172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a serenety c. film állítólag jó, majd megnézem én is. sajnos nagyon kevés sci-fit csinálnak manapság, a hüjje amerikaiaknak nem jön be.
-
Go for the 60k!
Valami sci-fi sorozat+film. A pilot rész felénél bealudtam, de ez nem a film hibája volt... :) Valami bukott űrháború utáni csempészbandáról szól... Asszem... :) Amúgy korrektnek tűnik, jól meg van csinálva. Jók a vágások a stúdiós és a számítógépes jelenetek közt. Meg ilyen furán vadnyugati zenéje van, akusztikus gitár, meg hegedű... :)
Tényleg Running, jó ez? :) -
Mi is ez a Firefly? -
Hehe, pont tegnap töltöttem le a sorozatot, meg a filmet... :) -
Ha már csúnyán megyünk át offtopicba és mégse csinál semmit a házigazda akkor még egy kis off. Nem tudom kinek ismerős a Serenity mozifilm. Ez a Firefly sorozat mozifilmje. Sajnos a Firefly sorozat csak 14 részig jutott mert a nyomorék FOX nem támogatta tovább, hogy dögölnének meg. Most a fanok próbálják adományokkal meg petíció hegyekkel rávenni őket, hogy folytassák a sorozatot.
Aki nem ismeri a sorozatot:
Firefly fan page
Itt pedig ki kell tölteni néhány dolgot és elküldeni. Hálás lennék ha vennétek a fáradtságot és kitöltenétek, kb 1 perc.:
Link itt... -
Ja és ha valakinek a patch után nem megy...
Invaild cdkey a kiirás...
Link -
Most találtam 21$ -ért bf2-t!
:)))
IttItt -
az a rész a kedvencem, amikor beállnak rendőrnek :D, és mikro mondja a terence hill hogy 2csajnak lerobbant a kocsija, menjenek segíteni, a bud spencer rögtön elindul a motorral, az qrva lol :D -
hagymásbab!!!
milyen undorító büdöseket lehetne fingani!
meg sör-virsli verseny
-
hát igen, kimaradnak a jóból :-) de most karácsonykor volt pl. az utolsó ilyen est, voltunk több mint 20an, a legfiatalabb max 14 ha lehetett, nézett is nagyokat, röhögött jókat, eddig még nem látta ezeket a filmeket...amúgy a csapat olyan 28-30 körüli arcokból áll, de neveljük át az ifjúságot...tehát még van remény 
lassan topikot kell váltanunk....

-
Csokimano #59925
"- Hagymás bab...
- Szeretem a hagymás babot !!! """
:-))))) -
A másik jó a belmondo filmek voltak. Na azokat is imádtam.
Terence Hill meg a babzabálás...a fiatalok mikből maradtak ki, nézik ezt a sok sületlen fos amerikai filmet. -
szintén....szoktunk videóestéket rendezni mikor csupa iylen filmet nézünk, és ált. főzünk mellé hagymásbabot....
-
Ezek voltak a legjobbak. Örök kedvenceim...
-
ma megkaptam ezt:
-
bud spencer nemvolt téma, de azé odaírtam :D -
én mindíg megnézem a terence hill és bud spenceres filmeket :)
azok a kedvenceim
Kéne egy új account, nevem senki :D -
spagettiwestern rulzik!
-
Gundark1234 #59917 igen a magányos cowboy kinek neve:senki
-

-
ő biztos a terence hill volt
*
*(valszeg csak idősebbek értik majd, akik gyerekként még vasárnap délután együtt tv-ztek a családdal
)
-
mindenki egy 12.000 ft-os játékkal játszik egy minimum középkategóriás gépen, és még szegény az ország...
megkerestem a síelésre a pénzt
-
ez jó ötlet, hátha letiltják a játékról
-
GameOverrr #59912 Tegnap játszottam valakivel, akinek NEM VOLT NEVE!!! 

Hogy a francban lehetséges ez? A szóközt elfogadja a játék beírt névnek, vagy mi a szösz?
-
A srác sikeresen feliratkozott kb 40 levelezőlistára.
Van köztük zaftos is.
Remélem apuci meglátja. -
mindenki síelni megy, és még szegény az ország... -
Az axelerosra kellene visszaküldeni,
örüljön az apja hogy ilyet csinált gyerek helyett.
(délig meg lesz a 60k, mert menni kell melozni?) -
"Az EA ma adott hírt arról, hogy a népszerű Battlefield 2 legújabb javítása, az 1.2-es tapasz késni fog. Az eddig várt megjelenéshez képest körülbelül 2-3 hetet, de az is elképzelhető, hogy többet csúszik majd a patch megjelenése. Ezzel párhuzamosan egyébként a Euro Booster pack is késik majd."
by gamestar online
aszittem, mire hazajövök a síelésből, már minden szépen elrendeződött a peccstelepítés, meg a szerverátállás körül.
-
sorry :( -
köszönjük, de a linkre kattintva mindenki el tudta volna olvasni 
-
"ha bajod van ird vissza a [email protected] az öcsém cime de ő síel és én használom szóval a kurva lesbikus anyádat basszad meg!!"
pffff
-
meow egy igazi művész 

-
elmondom, tegnap mikor beléptem a szerverre, ez a srác omanon amcsiként helizett, egyedül volt, beléptem hát a squadjába és beszálltam gunnernek. kideült, hogy a srác kb. 11-12 éves. ok, mondom, nem baj. de az első dolga az volt, hogy elrepültünk az arab főbézre. hát igen, lelőttem egy-két emberkét, de közben folyamtosan mondtam neki, hogy ne kempeljünk már ott, menjünk zászlóhoz. persze annak rendje-módja szerint lelőttek minekt, én meg átálltam arabokhoz. azzal kezdte, hogy milyen jó nekem, hogy van már rangom 
ami miatt meg Donc-nak küldte ezt a kedves kis irományt: később kubrán egy SÓLYOM-és valami szám a neve mögött nevű gyerek teljes hidegvérrel letk-zott engem és DonC-ot a heliért. persze DonC teljesen jogosan banolta, ez a kissrác meg elkezdett pampogni, hogy DonC miért rúgta ki. kb. 3-4x írtuk be neki, DE EZEK SZERINT NEM ÉRTETTE MEG!!!!!!!!!

télleg be kellene tartani azt a +16-os kis figyelmezetést.
de a legszomorúbb az, hogy egy kis hülyegyereknek van képe ilyet írni egy egyébként számára teljesen ismeretlen embernek, akiről még gondolhatja is, hogy valószínűleg jóval idősebb nála. nem akarom elkezdeni ezt, de ha ilyenek a mai gyerekek, borúsan látom az ország jövőjét. tényleg fel vagyok háborodva
-
LOOOOOOL -
Csokimano #59901 Huh.... Nem egy bonyolult ember... :-)))) -
Mindennapi örömök DonC? :D -
oh, nem érdemlem meg a megtiszteltetést 

-
ja és ehhez maximum MeOw barátom alkotását tudom hozzátenni, hiszen ezt üzenem az úriembernek... üzenetem -
Sört ide bort ide te szép barna lány! 
-
nem akartam ide bepastezni, mert nem szalonképes :D
Olvassatok és röhögjetek: adminolni élvezet