172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
klantalalkozon nyilvan:) -
"-Minimális fizetőképesség, értem ezt szerver bérleti díjra."
A sört ti fizetitek akkor nekik?:) -
ehheh...kommanderseget nem szeretik az emberek...kiveve rankeden:) -
Ez ahhoj köre ;) -
Blave #58764 Huh sikeredett!!!!!!!! Ezer köszönet Pharaoh!!!! -
Muszaj. Mint a nyulszaj. -
Amúgy elnézést kérek mindenkitől hogy 2-3 naponta hírdetek de hát muszály:) -
Nincs olyan pozíción üresedés:)
De miért ne.
Nekem mindegy mire jelenkeznek az emberek, egyszerűen kevesen vagyunk és mindig csak a szenvedés van hoy ki tudjunk álni.
Sose volt szerencsénk a tagfelvétellel, nézd meg a Vényt vagy a GBC-t:) Rengetegen vannak. Mi is lennénk páran de az emberek többségének nem tetszik ez a játék. BF42 és BFV rulzz -
Hbd Lbandi! -
hát valahogy igy, bár kár, hogy ennek semmi köze a bf-hez ;-) -
rohadt alma #58758 Így fogja szétrugni neki?Így valahogy?
-
Vietnámban olyan szar időket élnek, hogy ez az egyik topmodelljük, d eneki is be kellett állni a csatasorba :-)) -
"Más pozícióra is várunk jelentkezést:)"
például klánvezért? :Ð -
ez szarnő, nincsnálad drog
-
Nah ez is eljött.
Az eX-Battlefielders tagfelvételt hírdet BF2 csapatába.
Minimum követelmény:
-Eredeti játék! <-- Nemzetközi megmérettetéshez elengedhetetlen.
-Minimális fizetőképesség, értem ezt szerver bérleti díjra.
-Továbbá az se árt ha tud az illető játszani:)
-Commander írányúltságú emberek előnyben.
-Más pozícióra is várunk jelentkezést:)
ui: Aki nem tud várni 1-2 napot a kapcsolatfelvételre az ne is írjon. Köszönöm.
"Társadalmi célú hírdetésünket láthattátok" -
Valaki fotosoppos ember lécci csináljon egy Ratyi táblát ebből: -
Mert ezt már nem csak egy mappába teszi -
punci -
hw-n már válaszoltam ;-) -
Blave #58749 Nekem a v1.12 nél a tempbe csak 1 mb ot tesz föl a többi patchné meg vagy 200mb rakott és ezért irja ki a dosos ablak hogy nincs meg minden ami kell.
Mit tegyek? -
jah, ő fogja szétrúgni a hátsódat, ha kijön az EoD végre BF2-re is :Ð -
ő egy vietkong elvtársnő ?
-
honnantudtad? :-) -
ez tudom melyik pálya az izés amikor annál a hogyishívjákoknál jönnek azok a micsodák
-
elbaxtam a másik képet, pedig az a lényeg :-)
-
Nnah, vietnámi veteránoknak:
EoD is coming!
http://www.eodmod.com/news/24.01.06/04.jpg
-
belepiszkalsz,megtudod:) -
willis #58741 huha
nem értem, hogyan? és az mit csinál? -
es milyen ciki,mikor a sivatagban az az egyetlen kurva fa van...:) -
Olvass vissza, a kis keresoboxba azt ird, h 'regedit'. Voila. -
willis #58738 ok de ezt nem tudom formázni!
akkor most mit csináljak? -
Én nem adok tanácsot mert úgysem segít!

-
willis #58736 húha
be akarok lépni egy rangsorolt szerverre és azt írja, hogy
LOCKERROR cdkeynotvaild
ilyenkor hogyan tovább -
Háhááháááá....mond meg neki.
-
Pedig de, en ilyen vakmero srac vagyok :)
De pl multiban is ures szerveren, vagy, lokalban inditasz egyet, igen jol lehet gyakorolni, eszembe se jutottak a botok, hogy vannak egyaltalan :)
bar te demozol, bar nem tudom honnan ez a perverziod, biztos ott is vannak ures demo serverek.Valamikor meg a bf1942 idejen probaltam, aztan megfogadtam ebben a sorozatban soha tobbet, mert katasztrofa volt.
Bezzeg quake 1-ben milyen ügyi botok voltak :) -
Húúú ... most jut eszembe .. kocka nemzedék nem gondolkodik ... elég az első 2-t ... a másik kettőt nem szabad 

-
Mint, ahogy mar sokan mondtak ez mindenkepp a grafkartya melegedesere utal vagy amikor tul van huzva a ram es elkezd szemetelni mar. bar az altalaban intenziv igenybevetlkor van.. pl jatek. De miert nem irod fel valami hardverbuzerns oldalra, mar biztos sokan szivtak ilyennel.
vagy mi van ha az agp portod nem ad eleg szuflat vagy ott a bibi stb stb,
csereld ki, vidd at egy haverhoz, ha neked meg vannak :) es eleg hamar ki lehet kovetkeztetni mi a hibas.
Nekem pl akkor is csinalt hasonlot, mikor feltettem a rivatunert. Majd beallitottam, ha nem fut 3d-s alkalmazas akkor az alap orajelet a grafikus maget meg a memoriat is a grafkartyan, vegye le a felere.Ha egy jatek elindult, akkor meg tulhuzattam vele.Ez teljesen jol mukodott.De ha pl jatszottam x orat/a jatek alatt is teljesen jo volt/, majd miutan visszavaltottam 2d-be a sebessegek le, aztan igy szetesett a kep.Ugy tudtam orvosolni, hogy visszallittattam vele a deafult orajelet.Aztan egy ido utan meguntam, es felhagytam az orajel buheralassal. -
Ki kell törölni a C:\TEMP, C:\Documents and Settings\Userneved\Temporary Internet Files , C:\Program Files és C:\Windows mappa tartalmát ...
Lessz ott hely ...
-
Arra nem gondoltál véletlenül, hogy a tanácsok jók voltak csak te voltál a béna mert nem tudtad alkalmazni őket!
Gondolom ez fel sem merült benned de tudod mit tényleg mi vagyunk a hülyék hogy segíteni próbáltunk.
-
Nekem pl: a 3200+-t 64 bot már megeszi ... 40 és 50 között még játszható a single, de röpködni 50 felett már nem különösen érdemes :)
100% prociterhelést meg nem látom, mert ha leteszem tálcára akkor nem eszik annyit ...
Mellesleg én minden ilyen játékot singleben próbálok ki először ... ezzel megkímélem magam is és az öregebb gamereket is attól, hogy elviszem 6 embereel a BH-t majd 2 sec után odabaszom az első fához a sivagatban :)
Pálya-játék-járműismerethez nem árt a single ... bár az tény hogy elég vegyes érzelmeket szül mikor Isten-király-császár-Rambo5-ként gyalázva a botokat az ember fellelkesülve felhussan az első szerverre ahol van szabad hely és 0-0-0-5 után elgondolkodik hol lehet a hiba :)
http://www.eodmod.com/news/24.01.06/04.jpg