172102
  • alma2
    Ha ez igaz, hogy te single accountal nyomod multiban, akkor lokalisan van tarolva melyik fegyver unlockolt, tehat csak az egyik konfig fileban atirod a sok 0-at 1-re es maris az osszes fegyvered unlockolt, 0 ponttal is akar:)
    a tobbit talald ki magad....
  • dronkZero
    Azt értem, köszi. Ki is szoktam kapcsolni. _Letiltani_, hogy el sem induljon, hogy lehet? qttask.exe is ilyen, azt vágom, hogy a quicktimehoz kapcsolódó felesleges cucc, csak letiltani nem tudom. (Ha már itt tartunk, a QT rosszabb, mint egy vírus. RealPlayerrel együtt.)
  • badsec
    Az Ati cucc valamilyen "további beállításokat" eszközöl, a másik meg az Officenak valami szövegbeviteli/nyelvi dolgához kell. Egyik sem "nélkülözhetetlen" folyamat, ezért kikapcsolható.

Firefoxban egyszerűen beírtam a jobb felső sarokban a Google keresőbe a fájlnevet.
  • DummyBoy
    Jaaa .. Én a 386SX-et már 486DX-re cseréltem ... istenem ... 100!!!MHz!!!! ...

Akkoriban nem az volt a legnagyobb bajom, hogy miért nem enged ki a tűzfal, vagy miért szaggat AA-val, hanem hogyan szabadítsak fel a olyan 550-600kb-ot a felső memóriából :)
  • dronkZero
    Meg... Hol találtad ezt? Így fájlnév szerint hol írja?
  • dronkZero
    Ahh, kösz. Ezek is szolgáltatások? (Nem néztem még... :| )
  • badsec
    Valaki esetleg be tudná linkelni a CB BF2 32-es ladder és az Infantry ladder szabályait. Már 1000x átnéztem a CB oldalát, de a szabályoknál állandóan a Counter-Strikeot találom csak.Előre is köxi!
  • badsec
    Description:
    ati2evxx.exe is a process installed alongside ATI Display Adapters and provides additional configuration options for these devices. This program is non-essential process to the running of the system, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
    Description:
    ctfmon.exe is a part of the Microsoft Office suite. It activates the Alternative User Input Text Input Processor (TIP) and the
    Microsoft Office XP Language Bar. This program is a non-essential system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
  • dronkZero
    Nekem szinte pont ugyanilyen gépem van, de nem azt mondom, hogy nem zavar a szaggatás, hanem azt, hogy nem szaggat. Igaz, hogy alig-alig repülök (csak ha a kör közepén percekig üres a repcsi, illetve BH-val drop..).
    A winfos által alapból futtatott folyamatokat (a felügyeleti ezközök-szolgáltatásoknál) wininstall után kb a 30 futó, automatikus szolgáltatásból 20 fölösleges szart kigyomlálok, és játék előtt tászkmenedzserrel kilövöm ami még fölös. (Jut eszembe, nem tudjátok véletlenül, hogy az ati2evxx.exe miapicsát csinál, illetve hol lehetne letiltani? Illetve még a ctfmon.exe is érdekelne... Mindkét cucc elindul alapból, nem tudom, hogy mire jó, de amikor kilövöm, az égvilágon semmi változást nem látok, csak annyit, hogy 2-3M memória felszabadult.)
    Így a gépemnek marad ideje arra is, amit én akarok vele csináltatni.
  • Robogo
    Mi meg vagyunk már a GBC-ben kb 25-30-an és nálunk nem az van,hogy kiállni nem tudunk hanem az,hogy nem tudjuk már,hogy ki játszon a waron,mert mindig sokan jelentkeznek.:)
  • Robogo
    Jaja egymás ellen nyomjuk majd.:)
    Csacsy is meg más is a GBC-ből ott lesz még.:)
  • uHs Gerzson
    Akkor ma szemtől szemben leszünk? Jó tudni :DDD
  • Robogo
    Csacsy ne felejsd el ma a [H[BA] klannal fogjuk nyomni egy csapatba az RDHA ellen.7 fele legyél ts-be azt dumálunk.
  • Robogo
    Jaja igazad van ez nagyon jó ladder.Ti hány vs hány-ba toltátok le eddig a warokat infranty-ba??

Izé Hatt arra gondoltam hogy le kéne nyomni egy infantry-s wart.Benne lennétek??
  • koschwarz
    szerencsére síelni fogok, mikor megjelenik a következő peccs, kimaradok az őröletből.
  • rohadt alma
    Sántít vagy sem de az nem szaggatott kisebb rammal.M
  • koschwarz
    a geometry miért fontos?
  • crow
    Én 486SX-ről beszélek...
  • koschwarz
    egyébként tényleg hamar lejön a public szervereken az előtagos játékosok közül, hogy ki a tényleg skilles klános, igencsak el tudnak picsázni semmi perc alatt. tegnap is egy tök jó német szerveren nyomtam, volt egy-két arc, akit sikerült "megutálni"
  • rohadt alma
    De én mident lowra vagy offra teszek csak a felbontás 1024x768.Más azt mondja nem zavarja a szaggatás és hasonlo gépe van de engem kibotít.Meg a töltögetés is.Már rég megy a kör amikor játék közben rákezd és nem futtatok közben más progit.Tudod milyen érzés mikor repülés közben elkezdi?Nem tudok egy focicsapatra való embert eltalálni a zászló körül.Borzalom!
  • koschwarz
    kérem oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló!!!
  • DummyBoy
    Divat ma klánozni sajna ... anno mikor elkezdtem a Neten játszani, ha valakinek a neve előtt volt pár plusz betű akkor már fostunk ... ha több volt belőllük egy csapatban akkor jött a picsázás ... :)

Most mi van? Bemegyek lámaként BF-ezni (És ez nem csak itthon van így ... más szerveren is ...) és majdnem hogy mindenkinek ott a klán TAG a neve előtt ... (Nekem is van bibibi ... [HUN]) ) Ettől függetlenül 80%-uk akkora láma, hogy leesik a hold ... pedig én sem vagyok kifejezetten skilles vagy pro játékos ... Van pár olyan klán akiről hallani hogy komolyan veszik, tudnak, télleg jók, (Meg utálom őket mer mindig lelőnek ...) de sajna ez a ritkább ... ezt a pár nevet megjegyzem, a többivel meg nem foglalkozom ...
  • Csacsy
    Kihagyós klán az ilyen :P
  • Hatt
    View distance és a Geometry a fontos:)
    Nálam a többi vagy kikapcsolva vagy low-on.
    Ha valaki elött vagy és nem lő vagy abbba hagyja akkor tárat cserél:)
  • rohadt alma
    Nekem is minden low vagy off.
  • Hatt
    Mi is alig tudunk kiállni:)
    Az hogy a februári meccseink hogy lesznek, nem tudjuk.
    Oszoljunk fel?:)
  • koschwarz
    azt gondoltam

a farcry nálam is szépen futott és gyönyörű volt a játék, de hát az egy "direkt" egy nagyon megcsinált és optimalizált motorra épült, amit nem is konkrétan maga a játék miatt kezdtek el fejleszteni. meg azért a farcry és a bf2 összehasonlítása egy kicsit talán sántít.
  • DummyBoy
    Engem az igedesít, hogy Effects Low-on pl.: nem látod mikor a muksó tárat cserél vagy felhúzza a fegyót ... Effects mediumon meg pl: nem tudod mitől halsz meg (Főleg a gránátot nem veszed észre ...), Highon lehet látni -"érezni" - hogy ott gránátos golog történt .. mediumon meg csak elfekszek, és még hangja sem nem van :(

Terrain Low, Dinamic Lights low pedig csítek ugye ... :)
  • Hatt
    Hát ajánlatosabb inkább akkor rányomni hogy srácok akkor sziasztok. Ha egyszer próbálkoznak akkor fognak ujra.

Mi kihívtunk egy csapatot hogy velük kezdjünk infantry-n, karáncsonykor küldött 1 mailt hogy halasszuk, rambo választolt és adott 1 időpontot és kérte hogy jelezzenek vissza ha az időpont jó. Nem tették gondoltuk más időpont, az hogy a meccsre mégis lesznek nem is gondoltuk. A meccsnapon elkezdtek mailokat tolni hogy na akkor ma meccs az ő szerverükön, aztán este 8kor hogy hol vagyunk, ha nem megyünk no show. Persze a mailokat kb 10 orakkor olvastuk....
    Tóltunk nekik egy meccs cancelled-et ez nem volt jó nekik mert álítólag mi vagyunk a hibássak. Azt elfelejtették ha én megcsinálom az eredményt és nem reagálnak az automatikussan elfogadódik 1 idő után. Azóta is bombázták Rambo-t mailokkal hogy szeretnének velünk játszani. Esélyes nem gondolod?
  • koschwarz
    egyébként ebből is láccik, hogy a magyar (és nem csak magyar) klánok többsége csak annak nevezi magát, de egyébként közük nincs az egészhez. ha egy verseny egyik fordulójára nem tudnak kiállítani elegendő játékost, akkor már gáz. sok "klánnak" át kéne gondolnia, hogy mi a faszt is akar, tényleg klánéletet élni, vagy csak nagyzolásból klánnak nevezni magukat. már elnézést.

(1x klánban tagnak lenni próbálkozós, egyébként nem klános és nem is akarós-szmájli)

a Horda legalább bevallottan fun-klán, vagy hüjjeséget mondok? (running?)
  • DummyBoy
    Hááát mit mondjak erre ... High-on szebb :) :p
  • rohadt alma
    Na ez az!Te is jobb beállításokkal játszol és még azt is mondod,hogy picit belassul.A Far Cry is egy igényes játék volt és elment 512MB RAM-mal ez meg 1GB RAM-al ilyen.Teljesen elrontja a játékélményt.
  • Me0w
    Nem vagyok :) Csak nem ertem miert pont a 06-al tesztelteted a gepedet, mely alapbol 1280-ban indul el, antialiasingal, es raadasul olyan technologiak tesztelesere keszult, melyeket a kartyad nem tamogat, ergo a teszt mutathatna 999999-et is, akkor sem lenne valos, mert azokat a funkciokat nem teszteli amire kitalaltak. A te gepednek a 3dmark03 valo, azt normalisan lefuttatja, kapsz is benne 6-7000 pontot. De ha az erdekel miert szaggat a bf2,hat..

- Az optimalis memoriamenyiseg a gepben 1,5-2G, akkor nem tolt a jatek kozben, ergo medium vagy high tajreszletesseg eseten nem tolt folyamatosan mig korbefordulsz az egerrel.
    - Ugy vettem eszre, hogy szereti a bf2, ha valami izmosabb processzorod van, mivel a medium lighting ugy eszi a gepet mint en a sutit karacsonykor. Az en 3200+-os bartonom NEM tartozik az izmos gepek koze ezekszerint, mivel ha bekapcsolom az -20 fps.
    - A videokartya sebessege igazabol csak ezutan a ketto utan kezd szamitani, mivel az Effects, a Texture filtering es az Antialiasing viszont a videokartyat gyilkolja, erdemes valami olyat venni ami draga, de legalabb 6600GT.

Kimerito volt a valasz? :)
  • DummyBoy
    Hmmm ... nekem a Tie Fighter már normális graffal is futott anno a 486-osomon :)

Váááá ... a világ legjobb játékai voltak, azóta sem találtam fíílingesebb game-t, mint anno az Elite, X-Wing, Tie Fighter ...
  • koschwarz
    szerintem minden low-ra állítva is "szép" a játék. legalábbis nekem nincsenek olyan igényeim, hogy ilyen effektet, meg olyan árnyékolást lássak, mikor a harc közben ezzel nem is foglalkozom.
  • Csacsy
    Tény, hogy lámák voltunk, de inkább a játékot választottuk, mint a vitát. Velük kompromisszumot kötni lehetetlenség volt, és úgyis már majdnem 2 órás csúszásban voltunk. Amúgy Gaboca rosszul írta, az első kört még 6 vs 6-ban kezdtük, és mikor már majdnem lepörgettük őket akkor "szállt el", vagy lépett ki a hatodik emberük, valószínűsíthető, hogy szándékos volt, mert körönként váltogattak embert, ergo 7-8 játékos biztos készen állt náluk. Úgyh tényleg nem kellett volna tovább játszani, de már mindegy.
  • crow
    Lehet.
    Egyszer bekapcsoltam low-ra az árnyékolást, hát mit mondjak, k*rvára beszaggatott a játék.
    Gyorsan ki is lőttem.
    Azóta nem próbálkozom a beállítások megváltoztatásával.
    Nekem így jó, viszonylag jól is néz ki és megfelelően gyors.
    Azért nem szeretnék úgy játszani, mint anno a TIE Fighterrel, amikor butított grafikával "mosóporos dobozokra" lőttem a 486-oson. (azok voltak ugyanis az űrhajók...) :)
  • koschwarz
    mielőtt valaki viccelődne: nem fizikailag gondoltam a monitorra
  • TS Zolly
    Murry asszem megint kitalált valami ilyesmit. Nem tom pontosan hogy müxik, vagy ugy hogy egyszerüen meghalsz, esetleg hogy a főbézen ölésésrt minusz pontot kapsz. Du kipróbálom.
  • koschwarz
    lehet, hogy pont a terain detail felesleges mediumon is, TE legalábbis jobban lácc, ha nincs az a sok szar a monitoron.