172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
willis #58648 azt írja, hogy túl kevés a hely a vinyón mert neki 3 gb kell!
most hogyan tovább? -
Arra felhívnám figyelmed, hogy a múlt héten az itt fórumozók leírták, hogy szerintük mit jelent ez a bizonyos betűkombináció, és két ugyanolyan magyarázat nem volt.
Ezek után én nem akarok azzal foglalkozni, hogy kinek mit jelent, inkább szarok az egészre. Talán nem kéne olyan dolgot erőltetni, amit betartatni úgysem lehet. Egész egyszerűen nem érdekel. -
lool :Ð -
haxoror #58645 #58529
:)
HA játszanál BF2-vel akkor ESETLEG érdekelne a véleményed :) -
willis #58644 ok teszem -
rohadt alma #58643 Az embert annyi helyen szivatják és néha még észre se veszi.Itt legalább tudni ki csinálja és legközelebb talán visszaadja.(ha nem szaggat)
-
Szal' nincs 1.12 a legutolsó csak ezt tedd fel! -
willis #58641 ja meg megvan a special force is!
valaki mondja meg hogy hogyan csináljam pls -
Patch fent van? -
Hehe, látom az előző tetszett! 
Nem mindenki ilyen ám nálunk, én vagyok ilyen szélsőségesen elborult...
A társasjátékoknak nem az a lényege, hogy a legjobb legyél, úgy, hogy közben a többieket jól megszivasd? Én RISK-et toltam sokat haverokkal, ott aztán ment a szivatás keményen. Meg kiskoromban Hotel-t, ami gyakorlatilag egy butított Monopoly. Ott is valahogy az a lényeg, hogy a többieket jól lehúzd. -
willis #58638 esetleg valami peccset tegyek még fel ? -
willis #58637 összesen 47 szervert talált csak, és egy dedikáltat
az lehet hogy a routerem fogja meg a többit? -
asszem van a szervernév előtt egy kis jel is, meg általában a szervernévben is benne van, és egyébként is, jelöld be a szűrőben a csak ranked-et, és akkor elvileg mindegyik az lesz, amit kiad. -
De most oszinten, ha valaki tudja az, hogy mi az a bc br, akkor azert mert latja ezt fel percenknet zold betukkel a 20. utan elkezd gondokodni, milyen gonosz ember vagyok ?Nem hinnem.
Vagy aki azt se tudja mi fan terem, attol meg, hogy 100 x latja leirva egy kor alatt, min fog valtoztatni ? semmin.
Szerintem olyan hasznos dolgokra kellene hasznalni pl, "bocs fiuk a szerver ujraindul 10 perc mulva" es hasonlok... nem a fent emlitett ket szo ismetlese vegtelenszer. -
willis #58634 hi valaki most vettem meg a BF2-t és kérdezni szeretném, hogy honnét tudom melyek a rangsorolt szerverek, dedikált szerverek? -
Igen a "tildes", resz erre vonatkozott tudom, de hat kenyelmes fajta vagyok :) -
Hát valamikor biztos jó de hogy mikor? Most kb 3an vagyunk aktívak:)))
Amúgy 8vs8-ban toljuk ha épp van ellenfél + mi is megvagyunk -
Szerencsere ebben az esetben tenyleg azt tapasztaljuk, hogy elhuznak a fenebe, ha kordaban tudod magad tartani, nem huzod fel jobban magad mint ok, akkor nincs gaz, de mivel ez happy end-el szokott vegzodni a te reszedrol, boldogan vagsz bele a kovetkezo korbe. Mivel az ellen "csodapilotai" eltuntek, lent marad a helijuk is altabalan, vayg hamar rajonnek, jobb helyen van az ott :)
Mondjuk magyaron mas a helyzet, itt sokkal tobb pilota palanta van mint kulfoldon.
-
Nem, i borozunk sörözünk és röhögünk. Csak te rángatodzól az idegtől. Sírjál csak a szabályokért. De mint Borg okossan mondta, inkább csinálj magadnak rezervátumot:) -
Nna akkor szabaddá teszem én is magam estére, szal megkapjátok a magatokét :Ð -
haxoror #58628 Az eX vérpisti-tablettákkal doppingolja a játékosait?
-
jöttök állandóan ezzel a "ez háború öcsém" dumával. szerintem ez egy számítógépes játék, ami olyan, mint egy táblás társasjáték. ugyanúgy mindenkinek illik kúltúráltam viselkednie (jó, néha nekem se sikerül, én se vagyok szent
, de próbálkozom). csak a különbség az, hogy itt nem szemtől szemben ülünk egymással, és ezt egyesek úgy használják ki, hogy leszarnak mindent és mindenkit.
eszem tovább a főzelékemet. -
Na ja, egyébként erről jut esszembe, CoR-ék is ezt hozták fel, hogy egyre több külföldi szerverre ki van ez írva. Csak ennyit kérdeznék meg halkan, hogy hány _ilyen_ szerveren tartják, tartatják ezt be? Kb 5-10%on. És általában az ilyen az adminok önkényes kickjeit szolgálja, lásd: "BC szabad, BR nem", ami ugye valamelyik magyar klán csodaszabálya. -
hívd le a konzolt és ott el tudod olvasni... -
Én is ide sorolom magam, de egyébként a szerveren folyó játék sempontjából ez a legrosszabb, még akkor is, ha megérdemlik. Egyrészt mert nem csak azokat büntetjük, akik csinálták, másrészt semmivel nem vagyunk így jobbak náluk, harmadrészt meg, miután te abbahagyod, az ellen _bosszúból_ vissza akarja majd adni.
Egyébként amellett, hogy ezt mind belátom, elfogadom, és elhiszem, hogy kellemetlen sz*pni, magasról szarok rá. És véleményem szerint mindenki álszent, képmutató, és hazug, aki azt állítja, hogy azért megy fel játszani, hogy az ellenségnek jó legyen.
És igen, ellenség, nem ellenfél. A játékos, mint természetes személy nevezhető ellenfélnek, de miután egy háborús játékba csatlakozott fel önszántából, így elfogadja (hallgatólagosan), hogy ez egy háború. És nincs kegyelem.
Én legalábbis sosem kérek. -
A serverek 90 % ban mikor tolti a mapot bal oldalt olvashato "No BC" stb.
szemely szerint eleg idegesitonek tartom, hogy felpercenkent atfut a kepernyon a zold szoveg ugyanezzel a szoveggel.
Amig megmagyarazhatatlan dolgoktol pusztul el az ember probalja kitalalni a bal felso sarokbol mi is tortent ebben az esetben, de nehol vagy 3-4 sort is beirnak zolddel felpercenkent es akkor mar bye bye info.... tildet, meg idegesito mindig nyomogatni.Csak engem zavar ez??? -
Engedelmeddel en a negyedik csoportba sorolnam magam mint pl tegnap.
"Ha kihuzzak a gyufat" csoportba.Es a mai napig allitom, hogy engem senki nem latott meg el nem foglalhato bazis felett elvezkedni orakig, de meg csak percekig se.
osztrak server, egyedul helizek, amig nem voltam bent allt a heli. gunnerem meg csak jo 10 perc mulva lesz/ami nem is baj, ilyenkor legalabb tudok gyujteni egy kis fraget/, lelovom az ellen helijet amiben ketten ulnek, aztan egy ido utan lepottyanok en is.Dragon valley amcsi vagyok/ Aztan arra ebredek, hogy tv guided az arcomra, aztan megint, be er a gunner, kijatszuk oket lelojjuk, aztan megint lelojjuk, aztan ludasmatyi 3 x de inkabb 300x adja vissza ezt a jatekmodot,/mint egy regi videonk is mutatta/ jo magyar szokas szerint. Ha eleg gyenge az ellen vagy massal vannak elfoglalva nem zavarnak teged, a mokaban lelovod felszallas utan 10 centivel a helijuket, lelovod oket mielott beszallnak, netan egy harmadik beszall akit szinten lelosz 10 centivel a fold felett.Netan hagyod oket felaszallni, mert mar olyan idegbetegek, hogy csukott szemmel is lelovod oket barhonnan.Aztan az esetek 99 %-ban a kovetkezo korben mar nem lesznek a jatekosok kozott, mert elvitte oket a mento :)
Most mi vagyunk a szemetek, mert folytatjuk amit ok elkezdtek, vagy megtanultak a lecket es jot szorakoztunk rajta, mig ok idegbetegek lettek ?
koltoi kerdes volt :)
-
type32kell, mert különben taskmanagerrel kell indítanom a TS-t, meg a BF-et. Így meg van rá gomb a billentyűzetemen.... -
nm :P
asszem indítok egy petíciót az eanek "Need for Tank kikézigránátozása Badget" címen :) -
A tűzfaladat semmi esetre se lődd ki, de ne a winfos beépített szarját használd! (Már csak azért se, mert sokkal nagyobb az esély, hogy a wintűzfalon keresnek biztonsági réseket a hekkergecik, mint hogy egy külsős, kevésbé elterjedt tűzfalon) -
daemon.exe (ha nem miniisoról megy a gamma persze :)), smc.exe, type32.exe még kimehet, hamár explorer is ki van lőve, legyél maximalista :D -
Én ezeket lőném ki a helyedben:
task -
Szerintem a fele olyan.
Futó folyamatok nálam.
-
Hé te geci-e vagy? 
-
Köszönöm, Óhh Kézigránátok Mestere!
-
Ezekből én elsőként A Rendszer üresjárása... nevű dolgot szedném ki, a prociidő 99%-át lefoglalja
-
Start menü/Futtatás...beírod hogy msconfig, aztán Entert nyomsz. Automatikus indítás...Ott megkeresed ezeket a folyamatokat, kiveszed a pipát előlük és újraindítás után - elvileg - nem indulnak el. Azért csak elvileg, mert Windózról beszélünk, meg MS Officeról. -
rohadt alma #58611 Ezekből mi a felesleges ami csak visszafog?És tudsz C4-et eldobálni és rögtön átváltani kapcsolóra ha 3-4 ember van körülötted?Csak az explosivees badge miatt.Gyűlölöm amikor jönnek azok az ugribugri specforceosok akik felrobbantanak.Ha nekem is menne akkor nem gyűlölném.
-
Ahonnan letoltotted a mappackot nagy betukkel ki van irva, hol van olyan server ahol ezek futnak pl.Tegnap este fel is neztem az egyikre kb 50-en voltak rajta, az A.T.O.M palya tenyleg nagyon jo !!! foleg, hogy feltavon le kell rakni a jarmuveket, mert nincs ut felfele tiszta parkolohaz ott a palya.
van vagy 2 jarmunelkuli ugrabugra fos palya is,akkor inkabb meg mindig codozok, ha ilyen elmenyre vagyom :)
-
tess :)