172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
azért mert van lézer attol még hába lövöldöznénk akár hova!csinálok egy képet a lézeres anti.tank fegyverröl
-
Gondolom Te úgy sem indulsz, mert a csapatjáték nem neked való. Akkor meg miért zavar, ha mások ilyen szabályokat hoznak? De mindegy is, én nem fogok vitatkozni veled, mert annyira szűklátókörü vagy. Hihetetlen...
-
Ez a mód nem a realisztikája miatt jó, hanem mert kicsit kibővíti a SinglePlayer részét a gaménak. A játék sokkal pörgősebb lett, a heliket bárki tudja irányítani, stb. Vannak benne jó ötletek is, mint pl. hogy a helin van AA rakéta, az időzített C4 is király. A kedvencem Omanon a Battle Hawk/feltúrbózott BH/, aminek az elejére egy iszonyat erejű gépágyút szereltek/hamar melegszik/, plussz a BH tud raksit is lőni. Arról nem is beszélve, hogy pl. a sniper puskán 2x zoom van/és tényleg messzebbre is látni vele/, valamint ha eltalálsz valakit, vérzik. Persze nem Unreales vérfürdő, csak ilyen visszafogott, de jól meg van csinálva. Plussz a botok is realisztikusak és sokkal többen is vannak. Mindegyik más karakterű, mintha online játszana az ember. Azt hittem leesek a székről, mikor Karkandon az egyik megállás nélkül ugrált elöttem miközben lőttem rá. Én azt mondom, akit érdekel nyugodtan szedje le, mert szórakoztató. Ja, és van benne 3 alapmap éjszakai változatban/Sharqi, Songhua, O.C.Sweep/. Mondjuk én nem találtam benne nightvisiont, úgyhogy kicsit sötét van, de mindenesetre nagyon hangulatos. -
Verzoo #60139 A CB-n lehet gránátvetőzni meg c4-ezni de csak alapfegyverek játszanak.
Mi indultunk CB infantryban és 8-ból 8 ember gránátvetőzik... -
az milyen ügyesség hogy fusepass-on az egyi főbázisról kilő tv-vel a másik főbázison egy járművet azt se tudja van -e ott valaki ha már betesznek a játékba ilyen élményromboló fasságot akkor tettek volna minden fegyverre lézeres műszert és akkor kurva jó játék lenne mindenki csak gombokat nyomkodna aztán úgyis betalál
-
hmm.a helipilotának alapban csak 1 fegyvere van!a modban 2, a páncéltörö rakéták nemfogjákbe a helit:)() -
16-os mustáron még több páncélos van mint a 32-esen és a zászlók is máshol vannak
úgyhogy a negyedórás körök arról fognak szólni hogy átrohansza pálya másik végére aztán letelt az idő de persze futni sem szabad meg ugrani sem meg ejtőernyőzni sem általában a bénák szoktak ilyen törvényeket hozni
-
igen és ér is valamit az a lézereslófasz ? amúgy az ilyen kis szarságokkal soha senki nem fog játszani
-
Szerintem ez a 3 városi pálya nem akkora, hogy gyalogosan ne lehessen rajta normálisan játszani. Meg amúgy is pont az a lényeg, hogy valami MÁST is kipróbáljunk, és egy jót játszunk/szórakozzunk. Csakúgy mint anno az autóversennyel /R.I.P/ és a megjelenő vagy már megjelent modokkal. Nem kell azt a Battlefieldet mindig olyan komolyan venni, elvégre szórakoztatásra készült minden egyes része.
A szervezőknek pedig csak annyit, a szabályokat az apró részletekig ki kell dolgozni, különben nagy viták lesznek itt. Inkább tolódjon el a kezdés pár héttel, de a szabályok legyenek érthetőek és világosak mindenki számára. Lehet, hogy tényleg az Infantry mod a jó megoldás? -
A TV guidedhoz igen is kell ugyesseg kb 100x annyi mint a dzsip tetejerol a helit lovoldozni,/na nem pont az egyhelyben allo tankok loesere gondoltam/ a gyalogosokrol meg nem is beszelve, latszik meg sose volt magasabban a labad 50 centinel, csak amikor szepen az egbe dobtad egy raketatol :)
-
Na gyorsan kiprobaltam ezt a modot.
Helinek 24 raketa, befogja a repcsit s... ez mar azert tulzas.
Bar a AT-s arcnak van laser guided missile a repulok ellen, schrank orulhet.
Medicnek meg mergezo granat.
Kb 6 server van, sajna mind ures.
Kubra dam palyan mi a "durva" igy billentyuvel repulve nem tunt fel :)
-
haxoror #60131 wehehehe
-
haxoror #60130 "nem tuggyuk, majdnem mindenkinek eredeti"
Ez király csak sajnos semmi köze a témához mert a "tört" és az "eredeti" között a CD-kulcson kívül semmi különbség sincs :) -
de most a bf azért bf mert a lehetősége tönkelege erre kivesztek belőle mindent ami a lényeg másrészt a 16-os mapok kurva nagyok 16 embernek ha nem lehet használni járművet
-
Hagyd, lami csak ;) -
Schrank, kérdezhetek valamit? Van ezen a világon valami, amivel Te elégedett vagy? Leszámítva persze saját magadat... 
-
nnna a bfv is aztán egy .... pffff
-
ez meg vmelyik bfv huncup-ban meg volt csinálva tök jól.
meg kell adni, hogy mely időpontok közt lehet lejátszani a meccseket külön fordulónként. -
-
figyuka, ezért ajánlottam multkor az infantry modot, ahol alapból ki van véve minden gránátvető meg gránát meg minden sallang szar.
teljesen alkalmas az ilyen kupára ;-) -
-
Akkor eddig infantryra jelentkezett:
1. HORDA
2. GBC
3. EX
4. FRX
5. JCSR
6. HTS -
jóvammá akkor már gyógyítani se lehessen meg lőszert osztani se nem viszitek egy kicsit túlzásba
-
pedig jólenne beszélni róla,mert az infantryba nem fér bele a frizbiC4 meg a társai szentem -
Eddig ez nem került szóba. -
gránátgránátvetőcénégykléjmór ugy nemleszenek?!?!
mert ha igen akkor felejtős az egész nekem. -
Meccs Időpontok hogyan legyenek, ti jobban vágjtok ezt. Mennyi legyen egy meccs csúszása. Én arra gondoltam ha a meccs eredeti időpontjától 1 hétnél több a csúszás akkor a kiálni nem tudó fél bukja a meccset. -
ToMy_ #60115 Dehogy akarok online, csak a kölyök nyaggat, hogy szeretne vele megint játszani. Szóval nincs tipp?
-
Szabályok:
- Minden jelentkezett csapat játszik egymással.
- Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet.
- A war során bármelyik kaszt választható de járművekkel közlekedni és alkalmazni őket tilos.
- Csak 16-os városi pályák lehetnek:
Mashtuur City
Sharqi Peninsula
Strike at Karkand
- Minden csapat választ egy mapot magának. Egy war során két map fog szerepelni, mindegyik mapon 2 kört kell lejátszani.
- 20 perces köridő
- 200 ticket
- 15 mp spawntime
- Friendly Fire: On
- Auto Balance: Off
- Punkbuster: On
- bc mehet
- unlock nincs
- kommander nincs
- 8vs8, v 10vs10
- Szerver megegyezés szerint.
- Besorolások és időpontok a jelentkezések után. A war csúszhat csak ne maradjon el.
- Az a csapat amelyik vét a szabályok ellen, az automatikus veszti aktuális csatáját és büntetőpontot kap.
- Győzelem 2 pont, egyenlő meccs 1-1 pont, vesztett meccs:0 pont, bünti pont: -2 pont -
AZ ILYENEK MINEK ÉLNEK? -
De de, se commander se unlockolt marhaság, semmi. alap fegyverek 16os mapon max 8vs8. Szerintem így az igazi, nem pedig a villanó gránátos f2000es rohangászás. Kinek tellik jobb fegyverre stílusban. -
Hát szerintem egy infranty-hoz a 8vs8 16 fős mappon pont megfelel! -
Az lenne a legegyszerűbb ha CB-s szabály szerint történne az infranty cup! -
Na akkor kommander kilőve, azt átírom.
És egyezünk ki egy ilyen létszámban: 8vs8, v, 10vs10.
Kössz mindenkinek a segítséget. Szerintem 2 hét és kedzhetjük a Kupát.
Jcsr-t is feldobom a listára akkor. -
excreator #60108 Ha a BF2 zenéje a telefonomon a csengőhang, akkor az normális vagy már megszállottság? -
nem tuggyuk, majdnem mindenkinek eredeti, egyébként péntektől kissé nehezebb szerverekre menni törttel. részletek a fórumban, vissza kell olvasni. -
szerintem is -
32 es bazinagy az infantryhoz. -
16 os agy 32 es mapot akartok? -
Tényleg ne legyen commander az infranty-n,mert CB-n sincs.