172102
  • crow
    Az én konfigom: PIV (Northwood) 2.0GHz, 1Gb RAM, Sapphire Radeon 9600Pro.
    1024*768-ban játszom, Terrain Detail medium, Texture Detail medium, a többi low vagy off.
    Néha egy picit belassul a nagyobb pályákon, de bőven játszható a gáma.
  • rohadt alma
    Igen.Én is ránéztem és a Filmmuzeumon van ilyen diafilmes izé.
  • rohadt alma
    Ja azt futtattam tegnap is.
  • rohadt alma
    Igazságtalan vagy.Egyszerűen alig hiszem amikor valaki azt mondja neki hasonlo a gépe és nem szaggat.Nekem néha sípolni szokott a gép amikor repülök és manőver közben infracsapdákat akarok kidobni vagy lőni akarok a gépágyúval.Amikor sokan vagyunk közel egymáshoz akkor nem tudom a távirányítora váltani miután eldobtam a C4-et.Az FPS 8 és 20 között ugrál.Na így aztán nem könnyű veterán explosives badgeot szerezni.Egy 12.000Ft-os játék miatt vegyek 200.000Ft-os gépet?Lehet az,hogy a játék ennyire gépigényes?Nem hiszem el.De azért felbosszant amikor nem tud rendesen futni.
  • schrank
    én hétfőn tetettem egy hűtőt a 9600-omra mert a 3 év alatt elszállt az abit propellerke és a gyerek be is tette egy gépbe kipróbálta a 3D markkal az most lényegtelen melyikkel azt mondta nem volt képszétesés akkor most már biztos nem károsodott a kártya csak nem kapott hűtést

• koschwarz
    1x én is elkezdtem futtatni kíváncsiságból a 2005-öst, de miután már az első teszt első képkockáinál úgy beszaggatott, hogy nem tuttam eldönteni, hogy már elkezdődött-e vagy ez még csak egy betöltőképernyő, inkább abbahagytam

• T4CeOBiNet noob
    te alma töredezetségmentesítést nyomjál a gépeden és akkor egy csipetnyit jobb lesz
  • DummyBoy
    3DMArk 1 dologra jó ... VGA tuning esetén kiszűrhetőek vele az esetleges hibák ... Másra nem jó ...

Mellesleg a BF2 futása még az ár-apály metódustól is függ ...
  • Jericho
    En is leteszteltem, kb. ugyan ez a gepkonfigom, csak a procim 2,8-as 475 pontot adott. Eleg sok helyen volt nalam is kepregeny teszt alatt... :-))
  • Me0w
    Istenem, ne lamazzal mar... a 06 az ilyen 7800 GTX SLI kartyaknak keszult nem a te romos 9600-odnak. Arrol nem is beszelve hogy a teszt 75%-a le sem fut nalad, mert SM3 kell neki. Azert jo latni, hogy igy kepben vagy hardverben :D
  • koschwarz
    nekem 9800pro, athlon64 3000, 1 giga ram. én nem merek a játékban mindent mediumra állítani, mert ha levegőben vagyok, akkor bizony hajlamos beszaggatni (nem laggolni). bár nincs is szükségem a medium beállításokra.
  • Zs0lt1
    ezek olyan alap dolgok, hogyha valaki ezt nem tudja, hadd szopjon ;-)
  • rohadt alma
    545 pontot adott a 3DMark 06 Build v1.0.2.Nekem AMD XP 2.5 Barton magos CPU van ami 3.2 GHz-en jár,Abit NF7 alaplapon,1GB 400 MHz RAM,Connect3d ATI Radeon 9600XT 128MB.Akinek hasonlo gépe van annak hány pontot ad és azt mondja nem szaggat?Csak azért mert bezzeg nekem igen pedig minden beállítás low vagy off.
  • koschwarz
    kanálgép!!!! 10 éve nem hallottam ezt a szót

kell az a specopsos unlock, mert megérdemlem...
  • Mersant
    már annyit unlockoltal van még egyáltalán mit? esetleg 1 kanálgép unlock? :-)
  • koschwarz
    híjjj, már csak a késes basic kell, és unlockolhatok megint!
  • koschwarz
    látom megint BC vita volt.

utálom, undorítónak tartom, de mexoktam, ez van.
  • koschwarz
    talán egy kis vírus és spyware-írtás segít
  • Mersant
    spykiller....:-)
  • FlyHigh
    Hellósztok!
    van egy olyan problémám, hogy a játékban negyon ugrál a pingem tehát 40-töl 300-ig is pedig semmi sem fut a háttérben, így elég nehéz játszani,próbálnám távcsövessel leszedni az embert, de megnyomom a gombot és rá 2 másodpercre lő...
    szóval azt szeretném kérdezni hogy nincs valami tuningprogi amivel az ilyeneket ki lehet küszöbölni?
  • Hatt
    Vazze most olvasom 2x nyomtátok a másik kőrt:)
    Miért vagytok ilyen lámik? Minden megszólalásukról screenshot aztán helo:)
    Ők nem jelentek meg időben és ti szívtok? Simán no show aztán helo.
  • Hatt
    Gratula!

Szerintem az a legélvezetesebb ladder.
    Visszajön kicsit a Vietnamos Assault feeling.
  • Hatt
    Nekem csak annyit emel ki egy ilyen aláírás hogy játszik az illető a wow-al:) Kinek mit ugyebár.
  • Hatt
    Az az óriási különbség hogy BFV-ben max 1 szerver volt tele magyarországon, itt van választás.
  • DummyBoy
    Az a gáz, hogy repülőben és kopterben már nem is gondolkodom, pont ezek miatt, amit leírtál...

Ha nagyritkán esetleg beleülök a kopterbe, csak az láccik, hogy a szélrózsa minden irányából rohannak oda az emberek :(

Külföldön persze már rengeteg olyan server van, ahol azzal kezdődik, hogy No BC/BR, stb ... de sajna velük meg nehezebb kommunikálni mint itthon ...

Ez ilyen 22-es csapdája ...
  • Danee
    Borg!
    Ha DC-be megtudta csinálni a CoR klán, hogy nem lehetett bemenni ellenségnek a főbézre, mert elkezdett lemenni az élete mint ha kiment volna a pályáról, akkor BF2-ben is sikerülni fog előbb vagy utóbb. Emlékszem Murry milyen szinten nyomta a mapeditort, szerintem, ez se lehet neki akadály

Joe!
    Sry, ténleg elirtam, de utoljára a HBA felbomlásakor 42-ztem! Azután csak DC, ez maradt a fejemben, sry!
  • Mersant
    senki nem szereti mikor szarrácampelik az agyát, és születés-halál 1 sec alatt lezajlik egymásután 10szer, én sem, de mivel a játék engedi ezért mindíg lesz ilyen, hiába bármilyen admin. 1 idő után úgyis megunja a kick-bannt, mert ő is játszani jár/járna fel. el kell fogadni hogy van, és ha az ember úgy érzi hogy tehetetlen ellene, akkor lépjen ki, esetleg ha idegösszeroppanás határán áll adja el a gépét és iratkozzon be valami relaxációs tanfolyamra, garantáltan stressmentesebb lesz az élete ;-) és mint mondtam én sem szeretem ha campelnek, de ha megunom rinyálás nélkül kilépek a szerverről és keresek 1 másikat, vagy más elfoglaltság után nézek. senkinek sincs előírva hogy melyik szerveren hány órát kell játszania, ez nem munkahely, nem kötelezetség, nyogodtan arrébb lehet állni anyázás nélkül...;-)

ami a BCnél szerintem sokkal dühítőbb az mikor a saját csapattársad a repcsi elé ugrik, mert nem ő tudta elvinni, figyelmetlenségből aknára szalad és megbüntet. na előszőr az ilyen kis buzernyákokat kéne kitiltani a szerverekről és akkor talán az egész játék élvezetesebb lenne!!! UFF
  • DummyBoy
    Jaaaaj már megint :)

Hova dobja az artilleryt? Rád ... Mind a 2-t, 3-at :(

Megint a vita ... Igen, tudjuk hogy ez egy háború, de el kéne kicsit vonatkoztatni már ettől ... a háborúban nincsennek Spawnpointok ... ott hiába álsz be egy bázisra tankkal, nem fogod 15 sec-onként lelőni ugyanazt a játékost ... max 15 percenként gyalázzák meg a holttestedet ... Istenem ... ezért tartunk itt ...

Az a baj, hogy az ilyen Pistikék verik a nyálukat, hogy jó a BC kell a BC, aztán ha arra kerül a sor hogy abba a csapatba kerülenk amelyik kapja a BC-t, akkor gyorsan átállnak a másikra ... és jó a BC ... meg kell ... Mire?

Pontot gyűjteni ... grat!
  • mNzJean
    Nekem ez volt az első infantry warom , nagyon tetszett ,végre nem a tankosok meg a helisek döntötték el a war kimenetelét.
  • badsec
    Gratulálok!
  • Robogo
    Na a GBC klán a 16 fős ladder után benevezett a Infantry ladderba ahol lejátszottuk első warunkat és meg is nyertünk azt.
    GBC vs Rec0n 550-218

A war pontos időben 20:00-kor kezdődött volna,de több mint 1 órát csúsztunk a kezdéssel,mert a Rec0n klán tagjai nem voltak képesek időben megjeleni és ki-be lépkedtek a serveről.Mindig csak 5-en voltak fent a serveren és azt mondták,hogy kezdjük el a wart 6vs5-be és a 6. ember majd a war közbe bejön.Nagy nehezen elindult a war,de mondani se kell itt is volt egy nagy hülyeség mégpedig az,hogy a kezdő spawntime 2 perc volt és ezt kb 5-ször restratolták ami annyit jelentett,hogy 10 percen keresztül néztük a visszaszámlálást.
    Mashtuur USMC oldal
    Indulásnál Jean meg én Road Construcion-n felé vedtük az irányt ahol is az ellenállókat megöltük és befoglaltuk a pontot.Másik squad Csacsy vezetésével befoglalta nagy ellenállások ellenére a North Bridge-t.Így a főbézel együtt 3-om pontunk volt.Jean meg én bevédtük Road Construcion-t úgy,hogy egyszer sem lett fehér a zászló.Innentől kezdve elkezdtek lefelé pörögni és mi feldobva egy lapra mindent elkezdtünk együttes erővel két oldalról támadni az utolsó pontjukat azaz a főbézüket és ezt könnyű módszerrel be is foglaltunk és végül is pörgetéssel zárult az első kör.175-0
    Mashtuur MEC oldal
    Jean meg én ismét egy pontra törekedtünk még pedig a Road Construcion-n azzal a kivétellel,hogy most 3-an támadtunk azt a pontot bk segítségévvel.Ezt ismét nagy sikerrel be tudtunk venni csak nagy ellentámadást kaptunk USMC oldalról mégpedig egy sniper+2-3 assault személyébe,sniper sorra ölt le minket és így ezzel megnehezítette a dolgunkat.Ismét Csacsy vezetésével North Bridge-t elfoglalták Emujék.Ezután néha a Road Construcion-t néha pedig a North Bridge-t elveszítettük így 2:2 zászló arányába nem ment le a ticket szám így a skill számított és ezt a kört is megnyerte a GBC egy szoros eredménnyel.120-117
    Na de ezután írtak is a Rec0n tagjai,hogy a legelső kört ismét le kell játszani,mert 6vs5-be nyomtuk le.Na mondtuk bocs,de ebből nem kérünk és a következő mapot mondtuk,hogy rakják be aztán go.De mondani sem kell ebbe bele sem egyeztek,írták is hogy byebye lesz ha nem játszuk le ismét az első kört és így megóvják és ezzel meg is nyerik a wart.Azzal jöttek,hogy a 4. szabály leírja ha 6vs5-be játszanak le egy wart akkor az a klán aki kevesebben volt azok megóvhatják a wart és így győznek és 20 pontot kapnak a CB-n.Na itt ment aztán a vita mi higattan szóltunk ők meg ugyebár lámáztak,noboztak,de nagy nehezen behívtuk aus-t a servere aki megbeszélte velük hogy előbb a CB honlapon megnéznénk ezt a szabályt.Sajna a CB honlap nem volt jó így elkértük az egyiküknek az msn címét,hogy küldje már el ezt a szabályt,végen odaadták a msn címet de ugye az illető offline volt.(Így nem derült ki,hogy van-e ilyen szabály)A végén meguntuk ezt és mondtuk,hogy 5vs5-tel nyomjuk le az előző kört,de azzal a feltétellel ha nincs ilyen szabály a CB-n akkor automatikusan győzünk.Ebbe bele is mentek és elkezdük az első kört ismét.
    Mashtuur USMC oldal
    Ugyanazt csináltuk mint előzőnek Jean meg én befoglaltuk és bevédtük Road Construcion-t és Csacsyék pedig North Bridge-t azzal a kivétellel,hogy most nem lepörgetésre mentünk,mert a főbézük teli volt C4-el amit lehetetlen volt befoglalni,de így is szép eredménnyel zárult az USMC oldal GBC győzelemel.136-24
    Karkand USMC oldal
    Jean meg én hotelre mentünk amit sajna első támadásra nem tudtunk bevenni és elvéreztünk,viszont a másik squad sikeresen eljutott square-hez így beléptünk a squad-jukba és bespawn-oltunk hozzájuk és pik-pak elfoglaltuk a square-t.Innen egy erős támadást indítottunk Hotel-ra amit sikeresen be is vettünk elsőre.Így már Hotel és square a miénk volt.Az ellenfélnek márcsak a főbéze marad és egy összes emberből álló támadást indítottunk ellenük ahol sikeresen befoglaltuk a főbézüket is.Minden pont a miénk volt és márcsak 4-en éltek,na hirtelen square fehéré vált ahol is 3 ember foglalt de egy sikeresen/szerencsés lövéssel a hordót találtam el amivel 3-om embert vittem a holtak közé és az utolsó embert meg már levadásztuk,így pörgetéssel ismét a GBC nyert.163-0
    Eddig csak a csatákat nyertük meg és nem az egész háborút,ezért se bíztuk el magunkat és nem becsültük le az ellenfelet hiszen még hátra volt egy map azaz Karkand.
    Karkand MEC oldal
    Hotel-re irányuló támadásokat simán hárítottuk az első 5 percbe aztán egy hirtelen taktika váltásra lettünk figyelmesek az ellenfélnél hiszen abba hagyták a hotel támadását és a főbézünket lehúzták olyan gyorsan,hogy még az ott védő emberek sem látták meg ezt.Na így mi is váltottuk a taktikát és én egyedül védtem hotelt hiszen a főbéz minden féle képen kellett,de sajna sokszor elvesztettük a főbézt így nem pörögtek le,de azért így is egy szép eredményt hoztunk.131-77

Gratula a GBC-nek jó volt mindenki.GG!
  • joebacsi
    mintha #58474 -ben nem szóltál volna teis hozzá ribanc!
  • Zs0lt1
    ez igazándiból úgy van, hogy két bf tali közt összeveszik mindenki mindenkivel, aztán a következő bf talin meg eggyütt iszunk :-))
  • Running
    Na megint előjött a téma. :)))

Tudjátok mi jut eszember erről SG-s bf2 topicos közösségről? Olyanok vagytok mint a kolléganőim. Ha éppen minden ok és nyugi van, akkor kitalálnak valami faszságot és azzal gyötrik egymást. Miután jól összeveszett mindenki mindenkivel, akkor pár nap nyugalom van és aztán megint egymásnak esnek, ugyanamiatt vagy más miatt az már mind1.
  • joebacsi
    küldjem a bankszámlaszámot, ahová gyűjtjük az összeget az ukrán silókra? :)
  • Zs0lt1
    ezzel én is egyetértek, nehogy az utolsó mondatot kirakjam aláírásba :Ð
  • vsly
    Hát akkor neked is gratulálok,anno nem így láttad.Elvette a wow az eszedet neked is.....
  • mNzJean
    nahh ugy érzem nekem is hozzá kell szólnom valami okosat.Tehát szerintem 3 féle játékos létezik , az egyik leszar mindenkit és tolja a BC-t , a másik tipus büszkén hirdeti ,hogy ő aztán soha.. ,a harmadik aki tolerálja a többség kérését és alkalmazkodik a környezetéhez,szerintem ez lenne a követendő. Mindenki döntse el hová tartozik.

UI. egyik oldalt sem akartam bántani , itt is ott is vannak nagy igazságok .
  • dronkZero
    Ugyan, dehogy rossz a hasonlat. Itt a kör végén van "középkezdes. És a BC a "gól"!
  • haxoror
    A wowos aláírásod külön kiemeli a kompetenciád a kérdésben :)

Ha szabályokat akarok egyszerűen nem megyek rankedre, ennyi.
    Ez az öröm az ürömben, nincs eredeti gémem ezért tört szervereken kell játszanom viszont az EA elbaszott rankrendszere mágnesként a rankedeken tartja a hülyegyerekeket és a kockákat így mégis vidám a kis életem :)