172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez így van, majd összehozhatunk egy gyakot is ha ráértek vmikor és ki mertek állni. 
A Hordának még sokat kell tanulnia, még szerencse, hogy a huncupos csaták előnyére vállnak a csapatnak... -
és miért ne lehetne a Hordától tanulni???
úgy gondolom hogy mindig minden meccsből lehet és kell is levonni következtetéseket ... akár nyersz akár vesztesz
-
jaaa 
a jó pap is holtig tanul -
Gratula, és a Horda is tudott segíteni a taktika kidolgozásában...
-
köszi 
remélem nemsokáá nekem is lesz egy kis közöm a kláneredményekhez
-
Ja ... és Grat :) -
Hmm ... érdekes ... akkor miért nem lett meg a Basic Supportom tegnap ... nemtom :)
Köszi! Kicsit megkönnyebbültem :) -
Gratula a győzelemhez! -
a teljes kört jelenti -
Ja erről jut eszembe ... tegnap feltettem azt e felettébb nem költői kérdést, hogy a Basic Supporthoz szükséges 5 kill az 1 kör vagy 2 halál között kell?
Rendes volt egy srác mert válaszolt de a rovid, velős "Igen" sajnos nem sokat segített :) Bár sejtem mi lesz ... Szóval átfogalmazva a kérdést: BF2s.com-on a kritériumoknál leírt IAR azmiaz? (Ugyanis ezt írják: "You must meet this requirement In A single Round") Na most ez a Round az én elméletem szerint a teljes kör ... de lehet hogy ők 2 halál közötti kört tekintenek roundnak... (És ezt tartom valószínűnek ...)
Na akkor most valaki erősítse meg legyen szives! -
"koschwarz #57496
Félek tévedésben vagy, pont eme két úriembernek nincs adminja úgyemlékszem, ha meg van akkor sem kifejezetten az a típus egyik se, hogy mérgében kickban, stb. Amúgy ugyanazt tudom mondani mint schranknak, téged is komázlak, komoly playernak tartalak de nincs értelme itt bevádolni így a manuszokat. Lehet valamelyik admin helyért rakott ki random kickel, ugyanis az I-II nincsen reserved. Én biztos nem rakok ki régóta ismert playereket, erre vigyázok. Megmondom öszintén azok közül választok akik ismeretlenek. (sry)
Amúgy meg nem tagadom, nem szoktam kegyelmezni pl. balance kicknél. Volt rá példa, hogy sokan repültek, pedig elötte admin sayoltam is hogy rendeződjenek."
úúú, már 1000 éve elfelejtve, egyébként még csak ideges sem voltam, csak meglepődtem. amit meg nem tuttam, azt télleg nem tuttam.
-
Enemyként sajnos találkoztam vele többször, de Tegnap végre először az is előfordult, hogy a Mi csapatunk követte el :)
Tegnap végre olyan jót játszottam, amilyet régen nem sikerült :) Bár az első pályán (mikor beléptem ...) Karklandon olyan ideges lettem a végére, majdnem kiléptem ... olyan gránáteső volt folyamatosan, ráadásul talán 3-4-en maradtunk pontot védeni (Bár jobb volt az ellen, ez tény ...) ... sehol senki, de a gránátok hullottak ... ki is fakadtam a végén :) De hatott is :) És szerencsére a köv. pályán már sikerélmény is volt ... -
Ööööö ... izé ... olvasok, de nem értem a szavakat :) Izé ... igen igazad van :) Ez is egy megoldás ... De annak ez is necces néha ha akikkel vag nem értik mit is szeretnél :)
@Hatt: Ja igaz :) Tnx!
Erről jut eszembe ... régebben kellett párszor új squad-ot csinálni azért mert voltunk 3-4-en, komanndózózás ezerrel, 1 ember kivételével mindenki elposszant ... (Eközben sunyi orv módon csatlakozott hozzánk egy új ember, majd elment repülőzni ...) ... mindenki kilép majd vissza, hogy átadja a leaderséget hogy vissza tudjunk menni ... persze hogy a Vörös Báró lett a líder ... akit persze rohadtul nem érdekelt, hogy lépjen ki meg vissza ... buktuk is az egészet ... szeressem az ilyet ... :( -
Drang élménybeszámolója a T4Ce-clan első CB-s meccséről:
1. Strike at Karkand (T4ce-Mec)
Az első körben csapatunk a Mec oldalon kezdett. A küzdelemben a kiszorításos taktikánkat alkalmaztuk. A Hotelre irányított első támadásukat visszaverte a csapat, ezután a hollandok a széleken szivárogtak be gyalogosan és megfogták az első zászlót. A square ostromakor találkozott a két páncélos erő, melynek eredményeként a mind az APC-jük, mind a tankjuk füstölgő roncsként végezte. Gyalogosaik elkeseredetten próbáltak csapatunk védőhálóán átszivárogni, mely a Suburb irányában sikerült is. A játékrész végére visszavonultunk taktikusan a Gatehouse erődjébe elkerülendő a nagyobb arányú ticketvesztést. MEC 214 - 271 USMC
2. Strike at Karkand (T4ce-USMC)
Az amerikai oldalon taktikánk némileg módosult a legutolsó Horda elleni meccs óta, így ennek főpróbája volt e war. A megszokott módon a Hotel ostromával indítottunk, melyet különösebb nehézség nélkül hamar befoglalt a 6 fős támadó gyalogság a páncélosok biztosítása mellett. Teret hasonlóképpen pillanatok alatt irányításunk alá vontuk. A tankot azonban kic4ezték így 1 percre a téren vesztegelt az Apc, míg tankunk felért és a Suburb bevételére megindulhattak. A három pont a Suburb, Hotel, Tér ezután végig a mi kezünkben volt. A Gatehouse-t 2szeri ostromra sikeredett bevenni, ám az idő rövidsége folytán a Market és a Trainre beszorult ellenfelet nem tudtuk felőrölni. A kör csapatunk 92 ticketes győzelmével végződött. USMC 305 - 213 MEC
1. Dragon Valley (T4ce USMC)
A Távol-Keleti mapon a T4ce amerkai oldalon kezdett. A Balckhawk- Cobra sunnyogás eredményeképp AT és Specops. gyalogos erőink megvetették lábukat a Refineryn, mialatt a Páncélos erők könnyedén bevették Farmhouse szigetét. így az ellenség két tűz közé került, elkeseredetten próbálták visszafoglalni elvesztett főbázisukat, de ennek eredménye az lett hogy páncélos erőik megsemmisültek. A Refinery védői ennek tudatában ellentámadásba indultak, majd kiegészülve a páncélosokkal és lepörgetésig harcoltak a hollandok meggyengült pontjai ellen. A kör végül nullázással zárult, 350-0 csapatunknak. USMC 350 - 0 PLA
2. Dragon Valley (T4ce PLA)
Az utolsó körben a győzelemtől csak a lepörgetés fosztott volna meg minket, ám taktikusan feladtuk a Farmhouse és a Wood yard nehezen védhető pontokat és végül fokozatosan visszavontuk erőinket a Refinery biztos védelmébe. Védekezésünk olyan jól sikerült, hogy a Kezdeti ticket különbséget tartva 15 percig védtük az utolsó pontot. PLA 290 - 331 USMC
Így az összesítésben 1159-815 arányban megérdemelten nyert a csapat és CB 32-es ladderén a 27. helyre került 1030 ponttal. -
igen, ilyenkor a commander a legnagyobb ellenség, úgyhogy olyan zászlót kell választani ahol el lehet bújni az arty elől, és az ellennek viszonylag sokáig tart odaérni...ha a 2 ember rádspawnol bukták a pontot, ilyenkor az ellenség 90%-a személyes sértésnek veszi, és kötelességének tartja hogy átcaplasson a pályán visszafoglalni azt, így elbukják a többit is...szervezett védelemmel eddig ritkán találkoztam publicon
-
Ja ... csak sajnos a jó ellenfél már azt is tudja hogy hiába az egész ha nem védi min 2-3 ember a pontokat ... én próbáltam kilógni, de mindig a túlerő fogadott ... 3 embernek már kicsit nagyobb az esélye ... de az a fránya commander :) -
A pontos megfogalmazás nem kavar félreértéseket:)
Közel se sértődök meg:) -
jovanbazze, a fél életed a gép előtt töltöd :) -
a campből 1 embernek kell kilógnia, sokkal egyszerűbb mint 1 squadnak, kevésbé feltünő, aztán már csak arra kell várni hogy a zászlónál a többiek rádspawnoljanak...már ha valaki figyeli a térképet is és nem csak a camp miatti anyázással van elfoglalva
-
Én is pont így vagyok vele.
Sőt igaz, hogy 99% százalékban fesztünk, de jó érzés, mikor látom, hogy sorra "hibáznak", mert nem tudnak nyugodtan játszani.:)))
-
Jelképesen értettem ... a lényeged értitek nem? :)
Most ez tetszett volna hogy ha azt mondom hogy mindneki akinek min 3 betű áll a neve előtt? Mindenki jött volna hogy HTS, meg ilyenek ... zóval a szokásos ... Szóval se megsértődni se semmi ... a komolyabb klánokkal arra kaartam utalni hogy mikor már a neveken is látni, mennyivel erősebb a másik ?
Így jobb? -
Akartam vala mondani hogy az idejét se tudom mikor voltam egyoldalon eX-essel. És mégis a legjobb gyakwarokat velük toltuk amióta csak játszunk szal bármilyen hihetetlen nekünk is meg nekik is az a kihívás ha egy szervezettebb csapat illetve squad ellen játszhatnak. Remélem gyorsan összekapjátok magatokat mert a peccs után újra előjöhet az a játék amit mindenki szeretne, nem repölő robbanószatyrok meg tojásszenek lesznek kharkandon mondjuk hanem igazi fegyverropogás :D -
Azért nem sürű hogy mi beállunk a JCSR mellé:) Én fix hogy ellenük és vagyunk még 1 páran. Bármilyen furcsa is nem a könnyű harcot szeretem:) -
Ja és a Hordákoknak köszi a tegnap esti gamét :) FMP volt :) -
@57444-re volt még egy post és arra válaszoltam ... ami eltűnt? ... Nemtom ...
De végülis később megvitattuk ... de hogy ne a hátad mögött legyen írva:
Ne haragudj, de ez a "lámik akik nem tudnak kijönni" ez akkora egy undorító ARC duma ... tipikus majkás-hülyegyerekes :(
Publicon, mikor egyik oldal VÉNY, EX, JCSR, a másik meg egy rakás noob (Engem is beleértve ...) akkor valszeg kihagyható a BC BR, mert akkor se jövünk ki ha nagyon akarunk ... mire összeszedek 3-4 olyan mebert akivel neki lehet indulni, addigra jön 6 arty, 8-szor lebombáznak, bejön 70 APC, stb ...
Igen, tudom hogy ki lehet jönni, de mire kiérünk eccerűen elfogy a ticket, mert a fent spawnolókat kempeli a heli, repülők + arty, a lentieket meg várja az APC ... A Ti dolgotok milyen szabályokat alkottok, Ti vagytok ott a főnökök, csak ne ekkora arccal ... Erről beszélek ...
Mint írtam, én nem ismerlek Téged, de amit idéztek tőlled, az ezt váltotta ki belőllem, lámiból! -
Pont azért
-
Na ez az!
Hatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZONNAL MÓDOSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSD

-
"-Minimális fizetőképesség, értem ezt szerver bérleti díjra."
és a sört kiálja nekik??? -
-
Nem jó mert én is wowozok:) -
hbd -
ur server, ur kingdom :)
(azért a légvédelmi ágyút, mint védelmet a repcsik ellen te se gondoltad remélem komolyan :)) -
hmm inkább dobjunk össze egy exukrán silóra, és utánna már csak egy jól megtervezett csapásmérésre van szükség a wow szerverek ellen...a felszabaduló potenciális játékosokat meg igazságosan elosztjuk egymás között...ok? :D -
Nah ez is eljött.
Az eX-Battlefielders tagfelvételt hírdet BF2 csapatába.
Minimum követelmény:
-Eredeti játék! <-- Nemzetközi megmérettetéshez elengedhetetlen.
-Minimális fizetőképesség, értem ezt szerver bérleti díjra.
-Továbbá az se árt ha tud az illető játszani:)
-Commander írányúltságú emberek előnyben.
-Más pozícióra is várunk jelentkezést:)
"Társadalmi célú hírdetésünket láthattátok" -
DummyBoy Amúgy te miröl beszélsz? :-)
Schrank #57501
Nézd Schrank én tom, hogy te jó játékos vagy szeretek is veled játszani, de ne akard nekem bemesélni, hogy a haverjaimmal pókereznem kell valamelyik hátsó zászlónál azért, hogy te meg a 16 társad kijussatok az anyahajóról Omanon. Látom ez lelki törést okozott Neked a múltkor, sajnálom. Amúgy örülj, hogy igen önmegtartóztató voltam és nem minden tankolás után mentem arra mert akkor még mindig ott spawnolna az egész csapat a hajón és fordulónként lett volna +5 killem, mert ha a sok hülye csapattárs mind egy repülöre vár a hajó végén akkor azért ne engem baszogass...
Amit mondassz amúgy igaz (!), egyszer arra jártam amikor már nem volt zászlótok. Lett is +8 killem, dehát egyrészt el kell mondjam Neked, hogy van két légvédelmi ágyú + két repülögép a bárkátokon amivel védhetitek / légifölényt csinálhattok, másrészt nem olyan régen sector-al meg matyee-vel ugyanilyen helyzetbe kerültünk USMC oldalon (szintén Oman) és mit ad isten, hogy-hogynem valahogy azért csak kijöttünk a partig. Ennyi.
Running #57499
Sajnálom srác! :) Mi is játszani megyünk és ha megyünk, akkor általában együtt tesszük zárt teamban, precizen, fegyelmezetten. Ilyenkor előfordul, hogy sok a halott :)
koschwarz #57496
Félek tévedésben vagy, pont eme két úriembernek nincs adminja úgyemlékszem, ha meg van akkor sem kifejezetten az a típus egyik se, hogy mérgében kickban, stb. Amúgy ugyanazt tudom mondani mint schranknak, téged is komázlak, komoly playernak tartalak de nincs értelme itt bevádolni így a manuszokat. Lehet valamelyik admin helyért rakott ki random kickel, ugyanis az I-II nincsen reserved. Én biztos nem rakok ki régóta ismert playereket, erre vigyázok. Megmondom öszintén azok közül választok akik ismeretlenek. (sry)
Amúgy meg nem tagadom, nem szoktam kegyelmezni pl. balance kicknél. Volt rá példa, hogy sokan repültek, pedig elötte admin sayoltam is hogy rendeződjenek.
Namost mielött meg valaki bepampogna, hogy auto balance akkor még azt szeretném megemlíteni, hogy sokan járunk ide több baráti körből és több klánból. Mint ahogy az frx is szeret együtt játszani, a Pt-6, a JCSR is együtt szokott. Nem fogom autobalancolni a szervert mert mindenki azért megy, hogy a haverjaival játszon.
-
Mester01 #58292 nem tom mi lehjet a problema.. -
rohadt alma #58291 .
-
ja DC-be is 3-3 repcsi volt meg heliből 3-3 akkora mapon mint bf2 ben a 32-es és mégsem kellett tőle rettegni mert millió féle ellenszerük volt itt meg vannak helik ellen a kocsik aztán szevasz pedig csak 1-1 heli van akkor mi lenne ha 3-3 lenne mint DC-be volt
-
"A bf42 ebbol a szempontbol meg jobb volt hisz ott legalabb volt alap energiaharc, de bf2..."

másik gond az, hogy maga a terület iszonyat kicsi a gyors gépeknek, illetve az f35 vs akármi iszonyat unbalance-os...42ben a mustang vs. messer sem volt túlságosan kiegyenlített, de közel sem ilyen volt a helyzet mint most bf2ben...jah és nem (csak) azon múlt pilóta és pilóta közti tudásbéli különbség, hogy ki tudja jobban földön tartani kempeléssel az ellen gépét :)
no mind1, míg élünk, remélünk :) -
"Igen igen csak ne laggolna a játék.. :("
nekem is sokszor az a bajom...nem tudok hozzászokni, pedig jó kis 1-1 csatákat lehetne vívni néha...