172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tartalmas!
(Írok még ide valamit, nehogy "megbélyegezzenek" egyszavas hsz írónak!)
-
Neoncsoves #60060 Ezzel arra céloztam hogy pont így nem élethű.. És aki BF2zik az azt szeretné ha élethűbb lenne a játék nem hogy sz*rabb :P -
Kösz az infót Dracho!
Minden nap tanul valamit az ember!
-
válaszom a sírós köcsögnek movie -
Neoncsoves #60057 Az úgy lesz élethű :P Mert a valóságban pl: Ellövöd pont ott repül a galamb azt kettéviszi? Nem igy van! :) Nos mivel a puskagránátok kb. 6-7 méteren belül nem robban szét mégha akarod sem... Meg nem is a méteren múlik hanem mennyi a késleltető benne, meg az ütésálló vas/fém rajta... Mert a mostani puskagránát a BF2ben vékony fémezetű. Ezért ha akárminek nekimegy szétrobban!!!! -
Neoncsoves #60056 badsec ez megtisztelő mivel fateromék kedvenc sorozata a Stargate azaz Csillagkapu :) Én is szoktam nézni. ha másik sorozat akkor sry :D
-
az szép hüjjeség lesz ha úgy csinálják meg a gránátot hogy mondjuk az első 5m-en nem robban csak utána és pattog majd a falon meg a földön!! 

-
Igerém részemről ez az utolsó hsz a sorozatokról!
Nem akarok senkit rábeszélni semmilyen sorozatra, TV műsorra, stb. Szerintem mindenki képes eldönteni, hogy valami tetszik-e neki vagy sem. De mivel saját bevallásod szerint is csak "belenéztem" az említett sorozatokba, így nem hiszem hogy véleményt kellene formálnod róluk. Én is így voltam a Losttal. Elkezdtem nézni, de az első rész után rájöttem, hogy nem az én világom. És pontosan ezért nem mondok róla semmit. Én szeretem a Battlestar Galacticat és elolvasva a #60038 hszed, hamar rájöttem hogy Te ezt a sorozatot nem ismered! Így, ha lehet az ilyen "sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik" mondatokat mellőzd! A BSG pontosan az ilyen stílusú sorozatok sokosága miatt lett népszerű, mert igazi emberekről szól.
Nem vitatkozni akarok veled és tiszteletben tartom a véleményed, de ha lehet ne alkoss véleményt olyan dologról amit nem ismersz (vagy csak felületesen). Köszönöm!
Még az a szerencse, hogy a Stargate SG-1-ról nem mondtál semmi rosszat! Mert az SG nálam szent és sérthetetlen!
Peace!
-
Ja, hogy csak a szokasos magyar mentalitas volt, kossunk bele, "fikazzuk le" mondjuk az ellenkezojet es amik meg ide sorolhatoak, akkor ok, en is ilyen vagyok :p
de, hogy meg nem is lattad ezeket, az mar eros :) nezd meg oket aztan lehet, hogy egy velemenyen leszunk vegul, de ha nem az se baj :)
"ha mindenki csak fele annyira kotodne erzelmileg ugy a repuleshez mint en, akkor sose lenne szabad heli a palyan"
idezet by me, hat ennyit a kockafejusegemrol :) -
szerintem még nagyobb anyázás lesz, amikor az ember a sikátorokban csak azt veszi észre, hogy a falról mandíneről bepattan elé egy m203 gránát és úgy hal meg, hogy asse tuggya, mi történt, honnan jön az ellenség
-
FlatlineHun #60051 Én igen! :)))) -
az m16-os előnye hogy pontosabb, mint az ak, míg az ak erősebb. úgyhogy közelharcban az ak-val simán le lehet gyakni egy amcsi assaultot, mire az kilövi a két 3-as sorozatot. úgyhogy városi pályákon bizonyos értelemben az amcsi rá van szorulva a gránátvetőre, emiatt viszont az arabok is gránátvetőt használnak. aztán ezért mindenki vígan ugrál és lövi maga alá a gránátot. én is, bár én utálom 

-
a bf2s.com-on más a pontrendszer de ott is az AK-k erősebbek mint a F2000
-
Landor #60048 ööö.. miből is látod hogy fan vagyok..? 
Na mind1, kíváncsian várom a bsg-t, 'belenézek' és majd véleményt mondok..
-
Infantry kupára jelentkezők eddig:
1. Horda
2. GBC
3. eX (Komolytalan jelentkezők, illetve komolytalan Kupa esetén visszalépnek.) -
AÉS az F2000?
Az is M16 töltényt használ mégis bivalyerős.Akkor az pláne nem reális.
De mondjuk ha 16-al meglőnének valakit nem hiszem hogy tovább bunnyhoppolna.

-
Borgtól kérdezd. -
runid ezt a TrackMania Nations -t is fel lehet ztenni az sg-re kikéne próbálni ingyenonline autós izé hee
-
de a játékban a 101 damage-je 18.5 a 47-é meg 19 a raty M16 meg csak 15
-
Mert nem az en izlesvilagomnak vannak keszitve, ha nem tetszik, nem mondhatok rola jot, na meg eleg eros a kontraszt, hogy peldanak hasznaljam ezeket a filmeket.
Mielott azt mondod, hogy akkor miert nezem, nem nezem csak 'beleneztem', hogy meglassam tetszetos-e, de nem az :)
De latom, egy igazi FAN vagy aki sziven vette a kedvenc sorozatanak leszolasat :)
-
Uzenet BADSEC-nek!!! Az AK-101-es NATO szabvanyositott AK-47 (ezt eddig te is tudtad), es 5.56 mm-es. Azaz sima M16-os skuloval dolgozik vagyis gyengebb mint a kinai valtozata. 
fegyverek bf2 -
Landor #60040 Igen, ízlések és pofonok, csak akkor nem tudom hogy miért kell fikázni más sorozatokat..
-
fejlettsegi ket tt. csak kene egy vip regisztracio, mert csak tovabb rontom a helyesirasi aranyomat, ha nem javitom ki miutan egyben latom a postom :) -
OFF:
A filmes temahoz, sajna Runningnak igazat kell adnom, tenyleg nagyon jo kis sorozat a firefly.Valahogy az egyszerusegevel hodit.Sok ember idegenkedik, miert vannak benne lovak mig felette egy urhajo szaguldozik, miert ne lennenek.
Valahogy sokkal konnyebben elkepzeli az ember, al'la itt a fold netan meg lovam is van :) mig egy urhajo elhagyja a foldet barmikor, ez se masabb, max annyival nagyon sok ember lakta bolyogo van rajta sok urhajoval es sok fejletsegi szinten.
Persze megis van benne egy csavar, ami ki sem derul a sorozat reszein belul, van egy idegen faj/fosztogatok/, netan egy mindenek feletti ero ?Persze erre valaszt kapunk a mozifilmben.
Mig sokak kedvencein battlestar startrek stb, elkap a rohoges a sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik.
Itt semmi extra nincs, adosag, kurvak, csempeszet emberi ellentetek, ami sokkal kozelebb ala nezohoz mint, hogy a kek kockafeju aslkfdh faj, utalja a sarga tollas mocsari dkfssdfij fajt, mert nem egyforma a szeme szinuk.Persze, most nagyon leegyszerusitettem :)
Foleg, hogy a legtobb idegen civilizacio ket labon jar, legalabbis egy emberre ra lehet huzni az osszes maszkot amit hasznalnak, ez nagyon nem tetszetos.
Ebben csak emberek jatszanak sot idiota maszkuk sincs, ami mar pozitiv.
Vegignezve a sorozatot, majd utana a serenity mozifilm 1000x akkorat ut, mint a star wars barmelyik uj resze.Merem ajanlani minden sci-fi szeretonek.
De hat izlesek es pofonok.
ON:
-
Ehh, megvártátok, míg elmegyek enni és egyből rávetettétek magatokat szegény 60K-ra.
Kocog tékerek.
(Előre a 100K-ért!) -
"nektek még az isiben lenne a helyetek napközis"
na most pontosan mit akartál írni?
;o)
-
javíccs!!! 
-
Platypus16 #60034 Upsz sorry azt nem láttam -
TS Zolly #60033 A kecseg?
-
Gratulalok, megint remekul szurtal be urlt. Nem tudom mit olyan kurva nehez megerteni azon, hogy az url http://-vel kezdodjon... -
nektek még az isiben lenne a helyetek napközis 

-
és akkor mi tiszteljük az idősebbeket? 

-
a szakállas kövér a kakukktojás
-
Kecseg.:) -
látom megtaláltad az unaloműzőt
-
runningnak egy múvi 
informatikusok -
ilyen ütemben ,holnap-holnapután már kezdheted a lesbenállást!:) -