kell tiltani még két évig a játéktól
-
Elárulom h kettővel kevesebb, de nem én mondtam.
-
Háááhááháááá, ez jó. Szerintem azt hitte, hogy elküldted tévézni.
-
jaja, de Wolfi 16körül van(lehet tévedek) és normális,ráadásul abszolut megfontoltan és taktikusan játszik -
multkor beült mellém egy gyerek helibe és pötyögtette a tankot alattam,mondom neki hogy -TV ,erre ő -???
ok nyomtam egy e-t ,zuhanjon le én inkább gyalog megyek:) -
Wolfguy se sokkal több és nála értelmesebb, rendesebb srácot ritkán látni ennyi évesen. Ja és persze kibaszott jól warozik és autóversenyzik. -
Így van, multkor publikon voice-on keresztűl futottam bele 1 fiatal kissrácba és az is teljessen normális volt. Ritkák mint a fehér holló de létezik. -
Pontatlanok a fegyverek. 
-
T4Ce|OBiNet - FDCP :: 1158-815 

ha sikerül Drang-ékból valamit kihúznom majd közhírré tészem
-
itt nem azzal van a gond hogy hány éves ,mert lehetne akár 31éves is ,de attól függetlenül egy kis degenerált pöcs.
A 10évesekkel sajnos meg rossz tapasztalataink vannak:(
persze van kivétel,pl SaSboy aki 13évesen jött hozzánk és tök normális gyerek. -
Ezeket hogy mondják el? Egyszerűen rá kell érezni. Amíg én se csapatban tóltam addig mit érdekelt engem is az egész csapat. Saját élmény és ennyi. Ha talál az ember magának valakit akivel együtt játszik az rá fog jönni hogy mit hogy kell hogy a társát segítse és ez majd átalakúl abba hogy hogyan segítse a csapatot.
Nem kell elvárni hogy mindenki jól játszon és kiszolgálja a másikat. Sokkal nagyobb gond ha egy csapat játékosai még lőni se tudnak. Jelenleg a magyar publik lőni se tud. -
-
SirArcheer #58107 Végre egy ember aki segít a kezdőknek, erre mindenki leszólja. Széép!!
Örülök hogy egy 11 éves is képes a tank elől elbújni, de gondolom azért nem úgy született, hogy ezt egyből vágja.
A másik meg a csapatjáték . A legtöbb gyerek eddig FPS-es játszott gondolom, és ott mindenki egyedül volt, és nem vágják hogy kell csapatban játszani. Ha valaki ezt elmondja attól még nem lesz semmi bajuk.
Itt is nem az a baj ha egy kamikaze kiáll a tank elé 1-1 ben, hanem ezzel a csapattársait veszélyezteti. -
A ts-el játszott kutlúráltan? Csak mert a játékkal még nem megy neki
-
Remek, ezek utan az ovibol is toboroztok? -
figyelj, annyi, hogy kicsit gondolkodni kell és át kell látni a helyzetet, erre még egy 11 éves is képes, ezt tanusíthatom ;-) -
haxoror #58103 Ezekkel a védekezésekkel csak az a baj hogy artillery-mágnes ha 5-6 ember egy percnél tovább van egy helyen.
Tök jól elkergetünk mindenkit erre jön az ion-ágyú :( -
vagy felugrani a tetejére és bedobni a kézigránátot, mint a BiA-ban
-
SirArcheer #58101 AT-vel legjobb tetőről lőni. Megvárni míg túl megy rajtad, és akkor az elsőt rálőni /láncaira ha lehet, mert oda elég kettő/. Majd általában elkezd forgolódni, és nem a tetőn keres először, neked meg van időd újra tölteni.
Jó helyek, pl KArkand az első MEC zászló körüli tetők, vagy Gulf of Oman építkezés
körüli házak. -
a kémlelőnyiláson kell belőni:) -
Én mostanában kezdem felfedezni az AT szépségeit, meg a supportét is ... csak a support fegyókhoz idegesítően béna vagyok (meg szarok is ...) :( Az engineer is jó lenne, de sajna a TK rendszer miatt inkább hanyagolom :(
Néhol elég jól lehet irtani vele, de a legjobb squad mindenképpen több mint 1 AT, Support, Medic, esetleg Specops + Assi ...
Volt már rá példa, hogy bentmaradtunk egy bázison 3 AT + 1 Medic, szétszóródtunk és utánna nem sokan jöttek be (Főleg mivel kedves commanderünk gondolt ránk és kaptunk tőlle pakkot :) ) ... még egy koptert is leszedtünk :) Asszem Fushee-Pass-on ... -
monnyuk nekem még nem sikerült tankot úgy eltalálnom, hogy 1 lövés elég legyen neki. állítólag lehet, a torony meg a test közé kell célozni. ha ez tényleg így lenne, akkor jó lenne egy at-s egy tank ellen. -
lammaer #58097 Igy van, és erre szvsz alapból, tanitgatás nélkül nem jön rá az ember. Mert azt hiszi, itt is kő-papir-olló van :) -
városi pályákon ki lehet egyedül is csinálni a tankot, illetve a legtöbbször legalább elűzni 1-2 rakétával. de mindössze annyi a titok, hogy ne akkor lőjön rá az antitankos, amikor az ágyúcső éppen felé néz. vagy ha igen, ne onnan lőjön 2x-ra.
sajna az antitakosnak is meg kell küzdeni a jó pozícióért, hogy ne lőjék le az első rakéta után, ez meg rohangálást jelent, hogy hátba vagy oldalba kerülje a tankot. persze soxor mire mekkerülné a járművet, addigra az már eltűzött a fenébe. ez olyan, mint a sniper, ugyanarról a helyről csak 2-3-at tud maximum lőni, utána pucolni kell, mert legtöbbször jön vissza a bosszúszomjas áldozat
, tehát ha valaki életben akar maradni, akkor bizony taktikázni kell, nem rohanni a sűrüjébe. az is jó persze, ha valakinek az ön be (osztom-az-észt-szmájli)
-
Sajnos egy at-s egy tank ellen elég reménytelen!
-
haxoror #58094 "Olyan klánba hol normál emberek vanak.
tiszt kiv."
Ezt csak az értheti félre aki félre is akarja érteni, vagy aki egy ideje kiesett már az eseményekből. -
Az a jó, mikor bekap 2-3 raksit a tank, erre elmenekül és mi az eredményed? maradt 2-3 raksi, no kill...support sehol, keresheted a köv célpontot. Elég gyakori h rakéta nélkül rohangáltam a pályán, és nem volt kill, mert mindig elszaladtak. 64-es karkandon meg gyalog üldözőbe venni a füstölő tankot, apc-t öngyilkosság. -
nem tudom, hogy szokott-e forumozni valahol, vagy a forumokon mi a neve, de a játékban [wing]ENCIAN az egyik legjobb squadleader, akivel találkoztam. többször is voltam vele már egy szakaszba, és mindig hozzá csatlakozom, ha lehet. és mindössze csak azt csinálja, amit egy leadernek kell. -
lammaer #58091 És antittankként és elbújik ha egyedül van? Mert sokszor kifizetődöbb, hogy még antitankként is lehúzzuk a fejünket, mert ugye a tanknak 2 de inkább 3 találat kell, és az első után hajlamos megkeresni ki is lőtt rá.
Nem egy olyan eset volt, hogy egy egész szakaszt vágott haza egy túlbuzgó AT-s azzal, hogy kilőtt rá egy raksit, felfedve a szakasz hollétét.
Persze tapasztaltként az ember tudja, hogy egyedüli AT-s emberkeként is le lehet kapni a tankot némi ügyeskedéssel, de kezdőknek én inkább az elbújást javaslom és a rakétákat a szoft célpontokra tartogatni. -
haxoror #58090 Volt már olyan hogy a magyar rankedekről banoltak valakit örökre?
-
sharqin én rendszeresen a tornyot védem amcsiként. ha az elveszik, akkor az egész meccs elveszett. és elég hozzá egy assault vagy specopos. igaz összesen 3-4-5 kill jön össze és a pont is ennek megfelelő, de mégis örülök, ha a helikopterünk tud operálni a pályán, meg visszajönni javítani.
-
haxoror #58088 Azt hogy a rank szerver nem az EA-nál van hanem egy kollégiumban