172102
  • schrank

• Running
    Tegnapi FRX elleni gyak.

- Köszönjük szépen az FRX csapatának h kiálltak és időt szántak ránk. Reméljük ők se unták magukat halálra. Próbáltunk valamilyen szinten ellenfél lenni nekik.
    - A szervert is köszi srácok, igazán nagylelkű volt, hogy miattunk szoptatok vele egy sort.

Meccs: Karkand+Sharqi
    Karkand:
    Horda - FRX
    480 - 405
    359 - 465
    Sharqi:
    0 - 610
    452 - 492

Karkandon Usaként sikerült viszonylog jól teljesíteni habár kicsit szokatlan volt a 30 perces köridő, a 300 ticket és az unlock fegyverek. Szerintem utoljára még mindenki jól kiélvezhette a bunny-hopp f2000 gl párosítást. Én mindenesetre nagyon örültem neki. Mec oldalon már kevésbé remekeltünk, csúnyán beszoroltunk a hátsó bázisra, amit sikerült hősiesen megvédeni, de többre már nem futotta.
    Sharqi: Itt is usaként kezdtünk és egyből meglátszott hogy sose játszottunk még a mapon. Gyorsan le is pörgettek minket, nem is vátunk mást.
    Mec oldalon se ment túl jól a dolog, de amennyit tudtunk megtettük, így nem is kaptunk ki annyira csúnyán.
    Szerény véleményem szerint elég jó meccs volt, köszönet mindenkinek aki volt.
  • Kovács legény
    BNK Gerzsi!
  • joebacsi
    áhh a pórnép nemértheti ezt :)
    borg, running és én tudjuk, hogy egy törlés felér egy fél orgazmussal...community topicban is az elején azvolt a gond, hogy éreztem, hogymár nembírja a szivem...de amúgy egy jókis törlést vétek kihagyni :D
  • joebacsi
    áhh pedig gondoltam, msn-en összehozom őket, de úgylátom rád jobban rádillik a kicsi nigger kerítő szerepe :D
  • eX RambO
    Abba neked mi a bót??? Teljesítménybérezésben vagy??? Vagy százalékot kapsz?? :)
  • joebacsi
    közelről viszont közvetlen találat esetén azonnal robban, szóval annyira ne örüljünk :)
    igaz, mostmár célozni is kell vele, de lesz ugyanúgy gyökérkedés vele sztem...:(
  • joebacsi
    ha láttad volna a Vaskeresztet, akkkor nemmondanál ilyeneket :)
    ott az egész filmen keresztül a legnagyobb német vadállat egy vöröscsillagos kötöttsapkában vigyorgott :)
  • Running
    Srácok itt vagyok, apu figyel titeket...és már dörzsölöm a markom hátha törölhetek egy hszt-t.
  • uHs Gerzson
    De használhatnák hogy aktivan spameljünk Runing örömére
  • koschwarz
  • eX RambO
    Runingnak szóljál, de már ő is keres titeket, nálam már informálódott az elérhetőségeitek után.Privátban átküldöm az msn-jét.Üdv
  • koschwarz
    most a gránátvetős lámázásnak vége lesz, lesz helyette c4-es lámázás

ezt azért csinálja az EA/DICE, hogy nekünk mindig legyen miről beszélnünk, vitatkoznunk. képzeljétek el, ha minden szép és jó leene, akkor kihalna a topik, és ezeket a smile-kat sem lehetne használni többet :
  • Zs0lt1
    hát akkor lehet, hogy mégse ;P
  • koschwarz
  • Kovács legény
    "a peccs után törlöm a bf2-t a picsába, pedig most kezdtem el meginn publikozni."
    ez nekünk jó hír
  • Zs0lt1
    hát bazzeg a c4-et még jobban lehet használni, a nub gránátvetőt is sokkal könnyítették. kurva gyorsan lehet tárazni és messzebb is megy. az egy jó dolog, hogy közelről elpattan, de igy is szar. ea/dájsz megint alakitott grat.
    asszem a peccs után törlöm a bf2-t a picsába, pedig most kezdtem el meginn publikozni.
  • erdos
    Azért más lesz ez mivel a gránátvetősök a közeli ellenfél ellen teljesen védtelenek lesznek, egykét fejes után biztos óvatosabban szaladgálnak majd a sikátorban
  • Me0w
    Szarlama hulyegyerek vagy, azt kesz, kar mentegetni magadat.
  • Kovács legény
    ha csak a kör elején lenne egy kemphullám az nem érdekelne
  • Kovács legény
    2VH-ban akasztás,ha nem rögtönitélő bíróság volt,mert akár 12percig is szenvedhettek, a fejlövés a kiváltságosok halála volt:)

amugy a német katonák jórészt orosz cuccban voltak,de ennek oka inkább a picsa hideg volt,nyári ruciban valahogy nemérezték jól magukat:)
  • FCH kari
    mindenki azt mondja hogy nem kempel?alig kezdödik a menet még fehér zászlo is van de ha olyan a pálya akkor már tankal apc-vel légvédelmi vel bent vannak a reptéren,ezt minek hivják?
  • ERykk
    Mi már leszoktunk róla,(illetve helyesebb lenne hogy a többiek, mert én nem szoktam kempelni)+ alig járunk magyarra, néhány ember kivételével:oD
  • FCH kari
    az lehet de közvetlen közelröl megbaszhatják legalább is remélem:)
  • schrank
    fox te még köpködni a GL-re mandínerből be a sikátorba de mondom ha egy kicsit meszebb 20-30 m-re ugyanúgy egyből robban ott nincs pattogás biztos halál
  • FCH kari
    hála az égnek végre az a k.. gránát késleltetve fog robbani kiváncsi leszek a sok L.. akik hozzászoktak a városi pályákon hogy mit csinálnak:))
  • Danee
    nem lehet megcsinálni, a halálvonalat a főbéz köré, mint dc-ben Morfi??
  • schrank
    1. az UAV-ot ratyi M!-gyel lelőni azért túlzás de a videon nem láttam hogy kapott volna érte pontot és ha nem jár érte pont nem fogja lőni senki és honnan lehet tudni hogy az az UAV kinek az UAV-ja pláne ha mind a kettő felettünk kering
    2. helikoptert:
    - ennyire könnyen lelőni AT-val sokkal könnyeben lehetett irányítani a rakétát !!!
    - azonfelül tankból 1 lövés meg egy kicsi lett akkor TOW-val 1 lövés elég lesz ahhoz hogy szörnyethaljanak
    - a kocsiból felmelegedés előtt lelehet szedni egy fullos helit géppuskával Danee kösd fel a gatyádat
    - heli heli ellen 4 rakéta meg egy kicsi
    - heli gépágyúja szintén túlmelegedés előtt leszedi a másikat
    - GL közelre egy mandínerrel kell számolni messzebbre ugyanaz szerintem gyalogosok ellen még hatékonyabb lesz de a kocsi közelről kiszedni felejtős
    - C4 -nél kellett volna követni az eredeti koncepciót miszerint nedobáljuk már olyan messzire de még veszélyesebb lett mint volt ( a leírásban volt valami olyasmi hogy az eldobást követően élesítés utána robbantás de bal-jobb egérgomb de a videón ez nem okozott gondot)
  • VeNYLaci
    Hali, nem tudjátok hogyan lehet nevezni a I. Scream of Bulletstorm Cup-ra? Jelentkezési lap még nincs, de már vagy 6 klán ottvan a jelentkezettek között...

• T4CeOBiNet noob
    had hulljon a férgese

úttűnik müxxik az új pb frissítés
  • Morfy
    Újabb befutó tegnap estéről:

[02.03.2006 00:34:58] VIOLATION (GAMEHACK) #80077: verdammtnochmaa (slot #4) [8328f6023acc41c441a48bb69fa98d08(-) 84.44.198.123:62327]
  • lammaer
    Nem, nem, az nem kettős ügynök.
    Az illető felvette az ellenség egyenruháját - háborúban azonnali fejbelövés jár érte, ha rajtakapják.
  • koschwarz
    rohadjon meg az ilyen g*ci!ez egy magyar klán?

egyébként valóban van iylen a valóságban. kettős ügynök.
  • Boxer HUN
    Bazz! Akkor most újból szar kerül a palacsintába....
    THX. EA!!!
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080#TOP]PoE2 Update #58[/URL]
  • Danee
    Ja télleg, elfelejtettem, nem csinálok ujat ha nevetváltoztatsz :DDD
  • Danee
    Örülök ha tetszik.

Zolly: akkor se én vezettem, de hibás voltam benne ... de egy pár ember állandóen ezt csinálja
  • erdos
    Hát ez a c4 maradt ugyanolyan szar basszus, remélem ezen még morfondíroznak egy kicsit míg kiadják mert a gránátvető helyett teleleszünk megint csak most c4-esekkel.
  • kBagyula #60425
    Jóreggelt!

Sohase bánd. A legjobb ha utál az ellen, mert akkor tuti a győzelem, vagy legalább közel van (a kör vége)!
  • vsly
    Igen(kicsit fáradt vagyok)